Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃
deni ...super kupelna......ale fakt taká pre štihlučké 🙂 ...ja s mojím zadočkom......širokéééé dvere 😃 😃 😃
ozaj však sme boli na tej orotpédii.........tak je všetko o......k............len ked sa stavia tak treba papučky aby mal nožičku pevnú.....aby ju tak nevykrucal.........lebo že inak dlaha...... =-) ..tak to radšej vyberiem papučky.....a nožky masírovať......vraj sa mu to bude páčiť...aj páčilo ked to robila........tak mu budem aj ja robiť dobre 😉 😃 😃
ozaj však sme boli na tej orotpédii.........tak je všetko o......k............len ked sa stavia tak treba papučky aby mal nožičku pevnú.....aby ju tak nevykrucal.........lebo že inak dlaha...... =-) ..tak to radšej vyberiem papučky.....a nožky masírovať......vraj sa mu to bude páčiť...aj páčilo ked to robila........tak mu budem aj ja robiť dobre 😉 😃 😃
Jacka, tak to som rada, že je to ok..... 😉 nožičky ho budú nosiť celý život, tak nech sú ok, no nie? 😃
sme si trochu poklábosili s leninkou, už som aj par krát kukla do kalendára či už nie je sobota,ked tu nikoho....... x-)
jacka, ked sa do tej kupelky zmestí moj starý, tak potom ty určite bez problému....... 😃
dufam, že si aninka dala aspon dobre vysokú cenu, ked už....... 😃 😃 😃
zajtra som tu len na skok.....makám :-p
leninka, fakt by sme sa mohli stretnúť....ale asi tak niekde na polceste.....možno BB?????? 😃
sme si trochu poklábosili s leninkou, už som aj par krát kukla do kalendára či už nie je sobota,ked tu nikoho....... x-)
jacka, ked sa do tej kupelky zmestí moj starý, tak potom ty určite bez problému....... 😃
dufam, že si aninka dala aspon dobre vysokú cenu, ked už....... 😃 😃 😃
zajtra som tu len na skok.....makám :-p
leninka, fakt by sme sa mohli stretnúť....ale asi tak niekde na polceste.....možno BB?????? 😃
jacka kráááásne detičky x-) x-) x-) ...tie Peťkove zubadielka x-) x-) x-) ...nemá chybu 🙂
žienky ja som tiež za stretko....šak to tu spomínam už kolko.....ale nikto ani necekol o tom,tak som sa stiahla....mohlo by sa niečo zorganizovať....kým leni neporodí...tak rozmýšľajte kam,kedy,na ako dlho....mne je to jedno kedy....akurát august mám taký nabitejší 😎 ....
žienky ja som tiež za stretko....šak to tu spomínam už kolko.....ale nikto ani necekol o tom,tak som sa stiahla....mohlo by sa niečo zorganizovať....kým leni neporodí...tak rozmýšľajte kam,kedy,na ako dlho....mne je to jedno kedy....akurát august mám taký nabitejší 😎 ....
Začni písať odpoveď...

Odošli
deni...kojila som Maťka do jeho dvoch rokov......a 2mes......a po 2 mes. som otehotnela s Peťkom.......ja som stará dojka.... 😃 😃
leni..aj tebe krásny víkendík........neboj nič vela nepopíšme...asi nebudme mať s kým |-| ...aninka sa asi fakt predala