Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte!
No už sme doma. Dnes nás okolo deviatej pustili. Viki je statočný hrdina! Chúďatko moje. To boli dve hrozné noci. Prvú noc, som spala asi hodinu. V noci pred druhou mu to naprávali pod narkózou ☹. A nemali pre mňa miesto, tak som "spala" dve noci na kresle...
ahojte... 😉
@utka rýchle uzdravenie želáme...... 😵 my už máme zlomeninu za sebou....dúfam, že nadlho.... 😉 to je taký preplnený stav? 😕
žienky moje, nejako nestíham...dva dni som sa nevyspala, Deniskomal zlé sny a dnes v noci od jednej do tretej silou mocou chcel stavať lego..... 😖 potom som to vzdala, zobudila som tatinka a šla si lahnúť do Niskovej izby a zavrela dvere.....ráno sme boli rozbitý všetci.... 😠
začalo rásť bruško a sním aj moj cukor, takže budem musieť dietovať.....ale sranda..nad normu je len nalačno...ale dosť 😝 cez den je v pohode..... 😔
@utka ..ahoj.....no ako sa máte?.....Veru Viki je statočný chlap...... 🙂 .....juj muselo ho to bolieť....chudatko moje.....dufam že je s toho najhoršieho vonku....držkajte sa 🙂 🙂
ja som si v nemocke uvedomila že ako je dobre byť zdravý......a sú aj horšie stavy..... ☹ bohužial ☹ 😢
@denisenko ....tak chytro fot fot....... 🙂 🙂 ..nech sa aj my potešíme 😵 😵 ......dufam že ten cukor dostane rozum ked porodíš 😉 😉............................................sa priprav aj teba to čaká.......tie hračky...to je mojéééééé....😀
ahojte! 🙂 .....
@denisenko.....že lego v noci!! 😠 😖 😒 😝.......si môžu ruky podať s Laurikou 😀.......
@jacka...zlatý Maťko!!.....super, že torta chutila!!
@utka.....hlavne, že už ste domka......postupne sa rúčka zahojí...a koľko budete maródiť?
Ahojte!
Konečne sme sa vyspali...
Dúfam, že to najhoršie je už za nami. Hej, som na OČR. V piatok ideme na kontrolu a na dosádrovanie, tak uvidím, čo povedia, či môže ísť do škôlky. Ale naša obvodná doktorka povedala, že by bola najradšej,keby do škôlky nešiel. Ale ja ho dám, však kto bude s ním? A do ZV alebo k našim ho dať nechcem.
@jacka .....ja by som aj spala, ale poznáš to...krpci nedovolia 😝 😝 😝
@utka...niet nad dobrý spánok vo svojej posteli!!!............... to tak skoro dávajú dolu sadru??? 😕
ahojte 🙂 ..na chvílku som si sadla,aby som na vás urobila malý kuk....nemám šancu vás čítať...to by som tu bola do večera...tak len v skratke
@utka Vikinko je statočný chlapček 🙂 ......držkajte sa 🙂
@jacka ty máš takých krásnych chlapcov 😵 ...obidvaja majú prenádherné očičká....by som ich len bozkávala 😵 😵 😵
my sa máme fajn.....Simonka v škôlke....zatiaľ sa drží,chorá ešte nebola...teším sa tomu.....začala chodiť do tanečnej na spoločenské tance...tak máme trošku frmol..chodieva 2x do týždňa po škôlke....je úplne nadšená...dúfam,že jej to vydrží 🙂 ....začala som s ňou chodiť na logo........všetko jej ide super......akurát sa musíme viac pohrať s jazykom 🙂
Sabka ,to je čertisko s rožkami až do neba 😀 nevyspytateľné dieťa.......stále len rozpráva,najradšej sa háda...a veľmi ľúbi spievať.....také árie púšťa.............ja som ako vždy slamená vdova...........maľovali sme....kočky majú novú detskú...Sabka už spí vo veľkej posteli......ako veľkáčka 😀
utekám...Sabka si chce kresliť
@jacka ....chcela som sa ťa opýtať ako Peťko rozpráva?....včera som stretla na detskom ihrisku takého 2-ročného chlapčeka, ktorý ešte vôbec nehovorí.......nevedel mi ani povedať ako sa volá......sa mi to zdalo, že by už trošku mohol..Lilka v tom veku už hovorila pekne čisto takmer všetko.......
halo..... 😉
@leninka75 ani Nisko v 2 rokoch nerozprával moc zrozumitelne....iba mamina rozumela....a sestrin mladší do 3 rokov takmer nič......a teraz sme radi, ked sú ticho aspon 5 minút....... 😀
@aninka29 a mY že už na východ ani netový signál nepríde.... 😀 😀
@jacka ved hod celý recept....... 😵
ideme sa niekam s Niskom poflákať, ked sa vyspí.....akože mám volno....až pol dna,,,,,,, 🙄 🙄 🙄
@utka budem nakúkať častejšie 😉 ...
@denisenko aaaale signál je 😀 ....len času málo.....a ty ako sa máš s bábatkom???..poviem Ti,pred týždňom som si myslela,že sa pridám k Tebe 😉
práve sme sa vrátili z tanečnej......a dozvedeli sme sa,že detičky budú v novembri,že normálne verejne vystupovať 🙂 🙂 len neviem,či s nimi stihnú niečo nacvičiť..keďže detičky si mýlia pri cvikoch rúčky s nôžkami a naopak 😀 ....ale zase na druhej strane...ked zvládli tréneri naučiť aj naše "lets dance celebritky",tak deti pre nich musí byť malina 😝
dobré ránko
baby predstavte si,môj 4ročný synovček je v nemocnici so zlomenou stehennou kosťou...dnes ráno ho budú operovať ☹ ☹zlatinko moje malé........včera sa šli po škôlke,tak ako každý deň hrať na detské ihrisko.....a na tom ihrisku naňho a jeho kamaráta spadla bránka........... ☹ ☹ ☹
@utka nemám nemám..........ale raz za mesiac príde domov na pár dní...a to sa dá stihnúť všetko 😀 😀 😀 ............ale vážne.....fakt som už myslela,že som v tom....našťastie je všetko v poriadku
ahojte!!!......tak mi z vašich reakcíí vychádza, že chlapci sú leňoškovia, ale potom to dobehnú 🙂 🙂 🙂
@aninka29.....a ja, že máš fešného suseda 😀 😀

ahojte!!!!....... 🙂 ...užívajme si ešte teplo a slniečko pokiaľ je v piatok hlásia ochladenie o 10 st. 😝 😝 😝
@jacka.....aký vlastne dostal Peťko darček?.....keď navaríš tak aby tomohol Peťko, tak papká celá rodinka, či zvyšku varíš osobitne?.....a prečo vlastne utku s vikim nechali v nemocke? 😕
@letty86...no vitaj!!!...už som ti chcela písať, že čo je s tebou 😉.....maťko je šikulko!!.....tie oči na stpkách, to mi hovor.....minule som zabudla zavrieť dvere na schody a len som sa otočila už tam lolka došpritovala...normálne ma zalial pot!!!! 😖