Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
detičky vykúpané..idem baby uložiť do hajan.....chodí sa už do škôlky,takže ľaháme skôr 🙂
dobrúúúú noc 😔
@aninka29 tak sa jej spýtame či si všimla nové foto..... 😀 😀 -----utka haloooooo
do tretice????????......ha....dobre čítam.........a že na mna.......čo ked nie.....čo ked bude na suseda 😀 😀
@leninka75 ved hej...dnes tu boli dvaj čertikovia 😀 😀
Maťulo sa vypotil...uvidím ako mu bude ráno....a ak sa nepolepší ostane domka..............Peťko ten chodil že psssst....búva.... 🙂
dobru.....
No veru som si fotky všimla...
leni, víkend bol super. Oslavovali sme, pili, jedli hodovali...
jacka, detičkám skoré uzdravenie...
Ahojte. Aj my máme sneh...trošku. Ale nie všade...a na cestách je teda katastrofa. Zase sneh zaskočil cestárov. Ako každý rok.
ahojte!! 🙂
@aninka29.....no tak som to myslela, že nemusíš doma okrem detí riešiť ešte aj mužove mindráky z roboty 😝 😝 😝 😝........
@jacka.....idete k dr.?
@utka...v BA je vždy kalamita už pri jemnom snehovom poprašku 😀 😀 😀 😀
@leninka75 joooj,to by som mu neurobila..však nech sa vyventiluje 😀 ..aj ked je pravda..niekedy by som ho vypla 😝 😝 ...vie ma občas poriadne naštartovať aj cez skype 😠 😀
@leninka75 ja som chcela tebe...ked už pôjdete do toho Popradu pečatiť zúbky 😉 😀 ..tak to už skočte aj k nám...nebudete to mať ďaleko..taká hodka cca cesty....nezabudni 😉 🙂
ozaj ja už pijem normálnu kávu, jupííííííííííííííííí 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ...idem si jednu zaliať trošken posedím a pôjdem na ten šatník... 😝
@leninka75 dnes dám mrazenú.....vlastné zdroje sa už minuli ☹
si predstavte,že mi priniesol upskar balík..ale iný..predvčerom som objednávala...a dnes mi ho už priniesli 🙂 .........
a ten magor,čo mi má doniesť gusta ešte furt nedošiel 😠 😠 😠 😠 ...jasne som mu včera do telefonu povedala..že ked nevie prísť večer tak nech príde dnes do desiatej 😠 😠 😠 idem mu volať mudrcovi 😠 😠 😠
my pôjdeme trošku na vzduch 🙂

@jacka joj,dúfam,že nebudú chlapčiatka choré 😒 .........Simonka sa tiež sťažuje na bolesť hlávky,ked je chorá ☹ určite aj malé detičky bolieva
@jacka tvoj manža by veru ani vo sne nemohol zaprieť chlapcov 😉 😵
Simka takto "dietuje"...fúú už skoro tretí týždeň 😝 ...ale teraz napr.spapala polku z polky rožka....na ra§ajky mala tranchetko,desiata v škôlke čaj..obed nič,olovrant nič ☹