icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

Strana
z57
lenka3007
23. feb 2012

ahojte baby, ja len tak narychlo 😉 od soboty ma chytila taka chripka, ze som sa postavit z postele nevedela, vcera som uz bola konecne bez horucky, ale vystavena a oslabena som statocne. No a aby toho nebolo malo, vcera to chytilo maleho, nes uz horucky do 39, tak lezime spolu. Inak sa mame hadam dobre.

katushka16
23. feb 2012

@lenka3007 skoré uzdravenie vám želáááám

kawasaki17
23. feb 2012

@ivuss01 ved i ja mam toho akurat tak dost, mm tiez, ale nechceme jej byt len tak prenechat, dat jej nieco co jej nepatri, takze mame 2 moznosti, bud jej ho dobrosrdecne prenechat a my sa spakujeme prec alebo jej zbalit kufre a poslat ju prec. len keby sme vyuzili tu druhu moznost, tak to by nas tak poohovarala a taky skandal z toho spravila.... ja som uz z toho zufala, jedina moja utecha je mm a maly

maly ma poistku v alianze a mam jednu znamu co mi ponukla tu poistku a zda sa mi naozaj vyhodna, lebo som tam poistena ja a za jedno euro aj maly k tomu, a ta poistka je zalozena hlavne na tom, ze ak by som mala nejake zenske choroby alebo rizikove tehotenstvo poistovna nam toho vela uhradi a poistku doplati... 🙂

kawasaki17
27. feb 2012

caute baby
tak som sa uz nadobro rozhodla, ze si podavam prihlasku na VS, len si niesom ista odborom, najviac ma taha politologia....
myslite, ze ma dobre uplatnenie v praxi po ukonceni studia?

katushka16
7. mar 2012

@kawasaki17 ahoj,myslím,že uplatnenie určite má,to sa nemusíš báť🙂 a inak ako žijete? ako sa máte?

kawasaki17
7. mar 2012

@katushka16 tak som rada. na skusku predsa nic nedas, ako sa hovori, inak fajn a vy????

katushka16
8. mar 2012

@kawasaki17 veru,za vyskúšanie nič nedáš🙂 my sa máme tiež fajn

kawasaki17
12. mar 2012

@katushka16 uz len to teplo a slnko mi chyba 🙂

katushka16
13. mar 2012

@kawasaki17 veru,nech už je teplo.už mi to počasie lezie na nervy.raz fúka o stošesť,raz sneží,potom prší,no otras.ale od zajtra sa to má zlepšiť a cez víkend až 19stupňov,tak sa teším🙂

kawasaki17
13. mar 2012

@katushka16 juj to aj ja sa tesim, zas pojdeme s mm a malym niekde von na prechadzku, alebo zajdeme na navstevu ku znamym, urcite lepsie ako sediet doma a jednostaj makat, este aj v nedelu nemam chvilku oddychu 😒

kawasaki17
18. mar 2012

cafte
ako si zijete? je nieco nove? my sme dnes boli na uzasnej prechadzke, vonku bolo tak krasne a teplucko, a normalne sa cudujem, ze maly siel celu cestu peso, asi 6 km sme presli, ak nie aj viac, pri konci ho potom mm vzal na konika a bolo ozaj super, uz sa tesim na dalsi vikend 🙂

katushka16
19. mar 2012

@kawasaki17 ahoj,my nič nové.aj ja sa teším,že je tak pekne vonku.my sme boli v parku,tam sú preliezky,kačičky,tak malé mali radosť🙂Terezka si zobrala bicykel,Valentínka odrážadlo a išli sme....budúci víkend by som chcela isť do ZOO do Bojníc ale nemá byť tak pekne,tak uvidíme🙂

kawasaki17
19. mar 2012

@katushka16 nema? ☹ , mi by sme chceli ist na turu, dufam, ze nam pocasie vyjde 😒

katushka16
19. mar 2012

@kawasaki17 no má byť okolo 13st a v nedeľu pršať a ja som chcela ísť akurát v nedeľu do tej ZOO.keď sa mení ten sprostý čas,nech malé si trochu pospia v aute alebo by sme išli vlakom🙂nech majú zážitok🙂

kawasaki17
19. mar 2012

@katushka16 to uz teraz sa meni cas? och joooj to zas bude, konecne sme si nasli spankovy rezim, a teraz sa zas cas meni, ja nechapem naco je to dobre 😒

katushka16
20. mar 2012

@kawasaki17 veru,už teraz zo soboty na nedeľu z 2.00hod na 3.hodinu.ja tiež nechápem,načo to je dobré.budeme spať o hodinu menej🙂

kawasaki17
20. mar 2012

@katushka16 uz by to mali zrusit, zbytocna vec to je, iba hodinky treba stale presuvat 😒

katushka16
19. apr 2012

@kawasaki17
@lenka3007 ahojta ako žijete? čo nové?dlho sme sem nepísali...

katushka16
19. apr 2012

@ivuss01 aj ty ahoj,ako žijete?čo nové

kawasaki17
27. apr 2012

@katushka16 ahojky
tak akosi nebolo casu nazvys, len co sa troska otepli sup a sme vonku,stale v domacnosti nieco porobit treba, teraz uz i vonku okolo zahradky, tak je casu pomenej...ale inak sa celkom da, momentalne som na navsteve u rodicov,o tyzden idem domov, a teraz upenlivo cakam co mi rpide z filozofickej fakulty 🙂

a co ty?

kawasaki17
21. jún 2012

ahojte baby
tu nic noveho????

ivuss01
2. aug 2012

@lenka3007
@kawasaki17
@katushka16
ahojte dievcata, co tak obnova temy? ako sa mate? co noveho? ako svokry? ako rodinky?

katushka16
3. aug 2012

@ivuss01 ahoj,veru obnova by sa zišla🙂my pomaly prázdninujeme-užívame si posledné 2-mesačné prázdniny spolu,od septembra ide už aj Valentínka do škôlky:( tak mám dosť nervy ako to bude.tak si pomaly hľadám robotu a tak.od 13.8.ideme na 3 dni pri Ružomberok na taký "predĺžený víkend" a odbehneme si do Tatralandie a odtiaľ na chatu do Kuneradu-pri Rajeckých Tepliciach.tak sa teším ale aj nie lebo sa už blíži september.svokrovci celkom pohoda,skôr mám/máme problém s mojou sestrou...a ty ako?pracuješ?čo rodinka?ako dopadla operácia?

kawasaki17
22. aug 2012

@ivuss01
@katushka16
caute
tak ja teraz vela neprispievam, lebo sme este len prednedavnom kupili novy notebook a treba mi este net nainstalovat...
inak rodinka fajn, emanuelko uz konecne nema plienky akurat na noc... mm si nasiel novu a lepsiu pracu a mna prijali do skoly takze 4 septembra mam zapis a od 25 septembra mi zacina semester na co sa veeelmi tesim 🙂

a vy co noveho?

katushka16
22. aug 2012

@kawasaki17 gratulujem🙂 a malý bude s kým?my nič nové,v nedeľu sme prišli z dovolenky,Valentínka ide v sept.do škôlky,mám z toho nervy...:(

kawasaki17
17. sep 2012

@katushka16 vdaka
neboj ved si zvykne, ja tiez davam emanuela od januara do skolky a to bude mat len dva a pol
inak s nim bude raz ten z rodiny raz ten a raz ten 😀 nejako to uz len spolu dame, ved rodina pomoze

Strana
z57