Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave
Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂
@andreavita ahoj BUDEM RADA AK SI NAPISEME ESTE HLADAS KAMARATKU JA CELY ŽIVOT.
@sylvia002111 Ja mam za týždeň 35rokov tiež som dosť mlado vyzerajuca mam 4rocnu dceru a super partnera len niekedy tesp cely zivot chyba taka fajn skutocna kamaratka
my zase hladame rodinu na spolocne vylety (: mame baby 3 a 4,5 r. (:
Tak ja by som sa pridala 🙂 Už ma nebaví behať všade sama a doma sedieť nebudem :D
ja som tiez v ba kratko, ak ste tu niektore aj bezdetne, ozvite sa, spravime meeting 🙂
Ahojte, som v BA nová, kľudne sa mi ozvite, okolo 35 r. 🙂 rada sa pridam ci už na rôzne výlety, šport, alebo aj to spomínané vínko 🙂
čaute baby a čo keby sme dali nejake spoločné stretko? normálne partia krásny víkend môžme kludne opekať alebo niekam vybehnúť s deťmi aj bez detí kto nemáte čo vy na to?
@nistika ja som za, rada sa pridam 🙂
@zuzanagarelova ahoj, skus sa ozvať, tiež som v podobnom veku 🙂
Môžem sa pridať ja síce z BA som ale kamošky sa rozutekali do sveta a ja na rodičovskej dovolenke s ročnou malou rada privitam možnosť pokecat s dakym
@paulinsone super tak zatiaľ sme my 🙂 ale ak by sa niekto rád pridal, môžme naplánovať ďalší piatok sobotu alebo nedelu? veď dajte návrhy aj podľa počasia a niečo môžme uskutočniť
Koľko máte rokov baby? Mohla by som sa pridať aj ja? Mam 23 rokov som z BA ruzinov
@nistika ja by som mohla v sobotu poobede, a odkial si z BA, ja som z Petržalky
@paulinsone ja bývam neďaleko ba tak môžme vymyslieť niečo kludne v petržalke len neviem prene kde čo 🙂 sobota bude super
@miskamia1 jasne kludne sa pridaj určite bude fajn 🙂 len neviem teraz baby máte deti vy či nie? aby som vedela čo by bolo dobré naplánovať
@nistika ja nemam deti, a co by ste chceli, ist si niekam sadnut, alebo niekam do prirody?
mozme si niekde sadnut alebo urobiť piknik alebo sadnut si niekde kde je pekne vonku ale asi sme stale len dve
@nistika mozno sa este niekto prida 🙂 a mas FB?
@simka44 to je skoda :( ale môžme niečo vymysleť aj cez týžden ešte má byť pekne 🙂
@paulinsone mrzi facebook mam iba ako nevyhnutnosť. žiadne fotky žiadne komenty žiaden život
@nistika mozme aj cez tyzden 🙂, dobre teda a ako sa dohodneme potom na tu sobotu?

@sylvia002111 tento rok krásnych 45.