icon

Hľadám mamičku na písanie a rady

ten_druhy
4. apr 2024

Ahojte, neviem či takto to funguje alebo nie, keďže nemám ani foto a ani vyplnený profil... 🙂 Hľadám ale nejakú mamičku s ktorou môžem popísať a sa všetko opýtať... Nehladam nikoho na stretka ani kavicku ani podobne momentálne, ide mi najmä o to písanie..... Nedávno som sa stal oteckom a je toho dost s čím by som sa chcel posťažovať, mám 28 som v ťažšom vzťahu ako to býva a celé je to čudné .... Viem že toto není zoznamka ale za pokus nič nedám 🙂

Vďaka a ahojte

sisa_s
•
4. apr 2024

No ty si vzorny chlap...urobis zene dieta do "tazsieho vztahu" a po porode si zacnes vypisovat so zenskymi na internete...fuj

ten_druhy
autor
•
4. apr 2024

@sisa_s saaaamozrejme nevieme veci okolo a píšeme odsudzujuco... Povedz mi prosím čo vnímaš ako 'ťažší vzťah' 🙂 človek nemôže si len nájsť niekoho na písanie a hneď mu dávajú že mu ide iba o jedno 🙂 Svet je veľmi zvláštne miesto. V tvojom vnímaní ak chlap píše s inou ženou hneď je to podvádzanie? Alebo ako to vnímaš? Vysvetli, zaujíma ma, že čím si si v živote prešla že hneď myslíš na jedno 🙂 .

huxy
•
4. apr 2024

@ten_druhy áno, už aj písanie s cudzou ženou je začiatok podvádzania, nevery. Chlap vo vzťahu si nemá čo vypisovať s cudzou ženou ale snažiť sa budovať svoj aktuálny vzťah. Hlavne keď si sa nedávno stal otcom 🤦‍♀️

ten_druhy
autor
•
4. apr 2024

@huxy uhm, takže teraz mi chces povedať, že ľudia nemôžu mať pokec s druhým pohlavným? Nikdy sa nikomu nezdoveris a nepovieš čo ta serie, pripadne ako ťa chápe daná osoba?

Počkaj, takže chceš mi povedať, vrátim sa k tomu základnému, že človek ktorý píše s opačným pohlavím je hneď pritahovany sexuálne a pocitovo? Takže vôbec nepíšeš s inym chlapom na FB alebo iných fórach? Jaj počkaj, lebo doslova aj to 'vsetko najlepšie' berieme ako pisanie s chlapom? Čiže automaticky ?svojho manžela podvádzaš lebp si napísala inemu mužovi? Mám najlepšiu kamarátku s ktorou som nikdy nič nemal a poznám ju 12 rokov, beriem ju doslova ako sestru (len s týmto sa jej nemôžem rozpisovať čo sa deje a ako sa cítim).

Len toľko k tomu 🙂

sisa_s
•
4. apr 2024

@ten_druhy keby moj muz napisal kamoske, ktoru poznam, v pohode..ale keby ja porodim, staram sa o novorodenca a moj muz si zalozi ucet na konovi a ide si vylievat dusu cudzej zene, tak to je uplne ina vec...ubohy si a mozes sa tu obhajovat, kolko chces... zjavne recicky na pisanie mas, no vlastny vztah si nevies poriesit...

ten_druhy
autor
•
4. apr 2024

@sisa_s ďalšia osoba na tomto svete, ktorá si myslí ze keď sa zdoveriš niekomu koho poznáš ti povie pohľad z tretej strany ako nezávislá osoba.

Zobuď sa 🙂

huxy
•
4. apr 2024

@ten_druhy sám si sa obhájil, svoje konanie, tak neviem či chces vôbec vedieť môj názor
Stojím si za tým, čo som písala. Ľudia môžu mať pokec s druhým pohlavím, pokecať v práci, kolegami, s kamošmi/kamoškami, známymi, susedmi. Ale nie že cielene si idem hľadať opačné pohlavie na písanie, či už na FB alebo inde. Ja iným cudzím mužom vobec nepíšem, nemám dôvod, ak mám vzťah.

zuzinka888
•
4. apr 2024

Tak pracuj na vztahu s manzelkou a nestracaj cas a energiu s budovanim " vztahov" na pisanie tu na MK. Ak mas otazky klydne daj na forun- vzdy su tu ochotne matky/zeny/ muzi co poradia. A venuj sa manzelke a dietatku. To ze tu budes s niejym tukat do klavesnice vztah nezlepsis ani nebudes lepsim otcom. To vyzaduje pritomnost a energiu.

ten_druhy
autor
•
4. apr 2024

@zuzinka888 asi to tak bude lepšie... Už tu nebudem písať a najskôr vytvorím iný účet na dané otázky... Vďaka

huxy
•
4. apr 2024

@ten_druhy nemusíš vytvárať nové účty, ak chces pridať diskusiu, vedieť odpovede na otázky, kľudne vytvor anonymny príspevok

mmirka02
•
4. apr 2024

Nemáš žiadneho kamaráta,kt.by sa vyrozprával ? Prečo hľadať ženy na MK?

mia16081996
•
Odpoveď bola odstránená
•
loliki
•
4. apr 2024

@sisa_s
@huxy A prečo by sem nemohol písať aj muž? Nie je prvý ani posledný. Mohli ste sa opýtať, v čom potrebuje poradiť, ale ste ako osy.

huxy
•
4. apr 2024

@loliki on si nechcel pýtať tu v diskusii rady, ale chcel si s niekým písať.

loliki
•
Autor odpoveď zmazal
•
loliki
•
4. apr 2024

@huxy Viem čítať.
....vytvorím iný účet na dané otázky.

loliki
•
Autor odpoveď zmazal