Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@ivuss01 Ďakujem a vitaj. Už sa mi to podarilo s tými fotkami... no to z tými témami som tiež absolvovala, oni su tu niektore tak zabehnuté...Vidím , že maš malú princeznu, už chodí do školky?
@bublinkajasminka dobrú chuť, ja ešte len varim, drahy si vymyslel činu... nejde nám nas internet, tak som napojena na nejakeho mohamada, dufam že to nezistí a neodpoji ma 😀
@bublinkajasminka tvoja malá chodí do jasličiek?keď už pracuješ...inak je veľmi zlatá🙂
dnešný deň začal na prd-je to vlastne pokračovanie večera,pohádala som sa dosť zo sestrou.no čo už,inak konečne nefúka,je teplúčko,princeznička mi spinká,druhá je v škôlke,práve si dávam nutellu-na nervy-môj obľúbený liek 🙂 a poobede pôjdeme všetky 3 baby na detský aerobic🙂
@katushka16 Detský aerobic? tak to som ešte nepočula... No u vas nefuka a prišlo to sem, tu je taký severák, že keby mame psa, tak nam ho asi odfúkne, len nech nezačne snežiť... Nutela je aj moj liečik, ale tu original nemaju...
@nada1326 🙂
@lenka3007 pošlem ti?
@katushka16 nie malá mi chodí do škôlky od septembra, je to denne sanatorium, beru tam od 2,5 roka a je to zdravotné zariadenie ktore funguje akoškolka a môžu tam chodiť detičky ktoré sú chorľavé, majú alergie, astmy a podobne..je to tam super, zdravotné sestry ich liečia, ked sú chorľaví podávajú lieky a preličujú ich a pokiaľ nemá dieťa vysokú teplotu len mierne zvášenú môže tam byť 🙂
@katushka16 hehe no, ale pochybujem, že by prišla celá ta nutela, mamina nam posielala balik a taký bol dotlčený že až...🙂)
@lenka3007 však ja by som ju dala trezora,však to je poklad🙂
@bublinkajasminka aha,to je fakt dobré🙂 ja som si myslela,že ma malá 2 roky a 1 mesiac preto som sa pýtala na jasle.moja začala chodiť do škôlky keď mala 2 aj 8mesiacov...a kde pracuješ?ak to neni tajomstvo
@katushka16 malá bude mať o dva týždne 3 roky a pracujem v rodinnom podniku 🙂 nie je to tajomstvo 🙂 🙂
baby inak všetko dobré k MDŽ, nech nas chlapi poslúchajú 🙂
cafte kocky....
no ja kym som sa dnes dostala k netu, bolo u nas na navsteve nase krstna a ten cely cas hral na notebooku fifu 😀 och tie dnesne deti, ja by som asi na jeho mieste niekde vonku s detmi sa hrala.... maju chripkove tak im musi byt hej 🙂
@lenka3007
no to teda je svokricka 🙂 zo zaciatku som bola z nej normalne psychicky zdrvena, ale teraz uz len kyvnem rukou nad nou, lebo inak by som sa asi zblaznila a to mam tolko krasnych zazitkov, ze by ste mi mozno ani neverili, ze sa aj take nieco da 🙂
@viktoria04 takze aj tvoja svokricka je eso? no, ja som si povedala, ze nebudem k svojeje neveste nikdy taka protivna ako je moja svokra... no len teraz hovorim tak a mozno to bude uplne inac....teda dufam, ze nie, lebo nechcem aby o mne raz pisali aka som zla 😀 😀 😀
ivuss01 vitaj ....
pripajam sa k lenke, vsetko dobre k MDZ 😉
cau te baby, aj ja sak vam pripajam 😀
@amilat vitaj 🙂 🙂
pekne nas tu pribuda, ne?
No ahojte kočky.Ako sa vám darí?Troška som vás dnes zanedbala,ale časovo som nestíhala,ale teraz som popozerala,že vy ste troška popísali+máme nový prírastok medzi nás 😉
@amilat ajoj vitaj v našom babinci som rada,že ideš medzi nás 😉
@viktoria04 Dˇakujem a tesim sa veeelmi 🙂
prajem dobru noc 🙂
@ivuss01 aj ja som rada,že si tu medzi nami...hlavne aby sme si tu rozumeli 😉 ,,,brúúúú nôcku
ahojte - vcera sme boli na tej detskej party, bolo to moc pekne, deti gratulovali susedkovi, mal krasnu spidermanovsku tortu, najvacsi kus zjedla nasa yasmi 😵 😵 😵 potom sa besnili a my sme klábosili 🙂 🙂
teraz som dorazila do práce a už tu mám podklady na výplaty tak idem sa do toho pustiť 🙂
inak ja svokru nemám, zomrela a svokor vychovával manžela a švagrinu sam, je to veľmi dobrý človek, poviem vám ked treba vie zaskočiť aj za svokru 🙂
Dobré ráno kočky.Tak dnes nám vyzerá pekný slniečkový dník.Mňa čaká nákup+varenie atd. a čo vy?
@bublinkajasminka tak malinká bola včera maškrtníčka na tortičku.A určiťe mala pekný dník strávený na oslave.A máš teda šikovného svokra-klobúk dolu.
Ahojte, my sme boli včera na pochovávaní basy, a este sme boli u kmotry, mala sa tam fajne pohrala, kmotra ma tri deti...
Aj u nas na Orave to vyzera na pekny den, aj ked tu mame zatial -1°C 🙂
Ahojte baby, no tak nám tu krásne sneží... brrr, nemam rada zimu a už vôbec nie v marci 😠 ale čo už.... ja som začala robiť šalat taký ako vlašský či čo to je a idem sa pokúsiť o šišky... držte palčeky. Maleho som vyprevadila do školky, tí išli dakam do lesa, dufam že sa nestratí 😀 jak ho poznám....
ahojte kocky.....
juuj ja som po dlhsej dobe konecne vyspata, Emanuel uz v noci neplakal a len pekne spinkal, akurat raz som mu dala o tretej papat a spali sme dalej 🙂
ja dnes este neviem co budem varit. este mam trosku cas 😀 ale naskor nieco rychle.....
inak co vsetko ste uz davali papat osemmesacnemu dietatu???
@kawasaki17 ahoj, dobré ránko 😀 ja si už moc nepamätám, ale ja som mu robila krupicu už ako 5 mesačnému, doktorka ma hrešila, ale zas jemu bolo malo tie kašičky, polievočky a pod. no robila som mu na noc táku slabú riedku, no ale moj Jurko nebol kojený, lebo som nemala mliečko a brala ATB. Ja som mala predplatený časopis mama a ja a z tadial som zvykla vyťahovať recepty a variť.
@lenka3007 mne tiez chodi a inspirujem sa z neho, ja len tak, ze ci ma nenapadne nejaka inspiracia na dnesny obedik pre neho.... ja som kojila si 3 tyzdne....po porode som dostala 40 horucky a maly mal strasne silnu zltacku, jedno z druhym to slo a mlieka sa mi stale robilo menej a menej az som prestala kojit uplne....
http://sk.hungarospa.hu/ boli ste tam uz niektora? chceli by sme tam ist cez leto na dovolenku.... no tada ja a kamoska uz sme si to obhliadali, ale nasi chlapi este nevedia co chystamee 🙂

babulky kde ste?? ja som v práci a vy akosi dnes nepíšete 😒 😒 idem pomaly obedovať a dúfam že zapojíte debatu 🙂