icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
18. máj 2009

no ty brďo......som vyšla von.........a je normálne že horúco 😎 😎 😎

aninka29
18. máj 2009

haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😝 😝 😝

kde ste ktoooooooooooooooooooooooooooooo 😝 😝 😝

jacka
18. máj 2009

túúúúúúúúúúúúú...musela som riadit 😝 ..ale Matko už behá po vonku...tak sa ideme trochu prejst...ale ja prídem 🙂

fuj aj tu je už hic...do večera sa spotím ako .... 😝 😝

leninka....haloooooooo 🙂

jacka
18. máj 2009

haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😝 😝 😝 😝

aninka29
18. máj 2009

už som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉

to čo je dnes 😀

jacka tu siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉

aninka29
18. máj 2009

dnes sa nejak míňame ☹

jacka
18. máj 2009

vyzerá to tak.... 😅 😅

aninka29
18. máj 2009

ešte ste vonku,jacka?
my sme sa už stiahli..nenormálne horúco je 😎 ...........sme spapali polievočku......Simka sa hrajká s deťmi,popapá druhé jedlo a uložím ju spinkať 😉

jacka
18. máj 2009

nie už spinkáme 😔

jacka
18. máj 2009

nám sa tu nejak zatahuje...slniečko sa schovalo...ale teplo ostalo...dufam že nepride žiadna burka 😅

aninka29
18. máj 2009

tu je to na nevydržanie 😎 ..........ale som rada, že je tak teplúčko.................ale večer by mohlo tak fajnučko popršať 😉

idem robiť čučoriedkový koláčik 🙂 ...........manža nedá pokoj 😝

jacka
18. máj 2009

mnam...ja som akurát dojedla posledný kusok z oslavy....a ešte by som si dala 😅

tu to vyzerá všelijak..len normálne nie..dusno...raz slnko..raz oblaky...tak ja sa v tom nevyznám 😝

Simka už spinká 😔

jacka
18. máj 2009

nikto nikde 😕 😕 😝

teda 😝 😝 😝

utka
18. máj 2009

Ahojte!
Konečne som sa sem dostala. Doobeda sme boli v meste trošku pobehať a teraž Viki konečne zaspal. Ešte síce dováram obed na zajtra, ale zž je pohodička 😉. Idem si vás prečítať 😉

aninka29
18. máj 2009

tu sommmmmmmmmmmmmmm 😉
robila som koláčik 😉 ............už je to hotovo,len vychladne piškota,ponatieram a finito 🙂

Simonka nespinká 😒 oddychuje 🙂

Utka a čo ste nakúpili? 😉

ja sa chystám do mesta zajtra 🙂 ......zase rozbiť nejaké euráčiky 😀

jacka
18. máj 2009

no pekne... 😠

ja idem s MAtkom von.....aj tak tam dlho nevydržím 😝

utka
18. máj 2009

aninka, bola som u doktorky kúpiť si tie čínske preparáty a potom v športovom obchode si kúpiť botasky...A Viki sa prvý krát viezol električkou 😉

utka
18. máj 2009

aninka, ak Simonka ešte kašle, tak jej skús kúpiť Kalciový sirup. Je síce hnusný, ale veľmi pomáha. Ja som ho dnes tiež nasadila Vikimu, lebo pokašliava a má trochu spolíky... Neviem z čoho, le asi z klímy v aute ☹

jacka
18. máj 2009

utka ...klima je mrcha..treba dávat bacha....a ako si dostala do neho ten caliovy sirup...Matko už druhy krát ani pusu neotvoril 😠

a čo páčilo sa mu v električke?? 🙂

utka
18. máj 2009

jacka, ja nemám našťastie problém s papaním liekov...Síce dnes poobede vymýšľal, že ho nechce, ale ja som zavolala "zlého uja, čo berie neposlušné detičky" a hneď otváral pusu ako vráta 😉.
No a v električke sa mu veeeeľmi páčilo 🙂.

utka
18. máj 2009

U nás sa nejako zatiahlo ☹. Snáď nebude pršať. Ešte chceme ísť von, keď sa drobec zobudí. Ideme bublifukovať 😉

jacka
18. máj 2009

no vy ste... 😠

my sme už najedený..... 🙂 😉

haloooooooooooooooo 😝 😝 😝

jacka
18. máj 2009

😝 😝 😝 😝

aninka29
18. máj 2009

tu som kočky 🙂 ......pred chvílkou sme došli domkov............nakoniec som bola v meste dnes 😉 ...........chcela som si kúpiť nohavice trojštvrťaky...........akože vyzerali pekne,ale keď som ich obliekla tak moj manža dostal záchvat smiechu zo mňa 😝 😀 a ja tiež,lebo som v nich vyzerala ako pindolína origoš 😀 😀 😀 .................ale kúpila som si krásne tričko 😵 a šlapajdy 😵

vraj má pršať v noci 😒 a vraj hlásili aj krupobitie 😒 .............tak neviem, lebo u nás to na dážď vobec nevyzerá 😒

utka ďakujem za tip..........zajtra pojdem kúpiť ten sirup 😉 vyskúšame 😉

aninka29
18. máj 2009

jééééééééééééééééééj jacka má new foto brušinka 😵 😵 😵 krásne veliké 🙂
a Maťko má nový strih 😵 mafiozo sladučký 😵

aninka29
18. máj 2009

a čo sa stalo maličkému jacka? 😕 čo mu stálo v ceste?

utka
18. máj 2009

Ahojteeeeee!!!
aninka, kto je pindolína 😉?
jacka, super bruško...

jacka
18. máj 2009

aninka dakujem.....ved sa mi švagor smeje...že som tučniačik 😝 😝 ..Matkonevie chodit..on stále uteká...a podkol sa ...podkol sa a rovno na pen...som myslela že má aj hlavu rozbitu...no naštastie je len hrča 😖

letny strih...ako každy rok... 🙂

idem pomaly aj ja do hajan 🙂

dobru noc 😔

ani bodaj by ti ten sirup chcela pit..fakt lieči 😉 ......pa pa. 😔

utka
18. máj 2009

Ani u nás to nevyzerá na dážď... Nech zajtra neprší, lebo ja idem autíčkom na kontrolu 😉 ... A nerada šoférujem, keď je daždivé počasie

utka
18. máj 2009

jacka, dobrú nôcku.
aninka, no ten sirup je fakt hnusný, ale pomáha 😉