icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
6. apr 2011

@lenka3007 no,ja som začala hneď ako som malé dokojila.

bublinkajasminka
7. apr 2011

ahojte - ja uz v robotke, dnes je sice zamracene ale prijemne
baby ja som rysava jalovica 😀 😀 😀 😀 vcera mi kadernicka hodila úúúúplne ryšavú až do oranžova 😀 😀 😀 zbadali ma susedky a mi polichotili že Mila Jovovich ale ja si musím na seba doslova zvyknúť 😉 😉
teraz niečo porobím a skočím dnes soláriovať k mami 😉 😉

viktoria04
autor
7. apr 2011

@katushka16 no ahoj 😉 ako sa ti darí v odviku od cíg? 😉
@bartezka to ste na tom tak vážne? ☹ skoré uzdravenie želám a držkám pršteky
@lenka3007 ajoj ako sa máš? 😉 už zdravunká? 😉
@ivuss01 ahoj a ti sa mi ako máš?Už si aj ti zdravunká? 😵

bartezka
7. apr 2011

@ivuss01
to ma vrodene dakujem ale keby neboli lekari v le taky ignoranti nemusela som ist az do pp aby mi povedali ze vzdy ked ma zvysenu teplotku musim odnies moc do nemocnice

bartezka
7. apr 2011

@viktoria04
no ano keby lekary v le povedali skor o co presne ide nebolo by to az take ale dakujem a dufam ze to aj tak bude

ivuss01
7. apr 2011

@bartezka ahoj, to je tuto svinstvo ti nasi lekari,takmer ziadne starostlivost o pacienta, hlavne je, ze oni maju vrecka plne...
@viktoria04 ahoj, uz je to lepsie, ale hlas este vynechava...do konca tyzdna sa to vari uz da do poriadku 😕

viktoria04
autor
7. apr 2011

😒 ahojte kočeny 😒 tak práve mi volali s nemocnici,že pondelok 100% mužík nastupuje na chcemo,lebo sme to ešte nemali isté na 100%,ale teraz je to potvrdené,tak mám troška strach ako to zvládnem 😖 ale zatiaľ si verím,ked sme už tolkým prešli 🤐 dúfam,že potom budú výsledky ok a budeme mať konečne aj my šťastie už na normálny život 😨 od minulého roka septembra mám toho strachu o neho až-až ☹ Viki nedeľu odchádza na týždeň do školy prírody a asi to aj bude dobre.Niekedy sa pýtam prečo mám celučičký život nanič proste smolu. 😒 detstvo nafigu a aj dospelosť 😒 a ešte to tak vyzerá,že budem musieť skúsiť zohnať sponzora,lebo už to pomalinky finančne asi neutiahneme,hlavne financovanie jeho liekov,ktoré musí stále brať 😒 nieak sa mi zas rúca psychyka 😒 no,ale už dosť nebudem vás tu zaťažovať svojim biednim životom,len som si musela troška takto na net vyliať smútok nakoľko nemôžem ísť napr. ku kamarátke alebo len tak von ,nakoľko musím biť stále doma zavretá kvôli jeho ochoreniu 😒 no idem radšej spraviť kuky-kuk čo ste vy popísali
@bartezka no vydím,že aj ti si na tom neni o nič lepšie ☹ máš tiež život v neistote 😒 iank mám tiež zlú skúsenosť s lekármi hlavne tu v Nitre,tak preto som radšej pomali všetkých lekárov prehodila do Blavy
@ivuss01 no tak ti si ešte neni 100% fit?No dúfam,že už fakt do konca týždňa už budeš ok

