Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@katushka16 no popytaj sa jej, urcite bude vediet....
@petaboo robím čo príde, keď chcem isť von idem von, keď chcem sedeť doma a čítať tak čitam, ja som neni typická domáca gazdinka, nevarím každý deň, ani každý druhý, našťastie mojho drahého to baví, tak to kludne prenechám jemu. 🙂 Chodíme plávať, korčulovať, na pláž, podla počasia a momentálne aj zdravotného stavu mojho syna.... Niekedy sa mi nechce chodiť von, tak si buď čítam, alebo počúvam hudbu a teraz momentálne sa učím poctivo 😉 a ty ako zabíjaš čas? akú prácu vlastne vykonávaš?
@kawasaki17 hehe tak skus aj na muža to vrece, možno to zaberie aj na neho... 😀 😀 😀
Ahojte dievcence, tak vam poviem, ze sa mi snivalo o smrti svojho manzela, a dnes rano zomrela jeho babka, neviem, ci to ma nejaky suvis, mozno ano, mozno nie...
@lenka3007 som rada, ze je uz malemu lepsie...
@viktoria04 radsej by som bola keby sa mi snivalo o tebe, ako o tychto veciach 😉
Zhanam topanky, nikde nemozem zohnat, sme tu ako za trest na tej posratej orave, niekedy mam sto chuti sa zbalit a odist odtialto zacat novy zivot niekde inde, vsetko sa nam tu sere, ziedna normalne obchody, optika v nasej 3rocnej bytovke nehrozi, ano dobre citate, 3 rocna bytovka, ziadna sanca zamestnat sa tak, aby clovek robil iba na jednu smenu....sme tu proste za trest.....ale co som komu spravila????
ahojte maminy, pripajam sa k Vam, prave my mala zaspinkala.. nnas tato siel von, a ja domca za notebookom stravim zase cely vecer 😒
@ivuss01 ahoj moja, to mi je lúto s babkou. uprimnú sústrasť celej rodine ☹
Vidim, že dnes máš nervy ty, neboj ja aj ked som bývala v Nitre tak najsť slušne platenú robotu na jednu zmenu bolo nemyslitelne. a s tými topanky sa netráp, ja ked velmi chcem, tak nikdy nezoženiem ani keby po viedni behám 😀 😀 😀 A do mesta máš ďaleko? že by si zbehla tam....
@maatuulka no to aj ja, ked sadnem za book, tak neviem čo mám vlastne hladať, tak kuknem facebook, konik, odpisem, prečítam nový čas, čo sa zas deje na slovensku a potom volakde vybehnem a večer kolko krat sa mi nechce drichmať tak pozeram všetko možne...Na tuto hodinu? ja mám najvačší apetít večer od desiatej do druhej 😀 😀 😀 a mala ti už chodi do školky, alebo si ešte na materskej?
ahojte - včera mi bolo blbo, nízky tlak tak sa mi ani písať nechcelo 😒 😒
konečne sa nám včera oteplilo trošku navečer tak sme boli vonku 🙂 🙂 bolo totálne skvele, yasmi sa vybláznila, dnes možno niekam vypadneme na výletík alebo čo - niečo podnikneme 🙂 🙂
práčka sa mi už vrtí, prehodím do sušičky a pôjdem si košele do práce ožehliť 🙂
@kawasaki17 ahoj,pýtala som sa maminy na tie kvietky,že máš pýtať v kvetinárstve nízkorastúce do skalky,napr: nízkorastúce fialky,tulipány,trávy.ona si nepamätá ako sa volajú ale to ti poradia v kvetinárstve
@ivuss01 úprimnú sústasť prajem :( Orava,to je taký západákov? neboj,aj ja mám niekedy nervy na toto mesto,nič tu neni pre deti,ani materské centrum,primátor dal 1 trampolínu na námestie a myslí si,že je skvelýýýýýý.tiež mám pocit,že tu je to riadny zapadákov,robota?nula bodov.obchody tam nájsť nejakú akciu je nemysliteľné a tie ceny sú nehorázne lebo my sme malé mesto a je tu milion obchodov a všetci sa bijú,aby prežili.tak chodíme do NR,tam sú aspoň detské kútiky...akurát do prírody môžme chodiť,to áno,inak otras
Dnes je fajn vonku,Valentínka už nemá taký kašel,poobede pôjdeme asi von,akurát som sa pohádala s mm kvôli švagrine,ach jaj.škoda reči:(
ahojte koceny
tak dnes sme robili v celom byte veeelke upratovanie...dokonca sa dnes dalo so svokrou normalne rozpravat az na par mudrych reci, a dokonca sme si spolu dali kavu a zafajcili 🙂
@maatuulka vitam ta
@katushka16 dakujem, urcite sa pojdem opytat, take fialky by sa mi aj celkom pacili
inak dnes ideme na volejbal, takze sa velmi tesim...svagrina nam postrazi maleho, lebo svokra ide ku sestre a vrati sa az neskoro vecer...
