icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
21. sep 2011

@kawasaki17 ved mu dajte stetec do ruky a jak sa mu to bude pacit, nas maly tiez pomaha kde sa da.. aj tu ked sme malovali, tak natieral, sice mal len skolsky stetec, ale bavilo ho to 😉

ivuss01
22. sep 2011

@katushka16
@lenka3007
@kawasaki17 ahojte, tak po pondelku som mala spinenie aj dnes trosku, ale na mrchu to bolo az prilis slabe 😕 tak uvidime, co da polka oktobra 😕 dnes som bola na sone prsikov, tak uz mam komplet preventivu spravenu, uz len to tehulkovanie chyba....

ivuss01
26. sep 2011
lenka3007
26. sep 2011

@ivuss01 ja tu... akurat som isla pisat 😀

lenka3007
26. sep 2011

@ivuss01 tak ako sa mame? ja mam mrchu 😒 , pomaly mi už aj koncit bude a k tomu som chora total... normalne mam depku z toho, ze vy tam mate krasne slniecko, ja som slnko nevidela asi mesiac ☹ ☹ ☹ a ty ako? kupila si nakoniec ten test?

katushka16
26. sep 2011

@ivuss01
@lenka3007 ahojte,akurát som išla aj ja písať.ako ste víkendovali?my sme mali včera oslavu,mm bude mať 30,tak tu boli svokrovci a švagriná s rod.inak veru,máme tu slniečko.pobede idem s malými ku susede,majú 5 malých psíkov,tak pôjdeme pozrieť a malé budú mať radosť
@lenka3007 a čo ti je?

lenka3007
26. sep 2011

@katushka16 asi priedusky, vcera som mala horucku, hrdlo ma boli a dusi ma.. No vy sa mate, aj ja chcem ist vonka na slniecko, tu akurat na dazd a vietor, uz uvazujem, ze vytiahnem zimne bundy...

katushka16
26. sep 2011

@lenka3007 no pekne,že zimné bundy:( ja som bola dnes v Tescu a akurát som pozerala pre Terezku zimnú bundu🙂 a v Kauflande je už vianočná výzdoba,total trapné:(tak ti prajem skoré uzdravenie

ivuss01
26. sep 2011

@katushka16 vianocna vyzdoba? co im sibe??? ako sa pacili psiky?
@lenka3007 dufam, ze ti je uz lepsie, a ja by som uz na tvojom mieste vytiahla tie zimne bundy, malej uz idem skusat 😀 inak test som nekupovala, ja im neverim uz, ako som vyssie pisala, tak som mala to 4 dnove spinenie, v pondelok som trochu krvacala, tak uvime, co bude v polke oktobra, ci ten menzes pride, alebo nie...

lenka3007
27. sep 2011

@ivuss01 ach jaj, vobec mi neni lepsie, len smoklim, prskam a dusi ma kasel... mam toho plne zuby... ja by som tolko nevydrzala cakat do polky oktobra...
@katushka16 vyzdoba vianocna? no mam pocit, že tzm slovakom uz preskakuje, najviac ma to hnevalo na slovensku, ked sme isli s malym do obchodu a vsade sami mikulas a neviem co a vysvetli decku, preco to je v obchode, ked to ma doniest mikulas... a tie starsie deti co uz citat vedia a veria na jeziska to musia mat popletene... aj nas maly ked pred sviatkami davaju reklamy tesco a podobne ze "kupte dietatatu na jetiska toto" to sa potom tazko vysvetluje... my sme nasmu malemu hovorili, ze zlym detickam musia maminky a ockovia kupovat darceky....

