icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
31. mar 2011

Ahojte baby, no u nas fuci jak na alijaske, normalne som vytiahla zimnu ciapku ked som niesla Jurka do skolky, ten mi rano nejako kaslal, tak dufam ze nebudeme chory. Zajtra maju predskolaci v skole nejaku hru " Alica v krajine zazrakov" tak dufam ze sa to mojmu frfloskovi bude pacit, lebo ked som mu to povedala, hned mi odpovedal, ze to je nuda, ze on tam nejde.. ja vam nevim po kom to ma, este ani nevie co to je a uz ho to nebavi...velky pan...
@bublinkajasminka ahoj, no to, ako sa detska vzdy hrali spolu na ihrisku som mala aj ja rada, Jurko sa pohral, ja som pokecala s mamickami alebo precitala noviny. u nas zvykli aj starsie dievcence ho bravat kocikat, alebo na ihrisko, tak som si mohla aj porobit a tak... Ozaj ty si tu spominala ze chodis k homeopatovi? dobre si spominam? To u vas v Nitre? lebo cez leto by som aj ja chcela ist s nasim malym nejakemu sa poradit.

kawasaki17
31. mar 2011

ahojky...
prave som ulozila maleho spat, tak som zvedava co z toho nakoniec bude. Dnes sa mi svokra zase vopchala do mojej roboty co som mala cez den porobit, tak sa budem asi nudit alebo sa budem cely cas s malym prechadzat... 🙂 asi vstala o 3 rano, lebo inak nechapem, ako to mohla vsetko stihnut kym som vstala, a to bolo o 9 rano.

@lenka3007 jaaaj nezavidim Vam to pocasie, som rada, ze tu je tak teplucko a prijemne...uz bolo na case

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 ty mas nejaku aktívnu svokru 😀 netrpí náhodou hyperaktivitou? 😀 😀 😀 Ale ved ked je taká rozbehnutá, kludne ju posad na lietadlo a posli ju aj ku mne, man týto moji v poslednej dobe tak vytáčaju, každý den tu zbierm po nich veci a už sa im ťaží aj taniere vopchať do umývačky, asi budem musieť dnes urobiť kratky proces...

kawasaki17
31. mar 2011

@lenka3007 nie hyperaktivna ale sibnuta, robi to stale, uz sme si zvkli, vecer ked pride mm z roboty tak sa mu postazuje na mna, ze som zase nic nerobila, ze som leniva a ze vsetko musi robit iba ona! chudatko.... uz to neriesim, zvykli sme si...aspon mam oddych 🙂
no ja tiez za chlapmi stale len zbieram veci... 🙂

kawasaki17
31. mar 2011

zacala ma akosi palit zaha....fuj neznasam to!

katushka16
31. mar 2011

ahojte,tak včera sme boli v meste na šmýkalke a na trampolíne,dnes sme nestihli ísť von,trochu som začala upratovať aj umývať okná.ale poobede ideme do parku,terezka sa chce ísť bicyklovať,tak sa teším,že jej urobím radosť.a vy ako?

kawasaki17
31. mar 2011

no tak mi ideme uz vonku na prechadzku, maly vstal a vonku je neskutocne prijemne a aj tak nemam co robit 🙂 az pred vecerou ked pride mm domov tak mu spravim pecienku a je to...

kawasaki17
31. mar 2011

ahojky...
tak uz sme prisli z prechadzky, teda prisla, maly zaspal a teraz hajka pod balkonom....Este sa chystam do obchodu na mensi nakup

kawasaki17
31. mar 2011

no a uz aj z obchodu sme stihli prist, maly uz nehaja, ale sedi na serbliku a ja zatial pracem hracky co porozhadzoval po celej izbe....svokra isla do mesta takze juchuuuu 😀

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 no kašlala by som ju, ale hlavne že urobi 😀 , ale zas chápem jak sa musis cítiť, ked to potom ešte rozpráva tvojmu mužíkovi, jaká je ona šikovna a jaká ty si strašne lenivá.. Ja som velmi ostrá povaha, toto by si pri mne nemohla dovoliť lebo by videla to rošambo čo by som narobila, či by sa to niekomu páčilo alebo nie...
@katushka16 ahoj a kde máš foto? sa mi marí alebo tam nie je? Jaaj baby ako vám závidím to počasie, moje malinke by sa tiež išlo korčulovať, ale keby sa mu ten severak oprie do chrbta, tak nevim kde zastaví 🙂

kawasaki17
31. mar 2011

@lenka3007 no tak ja som skor flegma, nestoji mi zato, a moj mm stale stoji pri mne i ked niekedy nemam pravdu vzdy si ma zastane....proste mi za to svokra nestoji, a ked sa chce driet tak nech.... uz som sa naucila odbijat ju rovnako ostrimi poznamkami ako ona mna, ked treba urcite ticho niesom....

