icon

Hetero/gay

kk3
15. dec 2021

Ahojte, toto je dost cudna tema, ale dneska sa mi kamaratka dneska s niecim priznala😂 vahala som, ci to sem pridat,ale potrebujem aj nazor inych ludi a vediet ci to je vporiadku alebo som len ja cudna. Ma priatela a on jej navrhol analny sex. Hacik je vsak v tom, ze by to mali robit opacne, cize nie on do nej zozadu, ale ona jemu vibratorom popripade niecim inym. Pride mi to cudne, ale nic som jej na to nevravela, pretoze som nevedela ani co si mysliet. Je to normalne? Mozu mat muzi aj take chutky aj ak su hetero?

emalka
15. dec 2021

Ale jasne, je to uplne normalne. Muzsky bod G, cize prostata, je najlepsie pristupna prave odtial. To ze ju o to poziadal je od neho celkom odvazne a otvorene, kopec chlapov sa k tomu vobec neodvazi.

lindous
15. dec 2021

Okrem toho, že sexualita nie je čierno-biela, tak áno môžu ... aj heterosexuálne orientovaní muži majú prostatu a nervové zakončenia, takže ... možno sa o tom toľko nehovorí, ale nie je to ani úplne nezvyčajné a pokiaľ to obom zúčastnením vyhovuje, tak na tom nie je ani nič zlé

brembo
16. dec 2021

@kk3 tak uplne nezvyčajné to je,skôr by som povedal ejedinelé. Nech mu tam strčí petardu,keď to tak velmy chce.

kiki68
16. dec 2021

@kk3 ale toto je bezna vec, vola sa to pegging. Nema to nic s tym, ze by bol gay. Len klud, proste to ma rad, lebo to stimuluje prostatu. Ked na to chlap pride a nehanbi sa, tak je to asi ako keby my nepouzijeme stimulaciu klitorisu, ked uz priroda aj take nieco nadelila

brembo
22. dec 2021

ja ako muž možem vyhlásit,že to až tak normálne nieje a vačšina normálnych mužov nad ničím takým neuvažuje. Alebo partrím k druhu,určenému na vymretie a ostanu tu akési mužatky,pseoudo náhrady mužov. Ja som skrátka zo starej školy,a všetko umna má svoje hranice. Tým ale nezastávam názor,že ženy sa maju bit a je to menej cenný druh,pohlavie.

gleep1
22. dec 2021

Keď som mala asi 16 rokov jeden 11 ročný chlapec čo ohľadom tohoto nevedel ešte kde je juh a kde je sever mi povedal “vôbec neviem prečo, ale strašne mi robí dobre keď si namydlim prst a pichnem si ho do zadku” možno to je ten je priateľ 😂🙏🏼
Ja som raz prinútila môjho bývalého, chcela som si vyskusat masáž prostaty a chcela som vedieť ako to ti muži prežívajú. Škoda, že sa mu to zapáčilo a pýtal to potom odomna stále, ja som si to chcela len vyskusat 😀 už som to po ňom neponúkala nikomu 😣možno je ten jej priateľ môj bývalý 😀
Jasne, je to úplne normalne, vlastne je pre muža s hľadiska potešenia normalnejsie chciet mat niečo v zadku než pre ženu.

meluela
22. dec 2021

@brembo Nemas ako vediet, nad cim uvazuje "vacsina normalnych muzov". A aj ty mozes mat akekolvek fantazie a tuzby, ci uz obsahuju pegging alebo nie, pokial sa tykaju dospelych svojpravnych ludi a v pripade ich realizacie su dobrovolne a nikomu neublizuju.

brembo
22. dec 2021

tak zo skupiny mojich priatelov to možem rovno vyhlásit. Ja nemám žiadne také sny a ani tužby. A je mi to jedno,nepatrím do skupiny polo či uplne gejov a za tým si stojím. Nech ma za to i na kríži upalia,patrím do skupiny možno vymretého druhu. A vobec ma nezaujíma,či to niekto akceptuje alebo nie.