Baby, dnes idem prvy krat robt langose, tak mi drzte palce 😀 😀 😀

ivuss01
27. sep 2011

@lenka3007 mnaaaaam, ja budem robit cez vikend, nic ine mi neostava, len cakat, tak uvidime, co bude....
a horko-tazko skoncia vianoce a uz budú plne obchody velkonocnych vajicok a zajacov, a postupne to bude tak, ze uz v lete sa budeme "tesit" na vianoce....ale k tomu to speje, ako dieti sme sa na vianoce tesili od milulasa, a postupne tyzdne pribudaju...inak minuly rok uz na konci septembra bezala vianocna reklama z t-mobilu....

lenka3007
27. sep 2011

@ivuss01 sak dobre im preskakuje, co uz, chcu zarovit vo velkom. Ja som drahemu hovorila, ze na slovensku uz nic nekupujem, vsetky darceky sa pokupia tu, lebo neznasam to predvianocne nakupovanie... uz v tych obchodoch nie je ta atmosfera ale len stres a panika, ludia tam po sebe hucia, predbiehaju sa pri pokladniach, stale len frflu a nadavaju...na to uz nervy nemam, dost budem vystresovana z cesty a nie to este sa nervacit niekde...

ivuss01
27. sep 2011

@lenka3007 tak to mas pravdu, my chodime kupovat posledny vikend pred vianocami, urobime si vylet a kupim vsetko naraz....tak sme urobili uz 2 razy, a urobime aj teraz 😎

katushka16
27. sep 2011

@ivuss01
@lenka3007 ahojte,psíky sa páčili,je 1 fenka a 4 psíci.aj by som si tú fenku zobrala,je taká maličká,zlatá len neviem,či je to dobrý nápad,vzhľadom na situáciu aká je tu u nás doma.a 1 fenku-labradora máme ale zas by jej bolo veselšie.lebo ona vyrastala od malička s čuvačom,čo sme mali, ale museli sme ju dať utratiť lebo jej odišli klby:( my nakupujeme asi 2 týždne pred vianocami darčeky tiež to urobíme naraz a je pokoj.ja by som povedala Terezke,že ježiško nakupuje darčeky z obchodu,preto ich vidí...neviem,či je dobrý nápad hovoriť Jurkovi,že len zlým detičkám kupujú rodičia darčeky lebo keď bude väčší a dozvie sa,že ježiško nenosí darčeky,potom mu ako vysvetlíš,že ste mu celý čas kupovali vy?aj keď bol dobrýˇ.ja som sa langošov prejedla cez leto,takže na rok mám od nich pokoj.ale dúfam,že sa ti podarili🙂

kawasaki17
28. sep 2011

ahojte kocky

tak ja som sa dlho neozyvala, nebolo casu, od piatku do vcera sme makali na nasej izbe, terazu je pekna zeleno zlta 🙂 , museli sme scuchat dolu 6 predoslych naterov a tak malovat, takze to bola riadna fuska, ale uz je hotovo a som stastna , lebo to vyzera naozaj super 🙂
dnes som este robila leco, takze ani chvilka oddychu, inak svokra si uz nasla pracu, takze 3 krat hura 😀 😀 😀

vy co nove?

ivuss01
29. sep 2011

@kawasaki17 oooo suprer, ked si nasla pracu, tak to budes sama 🙂 nam by sa zislo uz vymalovat, a odkldam to uz 3 roky, ako tu byvame, dostali sme novy byt od mesta, tak tu je vsetko na bielo....ale nastastie este nemame popisane steny, tak to vari do buduceho roka vydrzi, len neviem, do ktoreho buduceho 😕 😅
@lenka3007
@katushka16 inak aj ja by som to tak vyriesila, ze Jezisko kupuje darceky v obchode, my sme Livke min rok kupovali velku postel z internetu a doviezli nam ju 3 dni pred vianocami, tak som malej povedala, ze sa nam pod stromcek nezmesti a ze Jezisko povedal ze ju doniesol skor, aby sme mali cas ju poskladat (lebo to je vkope postel + skrina + pisaci stol) a ze darceky su preto v obchodoch, aby deticky mohli rodicom ukazat co sa im paci, alebo co by chceli a rodicia to napisu....a ak chvilku pred vianocami najde darcek, tak zasa, ze to jezisko doniesol a kazal to dat pod stromcek, pretoze by to nestitol 😀

