Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@viktoria04 ja matku, aj otec bol ale už je tam ...
@viktoria04 ahoj, tak u nas husto snezi, trava je uz pod snehom, ale chodniky este nie, von su len 2°C 😠 zimne veci nemam este spratane, lebo tu sa pocita s tym, ze bude este snezit...esteze sme letne gumy na aute neprezuli
Daj vediet, ake su vysledky, dufam, ze dobre dopadli... 😉
@petaboo ja to mám komplikované ☹
@ivuss01 ajoj,tak vy sa ešte nakoniec poobede pôjdete sánkovať 😵 ja tiež ešte zimné gumy nemám prehodené,ale už som volala do servisu ohladne prezutia,lebo aj tak máji idem na STK,tak potrebujem pripraviť autíčko aby ma tam zas za niečo nezdžubali ( slušne napísané ). 😵 A neboj dám vedieť ako sme dopadli,ale čo nám ukazovali včera krvné výsledky čo mu vzali pred 2 týždňami,tak boli celkom ok,tak som zvedavá dnes a podľa toho nám dajú tie tabletky asi zajtra ich začneme brať a čo nám lekár povedal 4 -tablety denne a 5 dní a potom nám vezmú krv 😵 verím,že všetko bude zas ok a máji pravdepodobne ideme na magnetickú kontrolnú 😵
@viktoria04 poslem ti cislo a ideme sem:
http://www.sonnenpark.at/
@bublinkajasminka dakujéém a potom daj vedieť ako bolo na dovolenke a pekne si oddýchnite
@viktoria04 Ahoj, no na figu je malý, boli sme rano u doktora, ale sesrička nam len podala recept na kvapky do očiek a trt, ked som hovorila, aby sa na neho doktor pozrel, že ma cele iele zahnisane hrdlo, tak povedala, že nama cas, že mame počkať do štvrtej na pohotovosť, ten recept som jej musela vratiť, lebo že ked by to mal niečo ine, tak mu daju na pohotovosti inšie, ale som zvedava kde to vyberiem, ked tu pohotovostne lekarne neexistuju... taka som nasrana, sorry za slovnik, ale už mam toho zdravotnictva plne zuby
@lenka3007 no tak to je blbé,že Jurko je nanič.A ako to budeš riešiť,ked ste u lekára nepochodili?A to zdravotníctvo tam je riadna sviňa
@viktoria04 no ved počkam do štvrtej na pohotovosť, ale ked už ma aj tam vytočia, tak tam narobim taký cirkus, že hned budu poznať všetky slovenské nadavky 😠 😠 😠
@viktoria04 hlavne že žijeme a sa držíme...klop,klop
Ahojte,tak ráno som zaniesla Terezku do škôlky a s Valentínkou som išla k doktorke,má taký dunivý kašel,doktorka nerobila,tak som muselaísť inej,čo ju zastupuje a tá je taká spomalenáááá,ale nakoniec sme sa dostali na rad a povedala mi,že ma laryngitídu,tak sa teším.dala jej sirup na odpuchanie hrtana,antibiotiká,mucosolvan a kvapky do nošteka som musela kúpiť lebo má aj soplík.Tak takto nabalené sme išli z lekárne:( teraz spinká,ale chvalabohu nemá teplotu.Inak počasie je na prd,mrholí a fúka.ale zajtra má byť konečne lepšie,však som dala ráno malým zimné vetrovky!dnes mm nepríde domov,ide kolegovi pomáhať robiť dlažbu na chatu,tak budeme bez ocina:(
@lenka3007 to ti verím,že máš nervy,hlavne keď ide o tvoj poklad tak vtedy ešte len tlak stúpa...
@viktoria04 držím palce,aby boli výsledky,čo najlepšie
@ivuss01 akurát dnes sa ma Terezka pýtala,že kedy napadne snežík,tak ju asi pošlem k vám,nech sa poteší🙂
kawasaki17 tak keď je tá stará klebetnica alkoholička,tak prečo jej ľudia z dediny veria keď niečo povie a roznášajú to ďalej???
Baby dnes som dosla na to, ze som tu vlastne ilegalne, pripadam si ako mexican v USA 😀
@katushka16 ja uz mam tlak taky, ze mi z usi para stupa
@lenka3007 zapál si a zhlboka dýchaj,nechceš predsa umreť v cudzej krajine kde si ešte aj ilegálne a neplatíš si zdravotné...kto bude potom platiť prevoz... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte
ako tak citam tak sam marod 🙂 moj mm tiez dostal pravdepodobne chripku alebo take silnejsie nachladnutie. Teraz lezi v posteli a poti sa. musi to vyuzit, lebo ked vonku prsi tak do prace nejde. tak aj maly spinka asi uz pol hodiny, tak dufam, ze este aspon dalsiu polhodku pospi...
