Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75................som rada že tá moja je tam kde je...a ešte by mohla byť dalej 😀 😀 😀 😀
ahojte..... 🙂 baby,škoda že ja si fernet dať nemožem...... 😝 😀 od rána som dávala dokopy Deniskove legá...už ma z neho raz šlak trafí...... 😠 😠 😠 😠 čo už.......može rozoberať nanovo..... 😖 navarila som hráškovú polievočku, sojové masko so šampinonovou omáčkou a nudle...už mi to mäso ide hore krkom..... 😝 😝 😝 😝
@leninka75 ..langoše....dobrý nápad...aj múku som si doniesla slovenskú..žeby cez víkend???? zajtra nestíham, chcem ísť na ten blbý úrad, nech viem na čom som.... 😠
práve došiel Nisko, že už upratal celú izbu , vraj ide na net...... 😠 zas ma vyhodí.... 😀 no neva, aspon pojdem vyvesiť prádlo, práčka tuším doprala pred hodinou..... 😕 😝 ach jáj...unavená som...vstávali sme pred šiestou.....hádajte kvoli komu..... 😝 😝 😝 😝
@jacka .....nepošlem, to by vychladli 😝 ...radšej prídite a ja vám upečiem čerstvé.....jaj chlapci nemôžu ☹ ..tak len tebe....
@denisenko..ty si strašne akčná!!!.......koľko sa zdržíš v IT?.....
ozaj ešte som chcela...Lilka má v poslednej dobe nejaký prepišťaný nos.....všetko jej smrdí 😝 😝 😝 ....a všade je podľa nej smrad 😝 😝 ........vašich to nechytá?::
@denisenko tiež si myslím že troška by neuškodila 😉 🙂
@leninka75 a kde ich budem jesť aby ma nevideli ☹ 😒 ............to som sa chcela aj ja opýtať....ale som to zmazala...ked tam len včera prišla 😉 .............ale som aj ja zvedavá 🙂 🙂
nie leni.....zatial nechytá.......ale ked ma chce vytočiť ...tak opakuje všetky slová po mne.... 😠 😠 vtedy by som ho 😠 😠 😠 😠 😠
ahojte 🙂
konečne som sa sem prepracovala, matko spí a maliarka maľuje 🙂
ten môj macík malý je už riadne šidlo, odkedy chodí, mám čo robiť, to vyťahovanie vecí ho neprešlo 😠 otvára a skúma, čo ešte neobjavil 😕, najnovšie vylezie na gauč, no čo vám budem písať, veselo mám
idem si vás prečítať, nech som v obraze 😉
@jacka .....nejaké zašité miestečko by sme našli 😉 .........to je krpec!!,........mňa by to teda riadne vytočilo...a ako to riešiš keď začne opakovať?....
@letty86..no vitaj!!!.......aj maťko je živší a nezbednejší než viki?....... nás teda lolka riadne popreháňa....... 😝
@leninka75 kráááááásne fotky, ja som nejak pomenej fotila, ale manža kameroval, tak sa to nejak vyrovná 😀 , ináč zachytiť maťka tak, aby nebol rozmazaný, normálne výkon 😅
viki bola nezbednejšia už v perinke 😅 , maťko až teraz, asi sa nechce zahanbiť pred sestrou 😀
to krásne brušinko malo patriť deni, to len aby ste nehľadali súvis so zabudnutým telefónom 😀 😀 😀 😀
fuj je vonku ešte horšie ako ráno 😝 😝 😝 ,,,,,,,,,,,,,,,ked sa Peťulo vyspinká budem musieť ísť s nimi von 😝
@jacka vikinka fajn, teraz poslúcha,uvidíme ako dlho 😀 ku koncu to už bolo s nou u svokry na nervy 😕 tam sa nejak rozšantila 😠 babka ťuťuli muťuli, tak sa nevedla zmestiť do kože
ako sa majú chlapci?
@leninka75 pani, kde ste zmizla? 😉
som nervná, že nemám telefon 😠 , mala by prísť kamoška na návštevu, prišla na sviatky z Anglicka domov a neviem jej zavolať, tak preto musím čumákovať na fb, či mi neodpísala
myslíte si že je normálne aby dali zo školky fotky detí bez vedomia rodičov?........akurát som ich tam videla.....

@jacka ...liluša ma vyháňa, že od rána tu len píšem a ju nepustím 😀 😀 😀 😀 ......tak ju pustím a idem urobiť langoše.....