icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
11. jún 2010

dobrá pamäť jacka!! 😵 😵 😵 .......len som už dávno nepísala,musím si zasa k tomu sadnúť a doplniť.......

ako von z bruška??? 😨

aninka29
11. jún 2010

jacka naše fáro je octavka combi 😀 😀 😀 ......ale ja veľmi túžim po bmw x6..ach jáj..môžem len snívať 😀 😀 😀 .....ale manža začína riešiť nejaké autíčko pre mňa 😵 😵 😵 ...som zvedavá aké a kedy bude 😝 😀

jacka
11. jún 2010

a kedy hodíte foto.......ja vás budem otravovať........... 😔 🙂 😉

leninka75
11. jún 2010

aninka no veď bmw!!! 😵 😵 😵 ...nie?? 😀 😀 😀

leninka75
11. jún 2010

jacka, ak sa k tomu dostanem, tak som chcela cez víkend....lilkin karneval, meninky, pupendo 😀 .......

inak môj muž absolútne nepripúšťa, že by sme teraz mohli mať chlapca 😅 .....stále vyberá len dievčenské mená......dnes ráno v aute to bola klaudia.......tak som ho opravila, že klaudius 😀 😀 😀 😀 ..........

letty86
11. jún 2010

aninka, neboj, niečo pekné vyberie 😉 ...môj muž stále rieši, nech už konečne šoférujem, ale ja bojím, bojím, no čo už so mnou, ale tak raz sa možno odhodlám, len môj drahý o tom silno pochybuje 😝
leni, nemerám, ale bolo by to pekné číslo 😝

jacka
11. jún 2010

tak to som aj ja zvedavá že aké....moj muž tiež sníva....o Lancii Phedra 🙂 ....ale ani BMW by nebolo na zahodenie 😉

leni že....moj muž mi vraví že si pamätám len nepodstané veci...... 😠 😠

aninka29
11. jún 2010

len aby mi nevybral škodovku 100ku 😀 😀 😀 😀

letty86
11. jún 2010

leni, fakt 😀 zlatý, buď ma tušáka, alebo slabosť na dcéry 😉
už fakt idem makať 😝 , pwknw píšte, ja si vás potom prečítam 😅
cmuk, cmuk

aninka29
11. jún 2010

cmuk cmuk letty 🙂

letty86
11. jún 2010

pekne píšte, oprava, aby ste vedeli, čo máte robiť 😀 😅
aninka, stovečka to nebude, neboj 😀 😀

jacka
11. jún 2010

ja by som mala tiež šoférovať....však september tu bude coby dup......ale však nemám kedy...cez týžden v robote....a cez víkend doma 😝 😝 😝

máš zlatého muža 🙂 ..leni 😵 ....

aninka29
11. jún 2010

mne sa ešte veľmi páči kia sorento alebo sportage 😵

jacka
11. jún 2010

pa letty........ 🙂

jacka
11. jún 2010

ani a tvoj muž vie čoby si chcela?

jacka
11. jún 2010

už by som mohla aj tie palacinky dorobiť.... 😝 😝 😝

aninka29
11. jún 2010

jacka,no to by si sa mala pustiť do šoférovania...zabehnúť sa.....veď cez víkendy sadni a ideeeeš...ako dlho si už nešoferovala?

aninka29
11. jún 2010

vie jacka 😀 😀 😀

jacka
11. jún 2010

naposledy asi pred dvoma mesiacmi...ale to bola len cesta....žiaden mesto...križovatky... stopky.....prednosti... 😝

tak je dobre ked vie......... 🙂 😉

leninka75
11. jún 2010

aninka, včera začala masová výroba nového kia sportage........je suprový!! 😵 😵 😵 😵 ......ten by som aj ja brala......ale so šoférom, lebo ja nem vodič a asi ani nebudem.....
jacka, neboj zabehneš sa a budeš pirát ciest!! 😀 .....

jacka
11. jún 2010

to som nie taká istá..... a ak hej tak vás prídem kuk 😀 😀 😀 😀 😉

fuj to je sila vonku ešte že fúka.....máme naplnený bazén 🙂

d 🙂 dufam že je dnes piatok.......tak vám prajem pekný víkendík 😎 😎 😎

denisenko
11. jún 2010

fuj, ale je hic...... ☹

denisenko
11. jún 2010

ja mám dnes volno 😀 😀 😀 denisko bol posledný den v školke, doniesol si taký šanon s fotkami a komentármi, čo robili...peknéééé 😀 aspon viem 😎
a ja som si bola tiež pomínať doobeda peniažky, kúpila som si dvoje krsaťasky aby sa mi šunčičky neparili 😀 😀 😀 a poriadny krééémik na vrásky...ved chceme byť pekné, no nie? a počkám na Niska kým sa vyspí a šupito na kupalisko 😀 😀
ešte som chcela večer ísť na botičky do obchodu, ale to už asi nabudúce....radšej sa pojdem ovlažiť k vode.... 😀
aninka, ty vieš ako na policajtov, čo???? 😀 😀 😀
leni, ja som tiež nevodič a myslím si že ani nikdy nebudem, ale moj muž dúfa, že áno 😀 😀 😀 no dúfať može 😀 😀

denisenko
11. jún 2010

jacka, to sú fotky.... 😉 sú zlatý a aký spokojní..... 😀 ale vobec sa mi nezdá že by mal Peťko menej jesť......Mudr-a je možno slepá 😀 😀

leninka75
11. jún 2010

jacka, počkaj vezmem ťa za slovo a budem ťa čakať 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 ............

ahoj deni!! 🙂 .....prosím ťa ty s tými šunčičkami neprovokuj dobre 😀 😀 😀 ..........a to prečo už tam končí škôlka??......aj v školách majú inak školský rok ako u nás??.........koľko ťa vlastne stojí škôlka??.....budeš mať peknú pamiatku pre niska 😵 😵 😵 ......deni, šak ten môj mi už zisťoval autoškoly!! 😅 😅 😅 .......som sa mu s chuti zasmiala a že čav!! 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
11. jún 2010

bambuľky pa, pa......krásny horúci víkend!! 🙂 🙂 🙂 😎 😎

utka
11. jún 2010

Ahojte!
Tak mi to už máme za sebou. Doma sme boli už okolo 3/4 na jednu. Viki bol hrdina...iba trošku poplačkal pri injekcii a trošku, ke%d mi ho doniesli po zákroku. Ale dobre. Aj sa pekne doma napapal. Ani krvička mu veľmi netiekla. Tak dúfam, že to bude už OK.

jacka
12. jún 2010

ahoj....

další horuci den..... 😝 😝

jacka
12. jún 2010

utka....super...statočný je.... 🙂 😵 .............aj si mu niečo slubila?

denisenko
12. jún 2010

ahojte.... 😉
aj my máme další horúci den.....ale už je aj práve búrka, sa dalo čakať 😀 😀
utka, tak sa vám vydarilo........ 😉 my sme museli ísť niečo kúpiť a vy?????? 😀 za statočnosť 😉
jacka, v bazéééne???????joj, tu tak začalo fučať, aj okenice buchajú...... 😖
leni, s tou autoškolou sme na tom rovnako 😀 😀 😀 tu je iný školský rok, chodia do školy aj v sobotu a majú tri mesiace prázdniny 🙂 🙂 a my rodičia sa možeme obesiť, ked ich nemáme kam dať 😖 😖
pekný víkend babule....idem niečo navavriť na zajtra, tatinko ma nedele bez obeda 😠 😠 😠