Hľadám priateľku pre syna
Môj syn je veľmi plachý. Zato však veľmi múdry a srdečný.
Len ma zaujima, či s podobnou situaciou nemáte skúsenosti.
Vďaka za vaše odpovede.
@deti95060810 😄
@hdvbk skúste mu jemne naznačiť, ze by mohol navštíviť
dobrého terapeuta, nech tú svoju plachosť aspoň z časti dokáže prekonať... lebo takto ak si nevie nájsť priateľku, pretože sa so ženami boji rozprávať, mu bude treba zapracovať hlavne na sebavedomí a pristupe k životu. A ak to sám nechce zmeniť, Vy to nezmeníte tiež. Treba mu ukázať cestu, a nie ho do niečoho nútiť.
@hdvbk prečo hľadáte priateľku pre syna vy? Véd keď bude chcieť nájde si ju... Ešte do čoho sa budete montovať?
len ho nechajte, nech si sam hlada priatelku 😉 Ja osobne by som od takeho davala ruky prec, keby mu maminka hladala priatelku. Ked natrafi na tu pravu, plachost ho opustí.
@susedaberta trefa!!! Radsej nech si ani ziadnu nenajde, s takou maminkou 😏
Moj priatel bol taky nikam nechodil bol led doma pc svet skúste Badoo 😃 my sme sa zoznamili tam 🙂
Joj,ale som sa z chuti zasmiala,takto na noc....
Ono je to vsetko pekne,len....
Realita je trosku ina..
Aj moj muz sa snazil robit dohadzovaca zufalemu,nepeknemu a dost jednoduchemu kolegovi...pytal sa,ci daku staru dievku nepoznam😅😅😅
A siel na to stylom-ma na knizke 70 000/eur/
Hmmmm
Na to som povedala len jedno:
Spavat bude ale musiet s nim....😅🙃🙈🙉🙊
@bennn A ty si ten jednoduchší alebo nevyzras jak Pique? 😂 srandičky
Podľa mňa dobre rozmýšľaš. Nemalo by ti na tom až tak záležať. Sústred sa hlavne na seba. Až keď príde tá pravá, čo ti za to bude stáť, tak až vtedy sa naozaj zaujímaj.❤️ Ale takto keď sa budeš siliť, že "teraz jej neodpisem" a pod. Tak tym moc nedosiahnes. Práveže viac sa namotas, lebo nad tym budeš premýšľať. 😅 Ľudia si vacsinou zamiluju energiu cloveka a to jak ich nuti sa citit. Ked budes sam so sebou spokojny, šťastný a budes sebavedomo rozhodovať, čo v živote chces a čo nie.... tak budeš žiariť medzi ostatnými a ženy si ta 100% všimnú. 😇
@bennn ved sa tak spravaj, aspon budes mat vypracovane ruky😁
@bennn Nie všetky ženy chcú hneď dieťa. Ale väčšina žien chce od muža záväzok že sa na ňu nevykasle keď sa s ňou vyspi.. Povedz koľko mužov sa chce minimálne zasnubit nie to ešte oženiť pred tým co prejdú na takto vážnejší krok?
Inak s tou ekonomikou a deťmi - keď sa chce alebo musí, tak sa aj to dá. Ja mam 26, manžel 27, mame dva deti, hypotéku. Kto chce, nájde cestu, kto nie nájde prekážky.
@hdvbk ešte si zabudla napísať, koľko má syn rokov. Je škôlkár, ktorý by sa rád hral s dievčatami alebo 35-ročný obyvateľ mamahotela? V obidvoch prípadoch by som to nechala naňho, v druhom prípade by som ho ale určite vypakovala z domu
Heh ako, toto by som isto nerobila, aj keď verím, že by si si moc priala, aby si nejakú priateľku našiel, no to podľa mňa musí spraviť on a ak by fakt nejakú chcel, tak by si ju podľa mňa aj našiel
@kikus7 ak si do 35 rokov nenašetril aspoň na zálohu na hypotéku, tak nie je o čom...takého by chcela fakt len nejaká zúfalka...

skúsenosti mám mať ako matka ,alebo ako priateľka....😉