Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte!!!......veď som sa vám zabudla pochváliť..Lolka sa nám rozbehala 😵 😵 😵 😵 .........
@utka....no tak to potom ťažko s tebou...pokiaľ to nemáš v génoch, že môžeš papať čo chceš tak musíš pre to robiť niečo ty......alebo liposukcia...ževraj je to trvalé 😉
@jacka.......čo porábate?
@denisenko...chystaj na piatok kávičku, ideme do rajeckej lesnej kuk na betlehem a potom sme u vás ako na koni 😉
@leninka75 super...chceš nescu, turka, tri v jednom alebo capučínko?????? 😵 ...blahoželáme Lolke,isto máte radosť...... 😵 😵
@utka never liposukcii...ani tá vraj trvalá nie je.......ja som ako balon, len neviem kde mám ten vypúšťací ventil 😀 😀 práve som si dala ešte k tomu aj kávové zrno...... 😀 ...ked už som ako buchta, tak nech poriadna, čo sa budem trocháriť....... 😀 😀 😀 😀
ahojte...............
@leninka75 super blahoželám 😵 😵 😵 ......aj ju niekdy chytíš 😉 🙂 🙂 🙂
@denisenko tak teba si ako balon vobec neviem predstaviť.......zato ja tu asi vzlietnem 😀 😀 😀 ....aj u nás bol sniežik.....som sa bola s detmi bobovať.....a teraz je samé blato....fúúúúj 😝 😝 😝 😝 😝 ..........................ale boli sme na Kordíkoch...tam je kopec snehu......sa deti vybláznili........
lipo je trvalá...tukové bunky sa nemnožia len rastú...čiže to čo odsajú je natrvalo preč ale to čo neodsajú pekne krásne rastie 😝 😝
@jacka tak super, že ste mali aspon trochu snehu...my zas ništ...iba čo mi dnes ráno doniesol kocúr kopu blata na labkách....šiel rovno do vane....... 😠 ..na kontrolu idem 4-teho, teda do poradne, musím ju nahovoriť nech mi spraví hned aj sono, aj ked by to bolo o týžden skor, ale potom by som chcela isť s tatinkom do Itálie, musím vybaviť zas nejaké peniažky a to sa už koncom januára dá........ 😉 že sa pýtaš, či sme poslúchali...ved my ani neposlušné byť nevieme, no nie????? 😀 😀 😀 😀 😀 sa pochvál čo Tebe doniesol... 😉 😉 😉 mne okrem iných klasík, čo každý rok doniesol ešte šicí stroj....aby sopm mohla konečne poobšívať tých mojich dotrhancov 😢 😢 😢
@denisenko ..dám si nescu s mliečkom bez cukru a muž tiež 🙂 🙂 🙂 ...len sa napapaj keď drobčekovi chutí......keď porodíš budeš zasa ako prútik 😵 .............
@jacka..inak je to des to lolkino bežkanie....chodím za ňou v predklone s vystretými rukami 😝 😝 ...veď poznáš.....no aj my sme sa stihli až raz pobobovať ☹ ........ja som poslúchala...ježiško mi doniesol knižky, snehule, panvicu a kozmetiku .....a čo ty???:.
a že na Vianoce obžerstvo....moj muž sa mi stále chechce, že nejedz už tolko, vyzeráš ako tehotná..... 😀 😀 😀 😀
U našich teplákovú súpravu a u svokrovcov pekáč na mafiny a pekáč normálny veľký /všetko, to, čo som si ja kúpila.../
@utka najlepšie je, ked si vyberieme samé...aspon nie sme sklamané.... 😵 😵 😵 😵 😵 aj ked na druhej strane, dostala som ako každý rok krásne spodné prádlo a normálne moj muž kúpil inú velkosť ako po iné roky.......tak som sa hned aj spýtala, ako Ježiško vedel, že aké.......vraj, jednoducho som mu povedal, že si tehotná...tak to super sedí....... 😀 😀 😀
@jacka ale ani mi nehovor....na sono by som mala ísť v 30-tom týždni, kedže mi dneska preskočilo, možeš rátať...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale pojdem sa spýtať, či by mi to nemohli spraviť budúci týžden spolu s poradnou, aby som mohla ísť spolu s mužíkom do Talianska...inak budem musieť ísť až o dva týždne a tranzitom...a to sa mi ani najmenej nechce..trvá to minimálne o tri hodiny dlhšie..... 😝 😝 😝 😝 😝
Ahojte...
Dnes máme dovolené modísť z práce medzi 12-tou a 13-tou...tak sa vytešujem.
ahojte!.........nám tu rozprávkovo snežíííííííííííííííííí 😵
@denisenko...už varíš kafčo?? 😀

@denisenko .....a ďasná už máš OK?...fuj počasie..ja som dnes total nemožná 😝 😝 😝 ......a tie deti jak na baterky 😝 😝 ...........super, že niskovi je lepšie 🙂
@utka..ja keď toto poviem bratrancovi fyzioteraputovi, teda, že priberám aj z čistej vody.....tak mi povie cica nežer 😀 😀 😀 😀