katushka16
7. apr 2011

Ahojte,tak dnes máme veĺmi pekný deň,doobeda mm strihal susede tuje,tak som mu pomáhala upratovať,Valentínka sa pri nás motkala a tiež pomáhala🙂 dnes som robila ryžový nákyp,celkom sa vydaril🙂poobede pôjdeme na detský aerobic a odtiaľ do Kauflandu.
@viktoria04 ahoj,vieš aj ma napadlo,že ty vlastne nepíšeš o robote,tak nebudeš asi robiť,že či nemáš robotu alebo nemôžeš robiť.a teraz si napísala toto.je mi to ľúto a ak smiem vedieť píšeš,že bude chodiť na chemot.,takže má rakovinu???? inak dnes som zatiaľ nefajčila,snažím sa na to nemyslieť,aby ma to nelákalo,ale na just mi chodia po rozume,že teraz si idem zapáliť a tak...no,ale to sú neni problémy,na rozdiel od teba :(

lenka3007
7. apr 2011

@viktoria04 Ahoj, kludne si vylej srdiecko, ved preto sme v tejto teme.... Drzim silno paste, aby ste uz boli fit a bez starosti. Verim ti ze to mas tazke a obdivujem ta. ze to takto zvladas, si naozaj silna zena, klobuk dole,,, inak uz mi je lepsie, vcera som uz zmrzku papala 😀 rano trosku hrdielko pobolievalo, ale za tu chut to stalo 😝 za chvilku idem do banky vybavit poistku na auto a na nakup. dnes som smochtava, som zvedava kedy budem varit... 😀 😀 😀
@katushka16 ahoj, no pekne ti to ide dnes, a ako sa citis? ja som hned rano pri kave... ale nebudem ti robit chute, len pekne vydrz...

katushka16
7. apr 2011

@lenka3007 ahoj,nerobíš mi chute,neboj.mne tie chute nejak prichádzajú samé a niekedy sa sama sebe čudujem,že ako som mohla tak dlho fajčiť keď to je zbytočné.a tak sa to strieda...ale som rozhodnutá,tak uvidím🙂

viktoria04
autor
7. apr 2011

@katushka16 no nepísala som o robote preto,lebo som ju musela nechať a ísť na opatrovaťeľský,takže sa nemám čím chváliť,že bysom pracovala.Vieš je mi to trápne,že vy ste sa tu bavili ktorá kde pracuje a ja?Ja som sa nemala čím pochváliť.Je trápne sa zapojiť do takéj témy a napísať,že ja sedím doma na zadku.Píšem to normálne a nie ako urážku aby si ma pochopila.Lebo aby to tu tak nevyznelo.Nechcela by som tu nikoho uraziť.A s tým chemo si správne pochopila.Niekedy na mňa príde taká ťažká chvíľka,lebo fakt ani von nemôžem ,kamarátky mám virtuozne prakticky.Inak to znášam fain len dnes to akosi na mňa dolahlo,ale myslím,že zajtra to už bude ok so mnou.Niekedy sa mi aj ťažko číta ako tu píšete kde ste boli s deťúrencami atd. ( ale nemyslím to v zlom ).Naša Viki má chúdetenko smolu,ale našťastie ju niekedy zavolá suseda nech sa ide k nim hrať,lebo my sme naposledy vonku s Viki boli v auguste a ona tiež mojko by sa šla hrať s deťmi alebo bicyklovať a ťažko mi je vždy jej vysvetliť,že momentálne nemôžeme kvôli tatíkovi. ☹ A tak máš ti dnes pevnú vôlu,že si ešte nefajčila.Držkám palčeky aspoň ušetríš korunky 😵
@lenka3007 dakujem moc-moc-moc za podporu si pokladík.Ale inak popravde je mi už troška lepšie ,ked som sa tu vypísmenkovala v žiali.Proste také vyžalovonie. Inak ti si aký odvážlivec.Málo si bolá chorunká a už včera si si dala zmrzku?Ale zas aspoň si si pochutnala.

kawasaki17
7. apr 2011

ahojte kocky
tak kym som Vas docitala mi dalo zabrat 🙂
ked je vonku tak krasne, tak uz mam aj vonku co robit, celu zahradku som si vyplela a vycistila, popalila konare a tak, stare zajacince co tam boli sme s mm rozoberali a palili, iba nam tam zavadzali, no a tak si tam zrobime nejaky pekny altanok, ked budeme chciet vonku cez leto posediet, je to hned pri bytovke takze tam bude super a uz roky sa tam nic nesadi, takze zeminy tam na zeleninku uz je o nicom....a aj tak mame este jednu velikansku zahradu za dedinou...

