icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
5. mar 2011

@letty86 .........aj mne to prišlo na mail, ale ešte som neskúšala 😉 .........................

pozerám, že sa tu víkenduje 😀 😀 😀 ........................tak si to užime...pekný víkend 🙂

denisenko
5. mar 2011

ahojte....my sme dli nes taký zaneprázdnení....najprv sme lebedili v posteli, potom ranajky do deviatej, biečo nakupiť, pobaliť, navavriť....a až teraz sme sa tu dostali...Denisko chce hrať hry... 😀 robila som ryžový nákyp, som zvedavá, či to zje....od malinkého bábätka to nejedol.....ešte dobalím zvyšok, vypražím rezne tatinkovi na cestu a hotovo...pojdeme spať......pekný víkendík...... 😀

leninka75
6. mar 2011

ahojte!!!...........paprikáš sa varí ešte niečo upiecť, umyť podlahy a je to 😉

@denisenko ..............chutil nákyp? 🙂 ..............tatinko ide asi na pohreb, že?? ☹

denisenko
6. mar 2011

dobré ránko.... 😉
@leninka75 nákyp chutil....mne 😀 ...tatinko nešiel na pohreb, ten už bol....má setkáničko na gastrologii a danovom úrade...... 😵 ...vraj je už v Bratislave, išiel v noci o pol tretej.....sme sa zas fajn vyspali.... 😝 máme také krásne počasie a vraj sa má pokaziť...... 😝 tak budeme celé prázdniny sedieť vnútri..... 🙄 ..ale dnes určite nie..... 😉

denisenko
6. mar 2011

jujky...boli sme vonku...18 stupnov...hotové leto....... 😉

letty86
6. mar 2011

ahojte 😉
@denisenko ako dobre 😎 , u nás pred chvíľou poletoval sniežik a teraz tu oskar svieti nebezpečne, asi sa blíži apríl 😝 😀
manža má jedno stretko lepšie ako druhé 😕

jacka
6. mar 2011

ahojte...... 🙂

@denisenko ..provokuješ????....žE 18...???......tu tiež poletoval sneh...vonku 4st......a ten vetrisko.....hnus...fuuj.... 😝 😝 ...na gastro???.. 😕 čo mu je?......a kedy sa vráti?-........

@leninka75 ..chutil obedík?... 🙂 😉

keby ste vedeli aký hnus sen som mala......tak najprv že niekto zbil Peťka.....po tváričke.....(asi vela čítam správy )...........a potom že sa skoro utopil v potoku...som ho vytahovala........som sa zobulda celká spotená........a den na figu 😝 😝 -.....dufam že sa toho nedožijem 😔 😝

utka
6. mar 2011

Ahojte. My sme mali včera tú oslavu. Bolo fajn.
A dnes sme boli na Donovaloch. Vikiho sme dali do lyžiarskej škôlky. Bol zlatý...fotky som dala na FB.

denisenko
6. mar 2011

@utka super fotečky.......Bude z neho lyžiar????? 😵
@letty86 neboj, aj my máme mať zajtra ochladenie, ak na 8........to bude hnus 😝 tu to tak býva...je slniečko, je nádherne, je pod mrakom a može byť aj 30, a je to humus...... 😝
@jacka 😵 😵 😵 😵 ja a provokovať???????čo si........ 🤐 🤐 🤐 ked hovoríš o tých snoch....mne sa snivalo minulý týžden, že Deniska zrazilo auto a prišiel o ručičky a nožičky.......mal len hlavičku a trup a posadil sa...... 😝 😝 😝 😝
tfuj, tfuj, tfuj....dneska mi vybehol pod auto....ešteže šli ženské a do kopca ...stihli zabrzdiť...ale ja si asi niečo nalejem..... 😔 😔 😔 😔 😔 😔
manža ide na gastro preto, lebo už všade bol a nič mu nezistili..... 😵 ale ja som vyliečený helikobakter, takže može mať to.... 😔 😝 klop, klop, klop....... 😵
dobrú nocku 😉

denisenko
6. mar 2011

@jacka a chceš provokáciu????včera mi rozkvitli tie čerešničky vo "váze".....mám ti odfotiť???????? 😀 😀 😵 😵 😵

leninka75
7. mar 2011

ránečko!!!........konečne sa má začať otepľovať, ale až budúci týždeň 🙂 😉 ............

@jacka @denisenko...............juj také škaredé sny!!! ☹..........

@denisenko ...ako dlho ste bez tatinka?......

