icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
4. apr 2011

Ahojte,tak dnes je pekne ale poobede sa to má pokaziť,tak asi nepôjdeme na pieskovisko,uvidíme.s valentínkou som doobeda bola na piesku,nechcela ísť domov 🙂 uvarili sme si špenát a spapala veru véééľmi veľa.akurát mi suseda doniesla hračky pre malé,že či nechcem lebo by to vyhodila.pozerala som ich,sú úplne ako nové,niečo povyhadzujem,hlavne plyšáky,tie sú síce pekné ale nanič a zachytáva sa tam zbytočne prah a roztoče.doniesla mi kočík,autosedačku,kuchynku,obývačku...tak kočík aj autosed. Terezka má,ale však bude mať 2,alebo to bude pre Valentínku-ona má teraz takú malú buginu a tam si vozí dudlík🙂
a vy ako??????

kawasaki17
4. apr 2011

ahojky....
tak ja som sa tu teraz vekmi nezdrziavala, lebo ked je vonku tak nadherne, komu by sa chcelo sediet doma...
vcera som si bola zahrat futbal, tak mam super svalovku a maly sedel v kociku a cumel na mna jak beham za loptou, no sranda 🙂
inak v sobotu na volejbale bolo vynikajuco a konecne sa uz dostavam do formy....dnes je zumba, ale este neviem ci pojdem, lebo som dostala menzes a mam dost bolestive krce, uvidime do vecera co bude 🙂
@viktoria04ahoj ked vyjde tak ano....uz sa tesim na tury do lesa, len co bude teplejsie

@bartezka ahoj aha, mohlo ma napadnut, ze vas hned posle na nefro...

@ivuss01 ahoj, no tak z toho co si napisala, tak Ti neviem povedat a ani nie som lekar 🙂 , ale moze to byt naozaj len taky zlozvyk, alebo zacinajuci prievan ocka, lebo prievan sa nemusi prejavit hned v ten den alebo na druhy ale aj po viacerich dnoch...sleduj to a pokial sa ti to uz bude zdat naozaj patologicke, povedz to obvodnej lekarke a ta ti uz povie co a ako dalej....

kawasaki17
4. apr 2011

@ivuss01 alebo to moze byt zhorsenie zraku, moj brat ked mal asi 3 roky, tak mal tiez taky tik a nasi sli s nim k lekarke, ta ich poslala k ocnej a ta mu predpisala okuliarky, nosil ich asi do 6 rokov a zrak sa mu pekne upravil, teraz ich uz nepotrebuje....

kawasaki17
4. apr 2011

@katushka16 aj mne tak rodina podarovala pre maleho kopu hraciek, na niektore je este veeelmi malicky, a co sa mi nepacilo alebo som nechcela tak som mala vyhodit, ale ja som to nedokazala urobit, tie hracky co som nechcela, som vycistila plysaky vyprala a odniesla ich detickam do detskeho domova nech sa maju aj oni s cim hrat....chudatka moje...predtym, nez som cakala emanuela som casto chodila do decaku a hrala sa s nimi a pomahala sestrickam, len tak nezistne, pretoze mam velmi rada deticky a bolo uzasne vidiet im na tvarach usmevy....to je nieco nezaplatitelne 🙂

ivuss01
4. apr 2011

@kawasaki17 idem sa objednat k ocnej, uz by sa aj zislo po 6 rokoch, tak sa rovno opytam ocnej, co to moze byt, my tu mame 3 obvodne lekarky a vsetky su stare, na dochodku, jedna je alkoholicka, druha uz ani nepocuje a ta, ku ktorej chodime my tak nevidi, jedno koko ide hejta druhe čihi 😀 a malu aj tak si musim zobrat so sebou, lebo ju nemam kde nechat 🙄

bartezka
4. apr 2011

@kawasaki17
mno hej uvidime ze co zajtra mame odniest moc

lenka3007
4. apr 2011

@ivuss01 😀 😀 😀 som sa nasmiala fajnovo na tom opise vasich doktoriek 😀 😀 😀 😀 Inak aj kamaratkina mala takto zmurkala, ona tak silno, (ja to robim ked ma bolia oci) tiez dostala akuliariky ale po mesiaci mi volala ze boli na kontrole a uz ich nepotrebuje...nemusis sa bat...