@viktoria04 nie nemam modriny, ja som len v branke bola sem tam do utoku som sla....zena som tam bola jedina, hrala som s muzmi 🙂 a s mm, ale sranda bola, aj tuto nedelu sa chystam 🙂

@bartezka pokial si vsetko opisala tak ako mas na listku, tak uprimne nic moc 😒 , nechcem ta strasit, ale ak ma v moci hnis na 4 hviezdicky , erytrocyty, cize cervene krvinky, proteiny, bakterie, leukocyty a vsetko co si tu napisala, tak to by v moci mat nemala, preto ma urcite taky zapal a boli ju to....aj z vlastnej skusenosti hovorim, lebo ja som raz v moci mala hnis na 2 hviezdicky a proteiny na 1 hviezdicku a ked som curala, tak ma to strasne bolelo a razalo a este aj palilo....
aku farbu ma jej moc? je husty alebo riedky? a aku vonu?
vsetko co ta zaujima, tak sa pytaj lekara, ktory ju osetruje, mas plne pravo vsetko vediet, do najhmensich podrobnosti....

kawasaki17
7. apr 2011

@viktoria04 vele vela vela sil Vam obom, spolocne to zvladnete, verim tomu!!!! a pri vecernej motlidbe si odteraz spomeniem aj na Teba a mm,a venujem Vam modlitbu nech sa Vam vsetko vrati do normalu. silno drzim prsteky.

kawasaki17
7. apr 2011

@lenka3007
@katushka16
k tomu fajceniu: pred otehotnenim som fajcila denne, potom som uplne prestala, ked som zistila, zecakame babo a ked som prestala kojit, tak som tiez nefajcila, ale potom to prislo, svokra ma taaaaak nasrala slusne napisane, ze som si zapalila a tak sa to zo mnou taha, nefajcim aj 2 tyzdne a potom bum zase 1 alebo 2 a je mi zle, aj minule som pisala....a teraz som prakticky v strese kazdy den odkedy nepracuje, takze aj s cigaretami to tak ide... a co je najhorsie, moji rodicia ani o tom nevedia, takze ked sme u nich na navsteve, tak sa skryvam ako nejaka pubertiacka 😒 , trapne asi....
mm fajci tiez takze ked vidim jeho, naozaj niekedy neodolam....

viktoria04
autor
7. apr 2011

@kawasaki17 ajoj,dávno si tu nebola už si mi aj chýbala 😉 ale si sa rozpísala idem si najprv prečítať čo si pekné napísmenkovala 😉 takže sa chystáte robiť altánok? 😉 a ti si teda brankárka? 😉 to by asi aj mňa bavilo 😉 ked som bola malá hrávala som s chalanmi futbal a vždy bola super sranda 😉 a dakujem za podporu,ale už je to lepšie so mnou.A ti si mala brigádu,pálenie halúz atd. ?U nás som sa ja dostala na dvor včera a aj predvčerom na chvíľku a tiež som popratala čo bolo treba,lebo u mňa je to ísť von len na dvor a to sa mi podarilo,lebo svokra mi postrážila mužíka a fain mi padlo vypadnúť i ked len na dvor a to aj pracovať,ale bolo to iné ako biť stále zavretá v nútri.Už aby bol domka svokor s liečenia bude to trocha ešte lepšie ,lebo budem môcť vypadnúť na nákup potravín,lebo teraz ako je preč,tak nám len svokra nakupuje v miestnom obchode.Lebo svokra by muža keby dačo sa stalo nezvládla,keby som úplne preč a zas svokrovi ho môžem nechať aj na 2 hodky.Síce bývam vtedy poistená mobilom na uchu,keby dačo,lebo u nás sa to mení zo sekundy na sekundu nikdy človek nevie.Ale zvládam to pohodke,len raz za čas príde na mňa taká malá depka ako dnes.No a ako čítam dnešná táma cigarety.Ja som fajčila ako 17 ročná a ked som otehotnela som prestala a až po 3 rokoch som začala presne viem 1.2.2007 ked mužík mal dop. nehodu a tým sa zistilo ,že to bolo kvôli onko ochoreniu a tak som si zapálila po 3 rokoch prestávky a ťahám to do dnes.Síce nie extra hlavne v zime to bolo len tak ,ale teraz ako sa oteplieva troška viac.Ale zas to nepreháňam,ale zas mi to niekedy pomôže ked som vyčerpaná,taká akási úlava.