kawasaki17
29. sep 2011

@ivuss01 ahoj, aj ja som rada, ze si konecne nasla aspon aku taku robotu a vidim ju co najmenej 🙂
dnes som sa bola s malym a svagrinou prejst do takeho sadu co je u nas v dedine, len uz nikomu nepatri, ani vlastne neviem komu to kedysi patrilo, su tam fajne jablcka a hrusky, takze mam o robotku postaranu, budem zavarat a aj robit vyzivky pre maleho a tatika lebo aj ten ich ma veeelmi rad 🙂 , a okrem toho je tam spustu sipiek, tak aj tie som si nazbierala a dala vysusit, na zimu z nich bude fajnovy cajicek 🙂 🙂 🙂

tak to ti zavidim, samozrejme len v dobrom, ze ste dostali novy bytik od mesta, a ako sa vam to podarilo???
co nove?

katushka16
30. sep 2011

@kawasaki17 ahoj,tak to je super,že si našla robotu a budeš s ňou,čo najmenej.Už ju to prešlo,že ona nemusí robiť,že vy ju budete živiť?aspoň budeš mať ako-taký pokoj.
@kawasaki17
@ivuss01 zajtra dojdu mm kolegovia aj s rod.mu gratulovať,tak bude veselo🙂 a budú tu aj spať.a v nedeľu ideme gratulovať švagrovi,mal včera meniny.inak včerajší dátum asi niečo znamená lebo mm mal 30,švagor meniny,môj dedko narodeniny,my sme mali výročie svadby a kamarátke sa narodil malý-bola som online na telefóne keď rodila,sestra mi podávala info,ona tam bola s ňou,tak som si zaspomínala,aké to bolo...a teším sa na budúci víkend,ideme na chatu,s maminou,sestrou a mojimi krstnými osláviť mm 30-tku.a vy ako?

ivuss01
30. sep 2011

@katushka16 ahojte,tak ku vyrociu svadby gratulujem, a kolke vyrocie? a k narodeninam hlavne vela zdravia 🙂
tak dnes som natlacila kapustu, tak o zimu mame postarane, zajtra idem urobit hlbkove upratovanie,
@kawasaki17 my tu v Trstenej mame 3 bytovky s mestskymi bytmi, a ked sme sa v januari zobrali, tak akurat po 3 mesiacoch odovzdavali byty, mala som ziadost 3 roky, a bolo vela veci, ktore bolo treba splnit, aby sme ho dostali, ale ja som tam chodila kazdy tyzden ich otravovat, bola som tehotna, mlada rodina, aj prijmovo sme splnali, nemohli sme mat nic v osobnom vlastnictve ako napr byt, dom, a potom rozhodovala komisia, ci mam ho daju alebo nie....bolo to dost zle, lebo tam, kde sme byvali, nam akutar koncila zmluva, a svokra bola strasne proti tomu, aby sme isli do mestskeho bytu....ale som rada, ze sme tu, a ze sme sami,

katushka16
1. okt 2011

@ivuss01 ahoj,mali sme 4.výročie:) inak,ja som mala spolužiačku z Trstennej,Zuzku Kochanovú,nepoznáš náhodou?my máme ešte kapustu z min.roku,tak budeme tlačiť pomenej🙂

ivuss01
1. okt 2011

@katushka16 my budeme mat 4 vyrocie v januari, nie, zuzku nepoznam ani to prezvisko nepoznam....

lenka3007
1. okt 2011

Ahojte babeny, ako? ja mam dnes oslavu, tak akurat cakame hosti... moc sa mi nechce, lebo som stale chora 😒 inak sme tu mali dnes kráááásne pocasie, som bola prekvapena, tak sme aj napriek mojej chorobe isli aspon na plaz, tam sme sa pohrali a isli domkov a ti zmagoreny nori sa v tom hnusnom studenom mori kupali, aj deti male... mam z nich dost ....
@ivuss01 juuj jak by som si dala taku fajn sudovu kapustu slovensku. tu predavaju len taku dovozovu z turecka, ale ta nie je bohvieaka...
@katushka16 aj ja gratulujem k vyrociu...co si dostala od manželika?

