icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

bublinkajasminka
8. mar 2011

babulky kde ste?? ja som v práci a vy akosi dnes nepíšete 😒 😒 idem pomaly obedovať a dúfam že zapojíte debatu 🙂

lenka3007
8. mar 2011

@ivuss01 Ďakujem a vitaj. Už sa mi to podarilo s tými fotkami... no to z tými témami som tiež absolvovala, oni su tu niektore tak zabehnuté...Vidím , že maš malú princeznu, už chodí do školky?
@bublinkajasminka dobrú chuť, ja ešte len varim, drahy si vymyslel činu... nejde nám nas internet, tak som napojena na nejakeho mohamada, dufam že to nezistí a neodpoji ma 😀

katushka16
8. mar 2011

@bublinkajasminka tvoja malá chodí do jasličiek?keď už pracuješ...inak je veľmi zlatá🙂

katushka16
8. mar 2011

dnešný deň začal na prd-je to vlastne pokračovanie večera,pohádala som sa dosť zo sestrou.no čo už,inak konečne nefúka,je teplúčko,princeznička mi spinká,druhá je v škôlke,práve si dávam nutellu-na nervy-môj obľúbený liek 🙂 a poobede pôjdeme všetky 3 baby na detský aerobic🙂

lenka3007
8. mar 2011

@katushka16 Detský aerobic? tak to som ešte nepočula... No u vas nefuka a prišlo to sem, tu je taký severák, že keby mame psa, tak nam ho asi odfúkne, len nech nezačne snežiť... Nutela je aj moj liečik, ale tu original nemaju...

katushka16
8. mar 2011

@nada1326 🙂

katushka16
8. mar 2011

@lenka3007 pošlem ti?

bublinkajasminka
8. mar 2011

@katushka16 nie malá mi chodí do škôlky od septembra, je to denne sanatorium, beru tam od 2,5 roka a je to zdravotné zariadenie ktore funguje akoškolka a môžu tam chodiť detičky ktoré sú chorľavé, majú alergie, astmy a podobne..je to tam super, zdravotné sestry ich liečia, ked sú chorľaví podávajú lieky a preličujú ich a pokiaľ nemá dieťa vysokú teplotu len mierne zvášenú môže tam byť 🙂

lenka3007
8. mar 2011

@katushka16 hehe no, ale pochybujem, že by prišla celá ta nutela, mamina nam posielala balik a taký bol dotlčený že až...🙂)

katushka16
8. mar 2011

@lenka3007 však ja by som ju dala trezora,však to je poklad🙂

katushka16
8. mar 2011

@bublinkajasminka aha,to je fakt dobré🙂 ja som si myslela,že ma malá 2 roky a 1 mesiac preto som sa pýtala na jasle.moja začala chodiť do škôlky keď mala 2 aj 8mesiacov...a kde pracuješ?ak to neni tajomstvo

bublinkajasminka
8. mar 2011

@katushka16 malá bude mať o dva týždne 3 roky a pracujem v rodinnom podniku 🙂 nie je to tajomstvo 🙂 🙂

lenka3007
8. mar 2011

baby inak všetko dobré k MDŽ, nech nas chlapi poslúchajú 🙂

kawasaki17
8. mar 2011

cafte kocky....
no ja kym som sa dnes dostala k netu, bolo u nas na navsteve nase krstna a ten cely cas hral na notebooku fifu 😀 och tie dnesne deti, ja by som asi na jeho mieste niekde vonku s detmi sa hrala.... maju chripkove tak im musi byt hej 🙂

@lenka3007
no to teda je svokricka 🙂 zo zaciatku som bola z nej normalne psychicky zdrvena, ale teraz uz len kyvnem rukou nad nou, lebo inak by som sa asi zblaznila a to mam tolko krasnych zazitkov, ze by ste mi mozno ani neverili, ze sa aj take nieco da 🙂
@viktoria04 takze aj tvoja svokricka je eso? no, ja som si povedala, ze nebudem k svojeje neveste nikdy taka protivna ako je moja svokra... no len teraz hovorim tak a mozno to bude uplne inac....teda dufam, ze nie, lebo nechcem aby o mne raz pisali aka som zla 😀 😀 😀
ivuss01 vitaj ....

pripajam sa k lenke, vsetko dobre k MDZ 😉

amilat
8. mar 2011

cau te baby, aj ja sak vam pripajam 😀

kawasaki17
8. mar 2011

@amilat vitaj 🙂 🙂
pekne nas tu pribuda, ne?

