Hľadám normálnu úprimnú kamarátku
Ahojte nájdem úprimnú kamarátku ktorá vypočuje poradí ? Ktorej môžem.povedat úplne všetko
.cítim sa osamelá nemám žiadnu kamarátku ktorej môžem veriť všetko len faloš pretvárka alebo sa ozvi keď.im niečo treba . Kde si tie časy keď sme si kamarátstvo vážili ? Bolo úprimne a ochotne si pomôcť aj o polnoci.teraz len pretvárka a závist
.
@viktoria12 ja záujem mám 😉 kto sa pridá?
Ja ☺
aj ja 🙂
Super tak o chvíľku vytvorím a dám vám link teším sa na vás
Kľudne sa pridajte https://www.modrykonik.sk/group/10420/
@viktoria12 Ahoj Viktória. Aj ja sa tiež cítim byť strašne sama. Rada by som sa s tebou zoznámila. 🙂
Aj ja hľadám nejakú fajn úprimnú kamarátku...
@viktoria12 ano mas pravdu aj ja taku hladam a potrebujem😩
Aj ja sa pridávam 🙂
Ahoj,toto hladam aj ja a to uz 6 rokov 🙂 som z ke 36r a mam 2detuchy ale chalanov 6r a 1r. Byvam v starom meste napis 🙂 mozeme dat kavu
Ahoj. Ponúkam ti kamarátstvo kľudne píš. Diaľka není problém. Mám 2deti a úprimnosť je pre mňa dôležitá ako aj kamarátstvo.
Ahojte,aj ja by som mala zaujem...sice len na diaľku,ale lepsie ako nic...
@viktoria12 tiez sa citim podobne.. je jedno ci je clovek v ke v ba alebo lv.. vsade je to rovnake.. uprimnost hoc aj kruta je stokrat lepsia ako pretvarka a falos.. kamosky si povedia aj to ze tu suknu alebo uces mas otrasny.. a nepohnevaju sa zato..lebo sa poznaju.. dlhoo..to nejde zo dna na den.
@viktoria12 No,ja som na tom rovnako -s mužmi sa kamarátiť nedá-vždy to smeruje k sexu a ženy sú intrigánky a závidia skoro všeko,čo oni nemajú
@nehilll to máš úplnú pravdu
@viktoria12 ahoj.. Ozvi sa mi na 0948933790
Ahoj hladam si kamarátku ,39 rokov som z Prešova mám 9 ročnú dcéru
na nete uz duplom nenájde človek nič úprimné,lebo každý tu len špekuluje...
Ahojte , hľadám kamarátku na písanie...
Som vydatá, deti nemám....
Škoda že ste až s Ke som na tom podpbne ako pisete.
Ahoj hľadám si úprimnú kamarátku na písanie, som z BB, vydatá , deti nemám...

@fay26 ahoj u som nad tým rozmýšľala len či by bol zauje