Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?
Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂
ahojte,vidim,ze mirustek a denduska mate naozaj problemy,teda lepsie povedane vase deticky, mne Tobiasko este nebol takto chory,ale ked mal 2 mesiace,tak mu 2x sprechodnovali slzne kanaliky a ked som videla ako tam place,teda nebolo mi vsetko jedno. Tym som chcela povedat,ze si deti musia vela vytrpiet,ale su silne,tak zelam aj vam skore vyzdravenie
monika,myslim,ze ty si raz spominala,ze si musela kupit Marekovi mliecko 2 a bala si sa ci ho dostatocne zasyti. Ja si myslim,ze urcite ano, tie mlieka su takmer rovnake,len niektore vitaminy a latky tam davaju v roznych mnozstvach podla potreby dietata v danom veku. Ja kupujem doteraz Tobiaskovi mlieko Babylove 2, lebo 3 je velmi husta a je ako kasa a to sa nedalo pit. a maly prespi celu noc. Tak sa nemusis bat,ze mliecko bude slabsie. Teda podla mojho nazoru
monika,myslim,ze ty si raz spominala,ze si musela kupit Marekovi mliecko 2 a bala si sa ci ho dostatocne zasyti. Ja si myslim,ze urcite ano, tie mlieka su takmer rovnake,len niektore vitaminy a latky tam davaju v roznych mnozstvach podla potreby dietata v danom veku. Ja kupujem doteraz Tobiaskovi mlieko Babylove 2, lebo 3 je velmi husta a je ako kasa a to sa nedalo pit. a maly prespi celu noc. Tak sa nemusis bat,ze mliecko bude slabsie. Teda podla mojho nazoru
veď ivet aj ja som si to ohľadom tých UM myslela, ale keď ten môj malý hladosť, napr. aj dnes večer sa poriadne nenapapal, zjedol len pol banána, a celkovo dnes ani obed poriadne nespapal, potom vypil 180 ml mlieka - asi o 18.45 a už pred chvíľou zase spustil veľký rev a vypil zase 180 ml, ale to zvykne každý večer sa ešte raz doraziť mliečkom a potom už zvykne spať do rána, dúfam, že aj dnes tomu tak bude
mirustek to poznám, môj malý presne tak isto, najnovšie hlavne s tými našimi žalúziami - ťahá tam tie siloni a tie guľôčky na vyťahovanie - pozrie na mňa tak huncútsky vie že to nesmie, ale aj tak si nedá pokoj, darmo skríknem alebo ho capnem trošku po rúčke, že no-no, on aj tak provokuje 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
ja som sa vzdy snazila ju casto prebalovat, plienky-neplienky a ked sa pokakala tak okamzite sprcha, to sa ani inac nedalo pri tom mnozstve co ona nalozi :-N tak neviem co viac mam spravit pre tu hygienu =-)
mirka, no studovana..ale napriklad sek vypisat neviem a to nie je vtip :-x