icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

bublinkajasminka
4. mar 2011

@kawasaki17 dakujem moooc kocky za fotos 🙂
@viktoria04 dakujem obaja s manzelom sme sa jednoznacne zhodli na yasminke 🙂
@lenka3007 no yasminka chodi na chrenovu do denneho sanatoria, je to alergik odmala ale uz to riesime u homeopata, ma slabu astmu ale on tvrdi ze ju z toho vyseka - v skolke sa jej paci od prveho dna strasne.....a ja robim vf rodinnej firme 🙂 🙂

my sme boli v mlynoch s muzikom a malou, ta sa pohrala v kutiku aj hracky sme obehli - kuki co k narodkam - uz sa jej to blizi 🙂 🙂 a teraz sme doficali domov - yasmi sa hra a manzel zacal cvicit akurat 😉

lenka3007
4. mar 2011

@viktoria04 no ved toto, pokial ide o kreslenie, lego, plastelinu tak v poho, ale hrať sa na superhrdinu..hmmm 🙂
@bublinkajasminka aj moj drahy chodi do posilovne, kym sme boli doma chodil do relaxu za starou pekarňou, tam som zvykla aj ja chodiť a tu začal chodiť tiež, včera zobral aj maleho, taky bol maly z toho nadšený, si tam hopsal na fitlopte a tranpoline, ale aj činky dvihal, ale s tatkovou pomocou...

bublinkajasminka
5. mar 2011

pekné sobotné ráno - ja už dojedam obložený rohlíček, zapijem čajíkom 🙂 🙂 v práčke sa vrtí prvá várka, prehodím do sušičky a poupratujem potravinovú skriňu lebo je to v nej ako po výbuchu 😉 doobeda behneme do kauflandu a potom von - dnes má byť pekne a nemalo by byť neako veľmi kosno 🙂 🙂
užite víkendíki 🙂 🙂

viktoria04
autor
5. mar 2011

@bublinkajasminka no super mienko pre malinkú.Je nevšedné.Ja som tiež chcela nevšedné meno "Salome" ,ale manžel nesúhlasil,tak nakoniec vyhrala u nás svokra s výberom mena pre našu dcéru.Inak to máš fain,že malá si hned zvykla na škôlku.U nás to bolo komplikované.Malá nechcela.Ale bála som sa ako to bude v škole a na moje prekvapenie tam si zvykla hned.Bola nadšená školou.
@lenka3007 inak aj u nás funguje kreslenie,plastelína a lego a ešte vystrihovanie ako spoločná hra,len keby viac času bolo sa maléj v tom venovať.
@bublinkajasminka aj tebe dobré ráno.Inak dúfam,že tu nebudeš mať v tomto mojom písaní chaos,ale odpisujem radom.No ti si šikulka.Už perieš.Ja som to robila včera prala,upratovala,varila,umývala okná,tak dnes zas iná práca ma čaká.A s potravinovou skriňou to hádam neni tak ako si napísala.Ja som si inak minulý výkend upratovala šuflíky v kuchynskéj linke a bola som šokovaná čo všetko som tam našla.No čistá divočina,ale už je to naporiadku.A dúfam,že ten dnešný dník bude fakt pekný síce ved aj tak predpovedali,ale u nás je stále zamračené.Ale zato včera bolo nádherne.Tam ma bavilo upratovanie s toho slniečka.Už mi inak aj slniečko chýbalo.No idem kočky.Zatiaľ pekný dník vám želám, 😉

bublinkajasminka
5. mar 2011

@viktoria04 mate aj tak peknucke meno - viktoria je pekne meno... 🙂 🙂 aj u nas je veru zamracene, myslela som ze bude slniecko - ale nevadi hlavne ze sme vsetci dnes spolu a uzijeme vikendik 🙂 🙂 🙂
yasmi skolku naozaj zboznuje, dnes bola nestastna ze sme doma 😒 😒 musela som jej vysvetlit ze dnes su deticky doma 🙂 🙂 a potravinova skrina bola fakt otrasne zahadzana, pekne som to dala doporiadku....inak mi chodi upratovacka kazdy piatok takze ostatne mam pekne vyglancovane 🙂

viktoria04
autor
5. mar 2011

@bublinkajasminka no hej pekné meno,ale také otrepané a ja som predsa chcela iné,ale čo už.Prakticky som šla do nemocnici,že som nevedela ani riadne aké meno dať.No a spočasím,,,hádam sa umúdry a bude nakoniec pekne ako včera,lebo od zajtra sa má zhoršiť počasie a dosť.To je zaujimavé,že malinká tvoja bola hotová,že dnes neni v škôlke.Naša si zas užíva,že sa nemusí učiť.A môže sa veselo hrať.Tak tebe je hej,že máš upratovačku.Normálne ti závydím.No u nás som upratovačka ja.Všetko visí na mne.Ale zvládam to aj ked niekedy mám toho už fakt dosť a so všetkým by som praštila,ale nadá sa, 😢

