icon

Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?

monikat75
19. jan 2009

Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂

jeliska
4. dec 2009

ahojte tak u nas tiez od rana zachvaty placu 🙄 najprv maly a ked sa utisil tak pre zmenu ELI ale nastastie uz spia ako andelici 😀 😀 ELI sa tiez ked nieco nepaci hodi o zem, ale ja ju necham tak a nevsimam si ju a potom vzdy pribehne aby som ju pomojkala 😀 😀

jeliska
4. dec 2009

moni tak to musis byt hrda mamina 😵 jeej aj ja sa tesim ked Eli bude chodit do skolky a na rozne vystupenia, ale zatial ani nehovori takze este mame kopu casu 😅

mirustek1
4. dec 2009

ahojte-tak Emka uz spi,tak som sama,my sme boli pobede na namesti pozriet ma Mikulasa,Klarka sa tesila 🙂 chcela som odfotiit Emku s Mikulasom,ale ked sa k nej nahol straaaaaaaaaaaaasne sa zlakla az sa triasla,tak som ju netrapila 😉

mirustek1
4. dec 2009

a kde ste vsetky??????????????????????? 🙂

mirka099
4. dec 2009

veru moni, presne si to vystihla... ked mu podavam poslednu vec z celej kopy co je na linke, a on na to ze ehhhm neee... no zasranko maly 😠 ... betar je.
inac uz sme zdravi 😵 dnes sa mu podarilo obmotat toaletak, a nahadzat male lopticky do zachodu 😅

denduska
5. dec 2009

ahojte tak my mame za sebou prisernu cestu domov, isla som s mojou mamkou, a ona sa v hmle boji, tak sme isli takmer 5 hodin 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 Emmka skoro vobec nespala a rycala takmer celu cestu... ach boze, nastastie mesiac a pol nikam nejdeme...

jeliska
5. dec 2009

ahojte tak ja cakam na muza aby sme isli na staromak na mikulasa a jeho nikde 🙄 🙄 a to isiel iba kamosom odviezt nabytok a uz je prec od 8,00 strasne nespolahliveho muza mam 😠 😠 asponze my tu vsetky deti spia 😀 😀 a vy co budete dnes podnikat?

mirustek1
5. dec 2009

ahojte,jeliska.....to su chlapi 😀 🙂

denduska-tie cesty poznam,nam tiez dokaze Emka prerevat celu cestu,ale to nieje rev,ona ziape 🙂
mirka-staci sekunda a oni narobia......niekedy ,teda vacsinou su rychlejsi ako my.... 🙂

ja dnes upratujem tak poriadne kupelnu a WC,a Emka mi samozrejme pomahala,tak si to viete predstavit 🙂 teraz isla spat a ja papam palacinky,suseda robila,tak mi doniesla 🙂 mnam

monikat75
autor
5. dec 2009

ahojte, mirustek aj my sme boli včera poobede v meste, lebo tiež tam robili program pre deti a potom prišiel čert a za ním Mikuláš a dávali darčeky ale len takým deťom ktoré zarecitovali alebo zaspievali, tak moja Nika išla aj s kamoškou a ich pochválili že mali najkrajšie a najdlhšie básničky, čo bola fakt pravda, tak dostala za to knižku, balík cukríčkov a keksík, tak bola taká hrdá a my povedala, že ten Mikuláš nebol len prezlečený ale že bol skutočný, tak sa potom dobre zamaskoval 😉 - a ozaj vy už ste drobcom niečo kupovali na Mikuláša - lebo ja som mu kúpila súpravičku riadu - teda nie na hranie ale ozajstnú na jedenie a do balíčka som mu nabalila tyčinky, piškóty, brumíkov a aj nejaké čokolády aby sa tešil ale tie som mu neskôr zlikvidovala, a dávam mu raz za čas kocočku čokoládky no a samozrejme ovocie, no a Veronke samozrejme klasický mikulášsky balíček plný sladkostí 😉 tá sa tiež vytešovala - dala som jej to dnes poobede, lebo zajtra zase svokra donesie svoje balíčky a aj švagriná niečo pošle, tak aby sa tešila na viackrát
jej mirustek aj ja chcem takú susedu, čo mi spraví palacinky 😉

mirustek1
5. dec 2009

moja mama sa obliekla za mikulasa a svgrina buduca tiez a nic mi nezradili a prisli teraz vecer k nam a Klarka nebola doma,je u svokry..... 😀 taka skoda,tak som hned volala svokre,ci ich mozem poslat k nej,tak isli,som zvedava ako sa Klarka tvarila,pojdem telefonovat 🙂 a Emka sa velmi bala,az sa triasla,chudatko 🙂 😉
ja som robila klasicke balicky plne sladkosti,a ovocia,zajtra si ich najdu 🙂

