Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
ahojte - ja som dnes doma - dovolenkujem 😅 😅 😅 😅 to znamena makáááám 😀 😀 😀
už som si hlavu umyla, vlasy spravila, yasmi som vypravila do školky, prach utrela, zapla myčku a prehodila z pračky do sušičky 😀 😀 😀 idem ešte vysávať, umyť dlážky a potom začnem hádzať do kufra 🙂 🙂 🙂 🙂
doobeda musím aj obchod stihnúť, do školky ísť zobrať papier o prijatí a tak 🙂 🙂 naobed príde yasmi domov - dnes už len doobeda sme ju nechali 🙂
pekný slnečný dník
Ahojte,doobeda sme boli s Terezkou u kaderníčky,trošku ju podstrihla a ostrihala dopostupna.je zlatá a aká sa cítila dôležitá keď sedela ne tej veľkej stoličke🙂 teraz obidve spinkajú.poobede pôjdeme na ihrisko a Terezka si berie aj bicykel,kúpili sme jej prilbu,tak ona si teraz myslí,že môže chodiť rýýýýchlo🙂 a vy ako?Včera už bola Valentínka bez plienky,až večer sa pocikala🙂 Šikulka moja
@katushka16 ajoj 😉 😉 tak Terezka má zmenu 😉 no a tú veľkú stoličku si určiťe aj vychutnala 😉 ved je to už slečna 😉 a pekný dník na ihrisku užite si to 😉
@petaboo ajoj
@viktoria04 ahoj, berieme to tak, ze teraz je uz babke dobre, pred 5 rokmi dostala mozgovu mrtvicu, par mesiacov na to opat, uz bola 5 rokov na voziku, nerozpravala,a ked nieco povedala, tak poriadne z cesty, sama sa nenajedla, mala plienky, stale s nou niekto musel byt, mala sice svojho muza, ale ani on sa o nu nevladal starat..starai sa o nich ich deti,,,..teraz ostal sam....aj ked sme jej smrt cakali, aj napriek tomu nas velmi ranila.....mala toho vela za sebou, pochovala svoje dve deti, vzdy vedela dobre poradit...chyba nam.....
este vas micky zdravim pred odchodom 🙂 🙂 ja uz som pomaly zbalena aj yasmin, este sa mi jedna varka perie, dohadzem par veci, 🙂 poskladam pradlo a drahy sa musi zbalit este 🙂 okolo 11 padame smer austria 🙂 🙂 pocasko by malo vyjst tak dufam lebo je krasne teraz vonku 🙂 😉
tak dnes uz bazenujeme a tancujeme so sunnym bunnym - maskotom hotela 🙂 dufam ze yasmi bude jasat 🙂
krasnu velku noc - beriem notebook tak asi sa ozveme - uzite velku nocccccc 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, včera som nepísala, som mala veget, drahý ráno vstal, hodil do práčky veci, poumýval podlahy, urobil papať a šli sme na výlet 🙂 🙂 🙂
Dnes zas chcem volakde vypadnúť, je krásne slnečno
Baby prosím vás, čo bol Jurko chorý, ešte stále má soplíky, ale zdá sa mi, že nejako zle počuje, mal vtedy zápal v uškách, dávala som mu antibiotika, môže to byť z toho že bol chorý a ešte má trochu nádchu? bojim sa, lebo viete už ako to tu chodí s lekármi, nie že mi ohluchne ☹
Pekný deň prajem...
Ahojte,tak som pomaly začala robiť medový rez.moc sa mi nechce ale čo už ja som neni na takéto pečenie,vyváranie.doobeda bol mm vonku s malými,teraz všetci spia🙂 konečne tichoooo🙂 poobede by sme chceli ísť do NR kúpiť nejaké tenisky Terezke ale neviem,či sú Mlyny otvorené,musím zistiť na nete.keď nepôjdeme,tak behneme do parku alebo na ihrisko.Aj vy pomaly varíte?Pekný dník vám prajem
@lenka3007 ahoj,môže to byť z toho zápalu
@viktoria04 vychutnaa si tú stoličku a keď jej kaderníčka fénova trošku vlasy,to si ju mala vidieť🙂
@lenka3007 Leni Jurko to má ešte s tými uškami podľa mňa s nádchy asi ju má ešte zastavenú.Môže to trvať ( hluchota ) ešte aj 5 dní aspoň u nás to bolo tak s Viki.
@katushka16 no koláčik hotový?Nákupy?No Terezku si nám mohla aj odfotiť ako bola u kaderníčky.Malá princeznička.
Ahojte babeny, kde ste všetky zalezené? my sme opäť chorý, po troch dňoch sa nám choroba vrátila, takže sedíme doma, lebo tu od včera strašne fučí vonku. Nasadila som mu naspäť ATB a včera som zohnala v lekárni pastilky na bolesť hrdla pre deti s obsahom Colostra. Volala som aj svokre, nech nám pošle čiste len kolostrum v tabletách.