ivuss01
4. apr 2011

@lenka3007 😀 😀 😀 ale to je fakt pravda 😀 😀 😀 😝

bublinkajasminka
5. apr 2011

čafte micky - včerajšia kontrola dopadla oki tak som rada a potom som sa tešila že pôjdeme von - a prd z toho - začalo liať 😒 😒 tak snad dnes sa bude dať 🙂 🙂
dnes to vyzera na pohodkovy dnik v robotke 🙂 🙂
vy si užite dníček vonku 🙂 :-

lenka3007
5. apr 2011

Dobré ránečko kočeny, tak nám tu krásne leje a fučí a oni vám v školke idú s detskámi von. Už vidím jak zas bude ten moj kašlať... strašne niečo, dufam že nebudu vonku dlhšie, aby mu ten overal nepremokol... Ja idem urobiť už konečne tie drapače dnes, lebo sa mi aj zemiaky pokazia kým sa ja rozhýbem 😀

viktoria04
autor
5. apr 2011

Ahojte kočeny 😉 no idem sa vám konečne venovať 😉 najprv idem prečítať si čo ste popísmenkovali 😉
@katushka16 ajoj 😉 tak suseda ťa zavalila hračkami 😉 super 😉 a k tým plyšákom 😉 nebolo by fain,keby ich náhodou dáš do škôlky? 😉 ja som to tak spravila a tam sa aj využili 😉 ale to je len môj názor 😉
@kawasaki17 ajoj 😉 a modriny nemáš s futbalu? 😉 a to hráte tam ženy? 😉
@lenka3007 ajoj 😉 tak u vás prší a fuči? 😉 také počasíčko ti nezávydím 😉 tu je fain,troška pofukuje,ale zas svieti slniečko 😉 a potom daj avízo ako drapáče dopadli 😉 ja sa ich chystám spraviť už asi aj 3 roky,len akosi som sa k nim nedostala,ale moja babka ich robievala super a ja som ich ešte neskúšala,ale hádam raz to bude 😉

viktoria04
autor
5. apr 2011

@ivuss01 ajoj 😉 a už máte oslavu za sebou? 😉 a ako si na tom s tými hlasivkami 😉 a som rada,že ste spokojný s čiapkou 😉
@lenka3007 a ozaj 😉 ako sa mi ti liečiš 😉 už lepšie si na tom 😉 A Viki fain v nedeľu už odchádza do školy prírody,tak budeme mať zmenu,lebo Viki ešte na týždeň nikde nebola 😉 dúfam,že to tam zmákne 😉 a vy sa už aj chystáte do školy? 😉 už ste aj čosi nakúpili? 😉

lenka3007
5. apr 2011

@viktoria04 hehe ja som tiež tie drapače sama nerobila, len so sokrou, tak uvidime 😀 No inak mi je už trochu lepšie, akurát ešte trochu kašlem, a dnes som taká prispatá z toho počasia, taká tma je vonku z toho počasia, by som spala 😔 No tak budete mať trochu odpočinku, aj mala bude mat trochu zmenu, neboj určite si to tam užije. Nakupovať do školy som ete nezačala, lebo zisťujem ako to tu v školách chodi, čo asi budem potrebovať, no zatial mi to vychádza že len tašku, peračník a farbičky, podla vsetkeho by ostatne mali dostať v škole. Našla som na FB baby, ktorých deti chodia do školy tu, tak pismenkujeme, a ževraj tu maju velmi dobrý system učenia, tak uvidime.. No a tašku sme včera pozerali ale asi ju kupim na poslednu chvilu, lebo už chcel CARS, TURTLES, TOY STORY a teraz už dva dni básni o TRANSFORMERS 😀

bartezka
5. apr 2011

@kawasaki17
ahoj boli sme na moc a chcem s aopitat ze ci neves ci to je moc zle mam tu napisane ze
ph7,0>*
hniproteiny stopy
hnis++++
krv stopy
moc. sediment 1
erytrocity pritomne
leukocyty mas. zapal
bakterie zaplava

katushka16
5. apr 2011

ahojte,fajin fúka,tak sa teším :( doobeda sme boli s Valentínkou u kamarátky,pokecali sme...skoro mi zaspala v kočíku,tak som sa ponáhlala,zobrala som jej dudlík,ale sa jedovala,tak som ju vytiahla z kočíka a išla dosť peši,musia ju bolieť nožičky.ale teraz už spinká🙂 mm prišiel doobeda zo služby,tak tiež spí.poobede pôjdeme pre Terezku a asi nikam nepôjdeme lebo fučí jak..
@viktoria04 ahoj,pýtala som sa v škôlke na tie plyšáky,ale oni ich tiež nechcú kvôli tomu prachu a roztočom
@kawasaki17ahoj, ja som chodila aj s naj.kamarátkou keď sme boli mladšie do škôlky sa s detičkami hrať a tak,lebo máme tiež veľmi radi detičky a bola tam riaditeľka,ktorá bola riaditeľkou ešte nám keď sme chodili🙂
@ivuss01 ahoj,s tými doktorkami,to je fakt dobré,tiež som sa zasmiala ale zas je to aj na prd...tak držím palce,nech sa ten tik čo najskôr vyrieši🙂