lenka3007
7. apr 2011

Trosku na pobavenie, moyno ste to uz citali na facebooku

Zásady dobrej gazdinky:

1) Okná umývam málokedy, pretože milujem vtáky a rozhodne nechcem,
aby si zbytočne rozbíjali hubu.

2) Podlahy nevoskujem, pretože myslím na bezpečnosť svojích hostí.

3) Hmyz mi nevadí. Každý chrobák má meno a súhlasí so všetkým,
čo poviem

4) Jarné upratovanie nerobím Mám rada všetky ročné sezóny a
nechcem, aby tie ostatné žiarlili.

5) Neplejem záhradu, pretože nechcem mariť Božie úsilie.

6) Nevarím moc chutné jedlá, pretože nechcem zbytočne stresovať
svojich hostí, čo majú uvariť oni, keď prídem ja k nim.

7) Nevyhadzujem staré veci. Manžel nemôže nič nájsť aj tak, načo
ho pliesť ešte viac.

8) Nežehlím. Rozhodla som sa veriť ceduľkám - ,, nekrčivé " .

9) Nestresujem sa ničím. Kto to robí - umrie mladý. A ja chcem
vydržať čo najdlhšie!

A pamätaj ! Uprataný dom je znakom, že máš príliš voľného času
!!!

PS: Ktorá z vás sa tým nebude riadiť a nepošle to ako inšpiráciu
ďalším priateľkám, riskuje, že bude vyrazená z klubu moderných žien

Som sa zasmiala 😀 😀 😀

kawasaki17
7. apr 2011

@viktoria04 ahoj....
tak vies ked je vela prace vonku teraz a aj teplucko je, neodolam ist von a malemu to len prospeje...Ja mavam tiez obcas depky a ked uz na mna nejaka pride, tak dostanem uzasne super silnu migrenu, ze ma boli hlava aj tyzden, takze radsej cierne myslienky zahanam vopred, ale nie vzdy sa im da vyhnut. najme v nasej situacii...Svokra robi same problemy, navyse mm nezaraba extra vela a moja materska je ubopha, teda len rodicovsky prispevok, kedze pred tehotenstvom som nerobila...musime uzivite seba a este aj svokrovcoch, vela platit nam treba a navyse mm urobil v mladosti velku chybu takze teraz splacame dlh...este asi 2 a pol roka nam to bude trvat, kazdy mesiac po 80 E, teraz to velmi lutuje, ale co uz chyby sa nedaju vratit, tak to trena aspúon takto napravit.

kawasaki17
7. apr 2011

@lenka3007 suuuper to je 😀 😀 😀

kawasaki17
7. apr 2011

@viktoria04 ani ja to s cigaretami neprehanam, ale.... nemusela by som vobec, nemam pevnu volu na to prestat uplne

