icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
25. okt 2010

@jacka len choďte a daj vedieť čo vám doki povedal

jacka
25. okt 2010

@aninka29 ..nie tak neskoro....ona tam mám vždy narvané.......... 😠 😠 ....chcem ísť hned ráno.......ale potom nechcem mať behy z varením....neznášam to 😝

jacka
25. okt 2010

ty im dávaš daké vitamíny?......

aninka29
25. okt 2010

@jacka aha....ja som to zle pochopila...myslela som,že idete teraz.....no čo už...nepáli mi to 😀 ...aj my sme dnes boli skoro,sme šli už pred osmou...našťastie sme boli prvé...potom sa už čakáreň začala plniť 😝
okrem ovocia nedávam nič.......teda Simonke marťankov 🙂 ...a ty dávaš niečo?

jacka
25. okt 2010

inka mám ťažké srdce na našu dr.....ako može napísať niečo proti chrápaniu ked ani nepopočúva????.......len tak napísala.....bolo......krava..keby ho hned vtedy vyšetrila mohol byť zdravý 😠 😠

jacka
25. okt 2010

@aninka29 ......no čo si ona robí len do 12h......dávam pikovit comlpex.......ale teraz som prestala ked berie tolko liekov

aninka29
25. okt 2010

@jacka a to sú nejaké homeo...alebo čo...keď ja sa v tom nevyznám...nechcem do nich tlačiť neviem čo..veď aj tak je všetko umelina....ešte aj to ovocie a zelenina je umelina...... 😝 keď berú atb tak im dávam probiotiká,ale inak nič

jacka
25. okt 2010

@aninka29 ...nie ..to i dali v lekárni ako vitamíny........pre deti ktoré chodia do školky.......inak sme zvykli jesť na jesen a zimu pol celaskonu..........no a Peťko tiež len ovocie.....

jacka
25. okt 2010

@aninka29 ...ešte spinkáte?........juj mať tak tvoju maličkú doma...aspon na týžden.,........nevymeníš 😉 😉 🙂

utka
25. okt 2010

Ahojte. Teraz som dva týždne v práci ako sanitárka, tak nie som pri PC. Včera sa ma Viki spýtal, či budem šoférovať sanitku, keď budem sanitárka 😀 .
Prajem všetkým detičká skoré uzdravenie!!!
jacka, ja som si až teraz všimla, čo som napísala, že v kone a nie v kine...Ja trúba 😅 .

aninka29
25. okt 2010

@jacka už je hore,pred chvílkou vstala 🙂 ....čo ti ja viem,či by som vymenila.....asi nieeee 😀 😉 .............teraz ma napadlo,sestrička u doky mi povedala,že mám skúsiť Simonke na ten noštek uvariť cibulu,teda,len tak prebublať a naparovať...vraj to veľmi pomáha...ale keďže Simonka má veľmi citlivý žalúdok a napne ju z hocijakého nepríjemnejšieho pachu,tak to radšej neskúšam 😝
@utka inak to je super predstava 🙂 🙂 🙂 🙂 ..

utka
25. okt 2010

aninka, však?
Dnes bola u nás v robote Markíza. A točili ma ako si umývam ruky. Ale ujo povedal, že tam budú len moje ruky, tak dúfam neklamal. Len ešte neviem, kedy to budú vysielať.

aninka29
25. okt 2010

@utka počuj....ty si už hotová celebrita.....už toľký krát v telke.....sa hnevám 🙂 🙂 🙂 ............a kvôli čomu boli?...a daj potom vedieť,kde budeš a kedy budeš 🙂 ...teda,tvoje ruky 😉 .......
aj ja sa pochválim...raz som bola v telke,to som mala asi 4 roky.....a raz som bola v novinách na titulke,predstavte si 😀 ..že názov...ako sa má správne stolovať 🙂 .....takže som tiež celebrita 😀

utka
25. okt 2010

aninka, dám potom vedieť...ak dajú vedieť nám...
Točili naše labáky. Stále robia reklamu tej novej metóde cytologického odberu-Liquid Based Cytology.
Však ja som ešte nebola v TV...Vtedy, čo som spomínala ma vidieť nebolo...

