icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
27. mar 2011

ahojte kočky.Idem sa vám pochváliť našim novým členom rodiny Baksinkou.Ešte mi je síce smutno za fenkou,ktorá mi uhynula,ale už sa to pomalinky zlepšuje aj nálada pomalinky ožíva.Ako sa inak máte?A čo máte nového?My dnes oslavujeme,lebo Viki má zajtra 7 rôčkov.Pôvodne sme chceli až budúcu nedeľu oslavovať,ale svokor teraz utorok odchádza do kúpeľov,tak sme to museli prehodiť na dnes.Potom hodím fotečky s oslavy.Inak už nič také nové nemám.Ahojte a peknú nedeľu vám želám

bartezka
27. mar 2011

@katushka16
hej hej ja kojim ale zase mne doktorka odporucila aby som mu davala cajik pretoze on je strasny hladosko a lucku aako klasicku mineralku ti pili

bartezka
27. mar 2011

@kawasaki17
ja ano mam velaa ale dufam ze to casom zmizne ak nie musim nieco spravit
jajjj no to je super vyskusam aj ja uvidim ako na to zareaguje dakujem

katushka16
27. mar 2011

@bartezka ano pili,tu ružovú pre dojčatá /nemusí sa prevárať/ a pijú ju stále 🙂

katushka16
27. mar 2011

@viktoria04 ahoooj,aký zlatý psík 🙂 tak vámm prajem príjemnú oslavu a Viki všetko naj naj naj,nech je zdravá,šťastná a nech ju poslúchate 🙂
Včera sa k nám dovalili svokrovci,chvalabohu len na chvíľku,ale stačilo :( dnes máme opäť teplúčko,malé sa vyspinkajú a pôjdeme trošku von,zachvíľku príde na návštevu moja teta aj s ujom,tak pokecáme trošku,Terezka je chvalabohu aj dnes bez teploty,tak dúfam,že to už má za sebou.do škôlky pôjde až v stredu lebo zajtra ešte len doberie antibiotiká,tak budeme bačovať všetky 3 baby spolu 🙂 inak ako nedeľujete?

viktoria04
autor
27. mar 2011

@katushka16 ahojky 😉 dakujem za pochvalu havíka 😉 a + dakujem za blahoželanie pre Viki 😉 potešila si ma 😉 no už máme po oslave,lebo to bolo len tak fakt narýchlo,ale dali sme si pekne so svokrovcami obedík a potom tortičku 😉 A ozaj:prečo my ju máme poslúchať? 😵 😀 Nemalo by to biť naopak? 😀 Dobre som sa zasmiala ako si to fainovo napísala 😀 No tak ti si včera mala veľkú návštevu -svokrovcov, 😅 a zas som sa pousmiala,že chvalabohu len na chvíľočku,ale stačilo 😉 čo nespolúchajú? 😉 Terezka je teda už lepšie na tom ako čítam,super 😉 teploty sú najhoršie.Celá rodina si to potom odnáša 😒

kawasaki17
27. mar 2011

ahojte...
krasna nedela, akurat, ze aj ked slniecko svieti tak tu u nas fuka naozaj studeny vietor, radsej sme ani nesli vonku s malym, lebo akosi zacal opat kaslat, zatial iba trosku, ale clovek nikdy nevie kedy sa to moze naozaj zhorsit 🙂
@viktoria04 ja tiez prajem Viktorii vela zdravicka, stasticka a lasky... tak a potesila sa darcekom?

@katushka16 no vidim, ze svokrovci dokazu riadne vytocit...

@bartezka ja mam chvalabohu minimum strii, len tak okolo pupka, vyzera to trosku ako slniecko 🙂 , ale predsa su...
inak v skole sme sa ucili, ze ked zacnes dieta prikrmovat, je dobre raz za cas dat sa mu napit vody z kohutika, kedze obsahuje chlor a to dobre prospieva detom pri raste chrupu 🙂 , Teba sa to este netyka, ale do buducna 🙂

viktoria04
autor
27. mar 2011

@kawasaki17 ajoj.Jasné potešila sa darčekom.Už včera vyzvedala,že čo dostane. 😉 A dakujem za blahoželanie. 😉 Počasie tu máme zamračené a akosi sa aj ochladilo.Pred hodinou som pozerala a bolo len 10 ° 😉 tak malý ti začal kašlať.Aj naša Viki včera už začala pokašliavať,ale radšej som jej hned aj nahodila kvapky,lebo 10.4. ide do školy prírody,tak aby neochorela.

