Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
no nic, idem este urobit nejaky jablkovy kolac, lebo mame tolko jablk az neviem co s nimi 🙂
@katushka16 dakujem 🙂 ja som pred malou tbl nebrala, po malej som si uz dala predpisat, lebo som sa bala, ze sa len o mna suchne a budem tehu...
inak sa tiez vsetkym tabletkam vyhybam, iba ked ma bolel zub, tak som jedla ako cukriky, ale ani to nepomohlo.... a antibiotika som jedla naposledy asi pri zapale prsnika ked som prestala kojit, a prosim ta, pri vysadeni si aspon pockala na prvy menzes? a ake si mala pocity, ked si antikoncepciu vysadila?
@kawasaki17 ano, bavime sa o antikoncepcii
a ozaj, bola na navsteve kamoska, ona je gynekologička(robi na porodnici) a hovorila, ze sa pocas svojej praxe nestretla s tym, zeby zenu boleli prsia...iba pri tehu...tak neviem..... 😅
cafte kocky, tak hned z rana nas svokra vytocila do nepricetnosti, dnes ma ist s detmi do mesta odviest ich domov, ale ona zacala mudrovat ze nejde, ved do skoly idu az v pondelok, no do nas take nervy, ze teraz ci chce alebo nie idu do mesta, teda dufam, ze pojdu, lebo mm je uz v praci a mne sa len vysmeje a zrobi po svojom....
inak dnes robim velke upratovanie, takze by mi aj tak len deti zavadzali a so svojim si poriadky zrobit viem!
@ivuss01 a pocas menzesu? mna bolia, ci to sa nerata? alebo pred menzesom ma tiez strasne bolia, nikedy nemozem ani normalne chodit....
@kawasaki17 niekedy som chcela 3 ale momentálne sú 2 dosť a ešte keď sú tak skoro po sebe.možno keď vyrastú ale to už sa mi asi nebude chcieť začínať odznova.akurát mi včera mm povedal,že by chcel ešte synčeka-hahaha.ja som vždy chcela dievčatká🙂
@ivuss01 nepočkala som ani na prvú menštruáciu,tak neviem ao telo reaguje po vysadení tbl
@katushka16
@kawasaki17 takto dievcata moje, 8.8 (no 7.8 som zjedla poslednu tabletku) som vysadila, no teda 15 som mala zacat brat dalsi balik, ale to som uz nejedla...tak 8.8 boli vysadene....a ta bolest je posledne 2 tyzdne, takze polovica cyklu by malo byt cca 19,20.8 a od cca 22,8 ( tu som mala aj ovulaciu podla bazalnej teploty, ale teplota neklesa, az na jeden den, ked az moc klesla) kazdy den, a ovulacia nemoze trvat viac ako 2,5 tyzdna....a menzes mam mat az okolo 10.9, a to je zas priskoro na pocity pred menzesom, aspon si myslim....
@ivuss01 ak tomu dobre rozumiem,tak si doužívala tbl-celé a ďaľši balíček si nezačala?
@ivuss01 no vidim, ze mas pekny prehlad vo svojom cykle, keby som to aj ja mohla povedat, pretoze ja mam co ako sa kedy zachce.... 😒
@katushka16 no ja by som chcela tiez dievcatko, mm by bral aj dvojcata dievca chlapec, saleny asi je 🙂
@kawasaki17 no aj mm mi hovoril,že môžme mať aj dvojičky🙂 hahaha,im sa to ľahko hovorí🙂
@katushka16 ano, pochopila si spravne 🙂
ahojte kocky, tak a mame po rusnom vikende, kamarat odisiel dnes rano o osmej... inak bolo super, varili sme gulasik, vcera sme boli pozriet na futbal a chlapi si zahrali aj tenis..... 🙂 takze to bolo urcite fajn, horise uz je, ze vcera rano sa dostavil moj meskajuci menzes ☹ , skoda no, nabuduce to snad vyjde, a vlastne sa ani nemam preco cudovat, ze mi tak dlho meskali kramy ked som neustale vystresovana a nastvana a nikdy nemam kus pokoja, v takom blbom prostredi mi bude asi tazko otehotniet.... 😒
@ivuss01 ako si na tom Ty?
@kawasaki17 ahoj,to je škoda,ale verím,že to čoskoro príde.my sme mali víkend taký normálny,grilovali sme a tak.Terezka je v škôlke,veľmi sa tešila🙂 tak sme zas samé s Valentínkou,ktorá si krásne odfukuje🙂
@ivuss01 ako Lívia v škôlke?