viktoria04
autor
5. apr 2011

@lenka3007 no vydíš? 😉 ale na tie drapáče už vieš ako-tak ako sa robia 😉 no narobila si mi chuťe na ne 😉 tak ešte stále si chorá ako čítam+ naprd počasie 😒 a Jurko je dokedy v škôlke? 😉 no a je super,že Jurko má predstavu o taške 😉 našej Viki to bolo jedno a inak mne šlo hlavne o tú výstž chrbta 😉 ale zohnala som super a aj Viki je spokojná s taškou,ale žasnem koľko toho tí prváčikovia musia nosiť v taške. 😉 ráno ,ked ju chystám na odchod a chytím tu tašku,tak je to podľa mňa strašne moc ťažké na také malé dieťa a to tam má len knihy a pomôcky,ktoré musí v daní deň mať 😉 potom ,ked Jurko nastúpi do školy popísmenkuješ mi teda o tom sistéme učenia tam 😉 už som zvedavá 😉
@bartezka ajoj,,,ja neviem 😒 len čo viem sediment je či je zápal v krvi.Nemáš niekoho v okolí napr. sestričku,že by si sa spýtala?Alebo ešte možnosť zavolať obvodnému lekárovi 😵
@katushka16 no,tak asi nakoniec tých plyšákov budeš musieť vyhodiť.U nás ich bolo tiež moc Viki mala ešte po mne+čo dostala a nakopilo sa ich a tak sme ich prebrali a dali tu u nás do škôlky

ivuss01
5. apr 2011

ahojte tak sme sa dnes objednali ku ocnej, nech mi malu rovno pozrie odbornik, uvidim, co povie, ideme v utorok, aj mne by sa uz zislo po 6 rokoch ist ☹

@viktoria04 ano, uz je po oslave, fajne som si oddychla, o malu sa mi starala manzelova sesterka, je ucitelka vo skolke, tak super preslo to ani neviem ako, aj darceku sa potesili...tak sme radi 😉

lenka3007
5. apr 2011

@viktoria04 ja som tiež pozerala take vystužene na internete www.sunce.sk sa to vola a tam maju všeliake rozprávkove a ked pozeram su aj kvalitne. Tu ževraj deti nenosia tolko veci v taške, som rada, lebo mi až bolo luto tych deti ked som niesla neterinu tašku som nevladala, asi su neni normalny. Prvý rok bude chodiť len pondelok, utorok, štvrtok a piatok. V stredu maju volno ale škola bude otvorena, akurát sa tu za to dosť platí, družina hodinu ráno a dve hodiny poobede+ cela streda vyjde nejakých 430 € a to nemaju stravu. oni tu celkovo nemaju jedalne ani v školke ani v škole, vobec netuším čo mu budem musieť a kolko baliť do školy...Inak drapače som zase nerobila, lebo som dostala menzes, ale nejak výnimočne strašný, všetko ma boli...
@ivuss01 ahoj a na kedy ti malú objednali? a nepýtala si sa predbežne,tak informatívne čo to asi može spôsobavať?

ivuss01
5. apr 2011

@lenka3007 objednali mi ju na utorok rano na 9.00 😀 a nic som sa nepytala, lebo mi sastricka hned polozila telefon, tak som nestihla... 😖 😠

bublinkajasminka
6. apr 2011

ahojte - uz som v robotke, dnes si porobim a poobede ficim k mamine do salonu kadernicke konecne 🙂 moj ocino by mi mal priviezt yasmin zo skolky a dam aj ju podstrihnut 🙂 🙂
vam pekny dnik