@katushka16 to by ma tiez zaujimalo...ale asi tak: co sa tyka klebiet a ohovarania uveria ludia hocikomu a hocicomu...inak si to logicky vysvetlit neviem
@viktoria04 a ake kvety si na sklaku vysadzala? ja nemam ani len tusenia ake kvety si mam kupit a posadit, alebo rastlinky, ale aj kus farby by to chcelo, ne?
@katushka16 hehe som sa dnes zaregistrovala, som požiadala o povolenie na pobyt a zajtra idem zaniesť papiere... no ale videl to svet, dnes len patram a telefonujem, si pripadam ako sekretárka sama sebe... a neboj mňa len tak lahko neklepne, ja som nezmar 😀 😀 😀
@kawasaki17 vidíš, my sme tu dnes samí bacil, aj mne je už nejako blbo, ale to asik za to, že som z tých dnešných stresov ešte nejedla a len fajčím.... taku horku chuť mam v ustach, fuj...
No dobre baby, držte palce, idem sa obliecť a ideme tomu doktorovi už dufam...potom napisem...
No baby, jedna veľká katastrofa. Boli sme na tej pohotovosti, zobrali mu krv, pozrel ho doktor, povedal že ma zápal v ušiach, v očiach a v hrdle, ale že lieky mu netreba (čooo?) že to prejde samo. skoro ma vystrelo. Tak sa ho pýtam, či to nemôže byť angína a on mi povedal, že možno áno... Totalne sa mi žlč zastavila niekde pri jazyku, takže zajtra si ja len pekne naklušem do lekárne a zavolam mojej doktorke, lebo sa mi to zdá nenormálne... Uplne som sklamaná z toho..A sklamaná je ešte pekne slovo, vycálovala som 40 € za to, aby mi povedal že má zápal, to som vedela aj bez neho... Ďakujem pekne.... 😠 😠 😠
Ahojte kočky 😎 tak dnes sme boli na onkologii a odzajtra začíname užívať liečiky
@lenka3007 Lenuška ako je Jurko na tom?Museli ste aj na pohotovosť??
@elissa ajoj cicula
@katushka16 ajoj ešte zhrešuješ cigami??Tak ste teda chorunký ako čítam
@kawasaki17 ajoj aj ti si chorunká?Nieak sa to tu mení Lenka,Ivet 😉 a kvietky na skalku som dávala čo som dostala od jednéj pani tu u nás,ale kupovala som begonie tie sa mi minulý rok pekne darili a proste mix kvietkov,oliander a ja som to proste zmixovala minulý rok a mám to v pláne aj tento rok,lebo to bolo pekné
ahoje, v noci som mala strasny sen, snivalo sa mi, ze mi zomrel manzel, prebrala som sa, a sen aj potom pokracoval, bol u nas v byte, mala som taky histericky rev, niekto ma chcel niekam odniest, nieviem kto, neviem kde, samotny pohreb sa mi nesnival, len potom sa ma svokra pytala, ze co budem robit dalej, tak som jej povedala, ze z jeho poistky zaplatim uver na auto, volala ma ku nej byvat, a pytala ma auto, chcela na nom chodit do roboty....pamatam si, ze som jej auto dat nechcela, manzel by si to isto nezelal....
viete mi to niekto vylozit? alebo ze co znamena tento priserny sen?
@ivuss01 fffuha, aj ja mávam podobné sny... Výklad neviem, ale ževraj ked sa ti sniva, že niekto zomre, tak bude dlho ten človek žiť.... Mne sa jeden čas snivalo, že moj dedko zomrel, asi 2 týždne každú noc, ja to už 6 rokov dozadu a dedko je relatívne zdravý šťastný 83 ročný (a dufam že ešte dlho bude) mne sa minule snivalo, že moj vlastný chlap na mne išiel robiť nejake pokusy, že mi držal ruky a nohy a ja som sa nemohla ani pohnuť, ten sen bol taký realny, že som sa už aj prebrala a on jak spal mal cezomňa prehodenu nohu a ruku, ja som ti ho začala biť a histericky ziapať...Je tu tema na výklad snov, pošlem ti link, ked chceš spýtaj sa tam, tam je jedna baba a tá aj mnňe napisala raz ked som potrebovala...