a predchvilou ma svagrina (druha mm sestra , ale mladsia) ostrihala, ona je totiz kadernicka...a super sa jej to podarilo, dlzku vlasov mi ponechala, lebo chcem mat dlhe vlasy akurat zvrchu mi zrobila taku kratsiu postupku a ofinku co co mi tak pekne do vonka vytaca na cele...vyzera to ozaj super. som s tym velmi spokojna
@katushka16 preco ste sa koli nej pohadali? aj mne sa to parkrat stalo...a boli to hlupe hadky, ale trochu drsne.dost sa ma dotkli a doteraz sa na neho preto trochu hnevam...niektorim veciam proste nerozumie a nechce pochopit aj moj nazor.. 😒
Ahojte baby, uff tak sme doma, dnes sme mali oddychovy den, lebo Jurko je chory, tak sme obehali vsetky hrackarne v okoli 50 km (su len deve ale nevadi 😀 ) pokupili sme hracky malemu na meniny, ja som si kupila konecne vahu a take fajnove kresielko nafukovacie,aj by som zaspala na nom 😀 😀 😀 drahy bol rano s jednym znamim zobrat gril ale taky fajny na plyn aj s varicom, nalozeny je...
ahoj kocky
neviem ci sa k vam mozem pridat. som mamina dva a pol rocneho chlapceka. bohuzial mi prischol titul slobodna matka. 6rokov som zila v prahe no posledny rok som u rodicov v ke.nejak si tu tazko zvykam na zivot a hlavne sa tu citim ako "vyhnanec" z kamosiek co tu mam,ja mam skoro jedina dieta, takze nase temi su dost obmadzene, alebo si tak pripadam ja 😀 a moje kocky su teraz daleko
nejak by som rada s niekym pokecat tak o vsetkom a zaroven o nicom . tak dufam, ze vam tu nejak vadit nebudem a "zapadnem" majte sa tu krasne
@kawasaki17 ahoj,no preto sme sa pohádali lebo asi pred 8 mesiacmi som sa pohádala so švagrinou a odvtedy sa nestretávame.len mm ide zagratuovať jej deťom keď majú sviatok,inak tam nechodí.a včera tam bol lebo jeho neter mala rok a povedal jej,že jemu sa to takto nepáči ako to je a chcel by,aby sme sa aspoň na tieto sviatky stretávali ako rodina a kvôli deťom.ona sa doteraz správala tak,že keď mali naše malé sviatok,tak im neprišla zablahoželať,iba mu zavolala nech príde k nim pre darček.jasné,že mne sa to nepáčilo...tak a teraz,že dobre,ona sa odosobní a budeme sa stretávať.ale ja viem,že ona sa nechce stretávať len hrá tú dobrú sestru .jej to nevadilo,že sme sa nestretávali,mne tiež nie, len jemu.tak sme sa pohádali,povedala som mu,že keď tam chce chodiť nech si chodí,to som mu nikdy nezakazovala.len on stále do toho rýpe a nechce pochopiť situáciu.tiež hádka za sprostosť ale ja mám na ňu dosť nervy,je toho veľa,čo porobila môjmu manželovi a on je stále slepý.dúfam,že si ma pochopila ako som to napísala. vidíš,keď ma svokra dobrý deň aj sa s ňou dá🙂 nech jej to vydrží
@evicka1 ahoj,vitaj medzi nami 🙂
@lenka3007 ahoj a čo pekné ste Jurkovi kúpili? takže budete grilovať?super,ja mám rada také domáce grilovačky🙂
Konečne sa nám vyčasilo,mm bol doobeda s malými na pieskovisku,ja som zatiaľ umyla dlážku,povysávala a tak. poobede pôjdeme tiež von.vy ako nedeľujete?
