Hľadám pesničku
Caute baby, hladam pesnicku, mala by byt okolo/po roku 2000, spieva sa anglicky, stylom je to bud rap alebo R&B a medzi to idu slaciky. V refrene sa mi zda, ze bolo nieco na styl (a teraz sa skuste, prosim, nesmiat 😂) "dú watča dú watča sej". Prosiiiiim, pomozte mi ju najst 🙏🏼
@petulda333 wtf???? Tak toto mi ze uplne uniklo 😂😂😂 asi preto, ze ja som nebola velmi ich fanusik 😆 na mna boli moc sladki. Az teraz asi chapem, ze preco... 🤭😆
@petulda333 🤣🤣 čoooo?
@heidi4 asi 3-4r dozadu som to zistila,ja som ich mala rada,len par pesniciek a skor tie ,,novsie,,
@petulda333 wtf.... Tak mile, no :D
Esteze som ficala na Linkin Parku ❤️☺️☺️☺️😂
@petulda333 🤣🤣 no ked vidim toho blonďáčika, už chápem
Akoze ano, asi tato pesnicka nepatrila do mainstreamu, ale v tom case, ked som si nechavala napalovat CD u kamosky, tak supla cele bez vyberu pesniciek, tak len vdaka tomu sa ku mne dostala 😃 prvykray som videla aj klip 😂 ale inak ten Google carovna to vec, ze to maju tak premakane, ze to dokaze rozpoznat a najst pesnicku
Si asi dobra hmmkacka :D mozno nie kazdeho by google rozpoznal 😁
@heidi4 🤣🤣
@petulda333 Touto správou o Duncanovi si práve prispela asi k zrušeniu jednej mojej celkom milej tradície,kedy som pri vínku,keď som už mala uvoľnenú náladu, púšťala pesničky (aj mojej mladosti) a medzi nimi stále korunovala ako the best of tej best od Blue U make me wanna. Nikdy inokedy som ju nepočúvala, chuť prišla raz za čas cez víkend s ružovým vínom 😅 Práve sa lúčim s mojím 14 ročným ja, ktorá kedysi s trasucimi sa rukami zapinala nahrávaci gombík na videoprehravaci a striehla na "Sedmičku", či bude Duncan 🙈😂.. s mojou sestrou a sesternicami sme potom ten klip púšťali dookola a spievali si text z Kamaráta.. im to ani nepoviem, stačí jedno "zničené" detstvo 😂😂😂
omg🤦 du vca sej🤣🤣 ja ked neviem nazov, snasim sa zapametat slova po anglicky a najdem ju tak hned 🙂
@oblecenie99 bozeee prepac. Mne sa on tiez pacil a bolo to velkeee sklamanie 😬😬
@modraslamka ja som si na nu spomenula po viac ako 15 rokoch, takze ziadne pozostatky textu neostali 😂
ahaaa🙈
no odpadla som prave 😂 to som ani nevedela ze spieval sam 😂
ale chystaju koncert

@heidi4
@karolinakr joj a pre mna bolo velke sklamanie ked som zistila,ze chodil s kolegom zo skupiny 😭