Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@lenka3007 skoré uzdravenie vám želáááám
@ivuss01 ved i ja mam toho akurat tak dost, mm tiez, ale nechceme jej byt len tak prenechat, dat jej nieco co jej nepatri, takze mame 2 moznosti, bud jej ho dobrosrdecne prenechat a my sa spakujeme prec alebo jej zbalit kufre a poslat ju prec. len keby sme vyuzili tu druhu moznost, tak to by nas tak poohovarala a taky skandal z toho spravila.... ja som uz z toho zufala, jedina moja utecha je mm a maly
maly ma poistku v alianze a mam jednu znamu co mi ponukla tu poistku a zda sa mi naozaj vyhodna, lebo som tam poistena ja a za jedno euro aj maly k tomu, a ta poistka je zalozena hlavne na tom, ze ak by som mala nejake zenske choroby alebo rizikove tehotenstvo poistovna nam toho vela uhradi a poistku doplati... 🙂
caute baby
tak som sa uz nadobro rozhodla, ze si podavam prihlasku na VS, len si niesom ista odborom, najviac ma taha politologia....
myslite, ze ma dobre uplatnenie v praxi po ukonceni studia?
@kawasaki17 ahoj,myslím,že uplatnenie určite má,to sa nemusíš báť🙂 a inak ako žijete? ako sa máte?
@katushka16 tak som rada. na skusku predsa nic nedas, ako sa hovori, inak fajn a vy????
@kawasaki17 veru,za vyskúšanie nič nedáš🙂 my sa máme tiež fajn
@katushka16 uz len to teplo a slnko mi chyba 🙂
@kawasaki17 veru,nech už je teplo.už mi to počasie lezie na nervy.raz fúka o stošesť,raz sneží,potom prší,no otras.ale od zajtra sa to má zlepšiť a cez víkend až 19stupňov,tak sa teším🙂
@katushka16 juj to aj ja sa tesim, zas pojdeme s mm a malym niekde von na prechadzku, alebo zajdeme na navstevu ku znamym, urcite lepsie ako sediet doma a jednostaj makat, este aj v nedelu nemam chvilku oddychu 😒
cafte
ako si zijete? je nieco nove? my sme dnes boli na uzasnej prechadzke, vonku bolo tak krasne a teplucko, a normalne sa cudujem, ze maly siel celu cestu peso, asi 6 km sme presli, ak nie aj viac, pri konci ho potom mm vzal na konika a bolo ozaj super, uz sa tesim na dalsi vikend 🙂
@kawasaki17 ahoj,my nič nové.aj ja sa teším,že je tak pekne vonku.my sme boli v parku,tam sú preliezky,kačičky,tak malé mali radosť🙂Terezka si zobrala bicykel,Valentínka odrážadlo a išli sme....budúci víkend by som chcela isť do ZOO do Bojníc ale nemá byť tak pekne,tak uvidíme🙂
@katushka16 nema? ☹ , mi by sme chceli ist na turu, dufam, ze nam pocasie vyjde 😒
@kawasaki17 no má byť okolo 13st a v nedeľu pršať a ja som chcela ísť akurát v nedeľu do tej ZOO.keď sa mení ten sprostý čas,nech malé si trochu pospia v aute alebo by sme išli vlakom🙂nech majú zážitok🙂
@katushka16 to uz teraz sa meni cas? och joooj to zas bude, konecne sme si nasli spankovy rezim, a teraz sa zas cas meni, ja nechapem naco je to dobre 😒
@kawasaki17 veru,už teraz zo soboty na nedeľu z 2.00hod na 3.hodinu.ja tiež nechápem,načo to je dobré.budeme spať o hodinu menej🙂
@katushka16 uz by to mali zrusit, zbytocna vec to je, iba hodinky treba stale presuvat 😒
@kawasaki17
@lenka3007 ahojta ako žijete? čo nové?dlho sme sem nepísali...
@ivuss01 aj ty ahoj,ako žijete?čo nové
@katushka16 ahojky
tak akosi nebolo casu nazvys, len co sa troska otepli sup a sme vonku,stale v domacnosti nieco porobit treba, teraz uz i vonku okolo zahradky, tak je casu pomenej...ale inak sa celkom da, momentalne som na navsteve u rodicov,o tyzden idem domov, a teraz upenlivo cakam co mi rpide z filozofickej fakulty 🙂
a co ty?
ahojte baby
tu nic noveho????
@lenka3007
@kawasaki17
@katushka16
ahojte dievcata, co tak obnova temy? ako sa mate? co noveho? ako svokry? ako rodinky?
@ivuss01 ahoj,veru obnova by sa zišla🙂my pomaly prázdninujeme-užívame si posledné 2-mesačné prázdniny spolu,od septembra ide už aj Valentínka do škôlky:( tak mám dosť nervy ako to bude.tak si pomaly hľadám robotu a tak.od 13.8.ideme na 3 dni pri Ružomberok na taký "predĺžený víkend" a odbehneme si do Tatralandie a odtiaľ na chatu do Kuneradu-pri Rajeckých Tepliciach.tak sa teším ale aj nie lebo sa už blíži september.svokrovci celkom pohoda,skôr mám/máme problém s mojou sestrou...a ty ako?pracuješ?čo rodinka?ako dopadla operácia?
@ivuss01
@katushka16
caute
tak ja teraz vela neprispievam, lebo sme este len prednedavnom kupili novy notebook a treba mi este net nainstalovat...
inak rodinka fajn, emanuelko uz konecne nema plienky akurat na noc... mm si nasiel novu a lepsiu pracu a mna prijali do skoly takze 4 septembra mam zapis a od 25 septembra mi zacina semester na co sa veeelmi tesim 🙂
a vy co noveho?
@kawasaki17 gratulujem🙂 a malý bude s kým?my nič nové,v nedeľu sme prišli z dovolenky,Valentínka ide v sept.do škôlky,mám z toho nervy...:(
@katushka16 vdaka
neboj ved si zvykne, ja tiez davam emanuela od januara do skolky a to bude mat len dva a pol
inak s nim bude raz ten z rodiny raz ten a raz ten 😀 nejako to uz len spolu dame, ved rodina pomoze

ahojte baby, ja len tak narychlo 😉 od soboty ma chytila taka chripka, ze som sa postavit z postele nevedela, vcera som uz bola konecne bez horucky, ale vystavena a oslabena som statocne. No a aby toho nebolo malo, vcera to chytilo maleho, nes uz horucky do 39, tak lezime spolu. Inak sa mame hadam dobre.