icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
28. mar 2010

ani 😀 😀

to vieš ked sme na materskej tak sa dá ..ale ked pojdem makať aj my ...tak sme asi aj my dve dohrali ☹

jacka
28. mar 2010

som Peťka uspala......navarené mám ešte od piatka...............však nik nejedol......tak to tu idem vydenzifikovať......... 😝

denisenko
28. mar 2010

ahojte.... 😉 neboj, aninka, nezabudla som čas prehodiť, ja ešte večer pre istotu.... 😀
krásne svieti slniečko, sa mi normálne nechce byť pri sporáku....ale čo už...aj variť niekto musí......deti majú od zajtra prázdniny...a ja nemám nikoho k Niskovi..... 😝 ooooopppppsssss 😔
jacka, tak fajn ako rýchlo vám to prešlo..... 😉 a mali ste aj teploty?????
joj, dnes asi pojdem aj ja na návštevu, niekam medzi ludí...lebo už som na infarkt...... 😀
aninka, myslíš vážne s tým zamknutím?????????to hádam nie....... 😝 a dokedy máš anetku, nejako som to prešvihla...?

denisenko
28. mar 2010

a ako tak kukám, kukám......dofarbujem korienky, a akési to je úúúúplne oranžovéééééé 😀 už aj tá farba sa zbláznila....

jacka
28. mar 2010

aké prázdniny deni?.......

aj tu je slniečko ....ale chladno .... 😝 ...

nemyslí vážne len robí srandu 😉

denisenko
28. mar 2010

jacka, velkonočné prázdniny....celý týžden 😝
dneska tatinkov šefko išiel na dovolenku, tak denisko šiel postrekovať stromčeky s tatinkom na traktore.....no aspon na chvílu mam pokoj 😀
to dúfam, že len srandu.............

jacka
28. mar 2010

no fíha ha......celý týždeň?.......tak to je super...nie? 😉

na traktore?.....tak to bude zážitok......... 😉 😀

jasné že sranduje......to my tu s aninkou sem tam s posťažujeme že herečky dohraju 😀

denisenko
28. mar 2010

jacka...... 😉 až také super to nie je, ked musíme obaja rodičia makať...... 😖 asi si ho priviažem na chrbát a bude.... 😝

denisenko
28. mar 2010

a vieš čo? ja sa na to možem........ 😀 idem si vytiahnuť z chladničky banány v čokoláde....hádam už ztuhli 😉

utka
28. mar 2010

Ahojte!
No mrzí ma, že sem nechodím ako pred tým, ale nejako naozaj nestíham. Už len večer a to tu už nie ste nikto...

jacka
28. mar 2010

ahoj utka......tak aspoň sa pochvál že ako sa máte

jacka
28. mar 2010

deni..chutilo?......domáca výroba?

len si pekne deniska uži...ja som chorá s toho že pojde do školky.... 😝

jacka
28. mar 2010

asi máš pravdu....nie je to bohviečo...ked obaja ste v práci.......kde ho dáte?

jacka
28. mar 2010

deni......kde si?

aninka29
28. mar 2010

ahojte mamky 🙂 ..dnes bolo vonku tak krásne 😎 😎 😎 ...s deťmi ssom sadla do auta a šli smeeee 😀 😀 ...došli sme domov až večer.....okupkali sa,navečerali,Sabuška už hajká...a herly o chvílu odpadnú tiež 😀
idem si vás čítať

aninka29
28. mar 2010

no neviem,neviem,,či o tomto srandujem ženy...šak je to pravda 😝 😝 😝 😀

aninka29
28. mar 2010

idem moje krásne...dám sa dokopy aj ja..a šup k telke

dobrúúúúú 🙂

denisenko
28. mar 2010

asi už všetci spinkáte.... 😉 aj ja pojdem, len som ešte posielala nejaké fotky...tak urobím kukuk aj tu 😉 pekné odo mna, že? 😀
jacka, aninka sa zas vyhráža.........pomoooooooooc 😠
my sme boli na návšteve, až mi bolo čudné že ten malý čert sa slušne správal, a pekne sa s Laurikou hrali.....ani dospelých nepotrebovali.......sa nám to už dááááááávno nestalo.... 😅 ale príjemne prekvapko 😀
ozaj, taký dobrý tip tie fotoblogy podla mesiaca.......kde sú zvyšné kočky??????????????????????
tak pekné sny....aj ked neviem, mamina mi volala, že má byť spl....a my vlkodlaci vtedy nespíme....ale strašíííííííme 😀
ale nebojte sa, vás nie 😉