ivuss01
8. mar 2011

jeee, ako ste sa rozpisali...
@lenka3007 Livia mi este nechodi do skolky, ale v septembri uz pojde, dala by som ju hned, ale este nemam pracu :(

ivuss01
8. mar 2011

@lenka3007 inak aj ja mam super svokru, tiez vsade bola, vsetko videla, vsetko vie, a hlavne sa uci z chyb druhych, a chce mat vsetko pod kontrolou,

viktoria04
autor
8. mar 2011

No ahojte kočky.Ako sa vám darí?Troška som vás dnes zanedbala,ale časovo som nestíhala,ale teraz som popozerala,že vy ste troška popísali+máme nový prírastok medzi nás 😉
@amilat ajoj vitaj v našom babinci som rada,že ideš medzi nás 😉

ivuss01
8. mar 2011

@viktoria04 Dˇakujem a tesim sa veeelmi 🙂
prajem dobru noc 🙂

viktoria04
autor
8. mar 2011

@ivuss01 aj ja som rada,že si tu medzi nami...hlavne aby sme si tu rozumeli 😉 ,,,brúúúú nôcku

bublinkajasminka
9. mar 2011

ahojte - vcera sme boli na tej detskej party, bolo to moc pekne, deti gratulovali susedkovi, mal krasnu spidermanovsku tortu, najvacsi kus zjedla nasa yasmi 😵 😵 😵 potom sa besnili a my sme klábosili 🙂 🙂
teraz som dorazila do práce a už tu mám podklady na výplaty tak idem sa do toho pustiť 🙂

inak ja svokru nemám, zomrela a svokor vychovával manžela a švagrinu sam, je to veľmi dobrý človek, poviem vám ked treba vie zaskočiť aj za svokru 🙂

viktoria04
autor
9. mar 2011

Dobré ráno kočky.Tak dnes nám vyzerá pekný slniečkový dník.Mňa čaká nákup+varenie atd. a čo vy?
@bublinkajasminka tak malinká bola včera maškrtníčka na tortičku.A určiťe mala pekný dník strávený na oslave.A máš teda šikovného svokra-klobúk dolu.

ivuss01
9. mar 2011

Ahojte, my sme boli včera na pochovávaní basy, a este sme boli u kmotry, mala sa tam fajne pohrala, kmotra ma tri deti...
Aj u nas na Orave to vyzera na pekny den, aj ked tu mame zatial -1°C 🙂

lenka3007
9. mar 2011

Ahojte baby, no tak nám tu krásne sneží... brrr, nemam rada zimu a už vôbec nie v marci 😠 ale čo už.... ja som začala robiť šalat taký ako vlašský či čo to je a idem sa pokúsiť o šišky... držte palčeky. Maleho som vyprevadila do školky, tí išli dakam do lesa, dufam že sa nestratí 😀 jak ho poznám....

kawasaki17
9. mar 2011

ahojte kocky.....
juuj ja som po dlhsej dobe konecne vyspata, Emanuel uz v noci neplakal a len pekne spinkal, akurat raz som mu dala o tretej papat a spali sme dalej 🙂
ja dnes este neviem co budem varit. este mam trosku cas 😀 ale naskor nieco rychle.....

inak co vsetko ste uz davali papat osemmesacnemu dietatu???

lenka3007
9. mar 2011

@kawasaki17 ahoj, dobré ránko 😀 ja si už moc nepamätám, ale ja som mu robila krupicu už ako 5 mesačnému, doktorka ma hrešila, ale zas jemu bolo malo tie kašičky, polievočky a pod. no robila som mu na noc táku slabú riedku, no ale moj Jurko nebol kojený, lebo som nemala mliečko a brala ATB. Ja som mala predplatený časopis mama a ja a z tadial som zvykla vyťahovať recepty a variť.

kawasaki17
9. mar 2011

@lenka3007 mne tiez chodi a inspirujem sa z neho, ja len tak, ze ci ma nenapadne nejaka inspiracia na dnesny obedik pre neho.... ja som kojila si 3 tyzdne....po porode som dostala 40 horucky a maly mal strasne silnu zltacku, jedno z druhym to slo a mlieka sa mi stale robilo menej a menej az som prestala kojit uplne....

kawasaki17
9. mar 2011

http://sk.hungarospa.hu/ boli ste tam uz niektora? chceli by sme tam ist cez leto na dovolenku.... no tada ja a kamoska uz sme si to obhliadali, ale nasi chlapi este nevedia co chystamee 🙂

viktoria04
autor
9. mar 2011

tak tohoto som sa práve zbavila dnes to konečne odosielam.