Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@viktoria04
@komplikovana ahojte chcem sa pridať k vám ak smiem, tiež niekedy nezapadám do témy, keďže som tu neni tak často. Viktoria vidim že mame skoro rovnako stare deti. Tebe malinka už chodí do školy?
@lenka3007 ajoj Lenka.Môžeme si tikať?Bolo by to lepšie asi.Ja som sa nechcela vtierať do zabehnutých tém,tak skúšam šťastie takto.Mám dcéru o mesiac bude mať 7 rokov a chodí do prvéj triedy
@viktoria04 jasne ahoj, moj maly bude mať teraz v july 6 rokov, čiže nas to čaka už v septembri. paci sa jej v škole? ja sa stale bojim ako to bude zvladať maly, a ešte o to viac že bude chodiť tu v norsku... a odkial si?
@lenka3007 tak vy ste tiež už veľký.Idete teda do školy.Maléj sa v škole páči,len do družiny moc nemusí.Nevyhovuje jej tam pani učiťeľka,ale inak fain som spokojná.A nebojkaj.Malý to zvládne pravou -zadnou.Ti si v Norsku?To si teda riadne daleko.
cafte - pridavam sa, mam sa 3 ročnu kočku - školkarku 🙂 🙂 ja pracujuca 🙂 🙂 a čo vy?? pracujete?
@viktoria04 no ved to dufam, ja som mu chcela na slovensku vybaviť odklad, lebo je narodeny predčasne a ani ho to velmi ešte nezaujima, ale tu sa to neda... inak ani ja som nelubila chodiť do družiny, ale neboj, ked bude väčšia, pojde domou už aj sama...
@bublinkajasminka ahoj vitaj, ja som tiež pracujuca, ale zatial len dva dni v týždni, lebo nemame skolku na celý týždeň, velký problem zohnať tunak. aj ja pochádzam od nitri, ak smiem vedieť odkial si?
@bublinkajasminka inak mas krásne fotky, to robis sama alebo nejaky profesional?
@bublinkajasminka ajoj nový náš člen.Som rada,že si tu zavítala.Tak ti máš už slečnu veľkú.A ako sa volá?
@lenka3007 a ako to budeš riešiť?Môže mať malý odklad?No a s družinou je to asi tak,že závisí ako pracuje učiťeľka s deťmi tam.U nás je to 0 bodov.
ahojte, tiez by som sa rada pridala 🙂
@viktoria04 no ved tu sa to praveže neda zariadiť, tak musi nastupiť do školy, ale bude tam viac deti, čo nevie reč, takže maju ine učebne osnovy, tak hadam to zvladneme....no čo si ja pamatám aj my sme mali v družine taku učitelku, že viac stala na chodbe a debatila a ko sa nam venovala...
@kawasaki17 vitaj... 🙂
@lenka3007 vdaka
Ahojte kočky aj ja som tu nova🙂)Mozem sa pridať? 🙂
@lenka3007 som priamo z nitry a ty??
@viktoria04 malinka sa vola yasminka 🙂
@lenka3007 a fotky fotim sama ale manzel sa tomu venoval nakprv a niecomu ma priucil, kupil mi lepsi fotak a snazim sa - dakujem 🙂 🙂
neviem preco, ale dnes sa mi to strasne vlecie... 🙂
@bublinkajasminka tiez som nakukla na fotky, su naozaj krasne...
@kawasaki17 ajoj vitaj v našom babinci.Som rada,že si sa medzi nás pridala. 😉
@lenka3007 neboj malý si zvykne.Bude to zmena,ale bude šikulka.
@lucka6666 ajoj,jasné pod medzi nás.Vítam ťa.Ale nás tu pekne pribúda.
@bublinkajasminka krásne mienko si dala dcérke,veľmi zaujimavé
@kawasaki17 a čo dník ti pomalinky uteká?Ja zas nestíham
@lucka6666 vitaj 🙂
@bublinkajasminka ja som vyrastala vo Vrábloch, smer levice od Nitri, takže Nitru tiež dobre poznam...a malinka ti chodi do školky, ked pracuješ? paci sa jej?
@kawasaki17 no ani nehovor, asi nema konca, ja som bola doma sama, tak ešte horšie, všetko porobene a strasna nuda, ty mas ešte drobca malinkeho, tak mas zabavu... mne prave malý oblial telefonny, tak ratujem.... 😅
@viktoria04 no ved mi je ho aj luto, že sme ho sem zatialhli, ale ked nebola ina možnosť ☹
@lenka3007 neboj zvykne si.Ked sa inak nedalo,museli ste ísť predsa inde pracovať.A predsa,ked človek chce dieťatu zabezpečiť ako taký život,treba aj korunky
@viktoria04 no ved, to, zatial nam chodi do školky 2 krát v týždni a nesťažuje sa, sem tam povie, že mu nerozumeju, ale zas nema problém učitelke 20 minut rozprávať po slovensky a ona ho počúúúva...
@lenka3007 no tak malý má v škôlke zážitok on po svojom a učiťeľky zas po svojom,ale zas je fain,že je spokojný tam
@viktoria04 no ved stale doma so mnou, to je tiež na nervy, tak je vdačny za akekolvek deti 😀 (ja sa neviem hrať na spidermana ževraj to robim zle...pche 😉 musim utekať, večer sa tu zastavim ešte... majte sa tu zatim žienky...
@viktoria04
@lenka3007
no neviem co mi tak pomaly dnes uteka, no s mojim drobcom sa teda nudit neda, najme preto, ze spat sa mu nikdy nechce, cez den s tym mame naozaj problem...
manzelovo krstna u nas na prazdninach, zachvilu pride po neho zta mu idem aspon veci pobalit... 🙂
ale sa mi pletu tie pismenka 😀
ahoj vidím ze mas 6rocnu dcerku aj ja mam 6rocneho syna kedy sa tvoja narodila? moj je julovy
ahoj vidím ze mas 6rocnu dcerku aj ja mam 6rocneho syna kedy sa tvoja narodila? moj je julovy
@viktoria04
@lenka3007 no máš to veselo teda a hra na spajdrmena?Asi ja by som vyhorela.Ja sa v tých chlapčenských hrách vôbec nevyznám.
@kawasaki17 neboj nuda pominie a aspoň si troška oddýchneš.A drobec je taký šibal?A new,že sa ti pletú písmenká aj druhým sa to stáva.
@katecameron ajoj.My sme marcoví.Takže čoskoro budeme oslavovať 7 rôčkov.Uteká to.Už chodíte aj do školy?

Ahoj Viktoria, rada by som sa pridala do tvojej témy. som síce nemamička, ale dúfam, že to nebude prekážať 🙂