icon

Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?

monikat75
19. jan 2009

Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂

monikat75
autor
27. jan 2010

ahojte, ďakujem vám za včerajšie povzbudivé slová, som sa hneď trošku uspokojila 🙂
inak denduska to ti super vydrží malá na nočníku že hodinu a pol - mne Marek tam nevydrží ani len 30 sekund a hoci sa ho snažím všelijako zaujať - nič 😒 no čo už s ním, snáď si časom zvykne 😉
jeliska pekné fotky, krásne detičky - všetky tri - a Davidko ako už narástol 🙂
mirustek tak Emka ti narobila robotu, čo s tou sedačkou 😝

cessy
27. jan 2010

denduska to vazne??tolko ti tam vydrzi sediet???moj maly tam vydrzi aj 10 min ale tiez musi pozerat bud rozpravku, alebo mu nieco musim citat, alebo ukazovat..... 😵

moni ahoj aj tebe maly spinka??

mirustek1
27. jan 2010

trochu som sa zdrzala,Emka este spi,no dnes super 🙂
ani mne neobsedi na nocniku,stale z neho uteka,najradsej sa tam hra s mojimi malovatkami,ale aj tak stale z neho ujde a ja ju nahanam... 🙂

laurinkadanielka
27. jan 2010

ahojte no ani my na nočniku neobsedime len sa s nim hra no my sme sa dnes boli sanovať a potom sme boli u kamošky na čaj a jej mali sotil našu malu a ta sa buchla o roh dvier no hruza hrčka a riadna modrina na čele mužik je s toho neštastny ale že sa horšie nestalo.jeli pekne detičky a praha je pekna chcela by som sa tam isť pozrieť bola som tam ešte zo školy

mirustek1
27. jan 2010

laurinkadanielka-chuda male,ale hrca sa rychlo strati a bude zas dobre 🙂 😉

ja som sama,deti uz spia,moj muzik isiel na pivko s kamaratmi,ako vzdy v stredu 😉

laurinkadanielka
27. jan 2010

no zahoji ale naš tatino je s toho neštastny chcel isť s nou na pohotovosť že či nema otras mozgu lebo to bola pecka

mirustek1
27. jan 2010

no ockovia su citlivy na svojich milacikov,ved ju posleduj,ci je vsetko OK 🙂

cessy
27. jan 2010

ahojte....nas ocko je tiez na pive,tak malicky spinka a mamicka chatuje 😀

mirustek1
27. jan 2010

cessy ahoj-uz som ta zbadala na fb,nasich chlapov rovnako smadi,a maminky pojdu kedy????? 🙂

cessy
27. jan 2010

mirustek ani nehovor....ja by som uz tak rada niekam vypadla 😒

cessy
27. jan 2010

asi vo februari pojdeme na ples, tak to je vo vyhliadke neake rozptylenie.....aspom nieco 😒

laurinkadanielka
27. jan 2010

my si davame pivko doma naš tatino robil s pivom ale už nerobi tak dopijame posledne čo dostal

cessy
27. jan 2010

ale nas ocino chcel take capovane, nie flaskove 😅

laurinkadanielka
27. jan 2010

no take by som si aj ja dala 😉

mirustek1
27. jan 2010

cessy-tak super,budeme ti po tichu zavidiet 🙂 ja tiez planujem s kamoskami ze niekde vyrazime,ale kym sa k tomu dokopeme,aj deti vyrastu 😀 ,zajtra pojdem aspon cvicit, 🙂

cessy
27. jan 2010

mirustek fiha.....no na cvicenie sa uz 2 mesiac chystam 😅

mirustek1
27. jan 2010

ja vzdy len zacinam a rychlo skoncim,ale uz musim nieco zacat so sebou robit,pribrala som a vsetko do brucha 😀 a ide leto.... 😀

