Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ránečko!!! 🙂 .........a nezaprší a nezaprší!!!!! 😠 😠 😀 😀 😝 😝 ................
deni nás nevytápa, síce stále leje a dokonca sme pri Váhu, ale na kopčeku 😉
jacka, kôli tomu fernetu aj každý deň stratiť kľúče 😀 😀 😀 😀 .........srandičky, srandičky 😉 ........ty si tuším lepšia bosorečka ako aninka 😕 ........len si na niečo pomyslíš a už sa to stane 😉 ..........teda, ale si musela zažiť pekných pár minút!!!!! ☹ ☹ ☹
my máme dnes karneval 🙂 🙂 🙂 🙂.......začína o štvrtej, tak idem skôr z roboty, aby sme stíhali............lilka bude snehulienka....som zvedavá koľko detí príde v kostýmoch 😕,........
ahoj leni...... 🙂
veru nezaprší ani bohovi 😠 😝 .......už dosť 😠 😠 😠 😠
tak potom hod fotečky......... 🙂 😵
nám s toho dažda ani net nešiel 😠 ......dvor plný vody..... 😝 ........
ahojte mamulienky 🙂 ..................to počasie...horor,horor 😠 😠 ☹ .............jacka....aj u nás záhrady v prdeli 😝
som chcela na niečo reagovať....ale už som zabudla na čo...a čítať späť sa mi už nechce...takže nič
Sabuške sa tlačí tretí zúbok...horná dvojka...jooooj....nervní sme....jacka,Peťulko má už koľko zúbkov???
jacka..neuveríš,ale doma 😀 😀 😀
ja už ani neviem čo mám nové 😀 ...týždeň za mnou.....to je už pre mňa všetko staré 😀 ...hodím nejaké fotečky snáď poobede 😉
u nás tak tiež ☹ aj naša čerešnička je škaredá od tých dažďov 😠 ale už je červená,mňam........susedia pivnice zaplavené......len nás to nejak ešte obchádza našťastie
doma?.......a na nás si nepomyslela? 😉
dufam že sa tých foto dočkám.......
Simka ako v školke?.......a Sabínka ..nejake pokroky..okrem zubka?...........neviem či nám nejde další zubok....slintá...hryzie.....trhá všetko........ale nič nevidím 😝
dočkáš,dočkáš 🙂 ...Simka je teraz doma...bude celý týždeň....lebo detičky zo starších tried šli do školy v prírode..nie všetky...tak zlučovali triedy do jednej....tak pani učitelky poprosili rodičov,aby tie detičky,ktorých rodičia sú doma,nech do školky nejdu......aj mi to vyhovuje,lebo auto je v servise celý týždeň
Sabuška sa stavia na nožičky...chodiť by chcela.....zo sedu sa pekne pretočí na kolienka a cvičí 😀 ....a rozpráva mama,tata,baba,dede,papa,nene 😵
aj nás záplavy minuli..........našťastie..........dufam že to týmto daždom bude dnes končiť
choďte,choďte 🙂 .....aj nám sa dá schovať......ale mne je zimaaaa.....a Simonke sa aj tak nechce...a Sabuška spinká
aspon sa jej dobre spinká..........................som zakuriala..MAťkovi bola zima......tak aspon na chviločku
tak ja celkom nie.....zaslužil sa o to Maťko....celkom mu to bralo......len neviem či už možem 😅

že spomínaj čerta 😀 😀