icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
13. máj 2009

utka a kolko si platila za vakcínu? 😉

no to máte dobré u doktorky.............diplom,magnetka,a ešte aj džúsik 🙂 ...............u nás dostaneme akurát tak obrázok na vymalovanie 😝

utka
13. máj 2009

aninka, v lekárni som za ňu platila tuší 30,60€ a u dr. ešte 3,32€ za pichnutie, lebo to bolo na vlastnú žiadosť.

aninka29
13. máj 2009

ahááááááááááá 🙂 ďakujem za infošku 🙂

a ako sa Ti jazdilo po blave utka? 😉 dalo sa? nebála si sa? 😉

utka
13. máj 2009

aninka, nemáš začo 😉.
Jazdilo sa mi dobre, ale bola som len tu v Petržalke. Bolo málo áut. Poobede asi ešte zbehneme do Kauflandu na melónik.

aninka29
13. máj 2009

no len aby si na nás nezabudla kvoli autíčku,keď si už možeš ísť kam chceš a kedy chceš 😉

utka denne minimálne 20 príspevkov, a potom možeš behať lietať 😉 ............lebo nakoniec tu fakt ostaneme len my dve s jackou 😉

jacka
13. máj 2009

tak dalšia s melonom... 😠 😠 ....utka super šikovna si..len tak dalej...a pri dr. aj plakal?

veru len aby si nás nezanedbávala ...

utka
13. máj 2009

Nebojte sa, nebudem vás zanedbávať 😉.
Viki neplakal, bol statočný 😉

jacka
13. máj 2009

máš zlateho synček 😉 ...statočny je 🙂

aninka29
13. máj 2009

jacka, však zavolaj manžovi,nech Ti kúpi melon 😉 ...............ale povedz mu že chceš melon červený 😉 ..........nie dyňu 😉
idem si zaliať kafčo 🙂 neutečte mi holky 🙂

jacka
13. máj 2009

a si zvykla šoferovat?..lebo ja ako som otehotnela tak som volant nedržala 😝

utka
13. máj 2009

No ja utečiem, lebo pôjdem uspať Vikinka.
No šoférujem, ale málo, ale vždy bol pri mne manžel. Teraz som tu v BA šla prvý krát sama...

jacka
13. máj 2009

ani 😀 ... 😀 ...už si netrufnem 😀 ..náhodu kupi sušený..on by ho aj z pod zeme vyhrabal 😀 😝

jacka
13. máj 2009

super utka máš odvahu šoferovat po BA...ja už by som ani nie po ZV 😝

utka
13. máj 2009

No zatial som bola len tu v Petržalke...alebo keď sme šli k našim, ale to tiež nebolo po meste...A vo Zv som už tieš šla...aj sama. Ale aj tak saešte trochu bojím 😝

jacka
13. máj 2009

no ja som šla od svokry a pred Krupinou sme sa vymenili..ale to bolo asi pred pol rokom..a od vtedy dost 😝

aninka29
13. máj 2009

už ste došoferovali? 🙂
idem ja upratať Simkinu izbičku.......lebo to tam vyzerá ako po výbuchu 😠

utka
13. máj 2009

aninka, nezáviď. Za chvíľu budeš aj ty šoférovať... A čo ozaj autoškola? Stále mávate 2x týždenne teótiu? A čo jazdy? Už so mala? Koľko?
jacka, ja mám najazdených len nejakých 750km. Ale veď mám vodičák len 7 mesiacov 😉.

leninka75
13. máj 2009

super utka!!!! ,.....a koľko ste platili??

leninka75
13. máj 2009

beriem späť!!! už som prečítala............tak som sa ani moc nesekla s tou cenou!!!

jacka
13. máj 2009

ani len chod.... 😀 😀 😝

utka to si dobra.....ja mám sice vodičák asi 7rokov...ale nikdy ma nenapadlo si zmerat km...ale určite dost..ved každu chvilu sme bili u srtigy mrchy a jedna cesta bola moja 😉 ..ale je ine chodit po meste ako po dialnici,že?

jacka
13. máj 2009

leni kde si bola celý den 😉

utka
13. máj 2009

leni, skoro si sa trafila... Je to v podlastate 1800Sk, ale za obidve vakcíny 😉. Najskôr po pol roku ho musím dať preočkovať...
jacka, je to veru iné...Ale keď ideme k našim, tak dobrá cesta je len po NR, potom je obyčajná...a samá jama ☹

jacka
13. máj 2009

sme už vyspinkany ..ideme na 😎 ..pokial svieti... 🙂

utka
13. máj 2009

U nás už tiež vykúka, ale ešte pred chvíľou pršalo ☹

utka
13. máj 2009

...to som čo napísala za slovo??? V podlastate...Hmmmm??? 😠

aninka29
13. máj 2009

kde ste kto?????????? 🙂
ja som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉

utka,jazdy som ešte nemala,lebo sa ešte nevie presný termín skúšok 😖 ...............ale akurát dnes som volala inštruktorovi,tak vraj budúci týždeň začíname s jazdami 😉
sa dlho čaká na skúšky,lebo je milion autoškol a v KE traja komisári,takže nestíhačky 😝

jacka
13. máj 2009

ja som tuuuuuuuuuu 🙂

len som odbehla..dnes mi nejak zastal čas...sa to vlečie 😝

aninka29
13. máj 2009

aj mne jacka 😝 ............nekonečný príbeh 😀

jacka
13. máj 2009

no pekne...ešte som aj depku dostala..viac mi nie je treba...už len muž ked pride zo zlou náladou tak som dorazená 😝

už má Simonka čistu izbičku 🙂

aninka29
13. máj 2009

stihla som vyluxovať všetko 🙂 ......už ma čaká len žehlenie,ale to počká do zajtra 😉