aninka29
25. okt 2010

@utka ale keby si sa neschovávala,tak by ťa vidieť bolo 🙂 ....aj tak si už celebrita 🙂

utka
25. okt 2010

aninka...celevriti... 😀

bubba
25. okt 2010

ááále no...ty a celevriti??? šak ty si hviezda 😵 😵 😵

leninka75
26. okt 2010

ahojte!!! ............. 🙂 .................bože včera to bol des so škôlkou!!!.............po 2 týždňoch sme išli 1x......lilku najskôr doma napínalo, potom už skoro oblečená sa povracala........už úplne oblečená sa rozhodla, že chce kakať a cikať......a potom v daždi išla do škôlky na bicykli......no a v škôlke strašné plače, ako tam ona nechce byť..............a že vraj plakala aj počas dňa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ....................dnes bola hrdinka....doma ju len raz naplo.....a v škôlke bolo vidno, že zadržiava plač a verím tomu, že sa rozplakala keď som odišla.................ach, ach, čo mám s ňou robiť???..................u gyndoša včera všetko OK, dokonca po tých ranných stresoch som aj tlak mala celkom normálny 🙂 .................zajtra idem na predoperačné vyšetrenia .............zasa sa nabehám 😝 😝 😝 😝 .............strašne ma začali bolieť lonové kosti, asi sa to všetko už nejako rozostupuje a chystá na normálny pôrod................

@aninka29 ...........juj moja, dúfam, že sabka to ustojí!!! ........a simka nech sa rýchlo vylieči!!!

@jacka ...............ako po kontrole??.............zlepšilo sa???.............ako sa vlastne prejavuje laryngitída?? 😨

@letty86 ...........susedka na nezaplatenie!!!..................takže aj vikuška koncertovala prvý deň ☹ .............joj tie naše slečinky!! ☹ ...........koľko si vlastne bola v nemocke??

leninka75
26. okt 2010

a ozi dnes máme šarkaniádu.................tak idem behať po kopci 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aninka29
26. okt 2010

ahojte 🙂
@leninka75 ja to mám teraz to isté so Simonkou...už teraz mám strach,keď sa vylieči,aký priebeh bude mať nástup do škôlky ☹ ...príjemnú zábavu na šarkaniáde 🙂 ...to musí byť pekné....aj počko vám praje...teda u nás je vetrisko .....len ty veľmi nebehaj,aby si malinkú zo seba nevytriasla o niečo skôr 😉

aninka29
26. okt 2010

@jacka čo nové u dokiho?

leninka75
26. okt 2010

@aninka29 ..aj teplotujete??

aninka29
26. okt 2010

@leninka75 našťastie nie 🙂

jacka
26. okt 2010

ahojte.......to bolo neskutočné kolko ludí...ešteže som si včera navarila 😝 .....................Maťko do školky eeee......až možno nabuduci týžden.............kašle ma desný....atb .už nedala....tak len o kašla berie.....a že atb. su v tele 7-14.21 dní...no som mala dosť 😕 😕 ............a ideme na orl......len dnes nás už nevzali len akutne prípady.....tak fatk neviem kedy sa tma dopracujeme...................bolo by naj...keby bola aj muž doma........len už prevrátil očami ked som mu to povedala..................... 😀 😀 😠 😠 ........................no a Peťko je o.k......soplíky má vraj zo zúbkov....dva naraz tak vraj nech sa nečudujem.........prei MAťkovi som ani netušila kedy mu idu zuby...len pri očných 😔

čo som ešte zabudla???:.... 😅

aninka29
26. okt 2010

@jacka ahoj...tak ste celkom dobre dopadli,keď už netreba atb.......len nech sa Maťulko vylieči 🙂 ....a kvôli čomu vás poslala na orl?.....my sme tiež boli...ale nič nám tam nepovedali...... 😝

aninka29
26. okt 2010

@aninka29 koľko zúbkov už má Peťulko?...Sabuška má deväť a pol 😀 ...ten desiaty sa prediera...stolička

aninka29
26. okt 2010

dobre,som to poslala sebe 😠 😀 .....jacka to má byť pre teba otázka 😉 🙂

mucinka27
26. okt 2010

Dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy den sa praje,nuž ked mam tu dovolenku tak si vas tu dojdem trochu skontrolovat ,ako sa tu mate?čo je tu nove? 😉 😉 😉 😉 😉

denisenko
26. okt 2010

ahojte... 😉
nám včera na kopcoch snežilo ako o dušu, u nás v dedinke v údolí len pršalo.....ale sneh je všade naokolo, kam oko dovidí......a ked prší, net štrajkuje......ale dnes už slniečko svieti.... 😉
my tiež stále soplíkujeme...sa mi zdá, že to má upchaté až kdesi....neviem kde.... ☹ ani odsávačka, ani vreckovka, ani kvapky......žiaden výsledok.... ☹ a včera bol milosťpán taký roztopašný, že si o stol rozrazil oko...teda tesne...trafil viečko, tatinko chcel ísť aj zašívať, ale som povedala, že nie.... 😔 mám to ok, len celé oko bordové.... 😒

denisenko
26. okt 2010

@leninka75 to fakt ideš behať po kopci?????nemala by si radšej ostať doma a šetriť sa??? 😕