@katushka16 ach jaj. ja som zabudla na to, ze to uz skolsky rok zacal 🙂 , mna boli teraz cely clovek, ja ked dostanem menzes tak som rada, ze zijem, v noci sa nevyspim, lebo zo mna tecie ako z vodovodneho kohutika a k tomu mam super silne bolesti, cez den zas bolesti brucha a niekedy sa prida aj vracanie a horucky a k tomu sa nemozem ani pohnut, lebo ma bolia krize a prsia a nohy a vlastne vsetko..., takze dnes som ako obarena, teploty som mala nocne, tak aspon teraz mi uz nie je tak zle velmi..... 😒,
to mi ťa je naozaj ľúto:( ja keď mám menštruáciu tak ani neviem,že ju mám/okrem vložky medzi nohami🙂 /,nikdy som nemala nijaké bolesti,nič.ale zato ju mám od 11rokov:(
@kawasaki17
@katushka16 ahojte dievcata, tak co sa tyka mojich dni, tak tiez ziadne bolesti ale tiez vela krvacam a 5-6dni, neznasam to....joj....
a vcera sme boli prvy krat vo skolke, Livia mi ani pusu nedala, zobrali sa aj s kamoskinou malou a my matere sme boli bokom....moja detom robila zle, bila ich a sacala do nich, tak pani ucitelka pohrozila, tak sa vtedy zdvihla a zacala plakat, ze chce ist domov, ale pani ucitelka jej nieco ukazala a uz bolo dobre....a dnes som aj pusu dostala, a dnes aj pekne papala, vcera obed nie, iba polievku, lebo mali spagety, a tie mala nema rada, detom uz zle nerobila, ale co ma zlosti, ze doma sa sama napapa aj preoblecie a tam nie!!!!jooooooj co sa tyka spanku, tak vcera spala 45 minut, anes viac, ale vecer nechce spat....neviem, co s tym....
a ja som si dva volne dni naplno uzivala.....behala som po meste a tak 😎
@katushka16
@ivuss01 tak ja mam tiez od jedenastich rokoch, a krvycam tych 7-10 dni ☹
dnes som tiez sama doma iba s malym 🙂 , mm v praci, svokra so svokrom sli do mesta , neviem kedy sa vratia, ale mohli by ostat u svagriny aspon na noc 😒 , velmi by ma to potesilo a mala by som aspon na chvilku oddych ...
@ivuss01 tak to je super,že si zvykla v pohode a to bitie ju prejde,neboj.aj Terezka keď spinká v škôlke tak večer zaspí tak okolo 20.45-21:00.ale od 19.45 už leží vo svojej posteli,takže oddychuje,rozpráva si a samozrejme vymýšľa
@kawasaki17 no čo kedy svokrovci dorazili?či máš ešte oddych?
@katushka16 este mam oddych, neviem vobec kedy dorazia, akurat mm je uz doma, dnes skoncili skor, takze si teraz spolocne vychutnavame samotu, no az do siestej spolu, lebo vecer na siestu ide mm na futbalovy trening, ach ten futbal, nikedy ma ide z neho porazit, ale dnes mi to aj vyhovuje, lebo ak bude dobre pocasie prejdeme sa s tatikom 🙂
@katushka16
@kawasaki17 ahojte, a dnes to uz prislo, Livia namiesto spanku plakala, ze chce ist domov...cele dve hodiny....a ked som po nu dnes prisla, tak sa tak tesila......ale aj zajtra chce ist do skolky, tak super,
dnes som jej upratala izbicku, umyla okno a uzivala si ticho 😎 😵 zajtra pokracujem obyvackou,
robila som si test, ukazal taku slabucku ciarku, ktora napokon vybledla.....robila som ho poobede, no uz ku veceru, tak uvidime coskoro 😕
@kawasaki17 tak dufam, ze si este v tychto chvilach uzivas samotu 😉
ahojky , tak tu samotu som si velmi dlho neuzila, o piatej nacvalali ako na koni, akurat sme sa vtedy o nich s mm rozpravali, mali sme radsej spomenut milion 🙂, uz ma aj svokra stihla vytocit, uvarila si jest svoje, lebo moje jej nechuti alebo co, a hned nalozila do misticky aj malemu a zacala ho s tym krmit (halusky so zemiakmi), esteze to vypluval a nechcel papat, lebo ked som jej ja povedala, ze predchvilkou papkal tak to vobec nebrala na vedomie... ale aj tak mi to neslo do hlavy preco aspon zo dve lyzicky nezjedol, pretoze on aj ked nie je hladny zje aspon stvrtku, no tak som potom ochutnala, no akoze nechcem na jedlo hovorit fuj, ale to bolo tak slane a mastne, ze to sa isto jest nedalo, no tak sme sa na tom zas pochytili, preco ho krmi tymi sprostostami ked ja mu varim zdravo a vyzivne a hlavne bez soli!!!
@ivuss01 odporucam test si robit rano hned ked vstanes a ides sa prvy krat vycurat, v moci je vtedy najvyssia koncentracia hcg a teda je lahsie zistitelne tehu...
