Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@ivuss01 ahojky, ach tak, no tak budem velmi drzat prsty aby ti to vyslo, my snazilkujeme s mm na plne pecky 🙂, som zvedava velmi a nedockava, menzes by som mala dostat niekedy teraz, takze pockam do 1 decembra a budem sa testovat, mm je taky zvedavy, ze uz teraz by chcel aby som si robila testy alebo sla rovno ku gyn, ale myslim, ze na to je este priskoro
@kawasaki17 ahoj, tak to je rozumnejsie, radsej pockaj, verim, ze si coskoro najdes na teste // inak ako sa mas?
cafte divcence 🙂 ako sa mi mate? ja sa uz neviem dockat, kedy pojdeme domou, bo mi uz prepina tu. Teraz uz druhy tyzden trpim nespavstou, idem spat o tretej a o siestej som hore a fungujem 😒 Maly chvalabohu zdravi, zimu tu este nemame, rano bolo okolo 5 stupnou 😉 co ma tesi, lebo nenavidim jazdit autom, ked mrzne, mam z toho trochu strach
@ivuss01 ahojky, tak ja sa uz nemozem dockat na vysledok, velmi som netrpezliva, a najradsej by som sa uz testovala, ale pockam do konca tyzdna, ak sa mrcha nedostavi tak si robim test a potom sa uvidi 😉
inak sa mam celkom fajn, niekedy mam vsak velke nervy, ide o to byvanie, pretoze svokra dobre vie, ze chceme druhe, a aj svokor, ale tak vobec nemaju v umysle nechat nas osamote, takze aj mam pochybnosti ci robime spravne, ale tak ja sa veru nedam,
@lenka3007 ahoj, aj ja som kedysi trpela nespavostou, asi 3 tyzdne som to nechala tak, ale raz vypnes, to mi ver, a potom bude problem iist aj na zachod, takze som sla k lekarovi skoro polomrtva, vtedy som chodila na strednbu a marodovala som asi 2 tyzdne kym som vsetko dospala 🙂 , a lieky som brala asi 2 mesiace, vraj top bolo psychickeho povodu vypetim pred maturitou 😉
@kawasaki17 ahoj, no mna to este stale drzi, k tomu sa pridruzila vcera taka depka, ze som rozkopavala steny a celu noc hore, zaspala som asi o piatej na hodinku a pol a odvtedy som zas hore a fungujem... 😒
@lenka3007 no neviem, ja som vtedy nespala skoro nic, najviac pol hodky, urcite by som sla na tvojom mieste k lekarovi, lebo to moze mat rozne priciny alebo nemusi znamenat nic, ale nikdy nevies 😉
@kawasaki17 ja si myslim, ze to je uz z toho dlheho pobytu tu, je to tazke nemat tu nikoho a uz sa podvedome velmi tesim domou, tak asi to bude tym...
@lenka3007 moze byt,
ahojte,tak dlhšie som tu nebola,mala som v oprave notebook,už je ok.
@lenka3007 to ti teda nezávidím,tú nespavosť:( asi by som išla tiež k dr. aj keď si myslíš,že to bude preto lebo sa tešíš domkov lebo fakt raz môžeš vypnúť a ...a Jurko ako?
@kawasaki17 držím palce,nech to tentokrát vyjde🙂
@katushka16 ahoj, dakujem, no tak uvidime ako sa nam to vyvinie 😉
@kawasaki17 zajtra je uz prvy dedember, co tak testik uz teraz?
@lenka3007 aj ja by som radsej zasle k lekarovi, kawasaki ma pravdu, radsej ist raz zbytocne ako potom lutovat, ze si nesla skor...
@katushka16 co mate nove? ide vikend, chystate sa niekde?
@ivuss01 ahoj,nové nemáme nič,len Terezka ma trochu jeduje lebo v škôlke neposlúcha,hlavne keď deti spia a ona nie,tak vyrušuje,behá,tak učiteľka musí pri nej sedieť...V piatok prídu gratulovať Valentínke svokrovci,švagor a švagrina s rod. /má zajtra 2 rôčky🙂 aj mne,mala som meniny,v sobotu by sme chceli niekam vybehnúť s mm kolegom a rod. ale nevieme ešte,či na nejaké termálne kúpalisko alebo do Viedne na trhy,uvidíme a v nedeľu budeme oslavovať my doma s maminou a sestrou,takže tak.a vy? ako Lívia v škôlke?manžel poslúcha?
ahojte kocky
@ivuss01 testik sa mi uz bohuzial neoplati ist robit, dnes som dostala menzes, takze bohuzial, nabuduce to uz bude snad lepsie 🙂
@katushka16 ajoj, malinkej prajem vsetko naj 🙂 zdravie, stastie, lasku, rodinnu pohodu 🙂
@kawasaki17 ďakujem🙂
ahojte,tak ako?my sme oslavovali so svokrovcami a švagrinou ti moje meniny a malej narod. a nikto mi negratuloval.len svokra mi podala igelitku,že toto máš od nás.hm,ďakujem.potom som nad tým rozmýšľala,že prečo to tak urobila a vyšlo mi jediné,preto mi negratulovali lebo tam bola švagrina,s kt. sa nabavíme a svokra je s ňou 1 riť a ona jej to určite zakázala...lebo keď neni švagrina u nich a my sme tam,tak sa bavia so mnou normálne ale akonáhle je tam,tak ani obraz ani zvuk,no čo už.dnes oslavujeme s maminou a sestrou,tak dúfam,že mi ruku podajú🙂inak tu dnes od rána pršííí
@katushka16 ahojky, hm, tak to je od nich dost nepekne, mne na narodky svokrovci negratulovali, svokor si ani nespomenul a svokra mi kuipila jednu cokoladu, kt. dala malemu do ruky a povedala : odnes mamke do kuchyne!
no takze tiez nic moc, ale od svagra som dostala jedno prenadherne tricko kawasaki 🙂 akoze fakt je super, trafil sa mi aj do vkusu aj do cisla, istotne mu pomahal mm 🙂
co nove?