viktoria04
autor
7. apr 2011

Jeminééé kočeny vy ste tu za tú chvíľu čo som tu nebola,ale popísmenkovali,takže zas môžem ísť čítať čo máte zaujimavé 😉
@lenka3007 no super čo si sem nahodila ti potvorka 😉 super ma to pobavilo 😉
@kawasaki17 tak ti tie migrény nezávydím,ja také problémy našťastie nemám ,ale čo mi kočky hovorili čo majú migrény,tak že je to hotové peklo 😒 no ako čítam daléj ti to máš teda v rodine.Platiť dlh to sa ešte dá ved každý raz spravý nieakú chybu ,ale že ti robí svokra natruc myslím,že je horšie.Inak ona sa asi v tom vyžíva.A k cigám:ani ja by som nemusela,korunky by sa trocha viac ušetrili,ale neviem ako som doma ,tak ma to láka a aj ukludný,ked som už na tom trolinka blbo.A + mám aspoň možnosť sa dostať na 10 minút na dvor na vzduch.No ,ale tvoju svokrušu by som asi nechcela.Inak ma teraz napadlo poznáš Kameňák film?Tam ked donesie ten mafián alebo čo je to do lekárne svokrinu fotka a pani v lekárni mu povie niečo v takom zmysle,že arzén alebo čo to,že namájú...xi..xi

lenka3007
7. apr 2011

@kawasaki17
@viktoria04 myslim ze kazda s nas ma nejaku depku, ja tiez este nerobim normalne na zmluvu takze niekedy len raz za tyzden. inokedy vobec, tiez som tu sama cele dni bez kamaratok, rodiny, ynamych, tak mi zostava len konik a facebook... Akurat dnes som mala taky behaci den, dosiel kamarat tak sme boli vybavovat tu poistku. lebo drahy robi dlho. potom sme kecali. dnes mi to po dlhom case konecne ubehlo... kolko krat ked rano vstanem a ze mame navarene, tak len odovzdam Jurka v skolke, dojdem domov a zalahnem do postele, len nech mi ten cas ujde niekam... ☹

kawasaki17
7. apr 2011

@viktoria04
@lenka3007 to ano kazdy ma nejake to svoje trapenie, ja osobne som typ cloveka, ktory sa z problemov potrebuje vyrozpravat a ked sa nemam komu zdoverit, pretoze mm predsa len vsetko povedat nechcem, tak aj tu na konikovy to je celkom fajn ulava.... a k mojej svokre sa radsej nevyjadrujem...vcera som sa s nou pohadala na zivot a na smrt, takze komunikovat asi tak skoro nebudeme, takze chvila klud....no a dlh bude zachvilu splateny takze tiez fajn...keby nebol mm taky dovercivy teraz by nemusel splacat, ale tak co uz, on je este aj teraz strasna naivka, kazdemu hned uveri a chce pomoct, aj ked ho niekedy loen naozaj vyuzivaju ludioa pre tu jeho dobrotu... A k tym migrenam naozaj kto nezazil, netusi ake hrozne je nieco vtedy spravit, obycajne vstavanie z postele su muky, no a pri drobcovi si nemozem dovolit vylihovat 🙂

kawasaki17
7. apr 2011

@lenka3007 inak v podstate ja som tu tiez stale sama, mini dedinka s 200 obyvatelmi, svokrovci sa ani hadam za rodinu alebo blizkych povazovat nedaju a aj ked tu mam 2 super kamosky a vlastne celkovo znamych, oni uz predsa len maju svoje takze sa nevidime casto, a na prechadzky na kocikovanie chodim sama....Prechadzam sa po dedine jak bludna ovca, ale je to lepsie ako vysedavat doma, pokial nieco nerobim. Skor zbehne den. A mam Hore susedu na najvyssom podlazi s dvoma malymi detmi, Jedno ma asi 2 roky a dalsie mozno pol roka, ale ta ked ma vidi tak len ohrnie nosom. je to taka panicka, ze az. A keby aspon nato mala, ale ma strasnu nadvahu a vyzera jak stara baba a to ma len kolo 30 rokov, ale hlavna vec, ze ona je nieco viac....