maly vymysla nechce sediet na nocniku 🙂

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 no tak to mas dobru povahu, lebo ja by som to nevydržala, hold niektore mamičky si nikdy nezvyknu, že ich malinký chlapčekovia si našli inu ženu vo svojom živote, ktoré sa o nich chce a bude starať... Moj je tiež taký mamičkin maznak, kolko krat mi to už pripada trochu detinske, ked ho vola "moj macinko" a zo zaciatku som bola aj ja jak jeho mamička, zabil ma tým, ked niečo hladal a pýtal sa ma či neviem kde to je, ja som povedala že NIE a on že "moja mamička vždy vie kde čo je" Tak som mu vysvetlila, že ked chce žiť s mamičkou, kludne sa k nej može nasťahovať... V podstate moja buduca svokruša nie je zla, len toto jej macinkovanie ma vyvádza z miery 😀
A s malým si nerob starosti, ved je ešte malinký, podla mna staci raz za deň ho posadiť, nech si najprv zvykne...

kawasaki17
31. mar 2011

@lenka3007 jasne , no moj ani tak nieje mamickin maznacik, lebo on je velmi prostoreky, co na srdci to na jazyku, ci zle alebo dobre...uprimnost nadovsetko a jej sa to velmi nepaci, ale neprotireci mu nikdy, akoby sa ho bala alebo co 🙂

mas pravdu, este ma cas, dnes sa mi postavil v kociku a skoro vyletel von, okamih mojej nepozornosti....este teraz pri pomysleni na to mi je zle...

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 no toto je super obdobie, ešte počkaj, ked ti bude liezť z postielky von, moj malý sa budil vždy potichu, čiže ked spal na obed a ja som niečo robila, tak keby nanho nepozriem, tak ani neviem že sa zobudil, a raz mi takto priliezol za mnou do kuchyne, som čumela ako puk, že kde sa tam vzal (medzitým sa stihol umyť v psovej miske s vodou 😀 ) potom som naukladal matrace okolo postielky, lebo keby lezie druhou stranou, podne na podlahu... a v kočiku tiež mi furt vyvliekal tie popruhy, som nechapala ako to dokaže...

kawasaki17
31. mar 2011

@lenka3007 sikovnik 🙂 , no tak moj bude asi tiez riadne sidlo ked uz teraz si z kocika vyskakovat chce 🙂

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 no treba davat pozor už... ale je šikovny tan tvoj chrust 🙂

kawasaki17
31. mar 2011

@lenka3007 vdaka 🙂 no teraz si uz isto budem davat vacsi pozor, len by ma v zivote nenapadlo, ze sa mi postavi v kociku za jazdy a k tomu este ked je priputany 🙂 , ale tak nejako sa z toho vymotkal a uz stal na nozkach 🙂

lenka3007
31. mar 2011

@kawasaki17 sikulo, uz by ti chcel ujst... pockaj ked bude behat a bude mat asi 2 roky, tak potom ti bude liezt do kocika nie z kocika 😀

ivet78
31. mar 2011

Ahojte. rada by som sa k vám pridala. Ak by som mohla. chodím na jednu zamknutú témičku - ale nejako tam asi nezapadám, tak takto hladám kde by som sa mohla strčiť. Nemám čas sedieť veľa pri pc, ale občas potrebujem s niekým pokecať alebo popísať.... 😝

lenka3007
31. mar 2011

@ivet78 ahoj vitaj medzi nami, sem určite zapadneš... 🙂 Ja už teraz bežím spať, ale zajtra tu budeme, tak zatim pekný večer...

bublinkajasminka
1. apr 2011

čafte - dnes máme riadne upršané počasko 😒
ale zase je piatok takže víkend pred nami 🙂 🙂 a má sa to polepšiť to počasko cez víkend 🙂
včera bolo perfišne navečer, boli sme vonku, prišla aj jasterička s karolínkou, boli sme pri našom baráku so susedmi - aj ony aspoň so susedkami poklábosili, susedky pokukali našu karolínku 🙂
potom aj naši dobehli a my sme vybehli s mužíkom do kauflandu 🙂
dnes má ísť drahý na hory ale neviem či pôjde ked je takto - majú byť do zajtra tak uvidíme 🙂

katushka16
1. apr 2011

@lenka3007 ahoj,musela som si zmeniť foto,že nespĺňa kritéria,tak som si zmenila a že to môže trvať aj pár dní,takže teraz zatiaľ budem bez pokiaľ foto neschvália
Konečne sa vyjasnilo,vonku sme neboli,len Terezku zaniesť do škôlky,poobede neviem čo budeme robiť keď je takto všeliako.Chceli sme ísť na pieskovisko ale je mokré,takže nič nebude z toho,uvidíme
@ivet78 ahoj,vitaj medzi nami,pozerám,že máš 4 baby,super 🙂
@kawasaki17 no aj ja som dosť prostoreká a mám kvôli tomu dosť problémy...

kawasaki17
1. apr 2011

ahojte...
jooj tak dnes oproti vcerajsku dost velky rozdiel...nemam rada take skoky v pocasi, som potom nervozna a boli ma hlava...

@ivet78 vitam Ta

@katushka16 no ja az taka prostoreka niesom, ale ked treba poviem, nebojim sa, ale mm tak to papula nevymyta 🙂 a tiez mal neraz koli tomu problemy a to sa kontroluje, lenze niektorim ludom ked povies pravdu alebo svoj nazor, tak sa bud hned nahnevaju alebo urazia a tak podobne...