gleep1
22. dec 2021

@brembo prosím ta aku súvislosť ma otázka ženskej menejcennosti s touto témou? Preco ta vôbec napadlo spomenúť to? Nemá to žiadnu súvislosť a to že si to spomenul skôr nahráva tomu že ženy považuješ za menejcenne.
Prečo je vôbec normalne niečo take spomínať?
Aha, sory, nie je to normalne.
Tato otázka bola vyriešená už dávno a keď to niekto spomenie tak len dáva najavo ze to podľa neho nie je doriešené/ nie je si istý tým či je to vyriešené a ze by sa ro asi malo ešte riešiť a tým dávaš najavo svoju neistotu v tom či sú ženy rovnocenne. Nabudúce drž prosím ta hubu. Naozaj, vážne drž hubu

h2
22. dec 2021

@gleep1 Ale, neber to tak citlivo. Podľa mňa to napísal preto, že písal, že je zo starej školy. Tak asi aby zdôraznil, že len v tom, čo sa sexu týka. Nie v otázke ženskej menejcennosti. Ty tu píšeš, ako si nejaký 11 ročný chlapec strká prst do zadku a ešte sa budeš pohoršovať nad iným komentárom.

gleep1
22. dec 2021

@h2 a čo je na tom čo povedal 11 ročný chlapec pohoršujúce?
Ja viem je to napísal preto lebo napísal že je zo starej školy ale mne sa nezdá že taki muzi berú ženy za menejcenne. Ta otázka bola vyriešená vážne už dávno a podľa mna nie je normalne to spomínat len tak lebo… v mojich očiach tým dal najavo že považuje ženy za menejcenne. Čo mi uplne jedno, nech si to aj mysli. Veď je to druh na vymretie, koho to trapi čo si taky mysli

brembo
22. dec 2021

áno ako píše h2.

brembo
22. dec 2021

@gleep1 je mi jedno čo si myslíš. Moj názor mi nezoberieš a nemám potrebu tu opat to,čo som napísal zdoraznovat -že ženy nepovažjuem za menejc enný druh,pohlavie. Týmto z mojej stránky uzatváram diskusiu a nemienim sa tu hádat a ani dalej prispievat.

h2
22. dec 2021

@gleep1 Len sa mi zdalo, že Ťa to nejak príliš vytočilo. Klídek, idú Vianoce. Keby mňa mala vytočiť každá blbosť, čo si prečítam na koníku, tak by som musela byť vytočená stále.

gleep1
22. dec 2021

@h2 no tak to by som mala smutný život keby ma mal vytočiť nejaký druh na vymretie z modrého koníka. Nie, chcela som mu povedať čo som povedala- nech drzi ohľadom tej témy hubu lebo k veciam co sú dávno vyriešené sa nevracia- a vracia sa len vtedy ak pre daného človeka vyriešené nie sú. Ved nevraciame sa k tomu či sa zem točí okolo slnka alebo slnko okolo zeme- je to vyriešené, nie je k tomu dôvod 🙂
Dúfam že som to objasnila 🙂
Pekne a pokojne prežitie sviatkov ti želám 🙂 a dobrú noc

h2
22. dec 2021

@gleep1 Aj Tebe pekné a šťastné sviatky. A ak môžem ešte malú radu pre väčšiu sviatočnú pohodu: nepíš ľuďom na anonymnom diskusnom fóre, aby držali hubu. To fakt nie je pekné. 😉

gleep1
22. dec 2021

@h2 máš pravdu, nie je. Niekedy poviem niečo čo v skutočnosti vyznie oveľa hnusnejsie než som to myslela.

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
22. dec 2021

štastné a veselé Vianoce,všetkým.

brembo
23. dec 2021

týmto sa ospravedlnujem všetkým,koho som sa dotkol a pohoršil za svoj príspevok. Mohol som to napísat inak,aby tu nevzniklo neodorozumenie,ale to už neviem zobrat spat.
Názor žien i mužov má svoje + i -. 6ial vačšina hádok vzniká na drobnom nepochopení druheho poklavia.

gleep1
23. dec 2021

@brembo ty ma prosím ospravedln za to “drž hubu” čo tu bolo podotknute že nebolo pekne, nemyslela som to ako keď po tebe huci niečo že máš držať hubu, ale ako keď rozpravas niečo čo nemáš a kamoš ta rýchlo zahriakne že máš držať hubu aby si niekoho neurazil, nespravil si si pruser…

brembo
23. dec 2021

@gleep1 nie som urážlivý typ,to drž hubu som prešiel bez povšimnutia. Je to O.K. Dakujem a prepáč. A dakujem i h2,za objasnenie a pochopenie.
Týmto sa ospravedlnujem i všetkým ženám za svoje príliš chladné komentáre,niekedy i pohoršujuce. Som skrátka muž,čo už dodat.🙄