viktoria04
autor
6. apr 2011

😉 ahojte kočeny 😉
@ivuss01 tak vy sa chystáte k očnéj ako čítam 😉 u nás sme zatiaľ všetci s očkami ok,takže zatiaľ nemusíme 😉 a oslava teda dopadla suprovo a aasi malá bola nadmieru spokojná,že sa mala s kým tam zabaviť 😉 a svokrovci sú teda tiež spokojný,tak určiťe aj ti 😉 ved o to aj šlo aby ste boli spokjný vy+aj svokrovci 😉
@lenka3007 no som zvedavá akú budete mať vy záťaž tašky do školy 😉 potom porovnáme nech je sranda čo povieš? 😉 a Jurko v stredu nebude chodiť do školy?To je tam tak? 😉 mohli by to aj tu potom tak zaužívať,lebo ja niekedy žasnem čo má tá naša Viki zvládnuť,niekedy je to podla mňa moc na prváčikov 😉 no tak drapáče si ešte nestihla,newa neskôr vyskúšať,ked sa budeš cítiť fit 😉

katushka16
6. apr 2011

ahojte,slniečko nám už trošku vyšlo,tak sa celkom teším🙂 mm bol dnes na resekcii zuba,bolí ho to tak trochu,dal si tabl.proti bolesti a teraz spí aj s Valentínkou.doobeda sme neboli vonku,mrholilo len v obchode kúpiť pár jogurtov a chlebík,potom sme varili karfiolovú polievku.Valentínka sa napratala 🙂 rozhodla som sa,že dofajčím krabičku,tých pár cigariet,čo mám,to vychádza,že od zajtra nefajčím.je to zbytočné a aspoň si ušetrím 25 eur každý mesiac tak držte palce,ale myslím,že to zvládnem.

bartezka
6. apr 2011

@viktoria04
hej no teraz momentalne sme v nemocnici a ked to trosku ustupi ideme do kosic tam mu vyoperuju oblicku

ivuss01
6. apr 2011

@katushka16 tak to ti drzim palce,,,,tvoj manzel je tiez fajciar? Ja som varila segedinky s knedlou, treba spotrebovat poslednu kapustu 😀
@bartezka maly ti mal niejaky uraz? alebo ako si prisla na to, ze ma problem s oblickou? Inak tebe aj malemu drzim palce a prajem skore uzdravenie.

katushka16
6. apr 2011

@ivuss01 mm nefajčí 2 mesiace

lenka3007
6. apr 2011

Ahojte babeny, tak som konečne doma, ráno som nestihla raňajky, tak som došla taká hladna jak nikto.. Tu zas prši od rana. ale dne sosm už Jurka obliekla primerane počasiu, tak hadam bude dobre
@ivuss01 jaaj som myslela že si tam u tej doktorky bola osobne, potom daj vedieť ako ste dopadli, verím že všetko bude dobré
@viktoria04 Dnes mi pisala jedna mamička, oni su tu tiež a pisal že knihy skoro žiadne nenosia, som rada, aspon nebude mat taký doondiaty chrbát ako ja
@katushka16 fuuu tak to o tom fajčeni som hovorila aj ja, ja som povedala že ked si najdem normalnu prácu na každý deň tak prestanem.. ale budem na teba myslieť, davaj správy(aj tie zlé) každý deň, ako to ide, aby som vedela čo ma čaka 😀

katushka16
6. apr 2011

@lenka3007 budem informovať 🙂 ty koľko vyfajčíš za deň?

lenka3007
6. apr 2011

@katushka16 to zaleží od okolnosti, ked som sama doma tak asi 5 od rana dokedy idem spať, cez zimu tiež malo, lebo sa mi nechce mrznut vonku, ale cez leto ked sedime vonku s kavou a nedaj boh mame aj navstevu, ktará fajčí, tak dosť... a to nehovorim ked ideme s babami niekam von žiť 😀 😀 😀 fujto, hanbim sa.. Mne to ale už važne vadi, ten smrad, kolko krát mi ani nechutí, len neviem ako prehrýzť tu zavistlosť 😠 😠 ty kolko vyfajcis denne?

katushka16
6. apr 2011

@lenka3007 ja vyfajčím 8 a tiež mi koľkokrát ani nechutí ale idem si zapáliť...je to podľa mňa všetko v hlave.keď som zostala tehotná,tak som hneď prestala a vôbec ale vôbec mi to nechýbalo.tak potom o čom to je?mne už tiež koľkokrát vadí ten smrad:(

lenka3007
6. apr 2011

@katushka16 ja som tiež prestala ked som otehotnela a začala som naspäť ked mal malý asi rok, to sme boli s kamarátkov vonku na kávu a tá ma nukala však že "jedne ti nič neurobi" a už to bolo...