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 ahoj.. hehe no u na som ta zla ja, moj drahý je typ "daj mi slamu, padnem na ňu" a ja som taká hnusne úprimná a tiež poviem bez okolkov každému pravdu, potom to niekedy dopadne tak, že som ja naväčšia mrcha, ale zas žili mi to netrhá 😀
@katushka16 jeej a už máš novú foto, peknúúúú 🙂

Baby čo robievate s deťmi ked prší alebo je strašne počasie? ako ich zabávate? Lebo moj malý už je v období "mňaa tooo neebaaviiii" tak neviem, ako ho zabaviť aj okrem kreslenia, maľovania, stavania lega a hrania na PC...

katushka16
1. apr 2011

@kawasaki17 presne tak,buď sú nahnevaní alebo urazení,moji svokrovci neznesú a ani moja švagrina,keď im poviem niečo na rovinu a potom je veľké haloooo.lebo oni len ťuťuli-muťuli a za chrbtom by mi vrazili dýku do chrbta,krásne sa pretvarujú všetci traja,ale so švagrinou už vyše pol roka nekomunikujem vôbec tak mám od nej pokoj,odvtedy ako som jej povedala veci na rovinu je strááášne urazená,potom boli na mňa aj svokrovci,že čo si ti dovolujem.no čo už.takých ľudí jednoducho milujem
@lenka3007 no,fotka je otras ale inú som nenašla,lebo fotím len malé a občas mm

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 ahoj...takze uprimnost nadovsetko? 🙂 keby sme si mali vsetko brat k srdcu a osobne tak sme davno vsetci pozatvarani na psychiatrii 🙂

kawasaki17
1. apr 2011

@katushka16 ale nie, fotku mas fajn...
no ja som tiez bola so svagrinou rozhadana a to len preto, ze veelmi chcela aby sme ku nej cez zimu pred vianocami prisli na navstevu...ale nesli sme nakoniec, lebo mala vzdy chore deti, ma ich 3 a dokonca mali hnisave anginy, no niesom cvok aby som sa tam trepala aj s malym a aby ho nakazili, lebo deti ma este male a aj ked im povies nekasli na neho tak zakaslu, alebo tak podobne....su dost nevychovani podla mojho nazoru
No a svagrina sa taaaak urazila aj som jej to vysvetlovala, ved som s nou nechcela byt za zle, ale nedalo sa, tak som sa nahnevala povedala jej svoje a bolo to, urazena na zivot a na smrt, teraz sa uz vsak byvime, sice sa mi neospravedlnila, ale nechala som to tak....aj tak nema ziadne kamosky okrem mna a tych facebookovych 🙂

kawasaki17
1. apr 2011

dnes je prvy april, ze? vymysleli ste si nieco na svoje polovicky, alebo take zartiky nerobite?

katushka16
1. apr 2011

@kawasaki17 ja som si to tiež chcela so švagrinou vydiskutovať ešte ale ona odmietla so mnom komunikovať,ona je strašne zlý človek,nikomu nepraje,závidí a strašne využíva ľudí a pritom donedávna bola /teda podľa mńa aj je/ chudera,s 1.mužom jej to nevyšlo,nemali peniaze...teraz má muža,ktorý má peniaze,tak sa hrá na veľkú pani,rozpráva aká je bohatá,že ONA zaplatila dovolenku pri mori,ONA kúpila auto a blábláblá a pritom neviem z čoho by to financovala lebo keď robila zarobila min.mzdu a teraz je na MD.ona je strašne na peniaze.a teraz sa len pretvaruje aká je dobrá manželka ako svojho manžela ľúbi a svokra jej to strašne žere,pre ňu je jej dcéra super lebo má všetko po čom snívala.chudera.ale keby nemá jeho,tak býva u rodičov v jednej izbe tak ako bývala keď sa rozviedla a bola spokojná,že má kde bývať.My sme pre ňu úplný chudáci...no čo.tak tvoja švagrina sa už odrazila,ale ako môžeš s ňou normálne komunikovať?ja by som to asi nevedela

kawasaki17
1. apr 2011

@katushka16 uz to nieje ako predtym, ale priznala si svoju chybu, to mi staci, aj ked bez slovicka "prepac"
uprimne je mi jej tak trochu aj luto....nema ziadne kamaratky iba mna a este jej ml. sestru, byvaju s mm v podnajme uz sedem, skoro osem rokov, jej mm zaraba veeeelmi pekne, ale nevedia usetrit ani korunu a to este dlhy maju a navyse nehovorim, ze som nejaka krasavica, ale ona je uplne zanedbana...skoro ziadne zuby a ak aj nejaky ´vidis tak je bud zhnity alebo odstiepeny,vzdy mastne vlasy, skoro sive a to ma 31, nadvahu teda urcite uz obezitu a same choroby z tej obezity ako vysoky tlak, cholesterol, srdiecko a pod. a to chce este jedno dieta len aby nemusela ist do prace, lebo je lenivy ako vos...
a to vobec neprehanam.... snazim sa jej aspon kamaratskou formou pomoct aspon co sa da...