icon

Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave

andreavita
24. máj 2018

Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂

Strana
z7
kathy93
24. máj 2018

@andreavita a kde bývaš v ba? Ja síce bývam v Pezinku ale tiež krátko a nemám žiadnu kamošku, bábo na ceste taj len doma sedím

niksss
11. dec 2018

Ahojte, kvôli škole nemám čas sa nejak spolocensky vyžiť a chodiť každý deň medzi ludi.. A rada by som našla nové kamošky, predsa tých nikdy nie je dosť... Mam 21 väčšinu času som v Bratislave ale pochádzam z východu tak ak aj ty hľadáš kavickovu partacku urcute sa ozvi 😊

bonny000
Autor odpoveď zmazal
nmhc
30. jan 2019

Ahojte ja som sice v BA uz 1,5 roka, ale okrem manžela tu nikoho nemame ☹ vsetci blizky a kamarati nam ostali na vychode. Ak niekto na kec rada sa pridam/e 😊 nebavi nas chodit stale len vo dvojici na pivko 😁😁😊

mysiatko01
4. feb 2019

@nmhc ahoj, ak chces kludne napis, tiez som z ba 🙂

nmhc
4. feb 2019

@mysiatko01 odkial presne 😊

mysiatko01
4. feb 2019

@nmhc dnv/lamac 🙂

nmhc
6. feb 2019

@mysiatko01 my dubravka 🙂

vlasulienka
6. feb 2019

@kathy93 ahoj ja byvam v dedinke pri PK tiez tu nikoho nepoznam momentalne na MD s 9 mesacnou dcerkou 😊.

andreavita
autor
Autor odpoveď zmazal
andreavita
autor
7. feb 2019

Ahojte damy 🙂 Nemala ma by niektora z vas zaujem ist pozriet tuto sobotu do Incheby na vystavu svadobnych siat a vsetko co so svadbou suvisi? 🙂 Budem rada,ak sa ku mne pridas, chcela by som ist pozriet tam 🙂 @bonny000 , @kathy93 , @mysiatko01 , @nmhc 🌹

vlasulienka
7. feb 2019

@andreavita škoda že som o Tom nevedela skôr ja mám v máji svadbu a teraz je táto téma pre mňa aktuálna. Žiaľ na sobotu už mám dohodnuté skúšanie šiat v inom meste škoda.

andreavita
autor
7. feb 2019

@vlasulienka skoda , ale teba v sobotu caka nadherny den, skuska siat 🙂 Urcite budes nadherna nevesta 😍

vlasulienka
7. feb 2019

@andreavita no uvidíme idem tam sama keďže tu nikoho nemám tak sa obávam že si vyberiem aj to čo sa mi páčiť nebude 😁 lebo ja som taká hlúpa že keď mi predavačka povie že to je pekné tak aby som neurazili tak súhlasím a potom to lutujem. Ale už sa pripravujem aby som dokázala povedať nie 😂

nmhc
Autor odpoveď zmazal
nmhc
8. feb 2019

@andreavita rada by som sla, ake kupujeme byt a ideme v sobotu vyberat standard kedze cez tyzden sa nam neda 🙄 ale verim ze vyberies dobre, alebo sa pofot hod to tu a nejako zhodnotime 😀😀😉

kathy93
8. feb 2019

@vlasulienka ja bývam v pk momentálne na materskej so 6mesacnou 😏

klaudius810
26. mar 2019

@andreavita ahoj už to nie je možno aktuálne s tvojej strany, ale som práve tak sa ja cítim ako si napísala ty hore :/ takže v pohode ak chceš tak mi napíš 🙂

klaudius810
26. mar 2019

@nmhc presne tak aj my 🙂 nikoho tu nemáme a radi by sme niekoho spoznali 🙂

klaudius810
26. mar 2019

@niksss ahojj aj ja som z východu, sme v BA od januára a tiež tu nikoho nepoznáme, radi by sme niekoho spoznali, napíš ak chceš mi v pohode do správy 🙂 budem len rada

bonny000
26. mar 2019

@klaudius810 mozete do babinca pridat aj mna 🙂 tiez som bezdetna a tiez krátko v Ba

nsvehlova
15. apr 2019

Ahojte baby. Taky jsem tu celkem nová. Sice tu už nějaký měsíc ziju,ale pořád se cítím osamělá. Budu ráda když se nějaká ozvete 😇

sylvia002111
27. máj 2019

@andreavita
Ahojte. Som z Ba, mladsie vyzerajuca, rozvedena, dospely syn, VŠ, zaujmy rozne: kino, sport, tanec, prechadzka, kavicka, .... Hladam si pozitivne naladenu kamaratky/u okolo 45.r.

37373
27. máj 2019

Cavte baby, aj ja sa pripájam. Bývam v Moste. Mam síce malého drobčeka, takže diskotéky nehrozia, ale na kávu by som rada vybehla.

saiffffa
22. jún 2019

Ahoky, ja mam tiez 30 rokov, deticky zatial nemam, narodila som sa v BA, ale tiez sa mi kamosky nejak rozutekali do sveta alebo sme prestali mat spolocne zaujmy...takze si rada najdem nove 🙂 s detickami alebo bez.

sticker
denam1
30. jún 2019

Ahojte, taktiež som tu nová...a už ma tiež nebaví rozprávať sa sama so sebou o svojich starostiach, radostiach... Dieťa mám a takmer už samostatné a muža s ktorým sa zväčša míňame a aj tak moc spoločných tém nemáme. Hľadám spriaznenú dušu...na prechádzky, na posedenie pri káve i zábave, písanie si...

ivanahirsch
1. júl 2019

@andreavita ahoj, ozvi sa mi na 0948933790.. Mam 29

ivanahirsch
1. júl 2019

@saiffffa ahoj, mam záujem ozvi sa mi na fb Petra kosinarova. Mam tam foto z fashion show

ivanahirsch
1. júl 2019

@ivanahirsch alebo na 0948933790

sylvia002111
2. júl 2019

@denam1 kolko mas rokov?

Strana
z7