icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

siwike25
autor
25. máj 2009

Jacka len tak,muckovi on zbožnuje sladke 😀 😀 .Včera som robila bublaninu a do večera nebol ani kusok,doši segry a popapalo sa.Zevraj bola dobraaaaaa 😀 😀 .Herec pozera pribeh žraloka,neviem kedy zachrni 😉

leninka75
25. máj 2009

ja dúfam, že lilka spí!!!......keď som volala domov, tak som ju počula ručať "ja necem ííííííísť donutrááááááááá!"....opica krpatá!!!...taká je zasa jedovatá a urevaná 😖

leninka75
25. máj 2009

to máš super jacka, že v záhrade!! ...... u nás je väčšinou okolo cesty a takú teda trhať nebudem.......ja skôr robievam sirup zo žihľavy, je to podobné!! 🙂

siwike25
autor
25. máj 2009

leninka tak taky som ešte nepila 😀

leninka75
25. máj 2009

teda postup som myslela 😀

leninka75
25. máj 2009

je dobrý siwi, len ho treba držať v chladničke, aby sa neskazil 😉

siwike25
autor
25. máj 2009

Moje dieta spi 😅 😅 😅 kam to napisat že tak skoro?? 😅 😀 😀 😀 skoro vždy zaspi cca14-30

leninka75
25. máj 2009

to ho dedko tak umoril??? 😀 😀 😀............to mu ho dávaj aj častejšie 😉 🙂

siwike25
autor
25. máj 2009

No pobehaju cele okolie a stavaju tu novu ulicu,tak sami traktor,bager a atd......chodia kukat 😉 😉

jacka
25. máj 2009

leni a ako chutí ten sirup....ak je fajny tak hod recept 😉

ja ti ho vážne siwi pošlem 😀

aninka29
25. máj 2009

jacka ďakujem za receptík 😵 je to celkom jednoduché........zájdem snáď ešte dnes k jednej tetke,tá má v záhrade veľmi veľa bázy 😉
my spinkať nejdeme,lebo tatko už od rána skladá skriňu v Simkinej izbe 😀 ale rozložený je po celom dome 😠 sa nerozčulujem už 😉
výter nam nespravila,lebo sme prišli neskoro 😒

jacka
25. máj 2009

anika že..a ake je to fajné 🙂

to sa musim tešit z izbičky 🙂 🙂 😵 ..tak potom vieš čo máš robit 😉

leninka75
25. máj 2009

dám recept, ale až keď prídem domkov........aninka, tak váš tatino sa hrajká, no zlatý...teda ani 3 deti mať, to už prestáva všetka sranda!! 😉 😉 😀 😀

jacka
25. máj 2009

leninka budem čakat 🙂 🙂

si to dobre vystihla...leni.. 😀 😀 😀

aninka29
25. máj 2009

idem kočky,trošku vyplieť von okolo kvietkov 😉 aj Simka nech je trošku na vzduchu 🙂

leninka75
25. máj 2009

aninka som rada, že nie som jediná, kto chodí von s deckom aj keď má atb.!!!!....... v sobotu ma zato mama aj sestra dobre zbuzerovali, že čo to robím, decko má sedieť doma, keď užíva atb.m lebo sa mi vysype a nebudem vedieť či je to z liekov alebo zo slnka, tak som im povedala, že nech si to skúsia byť s ňou aspoň týždeň zavreté doma 😠 😠 😠 😠

jacka
25. máj 2009

dobre leninka nedaj sa 😉 😉 😀 😀

my sme chvalabohu ..."klop,klop" atb..ešte nebrali....dufam že ani tak skoro nebudeme

siwike25
autor
25. máj 2009

Mi sme tiež daaavno neboly chory,klop klop klop 😀 😀 a zas ked nema horučku tak prečo nie,ne? 😀 😀
Torta je uplne hotova a musime počkat do večera aby dobre stuhla 😉 😉 😉 ,tatinko sa poteši 😝 😀

jacka
25. máj 2009

idem ja s Matko na dvor...tak sa vyvalím do chládku a nebudem robit nič....tu je tak horuco že strach 😝 😝 😀

siwi poteší...a aku si robila?

idem...pridem....som zvedava kto ešte pride 😕

leninka75
25. máj 2009

teda siwi také fajnotky!!!.....šak mucko ťa za to musí na rukách nosiť!! 😉 🙂 .....jacka, uži si chládoček!! 😎

utka
25. máj 2009

Ahojte kočuldy!!!
Ste sa riadne rozpísali 😉. My sme robili bazovú malinovku, ale ani sirup by nebol od veci 😀 .
Viki tiež stále kašle, už týždeň ☹. A neviem ako dlho mu môžem dávať ten kalciový sirup...
U nás je tiež hrozne horúco, ale kým sa jrpec zobudí a dostaneme sa von, tak na ihrisku bude chládok. Prída. Už sa teším.

utka
25. máj 2009

...to malo byť paráda...

leninka75
25. máj 2009

ahojte ja už konečne padám z roboty.......páááááááááá 🙂 🙂 🙂 🙂

utka
25. máj 2009

leni, paaaaaaaa

aninka29
25. máj 2009

už sme domka 🙂
leni,no ja s ňou tiež na chvílku výjdem von 😒 pre mňa je nepredstavitelné sedieť s ňou zatvorená doma 😒 .........tá chvílka myslím neuškodí a zdržiavame sa v tieni.....však by ma piclo 😀

jacka
25. máj 2009

ja som tu tiež..... 🙂

idem kuknut čo budeme večerať......neviem čo nám dá ladnička.... 😝

aninka29
25. máj 2009

jacka čo fajnučké to bude? 😉 ja tiež neviem čo nachystám 😒

som si poupratovala obývačku 😝 manžel už finišuje so skriňou,tak sa pojdem o chvilu pustiť do Simkinej izby 😉 ..........ale už moc nevládzem 😖 som to vonku trošku prehnala 😒

aninka29
25. máj 2009

a neviem čo mám zajtra variť 😒 poraďte žienky 😉

jacka
25. máj 2009

len sa šteri...nie je to sranda..ved ste dvaja 😉

no sa teším na izbičku s vami... 😵 🙂

asi to bude len rožtek s masielkom a paradajkou....to dám Matkovi a ja som ešte našla zvináče tak ja sa natlačím tým 😉 ....a vy??? 😉

aninka29
25. máj 2009

tiež chlebíky so salámkou a zeleninkou 😉 a ja ešte potom dojem langoš 😉

a čo zajtra varíš jacka?