icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
4. okt 2011

@ivuss01 to viem, ja len reku ci ti nahodou nedosla... 😉

ivuss01
4. okt 2011

ani nahodou, akosi sa jej nechce, vsak bodajby ani neprisla....

kawasaki17
5. okt 2011

ahojte
jooooj take nervy mam na mm, ze keby som mohla tak ho vykopnem na mars, 😠 😠 😠 😠 , normalne vo mne vsetko vrie, ten chlap ma vecne casu, ja ho nechapem, ci mu uz nacisto sibe ci co!!!!

katushka16
5. okt 2011

@kawasaki17 ahoj,chlapi majú vždy na všetko čas

katushka16
5. okt 2011

@lenka3007
@ivuss01
@kawasaki17 tak som sa rozhodla,že dám valentínku od januára do škôlky,začala ešte aj za terezkou plakávať.už len robotu si nájsť.riaditeľka ju zoberie aj keď je plno,mm sa s ňou dobre pozná...len kde začať hľadať tú robotu????ach jaj

lenka3007
5. okt 2011

@katushka16 no vidis, dobre bude malej, bude medzi deťmi... s robotou ti nepomozem, vobec neviem ake su moznosti v TO, ci tam mate nejake fabriky alebo co, som tam bola asi 2 krat v zivote 🙂 skus si otvorit toto
http://www.upsvarvm.sk/vm/vm.nsf/Zverejnené?Sea...
alebo potom na profesii... drzim paste 😉

katushka16
5. okt 2011

@lenka3007 ďakujem ti 🙂

kawasaki17
5. okt 2011

@katushka16 tak to teda hej, ale mna to tak vytocilo, pride domov o 15 min. mu ide autobus do mesta a on spinavy od kamarata pride, lebo dnes ma volno potrebuje ist na urady, tak sile kus kamosovi pomoct, nic nestiha, nadava a rozculuje sa a veci co mu prichistam si ani neoblecie, lebo vonku je horuco tak nakoniec siel v kratasoch a kratkom tricku, no a navyse ma najviac nahnevalo to, ze vypil asi 2 piva a rozbil si hlavu ked tam daco majstrovali, no jak nejaky vagabund cisti.....och joj 😠
takze teraz budes hladat pracu, no budem drzat prsty lebo dnes najst robotu je ozaj tazke 😒

katushka16
5. okt 2011

@kawasaki17 jaj,prepáč ale musela som sa trošku zasmiať,oni sú niekedy jak s iného sveta:( veru,s tou robotou to je ťažké,veď uvidím. akurát ma napadlo,mm si tiež rozbil hlavu a to si nedal ani pivo,išiel po vále,tam sú kolajnice a on vyšší pozabudol,že ma skloniť hlavu a bac...a hneď v ten deň išiel za otcom,na stanicu,on je autobusár,čítal si výpis z účtu a bác do bilbordu,ktorý je viditeľný na niekoľko metrov,tak sa tam poskladal.... a domov príde krvavý...normálne nechápem,oni sú fakt z iného sveta.dúfam,že si sa trošku pobavila🙂 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
5. okt 2011

@katushka16 🙂 🙂 🙂 pobavila, aj mam uz kus lepsiu naladku, teraz uz je v meste, len dufam, ze nedojde dobity ako pes, ked nedava vobec pozor....

ivuss01
6. okt 2011

@kawasaki17
@katushka16
@lenka3007 zeby duch? na spodnom teste.....

ivuss01
7. okt 2011

@kawasaki17
@katushka16
@lenka3007 baby, kde ste????
dnes som robila dalsi test inej znacky a ukazala sa len jedna ciarka, nechaaaaaapem tomu!!!!!

lenka3007
7. okt 2011

@ivuss01 tu sooom na facebooku 🙂

kawasaki17
7. okt 2011

@ivuss01 ahoj, ja na tom spodnom teste nevidim nic, mas tam aj druhu ciarku? taku slabsiu myslim

katushka16
7. okt 2011

@ivuss01 ahoj,ja tiež nevidím na tom teste nič,tak budeš musieť počkať do polky oktobra...
@ivuss01
@lenka3007
@kawasaki17 ahojte,tak mám pobalené,niečo ešte dochystám,pôjdeme pre Terezku do škôlky a potom vyrážame na chatu,teším sa.škoda,že prší ale nech aspoň nejaká zmena
@kawasaki17 neviem,čo som omylom stlačila ale tuším tam ukázalo,že sa mi nepáči správa ale to som nechcela stlačiť,chcela som odpovedať,prepáč 🙂