katushka16
2. okt 2011

@lenka3007 ďakujemkytičku ruží a boli sme na večeru 🙂 ako dopadla oslava?
@ivuss01
@lenka3007 tak už máme po oslave,akurát mm kolegovia odišli,boli sme do 2hod hore,bola sranda.a už máme po víkende:( tak sa teším na budúci,ideme na tú chatu...a vy ako?

kawasaki17
4. okt 2011

ahojte kocky
ja ani nestiham tu chodit nieco prispievat, pretoze mam toho naozaj vela, stale nieco robim, tak nemam ani tolko casu a ked sa uz konecne vyberiem na net, tak sa tu vopcha moj milovany a cele hodiny si dokaze prezerat stranky s mobilmi, motorovimi pilami a tak podobne ... 🙂

@katushka16 gratulujem ki vyrociu, vam je teda fajn, vzdy nejaky program 🙂

@lenka3007 to je to more take spinave? lebo ja milujem studenu ale doslova studenu vodu, ja sa este aj so studenou sprchujem, lebo teplou keby som sa osprsila, tak by som asi odpadla...

@ivuss01 joj tak vam fajne, ja tiez verim, ze uz coskoro budeme vo svojom 🙂

lenka3007
4. okt 2011

@kawasaki17 ahoj, nie je spinave, ja som napisala ze v "hnusnom studenom" bo ja zas studenú lubim len zmrzlinu 😀 😀 😀 sprcha total horuca, ze si ani na nos nevidim cez tu paru... akurat saunovat sa nemozem, bo mam nizky tlak... ale som rozmyslala, ze by som mala zacat maleho otuzovat pomalinky, nech si zvyka.
@katushka16 ahoj, oslava celkom fajn, sme posedeli, pokecali, nic bujare...
@ivuss01 moja a ty si kde schovana ?

ivuss01
4. okt 2011

@lenka3007 ahoj, tu som 😉
@kawasaki17 to byvanicko bude, svokra nebude zit vecne...viem som hnusna, ale je to tak 😉
@katushka16 tak super, ze mate kde chodit
mm isiel vcera do danska, Livia dnes na obed dostala teplotu, tak mi ucitelka volala, aby som si prisla po nu, zajta ju necham doma, vcera som si bola podat ziadost o abolvensku prax, uz mi presli 3 mesiace ako som na UP, tak 17.10 by som mala uz reslne nastupit, tak sa tesim 😵

lenka3007
4. okt 2011

@ivuss01 vitaj... a ides to tej skoly robiť? čo vlastne budeš robiť?
Ja som urobila ryzovy nakyp a moje drahe dieťa tu mrncalo, že sa nudi, tak som sa ho spytala, ci chce umyť riady (on sa rad maca vo vode) a taaak drhol, taky bol podareny 😀 😀 😀 dufam ze ho to najblizsich 80 rokov neprejde 😀 😀 😀

ivuss01
4. okt 2011

@lenka3007 tak to by stacilo, keby mu to vydrzalo do casu, kym bude byvat pod tvojou strechou 😀
ano idem na gympel, a co tam budem? kopirovat pre studentov, zastupovat sekretarku , ak bude treba tak aj upratovacku, a len take drobnosti, ale sa tesim..... 😵

lenka3007
4. okt 2011

@ivuss01 aj ja by som sa tešila, hlavne že vypadnes z domu... a ako je to s babom? mrcha nedosla?

ivuss01
4. okt 2011

@lenka3007 no, vyssie som pisala, ze som mala spinenie, a mrchu cakam okolo 15.10, tak uvidime...