viktoria04
autor
8. apr 2011

😎 ahojte kočeny 😎 no dnes máme,ale vetrisko 😎 my sme tu v noci mali takú výchricu,že o 1 hod. v noci som musela odťahovať auto daléj,lebo som myslela,že nám aj na dvore padne smrek rovno na auto.Ráno vypúšťam psíkov von a všetko možné sme mali na dvore čo nafúkalo by som povedala aj časť susedovéj záhrady ešte som to riadne nebola popozerať,lebo sa mi popravde ani nechce ísť do toho vetra 😎
@lenka3007 ahoj 😎 k tej depke 😎 maslím,že ju každý raz za čas má nakoľko je dosť ťažký život 😎 a ti robíš len raz za týždeň? 😎 no ,ale zas aspoň čosi 😎 inak aj ti to máš blbé,že si tam bez kámošiek,ale zas trolinka lepšie si na tom,že môžeš ísť pohode von 😉 ale aj tak ti nezávydím,lebo vy ste daleko a sami ste odkázaný na seba a nikto s rodiny vám tam napr. nemôže postrážiť Jurka.Ja mám tú výhodu,že mi svokrovci pomôžu s mužom hlavne svokor vtedy si môžem ísť aj nakúpiť.So svokrou je to horšie,lebo ona nepočuje,takže jej muža nemôžem na 100% zveriť. 😉 😉 a je fain,že existuje fb + koník a môžeš aj ti takto komunikovať aspoň na chvíľu si medzi nami slovákmi a klábosime 😉
@kawasaki17 ahoj,tak máš veselú hádku za sebou so svokrou.A k manželovi je blbé,že je tak moc dôverčivý,lebo dnešná doba je skôr len o využitý a podvodoch a migrény,tak to máš potom peklo.A vy ste fakt mini dedinka to asi tak,že každý každého pozná.,My sme dosť veľká zas obec a polovicu obce ani nepoznám a to som tu chodila do základky. 😉 a k tej susede na podlaží,nemám rada také ženy čo sú paničky a ohrňajú nosmi.Myslím,že to sú také čo majú všetko ako na tácke a nevedia čo je to splácanie alebo ťažké ochorenie v rodine,taký ťa nepochopia,lebo to sú bezstarostný ľudia a ony si ľudí s ťažkým životom nevedia vážiť,že ako je im atd.

lenka3007
8. apr 2011

@kawasaki17 ahoj, no moj chlap je taký istý, niekedy ma tovie tak naštartovať, veľa ľudi len využíva že on je ten typ "daj mi slamu, padnem na ňu" akože porobí aj všetko, stará sa, aj včera prišiel skor z prace a išli sme na taký krátky výlet do lesoparku, len tí jeho podarený kamaráti (teda niektorí) sa ukázali v peknom svetle, pamatám si že ked sme sa dali dokopy, tak mu raz volali, nech ide von, ja som mu hovorila, nech ide, že nemusi byť stale so mnou, no lenže on mi odpovedal, že oni sa chcu isť len opiť a nemaju šofera, tak volaju jemu, tak aj sam zbadal. Teraz ma asi 4 kamarátov, ale fakt dobrých, na ktorých sa da spolahnuť a nič od neho nechcú naoplatku. Ja mám tiež take kamarátky asi len tri, ostatný sú pre mňa známi. Ja ked som si na slovensku kupila auto, tak ma zrazu poznalo tolko ludi v dedine, lebo tiež chceli len zviesť... No a to nehovorím kolko stratených známich sa mi ozýva ked som tu v norsku, samozrejme ked im poviem, že ja nikomu robotu nevybavujem, tak tak rýchlo ako sa ozvali, tak sa aj stratili 😀
@viktoria04 no je to ťažke všade, darmo možem ist von, ked nemam kam, tu vedla býva asi 50 afganistáncov, tak tiež len do obchodu idem a pre maleho do školky. malokedy vyjde čas na výlety, aj tie si musim niekedy vydupať, lebo drahý je rád že ma sobotu a ja ho prehanam 🙂 Inak aj tu dnes fuka jak na raty, som isla do auta a ten vetrisko mi strelil s dverami ale taku do nohy, že budem mať modrinu jak europa 😀 😀 😀