jacka
29. mar 2010

dobré ránko.................... 🙂

jacka
29. mar 2010

deni.....jasne že sa vyhráža......ak neresedlá na fb....tak bude tu........že aninka

tak teraz aspon viem prečo som nespala...dikes deni 😉

aninka29
29. mar 2010

dobré ráno 🙂 ...

deni,tak to som potom aj ja vlkodlak 😀 😀 😀 😀

žienky...ale je krásne vonku 😎 😎 😎 😎

jacka
29. mar 2010

aninka....a sestru už operovali?......a čo Anetka.....nechýba jej mama

aninka29
29. mar 2010

jacka, malá je v pohode.....aj spolu telefonujú a nič.....a som aj rada tomu..... 🙂 ...že nerobí cirkusy..by ma šľahlo asi

ale už mám dosť vám poviem 😝 😝 😝 ...som si myslela,že aspoň v sobotu by som si oddýchla...ale niee...mama šla do roboty ešte aj v sobotu 😝 ...ako naschvál 😝

už sa teším na ten náš pokoj 😵 ....už aj Simonka má toho dosť,fakt ☹vidím to na nej.... ☹

jacka
29. mar 2010

aninka...........................................................................................................................................................................................................................
verím ti.....aspoň keby bola nebola ako čert.....ale aj tak.....všetkého veľa škodí..............je super že neplače ked vola z mamou...ona chodí do školky?......

ozaj a zubky ako?......už sa predrali von?....... 🙂

a moj pkladík začal loziť už aj dopredu..... 😵 ..podarený je ako sa zaprie nožkami a šup....sa teším na tei derave kolená 😝

aninka29
29. mar 2010

áno chodí do škôlky malá

zúbky,nič nikde 😝

ja sa nehrám jacka.....a prečo moja nič? 😝 ....Sabuška sa ešte ani nožkami nezaprie ☹ ...ani nič....len sa prevaľuje z jednej strany na druhú....a točí sa dokolečka dokola

jacka
29. mar 2010

tak to ti už radšej nebudem nič písať aby som ťa nestresovala 😒

juj neviem čo navariť dietne...Maťko ešte hnačkuje.....a chce paradajkovu polievku.....ale to nemože....... 😝

Simku ti vezmň do školky?

aninka29
29. mar 2010

jacka nestresuješ ma 😉 ....len sa ty pekne chváľ Peťkovými pokrokmi 😵

noo..dúfam,že ju vezmú......každým dňom čakám papier.....a ak ju nevezmú...tak prisahám....takú šou čo spravím ešte asi nevideli.. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ...
a ak ju náhodou sem fakt nevezmú...tak hold..budem ju musieť voziť do škôlky do mesta

jacka
29. mar 2010

a bola si sa pýtať?

ja ešte neviem ako to budeme riešiť my s tou školkou ...lebo pojde do mesta......ale do septembra daleko ...ktovie čo dovtedy bude

a do mesta ju vezmu

letty86
29. mar 2010

ahojte, mamky
už sme domka z výletu 😅 Vikinka sa vyhrala a ja som si oddýchla
dnes išla do škôlky bez plaču, taaak sa teším 🙂
mamky, ináč nápad s tou súkromnou témou sa mi pozdáva 😉
dnes je krásne, normálne ožívam, keď je tak pekne 😅

aninka29
29. mar 2010

jacka nebola som sa už pýtať...naposledy som bola v novembri podať ďalšiu prihlášku...a asi v januári som volala,takže o nás vedia..keby niečo zavolajú
ja už tam nejdem...lebo len nervy mám.....môžu vziať iba 12 detí.....a majú 50 prihlášok 😠 ..počkám na papier

do mesta ju vezmú určite....len to budem mať trochu od ruky....ale tak,nejak by som to vyriešila... 😝

letty ahoj 🙂