Hľadám recenziu: Xiaomi mi band 4

dani237
24. aug 2019

Dobrý deň ☺ už dlhšie uvažujem o kúpe tohto náramku, ale ešte nie som pevne rozhodnutá. Na internete som si pozerala parametre a zdal sa mi byť celkom dobrý v pomere k cene, páčila sa mi najmá dlhá výdrž batérie. Ale nedá mi to a radšej sa ešte poradím 😊 prosím vás, ak máte akékoľvek skúsenosti s týmto náramkom, tak poraďte či kúpiť tento alebo radšej iný, či je naozaj taká dlhá výdrž batérie a celkovo, čo mám od neho očakávať ☺ ďakujem za každú radu 😇😉

gumkac19
25. aug 2019

@dani237 mame doma mi band 3 a je uplne v pohode ☺️ takze kupila by som mi band 4 kludne

vladota3
25. aug 2019

Ono záleží od toho, čo od takého náramku očakávaš, aké funkcie potrebuješ a na aké príležitosti ho plánuješ používať. Ak niečo bližšie k tomu napíšeš, určite ti používatelia tohto a podobných zariadení poradia.
U nás v rodine používame pár kusov Mi Band 4 už pár mesiacov a pred tým sme používali Mi Band 3 viac ako rok.
Za mňa je super, určite ho odporúčam z vlastnej skúsenosti. Tá vydrž batérie je fakt super aj pri aktívnom používaní a aj pri notifikáciách SMS, emailov, hovorov, používaní stopiek s viacerými medzičasmi.

dani237
autor
25. aug 2019

@vladota3 ďakujem veľmi pekne 😉 no ja som spočiatku uvažovala o náramku samsung galaxy fit, ale kedže nešportujem pravidelne, tak chcem najskôr vyskúšať lacnejší náramok a sama zistiť, či by som dokázala využiť všetky, alebo aspoň väčšinu funkcií a neočakávam nič extra, skôr to chcem len vyskúšať a mať ako taký prehľad 😊

baskarepkova
26. aug 2019

ja som mame kupila teraz Huawei Band 3 Pro alebo tak nejak sa volal, ma to krokomer, zaznmenavac aktivity (workout), heart rate, zaznamenava spanok, hodiny. Parujes to s appkou na Huawei telefone. Nabija ho asi raz/dvakrat za tyzden.. Rozmyslam, ze si kupim aj ja, ale mam velmi tenke zapatie, takze asi by som nebola schopna si ho zapnut :( Ale pozerala som aj na XIAOMI BAND 3 https://necenzurovane.sk/najlepsie-fitness-nara... a tu je ako najlepsi z tych do 50eur, len asi nema zaznamenavac spanku, o co ide mne hlavne.. Ale pisu, ze inak j edobry, takze ak ti nevadi, ze nebudes mat zaznamenany spanok, tak vezmi ten.. 🙂

gumkac19

@baskarepkova mi band 3 ma zaznamenavac spanku

vladota3
26. aug 2019

Mi Band 3 aj Mi Band 4 zaznamenáva spánok a rozlišuje ja fázy spánku (hlboký/ľahký). Samozrejme ak máš hodinky na ruke aj počas spania. Mne často aplikácia napíše že som zaspal neskoro a mal som nedostatok spánku, že je lepšie spať 7-9 hodín denne.
Takto sme zvykli aj kontrolovať syna, keď sme si prepojili navzájom v appke svoje účty na MiFit aplikácii ako priatelia, či v noci nie je dlho "na mobile" 😉

baskarepkova
26. aug 2019

@vladota3 fakt? to je super!! a este nahodou, je vhodny aj na velmi chude zapastia? lebo ja mam s tymto vecny problem, nemozem si najst obycajne hodinky ani taketo smart, lebo mam velmi chude zapastia. Do kozeneho ramienku este relativne viem spravit dierku a prisposobit, ale na takyto smart nie :( :(

hugigugi
Autor odpoveď zmazal