bublinkajasminka
5. mar 2011

@viktoria04 ja si platim jednu mladu kocku ktora mi uprace razu do tyzdna za par *"supov" lebo po praci by som sa strasne len zbytocne deptala a nahanala takto sa venujem malej a len drobnosti si urobim 🙂

viktoria04
autor
5. mar 2011

@bublinkajasminka no tak to máš fain.Ja o takom môžem len snívať. 😒 uf...uf..uf..dnešný dník je pre mňa akosi nanič,,,hádam sa zmení 😒

katecameron
5. mar 2011

@viktoria04 ano chodíme

katushka16
5. mar 2011

ahojte,môžem sa medzi vás pridať???

pavla64
5. mar 2011

ahojte, som tiez nova

bublinkajasminka
5. mar 2011

jasne pridajte sa babule 🙂 🙂 🙂

nada1326
5. mar 2011

ahojte 🙂 pripajam sa k vam, ak teda mozem 😝
dnes je krasne aj u nas, bola som s deckami od rana vonku a u nasich, tak som ich unavila, ze teraz spia ako zabiti 😀 ja som na materskej, maly ma vyse roka a mam 3 rocnu skolkarku 🙂

kawasaki17
5. mar 2011

@viktoria04 no sibal je slabe slovo 🙂 neskutocne vela energie ma, vobec si nepotrebuje oddychnut, niekedy uz pri nom nevladzem.... esteze sa aj sam pohra niekedy a nemusim byt stale pri nom, lebo to by som si nic nestihla ani porobit

@katushka16
@pavla64
@nada1326
vitam vsetky nove clenky v klube 😀

kawasaki17
5. mar 2011

dnes som piekla mm na zajtrajsie meniny take nieco ako tortu, ved si aj zasluzi.. 🙂 poviem vam ze mi to dalo zabrat, kedze som recept nemala ziaden, tak som iba tak vymyslela daco a spravila 😀 ale vyzera celkom pekne, tak dufam, ze bude aj tak chutit 🙂 🙂 🙂
inak dnes ma krasne vytocila svokra, Emanuel je chorucky a aj ja som bola dost nachladena, tak sme si mysleli, ze to najskor chytili odomna, kedze s nim travim najviac casu... lenze moja uzasna svokra je tiez chora, kasle a ona mu olizuje cumlik a tak ho da jemu do ustociek!!!! potom sa mozem divit, ze tak kasle!!! ja hned ked som sa nachladila, vzdy ked mu cumlik spadol tak som mu ho pekne umyla a az tak dala do pusy, ale ona ho radsej olize a tak mu ho da a potom chce mne nieco vycitat a rozkazovat!!!!!

dajna11
5. mar 2011

@kawasaki17 inak toto nemám rada ani ja...dokonca ani ja neolizujem malemu cumlík,tak nech to nerobia druhí..

viktoria04
autor
5. mar 2011

@katushka16 vitaj medzi nami,si tu vítaná 😉
@pavla64 vitaj tiež 😉
@nada1326 vitaj 😉 samozrejme,že môžeš medzi nás
@kawasaki17 no o srandu máš teda postarané.Nenudíš sa.Tak dnes si piekla?Ja tiež,ale len také koláčiky.A čo svok u si už predýchala? 😉 😉 😉 😉 😉 Inak aká divočina sa mi práve stala.Pletiem-pletiem a zrazu zistím,že nemám veľkú nažehlovačku,tak madam môže budúci týždeň cupitať do galantérky a pritom tam pred týždňom bola.

nada1326
6. mar 2011

ahojte 🙂
@kawasaki17 aku torticku si piekla? tvoja svokrusa je teda cislo, silne mi pripomina tu moju 😠 😠 😠
@viktoria04 pozrela som tvoje inzeraty, sikulka si 😉 spravila by si mi taku pletenu ciapocku aj na objednavku? moja dcera totiz chce nosit len bledoruzovu alebo fialovu 😝

viktoria04
autor
6. mar 2011

Ahojte kočky,čo máte nové?
@nada1326 ajoj,,,dakujem za pochvalu.