Inak LENKA ak by si chcela vedieť viac našla som článok
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
Myslím, že je to ozaj dobra vec, náš Juraj ked to bral, tak nebol chorý a to nepreháňam. Takže v stredu nám to kamarát donese zo slovenska a už dufam, že nás budú všetky bacile obchádzať...
Ak by som sem už neprišla, tak vám želám hľavne pekne sviatky, veľa vody, málo voňaviek a všetko okolo toho 🙂 🙂 🙂
Ahojte,tak včera sme boli v NR kúpiť tie tenisky Terezke,poobede sme boli na pivko s mm a malé sa tam hrali na piesku a šmýkali sa.Teraz spinkajú,poobede ideme svokrovcom :( :( povinná návšteva.dúfam,že čo najkratšia.
@viktoria04 koláč hotový,aj baránok a robila som aj hrudku.a mám pokoj🙂 a ty ako?
@katushka16 čo je to "hrudka"?
@lenka3007 to robievajú na východe-mamina je z Prešova a doniesla tento zvyk k nám,na západ,je to taký "syr",robí sa to z mlieka a vajec,varí sa to.je to mňaaaaaaaam.a v Nórsku sú aké zvyky ako tam prebieha Veľká Noc?
@katushka16 hmmm, to môže byť dobre, my lúbime syr...
prečo keď dám "odpovedať" tak mi to nejde?
@lenka3007 asi tomu hrabe🙂 ak by si chcela,môžem ti napísať ako sa to robí,je to ľahké
@katushka16 nemusíš, pochubujem, že by som tu našla suroviny na to 😀
@katushka16 prosím ťa, ty si to tu prva spominala to kolostrum, možem mu to dávať aj s probiotikami? som včera nakupila v lekarni aj tie, lebo berie ATB tak to mu dávam spolu, nič sa nestane ked mu budem dávať aj to kolostrum?
@lenka3007 ahoj,môžeš to dávať spolu
ahojte - prave sme dorazili domkov.....hadzem fotos na fb 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
zase sme sa presvedcili ze toto je ten raj na zemi, myslim ze so mnou bude suhlasit c ely zbytok rodiny.....je to tam uzasne, pre tie deti si nic na svete lepsie ani neviem predstavit...yasmi si uzivala smykalky, bazeny, detske ihrisko, zahradu...proste vsetko....strasne sa nam pacilo zbieranie velkonocnych prekvapeni v zahrade vcera.....nasli sme riadne nadielky....yasmi bola hotova najma z maskota sunny buunyho s ktorym su denne programy, deticky ho miluju doslova......proste raj pre deti...a my rodicia si to uzijeme lebo je tam taky program pre deti ze si to uzijeme aj my......
vsak pozrite fotos 🙂 🙂 🙂 🙂
takze sme oddychnuti, pracka sa vrti, sunny bunny ktoreho kupili nasi obidvom kockam - vnucatkam nam skrasluje detsku izbu a zvyka si 🙂 🙂
a karolinka bola uzasne spokojnucka, stastna, vsetko je tam prisposobene aj pre male babatka....
proste fasa dovolenka, len skoda ze tak rychlo ubehla ☹
😉 ahojte cicušky moje 😉 idem si najprv prečítať čo ste popísmenkovali 😉
@lenka3007 ajoj 😉 no kde sme zalezené? 😉 neviem 😉 žeby v slimačích ulitách? 😉 ale nie 😉 to len pre srandu 😉 ešte ste chorunký? 😉 a dakujem ti za článok ,hned ako tu dopíšem idem si to prečítať 😉 si zlatunká 😉
@katushka16 ajoj 😉 písala si ,že napečené a myslím,že už aj pomalinky spapané,že? 😉
@viktoria04 ahoj, no ešte sme taký na nič, už hrdielko nebolí, ale stále ho ma biele, tak si ho nechám tento týždeň ešte doma. Volala mi svokra, že kupila to kolostrum, tak mi ho pošle po kamarátovi, on letí zajtra naspäť sem do norska... Ako ste sviatkovali? Ja som sa vytešovala, že moj drahý ma ráno len ofrckal vodou a Jurajko mi nastriekal voňavku do očí, ale poobede došiel kamarát aj s kýblom a schytala som to ja aj naša chladnička, našťastie funguje a schytal to aj on Fantu som mala po ruke 😀 😀 😀
zase späť v práci bééééé 😝 😝 😝
ahojte - ja som uzv robotke, ale v hlave som stale v rakusku 😅 😅
a babule somvytesena ako leco 😵 😵 😵 😵 som hrda tetuska 😵 😵 😵 vcera sa mojej svagrinke v nemecku narodila dcerka anissa nadja 😵 😵 😵 tak sme sa s majusom vytesovali ze vsetkoskvele zvladli 😵 😵
Ahojte baby, tak ako po sviatkoch? oddychnute? Ja práve napalujem filmy, lebo už som ich mala v compe strašne veľa.
