Hľadám podnájom pre syna Zvolen
Dobry vecer, maminky, hladam pre svojho uz velkeho😊 syna podnajom vo Zvolene za rozumnu cenu Vysokoskolak, ktory v juli nastupuje vo Zvolene do prace. Neviete mi poradit? Slusny, inteligentny, poriadkumilovny chlapec, nefajciar, chcem mu ako samozrejme ako mama pomoct. Neviete o niecom?😕
Nech hľadá na stránkach kde si vysokoškoláci hľadajú spolubývajúcich do bytov 🙂
Hladali sme, aj sme si sami dali inzeraty, ale nic..... Dva inzeraty su na bazosi, jeden za 135, druhy za 145 a ked som tam volala, uz su neaktualne😕
@vysost skúste obyc.ubytovnu prípadne vysokoškolský internát,studenti už odchádzajú a niektoré internáty poskytujú dočasne ubytko ak je voľne..no neviem ako to je teraz,pred rokmi v BB na univerzite bola táto možnosť.Aj študentské domovy stredných škôl skúste obvolat.Syn má výhodu,ze je VS
@vysost skúste obyc.ubytovnu prípadne vysokoškolský internát,studenti už odchádzajú a niektoré internáty poskytujú dočasne ubytko ak je voľne..no neviem ako to je teraz,pred rokmi v BB na univerzite bola táto možnosť.Aj študentské domovy stredných škôl skúste obvolat.Syn má výhodu,ze je VS
Dakujem pekne za radu, ale viem, ze ludia prenajimaju izby, kde je vybavenie kuchyne, pracka...😕 Na ubytovniach je to horsie. Moj syn je velmi inteligentny a slusny clovek, preto ma napadlo hladat aj tu, ak nahodou niektora maminka by mala nejaku taku moznost ubytovania, mozno by to aj ej financne pomohlo.
Jedna maminka mi tu poradila v sprave prenajom v susednom byte, no zavolali sme neskoro, uz je obsadeny

Aspon na jul, kym sa tam nepoobzera a nenajde si nieco