lenka3007
7. okt 2011

@katushka16 ale vam zavidim, zoberte aj mna na chatu 😢 tak ked tak citam, tak uz aj na slovensko nabehla kosa.. tu je od vcera asi 8 az 9 stupnov a krupove prehanky a co tu mame asi 5-6 metrov od balkona stromy, tak sa prehynaju od vetra, ze cakam, ze mi za chvilku jeden pride na navstevu 😀 😀 😀

katushka16
7. okt 2011

@lenka3007 budeme tam do nedele,tak to stíhaš🙂 veru,oddnes ochladenie,nejakých 12st.a prší.ale zas u nás nepršalo asi od augusta,takže to aj celkom dobre padne... no,to hádam nie,že budeš mať hentakú návštevu:(

lenka3007
7. okt 2011

@katushka16 som si bola zapalit, a normalne jak ich hybe tie stromy, tak vrrrzgaju, normalne cakam, ze ma tu zavali jeden...
No ked teraz vyrazim, do nedele som na slovensku 😀

katushka16
7. okt 2011

@lenka3007 no vidíš,odložím ti nejaké dobrotky,vínko...Ja som si bola zapáliť na balkone a krásne na mňa šlahalo🙂no,nie moc ale dosť

ivuss01
7. okt 2011

@kawasaki17 no tu slabsiu, ale rano neukazal nic, tak cakam......
@katushka16 aj ja by som uz niekde vypadla, uz mi to tu lezie na mozog, furt som sama, a este toto popcasie, tak som s malou este vysla von, a teraz? mozme z okna kukat ako prsi.....inak my tu na orave mame 8 stupnov, tak ak bude takto aj cez vikend, tak v pondelok vari uz aj kurit budu...ako nemame este v bytoch zimu, mame 22 st, ale pocitova teplota je nizsia....

kawasaki17
8. okt 2011

ahojte

@katushka16 dufam, ze si chatu uzsivas 🙂, nestisla si nic zle, akurat si stisla na paci sa mi to a mne pri notifikaciach ukazalo, ze sa ti paci moj prispevok v tejto diskusii, mozes na ktorekolvek stlacit ak sa ti paci a tebe automaticky ukazi uz sa mi nepaci, alebo tak nejako.....dufam, ze som to aswpon trosku zrozumitelne napisala 😉

@ivuss01 no asi budes musiet este pockat a urobit si ho neskor, ja tiez teraz cakam ci sa objavi mrcha, alebo robim test, uvidim a pokial ju nedostanem tak do 15 test a gynekolog to isti 🙂

@lenka3007 ja osobne nenavidim zimu, este ked je sneh tak ok, da sa to, ale ked je takto skaredo vonku, ze len vietor fukam,prehanky su a zamracene, tmavo a chladno....fuj, pocasie dobre len na spanok, aspon mna nejako utlmuje

katushka16
11. okt 2011

@kawasaki17
@ivuss01
@lenka3007 ahojte,tak už je po oslave,bolo super🙂škoda,že je víkend taký krátky.inak máme otras počasie,ráno mrholilo a teraz je pod mrakom.ja tiež nemám rada takéto počasie keď je snežík,tak to je super ale toto!!!dnes oslavujeme,Valentínka má meninky,Terezka má v sobotu,sestra cez víkend robí,tak sme to dali na dnes.svokrovci so švagrinou prídu vo štvrtok lebo svokor tiež robí cez víkend.a vy ako????

lenka3007
11. okt 2011

Cavte babeny, ako žijete? my mame jesenne prazdniny, tak sa snazime zabavit, ako to len ide, lebo tu sa strieda pocasie kazdych 15 minut... dnes sme isli na bicykloch na majak pri plaz a to nam svietilo slniečko a v pol ceste sa spustil lejak, tak sme to zvrtli...
@ivuss01
@kawasaki17
@katushka16 baby nemajte depku z pocasie, kuknite ja som tu nemala ani polku toho tepla ako vy... a vonka treba ist v kazdom pocasi, ale ako poznam seba, že som zamrznuta, staci len dieta vysotit na dvor a my kukame cez okno posadene na radiatori 😀 😀 😀 😀 ja inak tiež radsej sneh ako fukanice a mraz a dazd a mrznuci dazd...
@katushka16 všetko najkrajšie Valentinke prajeme, nech je zdrava, šťastna a vzdy vesela a nech ju mamina s ocinom posluchaju 😉 cmuk