denduska
5. dec 2009

ahojte, tak my sme dnes boli za tatom v robote...Emmka ked videla sanitku ani nechcela do dvora vojst, ale potom s aosmelila, aj soferovala a majaky zapinala 😀 a samozrejme im dnuka urobila inventuru v liekoch a vobec vo vsetkom. Ja som dnes umyvala okna, zehlila a neviem co este, som utahana...u nas vraj chodi po dedine mikulas zajtra tak uvidime, minuly rok sme neboli prave doma. som zvedava ci sa Emmka nezlakne 😅

mirka099
5. dec 2009

ahojte.. vidim ze to tu zije zajtrajsim mikulasom...mali sme mat v praci mikulasa ale to sa zrusilo. do materskeho centra nejdem, nedavno bol chori... tak ho zase neuvidi... 😖
mirustek daj veddiet ako dopadla svagrninna 🙂
dendi, zeba dalsi maly pracovnik v zdravotnictve?

jeliska
5. dec 2009

ajojte tak my sme boli aj na staromaku aj na namesti miru a strasneeee tolko vela ludi tam bolo 😝 sme sa posuvali o meter asi 10 minut sami cudzinci , dedkovia a babky a my s kocikmi sme teda vobec nemali sancu sa niekam dostat tak nakonec sme si doma spravili varene vinecko 😅 ja tu popijam po troche a manzel uz spi 😉
inak samych certov a mikulasov sme stretavali, ze Eli si uz zvykla.Najprv sa zlakla certa ale potom ked ich bolo tak vela hlavne ked to robili male decka tak uz bola v pohode 😵
mirustek aj ja som take robila balicky

jeliska
5. dec 2009

miri ty uz chodis do prace? 😨 nejako som to nepostrehla
dendi aj ja som dnes zehlila ale na okna kaslem.Este stale nam tu buchaju a buraju nad hlavami 😝

jeliska
5. dec 2009

inak ja pozeram gladiatora ,ale je to strasne dlheeee

mirka099
5. dec 2009

jeli, jasne ze nechodim, kde by som nechala doma toho svojho certa? 😅
myslim z prace, z ktorej som nastupila na matersku.. casto sa stretavame, a aj na firemne akcie chodime a tak 😉

mirka099
5. dec 2009

vy ste vsetky take sikovnice boli 😕 😕 😕 fiiha nam iba dnes muz dokoncil okno, sme trosku zas prerabali, a tak mam zas v byte bordel... snad to zajtra stihnem poupratovat, poobede pridu kubkovi sladkosti..teda rodina a donesie balicky 😀

jeliska
5. dec 2009

aha miri tak to aj my sa tak stretavame 😀 😀

jeliska
5. dec 2009

no idem spat uz skoncil gladiator tak dobru nocku este cakam ci sa maly prebudi ale nic spi jak dudek 😅

mirka099
5. dec 2009

no, ,sme tu dneska za sovy 😉 hu huu
a coze nespis?

baby sa pochvalim, zalozila som prvu vlastnu temu 😵 😵

mirka099
5. dec 2009

bru noc 🙂

jeliska
5. dec 2009

heeej idem kuk

jeliska
5. dec 2009

no to som ani nepoznala ale moze to byt super 🙂

jeliska
5. dec 2009

papa 🙂

mirka099
5. dec 2009

to vies, ja serialovy maniak 😅 rada ich asopn pocuvam, kym som na nete 😉
tak babky kludne odpiste, aaby som mala aspon jeden prispevok ☹ 😀

mirustek1
6. dec 2009

mirka-uz som ti odpisala 🙂

tak Klarka sa vobec nebala mikulasa a tvrdi ze mal taky hlas ako starka a ta moja svagrina,tak si mysli ze to boli oni,uvidim ci jej to este vyhovorim 🙂

Emka spi,ked vstane ideme pobede zas na mikulasa

cessy
6. dec 2009

ahojte, takze aj u nas mikulas prebehol hladko,suseda so susedom sa prezliekli a vcera u nas zaklopali,aspom bola sranda. maly sa vobec nebal....a tolko sladkosti co podostaval, no neviem co s tym 😒 . vy uz davate take kadejake detom???ja som malemu ani cokoladu zatial nedala, len susienky a piskotky.a take vobec nedostal ☹

laurinkadanielka
6. dec 2009

ahojte cessy ja davam malej sladkosti strašne ich ma rada my ideme dnes do kulturaku u nas na mikulaša som zvedava či sa nebude bať minuly rok sa nebala 🙂 mirka a aku temu nemožem to najst

laurinkadanielka
6. dec 2009

už som to našla

cessy
6. dec 2009

lauri daj foto malej v gumacikoch,som zvedava ake ma,teda ak ju mas v nich odfotenu 😅