cessy
27. jan 2010

mirustek ja tiez ...od dovolenky a stale sa to na mne drzi..... 😠 😠 😠

mirustek1
27. jan 2010

ale pomaly vyzeram ako zas tehotna ☹ no mne aj chuti niako papat aj teraz sa napchavam chrumkami ☹ 😀

cessy
27. jan 2010

mirustek ja mam jablko...inak chipsy, alebo neake chrumky by som si veru tiez dala 😅

mirustek1
27. jan 2010

ja som mala aj jablko,ale mi bolo malo ☹

jeliska
27. jan 2010

ahojte tak my sme mali vecer kamosky a jedna otvarala dvere a nechtiac buchla do eliny a tak prudko, ze eli odletela aj 2 metre 😖 tak ma teraz obrovsku hrcu a dufam, ze nie otras mozgu 😲 chuda isla hned spinkat 😅
inak aj ja musim zhodut hlavne brucho, ale nejako sa mi nechce 😅 😅

jeliska
27. jan 2010

jeej laurinka tak si nase deturence mozu podat ruku aj nasi chlapi, lebo moj muz zase strasi, ci nema vnutorne krvacanie 🤐

laurinkadanielka
28. jan 2010

ahojte no ma len riadnu modrinku a spala dobre 😉 jeliška napiš ako mala ked včera mali naše deti rovnake nehody u nas ale sneži

denduska
28. jan 2010

ahojte, vidim ze ste vcera mali urazovku 😅 dufam ze babeny su v poriadku.
Ja som cely vecer pomahala muzikovi so studiou, skladat papiere a tak...nastastie Emmka spala, tak sme to stihli...aj ked on musel este na pc robit potom..

inak ona sedi na nocniku, kym ju zabavam...ved za tu hodinu a pol sme pozreli vsetky knizky, hracky, obuvali topanky, natierali sa telovym mliekom...medzitym parkrat vstala ale vratila sa 😀 ale vcera uz bojkotovala tak som ju nechala nech sa jej nesprotivi..

jeliska
28. jan 2010

ahojte tak my sa mame fajn, modrina je ale mala 😵 dnes ideme na cely den kamoske teraz som dala Eli aj maleho spat, lebo sme hore uz od 7,00 😖
a co vy co mate na plane?
Dendi ja som rozmyslala, ze Eli budem ucit na nocnik tak na jar

monikat75
autor
28. jan 2010

ahojte, laurinkadanielka a jeliska som rada, že dievčatká sú po tých úrazoch v poriadku 😉
inak aj u nás od rána sneží, konečne, lebo my sme tu nemali žiadny sneh, tak sa teším, hlavne kvôli deťom, že ešte zase môžme vytiahnuť tie nové sánky 🙂
cessy aj my sa chystáme na ples 13. februára, tak som si dala záväzok, že dovtedy schudnem aspoň 2 kilá, lebo som tiež teraz v zime pribrala a šaty na ples, sú mi akosi tesné, takže musím s tým dačo robiť 😉

cessy
28. jan 2010

ahojte...tak ako si uzivate sneh??my sme boli doobeda asi 1,5hod vonku a maly ledva nohy za sebou vlacil....uz pri krmeni mu ocka padali......chudacika takeho unaveneho som ho veru este neviedela 😅 . aj poobede sa chystame von....ved nieje az taka zima, tak to vyuzijeme...

mirustek co robis????ja by som mala zehlit, ako som vcera pisala ale zas sa mi nechce.... 😠 ale idem na to

maly my spinka od 11:30

jeliska
28. jan 2010

jeej super ze mate tolko snehu.
My tu nic moc ale kosa je tu riadna 😀 😀 inak ja som dnes prala a tiez ma zajtra caka zehlenie 😝
mne Eli este spinka a potom sa napapa a pojdeme prec.

cessy
28. jan 2010

jeli tu mame veelmi vela a stale pada 😒

ja mam zehlenia veru dost...len sa mi nechce.... 😉 a kam idete??neako som nepostrehla 😕