@katushka16 Ahoj, kúpili sme mu tranformera, teraz ho tu skladajú, no vidím to tak na dve hodiny 😀 😀 😀 ešte takú tu fit loptu z ušami pre deti, a takú vrtulku, to je sranda, neviem ako by som ti to opisala, to je take skor niekam von na plaž taká hra...Pozerala som mu tam aj školsku tašku, ale ešte nemali bohvieaký výber. ja som si kupila take fajne nafukovacie kreslo, budem silno relaxovať 🙂))) 😀 😀 😀 chcela som nátačky, lebo na tieto moje rovne vlasy kulma nezabera, tak tak tie nehrievacie, ale nezohnala som, asi znarodnim mojej mamičke tie komunisticke 😀 😀 😀
@lenka3007 😀 😀 😀
@lenka3007 @katushka16 dakujem za privitanie. obcas clovek potrebuje nejake tie "duse" na vyrozpravanie...
maly do skolky este nechodi a pochybujem ze tohto roku nas niekam vezmu. zamietli mi dve ziadosti a uz nemam silu davat do tretej. a co su volne skolky tak su od nas daleko. kedze tu nemam ani pracu tak si myslim ze este nejaku chvilu budeme musiet spolu vydrzat doma...s pracou tu je to dost biedne , a ak nejaka je tak za minimalnu mzdu a za 12hodin najlepsie kazdy den v praci...
este nas caka sudik s bio oteckom tak mam z toho nervi na dranc a myslim ze ten moj tiger to dost citi a je tiez podrazdeny. obcas by som tych chlapov ... 😀
krasny den vam prajem, u nas je krasne slnecno
cafte - aj my logujeme stale 🙂 vcera sme vyletikovali v galante na ranči a dnes tiez ideme rančovať 😀 😀 v galante je ranč na striebornom jazere - peknučké to tam je, koníky - yasmi mala zážitok z krmenia - však vidíte na fotos 😉 😉 strašne ľúbi koníkov 🙂 🙂 aj ihrisko tam bolo, pekná vyhliadková veža... 🙂 🙂
dnes sme boli doobeda pri jaskyne - panenka maria a odtial sme išli pešo hore na kalvariu - krásne luky plné kvetov tam boli, yasmi robila modelku - stále mami foť ma 😀 😀 😀 tak som cvakala 🙂 🙂
poobede ideme na ranč čakýn - je to pri nevericiach a odtiaľ skočíme kuk k našim - tento víkend sme akosi ani u nich neboli 😀 😀
pekný slnečný víkendík 🙂 🙂
@evicka1 ahoj, hlavne sa nenervač, všetko dobre dopadne, viem že sa mi to lahko hovori, ale určite ano, budem ti držať palce.Deti cítia ked sa niečo deje, dokonca aj ten moj štupel už ma 6 rokov a ked som nejaká nervozna, tak je podozrivo milučký a tichučký..... a čo porábate s malým takto cez vikend??? moj je chorý, takže sme doma, akurát pozeráme trajekt na leto domou a zistujeme že su preplnene, asi to more preplavam, lebo ja domkov chcem isť ☹
čaute kočky,tak piatok mužík začal brať tú nešťastnú liečbu a je to brutalita.Po 2 hodkách od užitia to bolo brutálne so svokrou sme sa striedali vo vynášaní vedier čo vkuse zvracal a nakoniec bol tak dehydrovaný,že som to musela riešiť 155,tak ho napichali a ja som medzitým musela pekne cválať do nemocnici pre liečiky proti zvracaniu a liečbu mu prerušili na celý výkend čiže včera a dnes to neberieme a zajtra začíname ešte 4 dni dúfam,že to už nebude také brutálne ako piatok.Normálne som bola tak hotová,že som sem ani nedokázala hodiť ísť aspoň jednu vetu ako sa vy máte.Ja mám teda o zábavu na dalšie 4 dni postarané.Viki je už doma s výletíka veľmi si pochvalovala.Teraz sa jej blížia prázdniny,tak zas bude mať vegetík.Piatok ju vzala suseda k nim sa hrať aby nevydela ako muž zvracia a potom včera ju vzala dalšia suseda sa hrať.Aspoň,že mám také fain susedy,že pomôžu,ked nám už takto horelo.