@jacka .....chutil obedík veru chutil 😵 😵

leninka75
7. mar 2011

kuknite...pridala som 4 new fotos 🙂 🙂 🙂

letty86
7. mar 2011

ahojte 😉
a my tu máme sneh a veľa,to nemohlo byť takto na Vianoce 😕
@leninka75 krásne 😵 , neskôr pridám aj ja 😉
@denisenko
@jacka ☹ preč s takýmito snami 😔

leninka75
7. mar 2011

@letty86 ..............vám napadol čerstvý sneh???? 😨 ............na porazenie, že??!!! 😠 😒

letty86
7. mar 2011

@leninka75 veru, človek čaká jar a toto 😠 , ale začína svietiť slniečko,tak asi dlho nevydrží

leninka75
7. mar 2011

@letty86 ...............ako často maťko cez deň papá??...

leninka75
7. mar 2011

@utka ..........ako sa vikinkovi páčilo lyžovanie???.............

letty86
7. mar 2011

@leninka75 každé 3 hodky a laurinka?

jacka
7. mar 2011

ahojtéééé..... 🙂 😎 😎
@denisenko ....no že odfoť........nech sa ...............poteším aj ja 😎 😉 ..............kedy ti príde drahý milovaný 😵 .......................tebe sa skoro splnil sen.....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😔 😔 😔 😔.............naliala si si?.....-..................myslíš že si heliko preniesla na neho 😕

@leninka75 ty nemožeš spávať?????........

@letty86 že sneh.......ten by som už nechcela.......mne teraz stačí 😎 😎 😎 ...aj ked je kosa 😝 ....

krásne foto ste dali....s.trááášne rýchlo rastiete.........a čo maju vaši drobčekova nové?....

leninka75
7. mar 2011

@letty86 ...........laurika papá každé 3,5 až 4 hodiny...a tak zhruba 4-5x za deň............

@jacka ............ja by som aj spala.......ale slečna je strašne čiperná 😀 😀 ......a muž ma zneužíva na sťahovanie rozprávok, že keď som hore nech mu to ponastavujem lebo v noci to frčí rýchlejšie 😀

letty86
7. mar 2011

@jacka ahooooj
ja som tiež nechcela sniežik, ale myslíš, že to niekoho zaujíma 😀 😀 😝
veru rýchlo rastieme, veď mám pocit, že som len nedávno rodila 😕 ....keď mám matka na rukách a sedím, tak skacká 😅 , neviem, ako to napísať 😀 , nožičkami sa odráža, neviem, kde by chcel utiecť 😅 , ešte sa nepretáča, pekne sa pretočí na bok a všetko berie do pusinky a slintá a zbožňuje to lehátko 😵 zistil, že keď pohýbe nožičkami, tak sa sám rozhojdá 😵 😵 taký malý a načo už neprišiel 😵

letty86
7. mar 2011

@leninka75 no pekne ťa zneužíva 😀 a odkiaľ sťahuješ?

letty86
7. mar 2011

idem, mamky, manža je doma a vraj ma už Caro čaká na stole, mňam 😉
prídem ešte kuk 😵

jacka
7. mar 2011

@leninka75 .......... 😀 😀 😀 .......tak slečna nespinká?....a čo robká?????........aj ja som zvedavá odkial stahuješ?

jacka
7. mar 2011

@letty86 ,................beťárik maličký 😵 😵 😵 .....už je aký šikovný........neboj nič zachvilu aj to bude že ujde 😔 😉

dobru chuť ku kávičke 😵

jacka
7. mar 2011

Tak aninka frčí na FB.....a sem ani nepríde....pekne

utka
7. mar 2011

Ahojte,
Vikimu sa lyžovanie páčilo, ale nevydržal celú hodinu, lebo ho boleli nôžky z lyžiarok...no uvidíme, čo sa z neho vykľuje. Ale túto zimu už asi nestihneme ísť lyžovať...
Veru, detičky sú zlatučké a ako rýchlo rastú...

jacka
7. mar 2011

@utka ..to kde ste boli?...

aninka29
7. mar 2011

ahojte mamky 🙂
Simonka je už konečne po šiestich týždňoch v škôlke...šla úplne v pohode /bála som sa,že budú slzičky,ale neboli/...veľmi sa tešila 🙂 ......zajtra majú karneval.....nevie sa dočkať 🙂 🙂 🙂
na Sabinku niečo lezie ☹tak škaredo chrapčí ...včedra bola ešte úplne v pohode...ale dnes ☹ ...dávam jej sirupček.....ale stavím sa,že zajtra aj tak skončíme u mudry.....dobre,že sme tam boli v piatok na kontrole 😝 ...asi tam aj Sabi chytila niečo.......lebo inak sme neboli nikde 😝
hrozná kosa je u nás...nenormálny vetrisko

leninka75
7. mar 2011

@jacka ...............laurinka v noci je celkom dobrá ležká obzerá hrá sa s prstíkmi a potom zaspinká, takže ja môžem pri nej driemať......ale spánok to nie je 😝............... začala sa už celkom hrajkať s hrálkami.......prehadzuje si ich v ručičkách, dáva do pusky 😵 😵

@letty86 .......aké bolo Caro?? 😉 ................

@aninka29 ....................no snáď to Sabka ustojí, držím palčeky...............potom Simku odfoť......

rozprávky sťahujem odtiaľto http://www.ulozto.cz/kanaly/pro-deti