ale nejaký ten opak tam fungovať bude, zažila som že ked je super obdobie tak sa mi bud nič nesníva abo zlé sny a naopak .... 😀
@viktoria04 ahoooj ciculliena 😉 😎 ...ako sa máte babenky...vonku je hrozné počasie..brr a ešte ten sneh..no pecka
@ivuss01 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/rozumiete-vykladu-snov/
Skus sa spýtať, určite ti poradí... ja si vždy ovorím, že si kupim snár, ale vždy na to zabudnem hlava derava 🙂
ahojte
tak to je naozaj hroza s tym pocasim, mm ani do roboty ist nemoze, tak vysedava doma a nemozem ho z postele vytiahnut aby som si mohla v izbe popratat a pri jeho sklonoch k poriadku to teraz u nas vyzera ako na skladke 🙂 , vsade su jeho veci porozhadzovane, maleho hracky po celej izbe a podobne...och ma porazi 🙂
svokra isla dnes do mesta a svokor sa niekde flaka po dedine tak mame pokoj a klud od nich aspon na chvilu...
@ivuss01 ahoj, skus napisat do temy Sny, aj ja som tam nejake sny uz pisala a vzdy mi ich dobre vylozili, cize co sa naozaj aj stalo, mozno Ti poradia....na internetove snary sa velmi nespolieham, pretoze neviem, ktore su dobre a ktore nie..
@lenka3007 ahoj, och ja by asi zabila toho doktora co ti to len tak povedal, mas chore dieta a on povie ze to prejde samo a este ked ma zapal...preboha ved ked sa raz nedolieci zapal, tak sa to vracia potom cely zivot ako bumerang...
@viktoria04 ahoj. no nastastie ja chora niesom, aj mm je uz dobre, len teraz lenosi v posteli, aspon sa hra z malym. No ja pojdem niekde do nejakeho kvetinarstva kde predavaju kvietky na vysadzanie skaliek a nieco pekne im uz poradia, len zeby aj mne sa to podarilo dopestovat a nebola z toho nakoniec kopka nicoho 🙂
skoda, ze vonku je tak nepekne, u nas sice nesnezi, ale fuka priam severak. hnusne pocasie
@petaboo no ale jak sa smejem ja na tom, keby si videla jak som ho dobila a on chudák nevinný bezbranný si tam spinka a zrazu ho šialená ženska začne biť a ziapať... neboj ja ked som sa totalne prebrala a zistila že to bol len senm tak som sa od smiechu válala....on už zas tak veľmi nadšený nebol 😀 😀 😀
@kawasaki17 ahoj moja, no vieš ako vo mne vrela žlč včera 😠 ale tak nasadila som mu antibiotika sama, volala som na slovensko mojej lekarke, nakazala mi davať mu ich do konca, nošte stále fukať, na kašel bromexin a zvlhčovať vzduch v izbe... Som rada že je takto ochotna, lebo prakticky, ked som neni u nej, nikto jej to nehradi, budem jej museť doniesť niečo typické Nórske, asi toho debilneho doktora 😀 😀 😀 ale ne, volačo už vymyslím...
a chlievik tu mame aj my, moj drahý je sice v praci ale jak je malý doma, to nemá význam, včera som upratala rýchlo postele všetko a za chvilku boli všade nastrihané papiere, že on si robil sneh... no ale ked už je taký nemocný, tak on to zbierať nomôže.. aaaale neboj, tak pendloval jak nič 😀 😀
moja mama ma doma snar, myslim ze je do Vilmy Jamnickej (dufam, ze som dobre napisala jej priezvisko), ale vela veci v nom neni, a aj vysvetlenia su take pofiderne, aspon mne sa zdaju 🙂

😉 ahojte kočky 😉 tak dnes ideme pre výsledky krvy čo mužíkovi včera vzali a už odzajtra by sme mali začať brať tie liečiky,tak uvydíme čo nám dnes povedia 😉
@bublinkajasminka ahoj,tak ak môžeš pošli mi to tel.číslo na toho homeopata 😉 dakujem 😉 a kde idete dovolenkovať? 😵
@kawasaki17 ajoj 😉 tak v tej skalke som ťa predbehla 😉 ja som mala,ale som si ju zväčšila ešte ako bol svokor domka,tak som troška na nej makala 😉
@ivuss01 ajoj 😉 ešte máte sniežik? 😉 ja som už zomné veci spratala,tak keby u nás nasnežilo,tak to by bol u nás s oblečkom vážny problém,lebo všetko mám už vo vreciach na povali 😉
@lenka3007 ajoj 😉 Jurko je na tom ako? 😉
@petaboo ajoj 😉 nie-nie nemám choré dieťa,ale muža 😒