Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte!
Bolo super. Síce sme nevideli korunováciu, lebo tá bola inde, ale videli sme pasovanie za rytierov. Bolo to pekné. Vikimu sa páčilo. Aj sa dva krát rozpršalo, ale v pohodičke. A teraz o 21:30 sme boli na nábraží ešte pozrieť ohňostroj. Skoro nás zožrali komáre, ale pekný bol!
Dobrú noc.
ránečko!!!!............
@utka.........kukala som to večer v správach a verím, že bolo super!!!!
@jacka.....dnes budeš mať hádam lepší deň 😉........dva blbé dni po sebe to by nebolo bohvie čo ☹ .......muž celkovo precestoval deň a noc.....najskôr zo žiliny do viedne, z viedne do frankfurtu a odtiaľ do soulu, to bol najdlhší let cca 11 hodín...........včera sme trošku skypovali, ale s laurou na kolenách a s lilkou za chrbtom to bolo na dve veci 😝 ...a ešte nám vypydal obraz, že sme sa len počuli.....a aby to bolo dokonalé, tak v noci začala laurinka fajne kašlať, takže s ňou musím dnes k dokine......len musím ísť otravovať svokra, aby nás zaviezol 😝 😝 ..............a to ako sa mi vlečie čas ani nekomentujem 😠 ☹ 😢
dobré ránko..... 😉
žeby prvá???? 😕 😀
nejako som včera som vobec nestíhala.....hned po robote sme šli na kúpalisko a boli sme tam až do večera a potom som už bola úplne mrtvá....a keby len to...ešte mi zhorelo jedno plece a stehná... 😀 čo už...ale Denisko z vody takmer nevyliezol, aký bol z toho vytešený..... 😀 ideme aj dnes a aj ajtra...ak nebude pršať, lebo pri týchto 34 stupnových horúčavach treba čakať búrky....... 😝
@jacka boli ste na návšteve? 😕 preto den blbec? 😕 😠
@utka videla som to v telke...vyzeralo to super...... 😉 sa máte, v Bratislave je vždy nejaký program.... 😵
@leninka75 no veru, aj ja som zvedavá ako doletel ten váš tatinko........ 😕 😉 spali ste už lepšie?
@denisenko to vieš ako rannné ptáče dál doskáče 😀 .........leninka nemože spávať tak je vždy prvá ☹ ......letná školka ...to čo je...že ide do školky či ako?..................tak vy sa tam kupete a my zachvilu budeme kuriť 😝 😀 😉 ..........neboli sme na návšteve........Maťko mal teplotu a aj hnačkoval tak je lepšie ostať doma.........že som ešte taká zvedavá...aj pri Niksovi ste sa snažili......som si všimla že si si dala snažíme sa 😵 😵
Ahojte!
Vy nemôžete spávať, či čo?
Nám sa to už kráti, už teraz som smutná, že nebude Viki doma. Cez víkend ideme ku svokrovcom, ja prídem v nedeľu domov sama, lebo v pondelok idem do roboty. Manžel má dovolenku, tak tam zostane do utorka. V utorok odvezie Vikiho k našim na dva týždne. V utorok je štátny sviatok, tak sa konečne vyspím, keď budem doma sama,ale ako sa poznám, tak sa mi nebude dať v tom hroznom tichu...
A ten ďalší víkend, ak bude musieť ísť manžel do práce, tak nepôjdeme za Vikim k našim ☹. Ja sa sama nejako bojím autom ☹. No neviem, čo vymyslíme. Ale Vikino o tom vie a vôbec mu to nevadí. Už teraz, keď ho kôli niečomu vyhreším, tak mi povie, že už sa teší, že ide preč na prázdniny... 😝
@utka no aha dalšia 😉 .........júúúj tak to ti nezávidím...ale aspon sa Viki nebude nudiť....a bude mať pekne prázdniny 🙂 ....ber to z tej lepšej strány...mne už Maťko povedal že sa nudí.....a že chce do školky....no tak neviem čo tu s ním budem robiť ☹ ..........................neboj sa autom však nepojdeš prvý krát a určite to zvládneš....... 🙂 ty si šikulka....... 😵 😵 😵 ........a dovtedy aj niečo vyriešite...... 😉 .....a ako prídeš v nedelu domov busom?
@jacka ved sa snažím, no nie? ...nám od dnes začína letná školka, to je ako normálna školka, len iné učky, a majú tam taký volnejší program....ale sú len tri turnusy...jeden trvá dva týždne....DEnisko ide len na tento prvý, potom bude týžden s Heidi a potom ideme na SK a on tam ostane na prázdniny..... 😵
ej, hor sa do práce....ved práca šlachtí...... 😀 😀 😀 😀
pojdeme pomaličky von.......aj tak som figu urobila....som to trochu poriadila.... 😝
ahojte 🙂 .......nejak mi štrajkuje koňoš 😝
@leninka75 chjuuuj,tatík vám odišiel tááák ďaleko ☹ .....chýba že ☹ ...............ja som už zvyknutá,že náš nie je doma......ale Simonka to veľmi zle prežíva ☹ v poslednom čase až veľmi.....stále sa rozplače,že chce tatíka........ja keď skypujem s mužom,tak neskoro večer.......keď už Simi spinká,lebo stále keď spolu rozprávali,tak sa rozplakala a ťažko som ju utešovala ☹ ....a mužovi to tiež nepridalo na nálade....vyrobila som Simonke taký kalendárik....a každý večer odratávame dni........neskutočne sa to vlečie...nevie sa dočkať dňa D...ale už o pár dní ho máme doma na chvílu
ja som bola s deťmi ráno na odberoch........Simi do škôlky nešla.......pôjde len zajtra a pozajtra...lebo vo štvrtok s ňou idem na kardio...to už vyšetria aj Sabku.......a potom na Aro.......a potom príde neter...a ja si môžem hodiť mašľu 😝
baby,čo kupujete drobcom k narodeninám????...už o pár dní tu máme prvého oslávenca 🙂..........ja vôbec netuším,že čo.....oblečko pre Simi už mám nejaké schované......objednala som jej detský cestovný kufrík zvonilkový...veľmi po tom túži...takže to bude pre ňu,že najkrajšie prekvapko...a ďalej neviem.............a Sabku už vôbec neviem 🤐

Počasie bolo celkom fajn, akurát keď sme boli na odchode začalo pršať.
Zajtra ideme do mesta na korunovačné slávnosti http://www.korunovacneslavnosti.sk/program.php .
Ja idem variť kanadské kura s haluškami.