@viktoria04 ahoj, akurát som dnes na teba myslela, že ako sa držíte. No to je nepríjemne a vobec ti to nezavidím, verím že od zajtra to bude lepšie. ty si naozaj silná žena, klobúk dole pred tebou. No a Viki sa aspoň odreagovala na tom tábore, určite sa jej tam páčilo. Máš naozaj dobre susedy, že ti aspon takto pomožu.
Jurko je už lepšie, ale neboli sme tento vikend nikde len v obchode, tak ma už mrle žeru doma... Kupili sme mu už hračky na meniny, sice ich ma až na buduci víkend, ale potom budu sviatky a zavrete obchody.... Inak nove nič 🙂
Držím veľmi veľmi päste tebe aj mužíkovi, nech to zvládnete už len bez komplikácii...
@lenka3007 ahoj 😉 dakujem ,že si si na mňa dnes spomenula si pokladík 😉 no zajtra teda uvydíme,ale myslím,že to už nebude také brutálne ako piatok ,ale chyba bola tam,že ked nám dávali lieky domov ( podľa mňa ) nám porád mali dať tie lieky proti zvracaniu 😝 a s tým klobúkom dolu myslím,že ti keby si na mojom mieste tiež by si robila všetko čo by bolo v tvojich silách 😉 no Viki už aj spinká od 20 hod.,lebo už bola unavená,tak mám teraz kľud mužík kuká telku ( hokej ),tak ja som šla sem.A ako Jurko?A ti s tými papiermi ako?A ešte k mijím susedám fakt veľmi mi pomohli piatok+sobotu s Viki,že sa šla k nim hrať,lebo by som ju zanedbávala,lebo som ani nevedela,kde mi hlava stojí.Piatok som teda behala o 106 a sobotu som prala a tepovala atd. ( po zvratkoch ) 😝 a ti si mi teda znudená,ked ste mikde cez výkend neboli,verím ti 😉 a autíčko si už vyskúšala? 😉 a hračky ste aké kupovali? 😉 a dakujem ešte raz za podporu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@viktoria04 nemas za co dakovat 🙂 no ja s papiermi na prd, trmacala som sa ti 50 km do mesta zaniest ich a nakoniec v piatok nerobili, tak podmeho 50 km naspat domou... skoro ma porazilo 😠 😠 😠 zajtra tam idem s kamaratom, tak uz hadam uspesne, ale on tam ma cestu aj tak, aspon ho nebudem prehanat nadarmo.... No teraz sa mi dodrbkal uz maximalne book tak som za susedovym pocitacom, tak drahy tu sedi oproti mne a nervaci sa s tym bookom 😀 😀 😀 kupili sme malemu toho vysneneho transformera, este tu skakajucu fit loptu s usami a taku vrtulku ci jak by som to vysvetlila, to je take na plaz na leto, to vystrelis a potom to musis nahanat 😀 😀 😀 ja som si kupila take nafukovacie kreslo fajnove, asi v nom budem aj spavat 😔 😔 😔 ....auto som uz vyskusala, ale nie dlho, teraz na nom chodi drahy do roboty, lebo na nasom slovenskom sa pokazil starter, tak cakame nan zo slovenska.... 🙄 🙄 🙄

ahojte...
tak som nakoniec ani neupratala, mm vravi sak naco, tak som sa nahnevala a fajn, som zvedava dokedy vydrzis zit v takom neporiadku a potom aj sam uprace....a navstevy radsej nebudem prijimat 🙂 stavim sa , ze este dnes bude pobehovat a celu izbu pratat...
svokra este stale v meste, och tak to je pozitok ticha 🙂