kawasaki17
11. okt 2011

ahojte kocky

@lenka3007 och ja si neviem predstavit zit v takom pocasi, ja by som najradsej zila tam kde je stale len teplo, zimu neznasam 😒 , inak nam musi prist komisia urobit reviziu komina, pretoze topime v kotli drevom a uz ju treba spravit, takze si teraz ani zatopit nemozme a je tu taka kosa, ze mi len zuby drkotaju, co inak mne nezvykne byt zima, ani este nevieme kedy pridu, no otras, a najhorsie je ze malemu uz tecu sopliky z tej zimi, akoze fakt super ani zatopit si nemozme ak chceme prejst cez reviziu ☹

@katushka16 Sj ja prajem Valentinke vsetko naj k meninkam, vela zdravicka a stasticka 🙂 , leno to vsetko pekne oslavte 🙂 🙂 🙂

ivuss01
11. okt 2011

@katushka16
@lenka3007
@kawasaki17 ahojte dievcata, tak vam slavnostne oznamujem, ze od pondelka idem pracovat 😀 😀 😀 tak sa tesim, tesim, a chodim cela vyskerena 😀 dnes som bola podpisovat dohodu o absolvenskej praxi, tak budem robkat 4 hodinky denne, dufam, ze mi mala dovtedy vyzdravie, strasne mi cez vikend zachripla, od doktorky me dostali calcium, vitaminove kvapky, pamyckon, nurofen a fenistil, zo skolky som ju do piatku odhlasila
zda sa, ze nam padne vlada, tak dufam, ze padne a s DNP nic riesit nebudu a nechaju to takto ako to je 😕

marianax
11. okt 2011

@viktoria04 ahoj no ja som tu nova ale tiez som hladala temu kde by som sa pripojila a tvoja ma fakt zaujala 🙂

lenka3007
11. okt 2011

@kawasaki17 neboj moja, zvykla by si si, ja som si uz zvykla, o to viac sa tesim na leto a o to viac si uzivam tie horucavy na slovensku, ked iny nadavaju, ze sa uvaria 😀 😀 😀
@ivuss01 ajoj moja, tesiiiim sa s tebou.. a ticho zavidim... a co je s malou? to tolko liekov jej dala doktorka len na zachripnutie?
@marianax ahoj vitaj, @viktoria04 nam sem uz casto nechodi, lebo je dost vyťazena, ale my sme tu taka stalice ja, @kawasaki17 , @katushka16 a @ivuss01 a @viktoria04... No sme taka skupinka malinka, tak budeme radi, ked sa k nam pridas. Napis nam nieco o sebe, mas babo? alebo len chystas?

ivuss01
11. okt 2011

@marianax ahoj vitam ta v nasom babinci 😉
@lenka3007 dr nam dala: fenistilove kvapky, pamycon, tussin, cebion ( to je akysi vitamin) , calcium a nurofen, tak mame toho dost, ale nastastie to nie je este na antibiotika, a samozrejme ju budem mat do pondelka doma 🙂 a v pondelok ju dam do skolky a ja do prace 😎

lenka3007
11. okt 2011

@ivuss01 fuuu, je toho dost, my sme nikdy tolko toho nedostali (nieže by mi to chybalo) ja som sa snazila davat mu čo najmenej liekov, bo od narodenia ich vybral až až...
sa mi neste spat, dnes som mala nastaveny budik na osmu a o pol desiatej ma zobudil sused, nam tu klopal, maly ma vobec nezobudil, si urobil ranajky (samozrejem nutelu) a hral sa... normalne na mna kasle 😀 😀 😀

katushka16
12. okt 2011

@lenka3007
@ivuss01
@kawasaki17 ahojte,ďakujem za blahoželania🙂 dnes tu zas mrholí:( tak vláda nám tuším padla,som zvedavá,čo bude ďalej.ale lepšie to aj tak nikdy nebude,čím ďalej len horšie to je a horšie
@marianax ahoj,vitaj medzi nami a napíš niečo o sebe🙂
@ivuss01 super,že ideš do roboty,ja si hľadám...nevieš náhodou,či by som mohla ísť aj ja na absolven.prax aj keď som ešte na MD?nechce sa mi tam trepať sa opýtať...