kawasaki17
27. mar 2011

@viktoria04 tie deti 🙂

bublinkajasminka
28. mar 2011

ahojte - hlásim sa po pernom ale krásnom víkende 🙂 🙂
v sobotu sme mali lietačky - všetko sme ešte obiehali a zháňali, navečer sme mali tú akciu majušovej 30tky-.....prišiel svokrík ten bol s malou a my sme vypadli do baru maňana....doniesli sme guláš - dali sme ho urobiť v sýpke a aj pagáčiky nám babina moja napiekla a bolo veselo...všetkým chutilo, pospomínali sme všetko možné...sranda bola.....
včerajšia oslava u našich bola úžasná - začali sme obedom - objednali sme obložené misy tiež v sýpke - vynikajúce to bolo 🙂 🙂 🙂 boli sme len my domáci pri obede a karolínka bola úžasná - krásne buvinkala a yasminka tá pekne zhamala polievočku a potom sa pýtala spinkať - nevedela sa dočkať že bude spinkať u babiny 🙂 ked vstala stihli sme ešte na futbal ísť kuki a potom prišla yasmi krsná, aj sisi s karolínkou prišli z prechádzky a yasmi sa moooc tešila fúkaniu sviečok, so všetkými sa fotila - páčilo sa jej to.....tučniačikov hned spapala 🙂 😉 😉
bolo to pekné a som rada že sme boli zdraví a všetko vyšlo....
karolínku som odfotila - je to úžasné dobrulinké dieťa........strašne zlatunká 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

som sa rozpísala 😉 😉

pekný dník micky----ak chcete okuknite fotos z oslavičky.....

bartezka
28. mar 2011

@katushka16
tak to je skvele aj ja to neskor vyskusam

bartezka
28. mar 2011

@kawasaki17
hej slniecko hehh ja mam slnisko ale to je super ze to viem do buducna dufam ze si to zapametam

ivuss01
28. mar 2011

@viktoria04 malej Viky zelam vsetko najlepsie, aby bola zdrava, stastna, a aby sa jej vsetky snicky splnili 😉

ivuss01
28. mar 2011

@viktoria04 a mate pekneho clena rodiny 😉

kawasaki17
28. mar 2011

ahojte vsetky 🙂
a mame po vikende 🙂 my sme ho mali taky oddychovy 🙂
akurat som uspala maleho tak si normalne stopnem ako dlho bude spat 😔

@bartezka a natierala si si brusko pocas tehotenstva?

katushka16
28. mar 2011

@kawasaki17 dokážu vytočiť veru poriadne,ale to ti nemusím písať,však to poznáš... :( veĺké šťastie,že nebývame s nimi...
@viktoria04 no preto ju máte poslúcha´t,aby bola spokojná🙂
Dnes máme celkom pekné počasie,doobeda bolo pod mrakom ale teraz už vyšlo slniečko 🙂 tak keď malé vstanú,pôjdeme do mesta,už dali trampolínu,tak Terezka sa už teší🙂 a Valentínka bude chcieť ísť tiež skákať,tak to bude zábava🙂ale však je tam aj pre také malé detičky šmýkalka,tak pôjde tam.

kawasaki17
28. mar 2011

@katushka16 ahoj , to teda poznam, najprv sa k nam prikmotri a tak otravuje zivot...!!!

kawasaki17
28. mar 2011

Emanuel spal presne 30 minut 😒

katushka16
28. mar 2011

@kawasaki17 no,to si si moc neoddýchla :( vieš,oni k nám moc nechodia,ani my tam,niekedy sme tam chodili každý víkend a oni k nám vôbec,tak som povedala,že keď oni nemajú záujem o vnučky tak tam chodiť nebudeme.ale ku švagrine chodí svokra jak na klavír.ale nevadí,mám aspoň ako taký pokoj,len keby svokra ma tak neohovára a predomnou sa pretvaruje a svokor,ten mm využíva strašne lebo vie,že on nevie poveda´t nie,ale už to trochu obmedzil lebo sme sa kvôli tomu strašne hádavali s mm :( niekedy si pripadám,že s nimi žijem lebo všetky problémy a čo potrebujú riešia cez mm a využívajú ho.no,škoda reči,lebo už mi stúpa tlak

katushka16
28. mar 2011

@bublinkajasminka pekné fotky a aj torta veľmi pekná🙂 Yasmi mala radosť🙂

kawasaki17
28. mar 2011

@katushka16 abosultne ta viem pochopit...napr. moja svokra si teraz mysli ze mm ju bude zivit, kedze ona prisla o pracu...to ako kde sme, nasackovali sa k nam, platime elektrinu, vodu, plyn, mm kupuje aj drevo, lebo palime aj drevom nakupy do domacnosti zas z nasho vrecka, len malokedy nejako prispeju! a este povie, sak si vezmite pozicku a osamostatnite sa! to by malo byt skor naopak! sak ten byt je manzelov, my sme si ho chceli uz len prerobit, lebo je starsi, no a da sa pri nich? tak to vyzera, ze naozaj vezmeme hypoteku a toto im predame, ale prepiseme alebo ja uz neviem...