@kawasaki17 no,máš to s ňou ťažké:( tak malý sa rozrozprával,super.ja si teraz užívam Terezkine "prečo" prečo,všade ho počujem🙂 a keď už mám toho ozaj dosť,nepočujem nič iné len prečo,tak jej poviem lebo medveď,ona sa zasmeje na tom a je chvíľku pokoj🙂
@ivuss01 veru,urob si ho ráno...
@katushka16 tazke je slabe slovo, dnes ma 3x vytocila tak do nepricetnosti... normalne sa mi trasie zaludok od hnevu, ak sa jej cim skor nestrasieme nielenze ja pridem o nervy a budem mat zaludocne vredy, ale aj nas vztah s mm sa zhorsi, lebo sa do nas neskutocne stara a vymysla si na mna strasne veci, som zvedava co mu zas dnes natara 😒
@katushka16
@kawasaki17 ahojte, tak som tu, oslavovali sme vcera manzelovu 25, menzes zatial meska, test mi pri malej neukazal tehu, az v 6t, tak zatial cakam, zajtra kupim test a uvidim, ale moc mu neverim.....
@kawasaki17
@ivuss01 ahojte,ako víkendujete?
@ivuss01 držím palce nech test ukáže // a potom nech to aj sono potvrdí🙂
@katushka16
@ivuss01 ahojte, esteze je tento vikend teplo, aspon si uzijeme posledne teple chvile, lebo jesen to uz isti 🙂
vcera tak pracovne, bola som cesat kamaratku a jej mamu, sli na svadbu, tak doma porobit poriadky a vecer sme si pozreli s mm na dvd rychlo a zbesilo 5, takze uz okolo 9 sme zaspavali 🙂 , rano som vstala taka oddychnuta a vyspata ako uz davno nie....
dnes maju vo vedlajsej dedine odpust, takze ideme ku mm krstnej, mm za nami neskor dojde, lebo on ide este hrat futbal 😒 , no ale aspon zatial krstna kus na mm pozaluje 😀 😀 😀
@kawasaki17 veru,dnes,že je najteplejší deň v tomto mesiaci.už to bude len horšie.nemám rada jeseň,nemám kde chodiť s malou,na piesok a šmýkalky to už bude chladno...tak nech je tu už zima-sneh.a čo je to odpust?
@kawasaki17
@katushka16 ahojte, tak som robila test, ukazal len jednu palicku, ale kramy nic.....mm hovori, ze ich netreba, lebo kramov mame doma dost 😀 idem sa na buduci tyzden objednat k dokorke, a uvidime...
malej sa vo skolke paci, uz aj pekne papa, tak som spokojna....
@ivuss01 ahoj,tak ti prajem,aby ti dr.potvrdila tehu.a Lívia aj spinkava v škôlke alebo chodí len na tie 4hod?
@kawasaki17 ahoj ako svokra?
@ivuss01
@kawasaki17 inak čo porábate?my tu máme teplo,poobede majú byť prehánky,veru nebolo by od veci keby trochu zaprší.chystáme sa poobede do TN zapáliť sviečku Palovi Demitrovi,je mi ho hrooooozne ľúto,z neho tá dobrota strašne vyžarovala....a chúďa jeho žena a detičky.oni,že mali veľmi pekné manželstvo,bol na 1.manžel,otec a aj hráč.najviac je na tom smutné,že takýto ľudia umierajú a tí,čo robia len zle,tak ....ach jaj
@katushka16 dakujem 😉, Livia aj nikedy spi, niekedy sa jej nechce, a chodi mi na cel den,
v pondelok som sa bola hlasit na urade prace, a pomukli mi, ze mozem ist na absolvensku prax a dali aj tipy, kde sa mam opytat, tak ma zobrali na gympel, tak sa tesim, je to platene ako rodicovska, no o 5 E menej, ale aspon nieco, my sme tu na namesti mali len Palovi fotku a knihu co sa do nej podpisovali,
inak prispievate na zbierky pre bezdomovcov alebo len tak ked vas niekto oslovi na ulici a pyta presnu sumu?
ja nie, stalo sa mi, ze sme boli pri lidl, a oslovila ma jedna starsia pani, aby som prispela 33centov pre bezdomovcov, neprispela som, a opytala som sa jej, kto prispeje mne, ze som bez prijmu dost dlho, a okrem toho to nemol zbierka hlasena v rozhlase, tak ktovie kde by ie peniaze isli...mozno som zla a neviem aka, ale myslim si, ze takto sa moze hocikto postalit ku obchodu a zobrat peniaze.... co vy na to??

@katushka16 🙂 tak to chapem 🙂 🙂 🙂 , futbalovu jedenastku si mozte zalozit 🙂 a planujete este jedno? ci stacia dievcence 🙂