bublinkajasminka
6. mar 2011

my dnes s yasminkou slamienkujeme, drahy isiel lyzovat tak si uzijeme same dve - ideme von, do obchodu teraz a potom ked sa vyspinka poobede behneme s mojimi rodicmi trosku do mlynov 🙂 🙂

katushka16
6. mar 2011

ahojte,tak u nás fúka taký vietor,že až :( boli sme chvíľku s malými vonku,ale išli sme radšej po 30min.domov lebo im dosť tiekli soplíky. takže poobedie vyzerá na doma:( no čo už,nejako to budeme musieť vydržať.teraz spinkajú,aj mm tak mám také 2 hod. kľud🙂
@kawasaki17 fuj,to vážne oblizuje malému cumlík???však to je strašne nehygienické,ja si neviem predstaviť,že by som malej ja oblízala a nie ešte niekto druhý.a tortička sa podarila?

viktoria04
autor
6. mar 2011

ajojte kočky.Ako trávite nedelu?Akosi vás tu dnes niet

nada1326
6. mar 2011

@viktoria04 ja som tu 😉 jedno dieta mi spi, druhe pozera telku a ja oddychujem pri nete 😝 😝 😝 ale za chvilu ma caka zehlenie 😖

kawasaki17
6. mar 2011

@dajna11 no sak ja tiez neolizujem, iba fakt v nutnom pripade, napr. ak sme vonku a vypluje cumlik na zem, tak mu nedam spinavy do pusky..

@nada1326 no upiekla som 2 korpusy, jeden biely a druhy kakaovy, na ten biely som zrobila vanilkovu plnku a do nej som poukladala zavarane jablka, na to som dala kakaovy korpus a na neho som zrobila malinovu plnku, no a ozdobila som lentilkami a grankom 🙂 len skoda ze tie lentilky sa mi v chladnicke rozpustili 😒 mohlo ma to napadnut 🙂

@katushka16 no oblizuje, chudacik malicky ne? sa na mna nahnevala, ked som jej povedala aby to nerobila
ach tie svokry , ne???

joooj dneska krasna nedelicka, pride nam aj navsteva, kedze ma manzel meniny dnes, sa tesim uz 🙂 🙂 🙂

@viktoria04 no tak dnes asi navstevy, alebo prechadzky, a Ty porabas????

kawasaki17
6. mar 2011

och mne este tiez treba nieco dokoncit 🙂 sa mi nechce

dajna11
6. mar 2011

@kawasaki17 to hej,to je iné...no ale mna tiež hnevá ked to robia starý rodičia a vela iných vecí ktoré si neprajem...ale ved oni to zasa vedia najlepšie

lenka3007
6. mar 2011

Ahojte baby, nebola som tu celý víkend, ako ste ho trávili? my sme boli trochu na nákupy, no poviem vám hrôza a des, tu najsť slušnu drogériu, kde maju viac ako 10 farieb na vlasy je nerealne... no ale nakoniec som objavila aspon Lindex, lebo ani spodne prádlo im tu velmi nehovori "pane". no potom sme boli na navšteve, potom sme mali my navštevu... jej a stretli sme slovakov v jednom obchode, tak som sa potešila, sme si vymenili čisla a volakedy ich pozveme na kafe...

viktoria04
autor
7. mar 2011

@lucka6666 ajoj,kde si? 😉 Nieak ťa tu niet.

viktoria04
autor
7. mar 2011

@katushka16
@pavla64 kočky kde ste?Akosi sa nepridávate. 😉 No čaute kočky,tak máme po výkendíku a nový týždeň pred sebou.Na moje prekvapenie nás tu fain pribúda a to som sa bála,že ked som zakladala túto tému,že možno nebude fungovať a zavrú ju,ale na moje prekvapenie nás tu pekne pomalinky pribúda.Môj zámer bol taký,že skúšala som sa najprv pridať do iných tém,ale kočky tam boli už zabehnuté a nevedela som sa medzi ne potom pridať+ niektorým to nebolo po srsti,že sa ktosi medzi ne vtiera a nahadzovali také tajné šifri čo ma popravde aj urazilo.Ale som rada,že v tejto téme mám nové kamarátky i ked vyrtuálne ,ale som s vami nadmieru spokojná.Som rada,že sa môžem s vami zoznámiť.
@lenka3007 aj ti si mi tu chýbala celý výkendík,ale už si tu a to ma teší
@bublinkajasminka tak ti určiťe už zarezávaš v práci,tak máš zmenu po výkende
@nada1326 no čo?Ožehlené?Mňa to tiež včera čakalo,ale úspešne som to zvládla i ked nerada,ale zas mám na chvíľku pokoj.
@kawasaki17 môj výkend?Ako vždy doma,lebo situácia to inak nedovoluje,ale inak som plietla celý výkendík a pohode.

nada1326
7. mar 2011

ahojte 🙂
@viktoria04 ozehlene 😝 😝 😝 a som rada, ze tuto temu nezamkli 🙂
@lenka3007 ako je u vas? velka zima?