no som si trochu vyliala moju ubolenu dusicku 😖

Maly uz zas vystraja 🙂

katushka16
28. mar 2011

@kawasaki17 to akože myslíš vážneeeeeee??????váš byt a oni sa tam rozťahujú a ešte vy si máte brať hypotéku???tak to fakt,že kde sme?neviem,ale ja by som im na rovinu povedala,že nech prispievajú na domácnosť...takto sa nedá fungovať.a svokra nemá náhodou taký názor,že my sme sa starali o nášho syna,tak nech sa on teraz stará o nás???

kawasaki17
28. mar 2011

@katushka16 asi tak nejako, ten byt mm kupil ked mal este 22 rokov, ze co ak sa raz nahodou ozeni bude mat kde byvat...oni tam vtedy byvali, ale ked druzstvo zacalo byty rozpredavat tak sa odstahovali, mm ho kupil a nechal tak...no ked sme zacali spolu chodit my a uz to bolo vaznejsie, planovanie svadby a tak, tak sa tam odrazu nastahovali, ani neviem preco...no a ked sme sa brali, tak padla dohoda, ze nas nechaju samych ale to sa doteraz nestalo, navyse sa nam stalo, ze mali platit elektrinu oni a neplatili, skoro nas odpojili!!!! len sme utekali rychlo do mesta a zaplatili dlh!!!!!odvtedy je vsetko na nas.

neviem asi ked tam bvyvali pred rokmi, tak si myslia, ze je to ich, ale ved mm to odkupil pre seba a svoju rodinu, aby mal nejasku tu istotu do buducna...moj mm sa za nich veeeelmi hanbi a ani sa mu nedivim.

katushka16
28. mar 2011

@kawasaki17 neviem,a tvoj mm saa nemôže s nimi na rovinu porozprávať?však byt je jeho/váš,chceli by ste býva´t sami atď.nedá sa s nimi?aspoň s otcom,keď svokra je taká.a predsa,syn si rozumie lepšie s otcom...aspoň u nás to tak je.

kawasaki17
28. mar 2011

jeho otec si rad vypije, takze ani velmi nie...teraz sice nepije, lebo sme ho vyhodili, ale vratil sa...no chvalabohu teraz nic, ziaden alkohol
a rozpraval sa neraz, hadky na dennom poriadku su o tom istom....kym nam asi nervy nepovolia.... zlozite, ale uz sa nieco rysuje tak uvidime ako to vstko dopadne, ja som stale optimistka, tak verim, ze v nas prospech 🙂

no nic, idem s emanuelom vonku, zatial sa maj krasne nech sa male vyskacu 🙂

viktoria04
autor
28. mar 2011

@ivuss01 dakujéém za blahoželanie pre Viki 😉 a + za pochvalu nového člena rodiny 😉
@katushka16 aj ste boli včera na trampolíne?Ak áno ako bolo?
😉
@kawasaki17 to fakt povedala svokra aby ste si vzali pôžičku?

katushka16
28. mar 2011

@viktoria04 nie,včera sme neboli,ideme dnes,keď sa malé vyspinkajú🙂

viktoria04
autor
28. mar 2011

@katushka16 tak príjemnú zábavu a užite si to riadne.A aj pekné počasíčko je vonku,tak kočky sa vyšantia aspoň. 😎

katushka16
28. mar 2011

@viktoria04 veru,slniečko krásne svieti,hneď sa aj inak rozmýšla 🙂 a Terezka sa teší,konečne sa vyšantí,ešte spinkajú,ale zachvíľku sa už zobudia,napapajú sa a ideme 🙂 a ty čo dnes porábaš?

viktoria04
autor
28. mar 2011

@katushka16 To máš pravdu,že ako slniečko svieti pekne hned sa aj inak rozmýšla.By som napísala,že človek je taký veselejší. 😉 No s kočkami máš teda vymyslený supriš plánik na poobedie.Ja čo dnes porábam?Práve som sa doučila s Viki a teraz som tu troška.Začala som Viki pre barbie pliesť také jarné oblečko,tak pôjdem na tom makať. 😉