Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
dobré ránko.... 😉
@leninka75 .....na začiatok dna super...... 😀 😀 😀 😀 teda, vážne....na čo ludia neprídu........ 😀 😀 😀 ....prišla sa ti aspon ospravedlniť??? 😕
my sme dnes boli s Deniskom v školke...pre veci a rozlúčiť sa....ale nakoniec nás pani učitelky prehovorili, aby tam ešte dneska ostal na celý den, že detičky ho vyčkávali už mesiac a stále sa pýtajú, prečo nechodí.....až nakoniec sa jedno dievčatko prekeclo, že počulo doma, že Deniskova mamina bude mať bábatko... 😀 😀 😀
tak som ho tam nechala...aj tak som sa zle vyspala, aspon si doma oddýchnem...a dali nám aj prihlášku do školy, treba to vypísať a potom to len stačí zaniesť...dieťa tam nemusí byť, ani testy sa nerobia, či je sposobilé alebo nie....vraj sa všetko naučí v škole....v školke sa má hrať...... 🙂 takýto prístup sa mi páči, ale hned som im aj povedala, že u nás by to neprešlo....... 😖
som taká najedovaná 😠 ...liluša nechcela dnes v škôlke jesť 😠 ......a to mali fazuľovú polievku a mäsko s kašou..to všetko má rada, tak nechápem.....
@jacka ....správne si pochopila...do dvoch škol... 😠 šáák máme na to, no néééé????? 😀 😀 😀
@leninka75 a vy ste už doma? dávaš ju len do obeda?
tento rok sa ako krásne začína......tatinko prišiel na obed s tým, že mu kolega v práci traktorom prešiel mobil....ešteže tu má ešte jeden.....ale aj tak....... 😝 😝 😝 😝
jej, šoková terapia.....práve som zistila, že na stránku, kam ešte sem tam raz do týždna zbehnem kde sú mamičky s termínom marec už jedna porodila...mala termín den po mne a dieťatko má už tri dni...to je sila...... ☹ ☹ ☹ 🙂 a ešte sme tipovali, kto bude prvý, lebo je tam asi 120 báb...a aha.....predposledná z termínu........ 😖 😖 😖
@leninka75 cinká, cinká 😵
ako malá sa vytešujem z darčeka 😀 kupili sme si kávovar de longhi icona a taaaak pekne vyzerá na linke 😅 manža sa smeje, že mám vačšiu radosť z toho ako vyzerá, než z funkčnosti prístroja 😀
ozaj, poradťe mi nejakú dobrú kávu, lebo doteraz som pila len nescu a caro a teraz potrebujem mletú, kúpili sme od de longhi takú vo vrecúškach, je celkom fajn, ale hodte nejaký typ 😉
@jacka ..ja neviem..ale v poslednej dobe sa dosť pokazila v jedení 😠 ..aj doma..špekuluje, že koľko lyžíc zje a podobne...a hneď je strašne najedená, že už nič nevládze, ale za 3 minúty si vypýta čokinu a tá sa jej v pohode vmestí 😝 😝 😝 😀 😀..tak by som ju občas zdrala, len by zahučalo....
@letty86 ..to verím, že sa vytešuješ ako vyzerá na linke 🙂 🙂 🙂 ...je supiš!! 😵 ...ja kupujem do stroja zrnkovú carte noir ..alebo aká je v akcii 😀 ..teraz naposledy som kúpila julius meinl a je dobrá.....inak existujú priamo espreso kávy ale sú to malé balenia a zdá sa mi to dosť peňazí za také nič........zrnková káva sa celkom oplatí v metre alebo v kauflande......
ideme sa chystať......musíme skor...ideme na logo....potom chceme ešte sánkovať.........využiť sniežik 🙂 ...
pridala som fotky,keby nie teraz, tak neviem kedy 😀 😀 😀
@jacka ...kde na to tie deti chodia? 😅 ..opice krpaté 😀......tak sa dobre posánkujte 🙂
@letty86,.....juj som si nevšimla, že potrebuješ mletú 😔 ......ale tak to máš ešte lepšie..tam je širší výber káv.....tie sú tam mleté espresá 🙂 .....carte je veľmi dobrá...ja ju kupujem fakt len občas..alebo ju dostanem od maminy 🙂 .....
jeeej, dakujem za srdiečko 😵 😵 😵
bežím do školky..hádam plakať nebudem... 🙂

ahojte.,....
@leninka75 pekne 😠 😠 😠 ......k tomuto ja nemám komentár...........ty si čo na to povedala.......
@denisenko .............veru kačaknicu , máme...... 😝 😝 ....foto som nestihla...Peťko mi vypol pc.....a už som ho nezapínala......ale už nemusíš hladať tri hodiny 😀 😀 😀 😀