katushka16
8. apr 2011

ahojte,ale ste sa rozpísali 🙂 veru,dnes fučí ostošesť:( doobeda som bola na sono prsníkov,preventívne a vše je ok.potom sme boli s Valentínkou a mm v Kauflande,idem robiť zajta kinder rez tak dokúpiť nejaké veci... neviem ako to dopadne,uvidíme.Včera som nefajčila,ani dnes nie,tak uvidíme,ale chýba mi tooooo
@lenka3007 ,kawasaki 17,ahojte,no je to na prd,že ste ďaleko o všetkých a tam tiež nemáte moc známych...ja mám 1 najlepšiu kamarátku,ktorá je momentálne už vyše 2 rokov v Keni,chodí domov 2X do roka na mesiac :( a potom mám ešte bývalu spolužiačku zo strednej,s ktorou sa stretávam.inak nič,sú to všetko len známe,čo sa občas stretneme a prehodíme pár slov...ja som dos´t nedôverčivá,tak asi preto to tak je.veru,ešte šťastie,že je mk a fb.
@viktoria04 ahoj,prečítala som si,čo si písala,je mi to ľúto,nevedela som,že je to také...si fakt silná,keď to tak zvládaš a som rada,že si moja kamarátka aj keď virtuálna

lenka3007
8. apr 2011

@katushka16 no vitaj v klube neveriacich, ja som presný opak mojho chlapa, ja nikomu neverim 😀 ale vobec mi to nevadí... včera mi kamarát povedal že ja som neveriaca potvora, lebo som mu povedala pravdu a to sa veľa ľudom nepáči... Ozik a jako si na tom s cigaretami, vydržala si včera aj dnes?

viktoria04
autor
8. apr 2011

@lenka3007 no to je teda svinstvo,že ked sa tvoji známi dozvedeli,že ste v Norsku hned si im chýbala a prakticky im šlo len o využitie.Ja som tiež zbadala kto je kamarátka a kto nie čo poznám osobne.A mám svoj názor na ne aj ked im to nepoviem,lebo pokial bol muž ok fit,tak sme sa normálne akože bavili a akonáhle bol muž v nemocke,tak mi volali čo je mu atd. a ja koza som povedala a potom boli v obci také reči,že umrel atd. a že kamarátky.Chceli len vedieť ako je a spraviť s toho slona a pritom nám tie reči len uškodili a ,že keby dačo potrebujem nech sa ozvem.Raz sa mi pokazilo auto a volala som jednéj akože kámoške,že by som potrebovala ísť s mužom k lekárovi ( lebo tá ponuka na pomoc bola taká,že ak by som potrebovala ísť s mužom k lekárovi aby som sa ozvala ) tak som sa ozvala a tie výhovorky čo som si vypočula ,že muž jej pil atd,. a asi o 30 min. vydím,že jej muž šiel okolo nás na aute.A inak dúfam,že som sa ťa nieak nedotkla tým,že ako ti môžeš ísť von a ja nie,ale myslím to tak,že ja mám veľké obmedzenia ,ale chápem ťa ako ti je,že síce ti môžeš ísť von ,ale s kým?Máš to aj ti podobné ako ja.
@katushka16 ahoj ti si,ale šikulka máš výdrž od cíg.Držkám pršteky nech to vydržkáš.A aj ja som rada,že si moja kamarátka + kočky tu ostatné aspoň mám s kým popísmenkovať

lenka3007
8. apr 2011

@viktoria04 nemá sa ma to prečo dotknúť, to by si mi tu musela nadávať aby som sa nahnevala 😀 😀 😀 No vidíš, každý sa skor či neskor ukáže v pravom svetle.... Jaaaj chcela som si ist lahnuť na hodinku bo ma boli hlava a magori vedla nas volaco prerábaju a buchaju a vrtaju a ešte im tam aj radio hučí... vrrrrr...

katushka16
8. apr 2011

@lenka3007 no aj mm je taký ako tvoj a vydržala som včera a zatiaľ aj dnes aj keď by som si veru zapálilaaaaa

@viktoria04 🙂 aj ja som rada,že vás tu mám