@kawasaki17 ahojky,no nové zatiaľ nič,mm ide vo štvrtok k svokrovcom ohľadom toho,čo urobili,ide si to s nimi vydiskutovať...no uvidím,čo povedia,som strašne zvedavá aký dôvod budú mať.podľa mňa ten dôvod je moja švagrina ale to oni nepriznajú ani za nič,no uvidím,potom budem mať niečo nové🙂 no,to bolo "pekné" tiež od tvojej svokry a aj svokra.neviem,čo je horšie,či si nespomenúť alebo hentake jednanie.ale asi to prvé.a vy ako,čo máte nové?to je super,že si dostala darček,ktorý ti urobil véľkú radosť🙂
@katushka16 no tak to som aj ja zvedava ze co povedia ti tvoji, mne v poslednom case lezie svokra neskutocne na nervy, tak sa mi stara do vychovy akoby bol emanuel jej syn, mam sto chuti jej nieco stiplave povedat, ale nestoji mi to zato, dalsie hadky a potom tiche domacnosti by som uz nezniesla, proste ak ma este raz nastve balim veci a idem k nasim aj s malym aspon na mesiac, potom sa uvidi kto ustupi, mm s tym nesuhlasi, ale ja uz dalej jej ponizovanie a vyvisenecke spravanie neznesiem!!
zase ma vytocila do nepricetnosti!!!!!!!!!!
@kawasaki17 ahoj,obdivujem tvoju vytrvalosť,že si ešte neprišla o nervy.ja by som sa už asi zbláznila alebo dávno odišla:( držím siiilno päste,musí to by´t riadna pííííííp
@katushka16 no niekedy je ta moja flegmaticka povaha aj na nieco dobre 🙂
@kawasaki17 to máš pravdu ale možno je to aj nevýhoda...
@katushka16 ved prave preto hovorim, ze ma nieco aj dobre, aj ked niesom cisty flegmatik, ale niektore veci co mm rozculia tak ja ani okom nemihnem
@katushka16
@ivuss01
@lenka3007
ahojte
ako ste vikendovali? a co noveho? ja mam zlu spravu, teda zlu pre mna. svokru prepustili z prace, takze ju mam zase doma na krku ☹ , navyse neplatila digi tak nam ho vypli, dnes som musela ist vsetko za nu vyplatit 😠 , doslaka na nic ine neprispieva a ani toto neni schopna vyplatit... mam taky pocit, ze dnes bude u nas poriadne dusno ked pride domov mm 😒
@kawasaki17 ahoj,mm bol v sobotu v službe,tak sme boli samé.včera som bola pokúpiť malým darčeky,väčšinu už mám,som rada,že som zohnala skoro všetko,čo Terezka kreslila ježiškovi🙂 a ty ako si na tom s darčekmi?ako to dopadlo včera u vás doma?ty kokos,nemám slov na tvoju svokru...
@katushka16 ahoj, buduci tyzden idem dokupit par malickosti, ale inak mam uz vsetko, buduci pondelok sa chystam napiect suche kolace a v piatok budem robit zebru a figaro rezy, ak si mm nieco este popyta tak mu spravim vo stvrtok, viac kolacov nebudem piect, niesom slzuzka, svokra je vyucena kucharka tak nech si pecie kolkio sa jej zachce...!
no mm sa so svokrou vobec nerozpravaju a o to vacsie nervy ma lebo digi nam este nezapojili, asi to potrva, aj faxom som odosielala vyplatene blocky, tak neviem kde je teraz chyba, moznoze budeme musiet este zaplatit za znovuzapojenie alebo ja neviem....mm ma take nervy, ze úovedal, ze ak ho este raz do stedreho vecera rozculia, tak si budeme robit stedru veceru sami bez nich a oni nech sa pracu inde....az mam strach ako to vsetko dopadne, ale na druhej strane to je aj na nieco dobre, otvorili sa mu oci! cize 3x hura 😀
ahojte,tak od pondelka nastupujem do práce!budem robiť v potravinách,ktoré sú skoro pri škôlke,tak to som vééľmi rada.ale začínam mať strach a obavy a Valentínka mi bude stráááááááááááááááášne chýbať,neviem si to predstaviť:( tak si užijem posledné 2 dni materskej...držte palce
@katushka16 gratulujem, to je super, ze si si nasla pracu... a neboj nejako si zvyknes 🙂
@katushka16 tak to je parada, a ako to bude s babami? kto ti ich bude brat zo skolky? zvyknes si rychlo, a Valentinka ma uz 3 roky,

ahojte dievcata, dlho som sa tu v teme neukazala, riesili sa ine veci, le uz je trochu casu, tak som vas pocitala
@kawasaki17 tak dnes som 36dc, bola som u doktora a ten mi povedal, ze mam zaseknutu prvu fazu cyklu, na vajecnikoch mam male folikuly, a menzes odhadol o 2 tyzdne, ale ze ak do tyzdna nedostanem, tak si mam zasa spravit test, a ak bude negativny, tak este jeden tyzden pockat, a potom ak nedostamem, tak mi pichne vyvolavacku ten agolutin, ale to som mu hned povedala, ze si ho pichnut nedam....tak nakoniec tehu nie som 🙄 ale vo vajecnikoch ma picha stale, a aj prsia mam citlive, tak mudrejsia budem o tyzden, a ak tento cylkus z tehu nic, tak mi potom nasadi duphaston,