@bublinkajasminka tak gratulujem, ďalšia babenka v rodine, prajem veľa zdravia 🙂
@petaboo aj to musi byť, ako si sviatkovala?
@lenka3007 mooc dakujeme a tesime sa
Ahojte,tak konečne po sviatkoch,dnes máme nejako zamračené:( Terezka má ešte dnes voľno v škôlke,tak sme boli všetky 3 doma,taký menší blázninec,ale som rada,že ešte bola doma.teraz spinkajú.ja tieti sviatky nemám moc rada,veľa roboty a za pár dní je to fuč.mm ma ráno oblial vodou,tak trošku,ale potom si to pekne aj poutieral🙂 a malé len tak pofrckal a navoňal nás.ale večer som mala na sebe 300 voňaviek,"krásne som voňala",však to poznáte🙂
@viktoria04 ahoj,veru spapané,medovník je už fuč odvčera,škoda.a vy ste ako sviatkovali?Viki mala aj oblievačov?
ahojte dievcence, ale ste toho popisali 😀 mala som co citat...
@bublinkajasminka gratulujem, malinkej prajem vela zdravia a velky apetit 😵 😵
sviatky sme mali v pohode, manzel oslavil meniny, a taka som zla, na aute nam nejde klima, treba nam vymenit chladic klimy, cena 160 E 😠 😠 🙄 + plnenie klimy 60E 😠 😠 😠
akoby to nestacilo, dnes som bola na pohovore do prace a odmietla som to nakoniec, mala som ist robit do O2 ale problem je, ze tam treba absolvovat skolenie v Braislave vkuse 2 tyzdne, no na vidend by ma pustili domov... ale malu by som nemala kde nechat....a zvlast, ked este nechodi do skolky,,,,,tak som pohovor ukoncila s tym, ze je dieta prekazka... 😠 😠 😠 som povedala, ze keby to bolo niekde tu na Orave, napriklad Matrim cca 70 km, alebo este Zilina cca 100km, tak by sa to este dalo, ze by som kazdy den dochadzala...joj taka som zla.... 😠 😠 😠 to je uz tretia robota, co som odmietla....bud casovo nevyhovovala, alebo dochadzanie problem ze by som chodila domov az moc neskoro...
a akoby to nestacilo, zasa som nachladnuta.... 😝
ahojte - uz som v robotke - dnes vyzera pekny slnečný dník 🙂 🙂
včera sme mali riadnu šibačku doma - prišli susedia vyšibať yasminku tak bolo veselo, potom sa besnili jak z divých vajec 😀 😀
dnes v robotke robím úhrady - to mam na cely deň leboje ich dosť ale skočím v medzičase trošku sa vyslniť do solárka k mami 🙂 🙂
dnes som prvý krát zacítila trávu - vôňu.....konečne sa mi vracia po tej silnej alergickej nádche čuch 🙂 🙂
pekný dník micky 🙂
@ivuss01 ked sa niečo "serká" tak riadne aj u nás to občas príde 😒 😒 a s tou prácou je to ťažké, ja mám fakt šťastie že som u ocina, všetko toleruje a som mu vdačná zato, ťažko je to ked máme malé deti 😒
Ahojte babeny, dobre ranko, u nas je dnes tiež pekne slniečkovo 😎 rozmýšlam že by ten náš huncut mohol už isť aj trochu von, len sa bojim, aby sa mu to nevrátilo 😒 dnes by mal dojsť chalanisko zo slovenska naspäť do norska a má nám doniesť sky link, sa teškám, lebo pozrať cez tento spomalený net mafstory bolo utrpenie a tie norske stanice ma nebavia....a začína aj hokej tak sa tešííííííím 😀 😀 😀 budem silno držať päste, nech to naši zas nezmrvia....
@ivuss01 ufff aj my sme mali rozbitú klímu ked drahý havaroval, dali tam novu, ale to bolo v decembri, tak nám ju nemal kto naplniť, tak tu nam jeden slubil, že ju naplni v juny, nech sa neuvarime po ceste domou v tom aute...
S tou robotou je to tak, ale aj ked nechápem, prečo to školenie trva 2 týždne v kuse, ja som robila v poisťovni, kde sa učíš viac toho a najdlhšie školenie trvalo 3 dni. Ale neboj, určite niečo najdeš, budem ti držať palčeky 😉

😀 krááásny deň sa želá čo nowého, posledný deň v práci a potom 4 dni relax áááá tešíííím 😀