icon

Hľadám si dobrú kamarátku v Bratislave

andreavita
24. máj 2018

Ahojte 🙂 Som 30.rocna zena, byvam s priatelom kratko v Bratislave a chyba mi tu uprimna a pozitivne naladena kamaratka na volne chvile, zajst von sa len prejst, do kina, na kavu, na vinko, na vylet, chyba mi tu jednoducho uprimna, pozitivna kamoska na vsetko 🙂
Nemam deti, nie som zatial zial ani tehotna.
Takmer celu rodinu, priatelov, známych mam doma na strednom SR, tu v BA sa citim sama po babskej stranke...
Budem rada, ak sa ozve niekto, kto sa v mojich pismenkach nasiel 🙂

denam1
5. júl 2019

@sylvia002111 tento rok krásnych 45.

zuzanagarelova
20. júl 2019

@andreavita ahoj BUDEM RADA AK SI NAPISEME ESTE HLADAS KAMARATKU JA CELY ŽIVOT.

zuzanagarelova
20. júl 2019

@sylvia002111 Ja mam za týždeň 35rokov tiež som dosť mlado vyzerajuca mam 4rocnu dceru a super partnera len niekedy tesp cely zivot chyba taka fajn skutocna kamaratka

ceresnovci
20. júl 2019

my zase hladame rodinu na spolocne vylety (: mame baby 3 a 4,5 r. (:

mirusikmima
21. júl 2019

Tak ja by som sa pridala 🙂 Už ma nebaví behať všade sama a doma sedieť nebudem :D

zuziqadi
7. aug 2019

@denam1 ahoj som Zuzana mám 39 rokov a budem rada ak napíšeš

bonny000
13. aug 2019

ja som tiez v ba kratko, ak ste tu niektore aj bezdetne, ozvite sa, spravime meeting 🙂

bonny000
Autor odpoveď zmazal
denam1
Autor odpoveď zmazal
simka44
12. sep 2019

Ahojte, som v BA nová, kľudne sa mi ozvite, okolo 35 r. 🙂 rada sa pridam ci už na rôzne výlety, šport, alebo aj to spomínané vínko 🙂

nistika
12. sep 2019

čaute baby a čo keby sme dali nejake spoločné stretko? normálne partia krásny víkend môžme kludne opekať alebo niekam vybehnúť s deťmi aj bez detí kto nemáte čo vy na to?

paulinsone
12. sep 2019

@saiffffa ahoj aj ja som na tom, tak podobne, kamaratky mi odisli niekam do sveta, a tu v BA mam iba priatela, a rada by som spoznala babu s ktorou sa da o vsetkom pokecat, niekam si vyjst na kavu, prechadzku... Budem rada ak si mi ozves, na email paulinsone@gmail.com, mam 26 rokov.

paulinsone
15. sep 2019

@nistika ja som za, rada sa pridam 🙂

simka44
15. sep 2019

@zuzanagarelova ahoj, skus sa ozvať, tiež som v podobnom veku 🙂

13riska13
15. sep 2019

Môžem sa pridať ja síce z BA som ale kamošky sa rozutekali do sveta a ja na rodičovskej dovolenke s ročnou malou rada privitam možnosť pokecat s dakym

nistika
15. sep 2019

@paulinsone super tak zatiaľ sme my 🙂 ale ak by sa niekto rád pridal, môžme naplánovať ďalší piatok sobotu alebo nedelu? veď dajte návrhy aj podľa počasia a niečo môžme uskutočniť

nikusiak9
15. sep 2019

@13riska13 odkial z ba?

13riska13
15. sep 2019

@nikusiak9 Ružinov

miskamia1
16. sep 2019

Koľko máte rokov baby? Mohla by som sa pridať aj ja? Mam 23 rokov som z BA ruzinov

13riska13
16. sep 2019

@miskamia1 ja mam 30 a odkiaľ z Ružinova si

paulinsone
16. sep 2019

@nistika ja by som mohla v sobotu poobede, a odkial si z BA, ja som z Petržalky

nistika
16. sep 2019

@paulinsone ja bývam neďaleko ba tak môžme vymyslieť niečo kludne v petržalke len neviem prene kde čo 🙂 sobota bude super
@miskamia1 jasne kludne sa pridaj určite bude fajn 🙂 len neviem teraz baby máte deti vy či nie? aby som vedela čo by bolo dobré naplánovať

paulinsone
17. sep 2019

@nistika ja nemam deti, a co by ste chceli, ist si niekam sadnut, alebo niekam do prirody?

nistika
18. sep 2019

mozme si niekde sadnut alebo urobiť piknik alebo sadnut si niekde kde je pekne vonku ale asi sme stale len dve

simka44
18. sep 2019

@nistika ja som sa hlásila tiež, ale nikto nič 😁😁

nistika
18. sep 2019

@simka44 tak my ťa prijmamae samozrejme :D v sobotu?

simka44
18. sep 2019

@nistika ja tu žiaľ víkendy nie často bývam, ale cez týždeň som k dispozícii 🙂)

paulinsone
18. sep 2019

@nistika mozno sa este niekto prida 🙂 a mas FB?

nistika
19. sep 2019

@simka44 to je skoda :( ale môžme niečo vymysleť aj cez týžden ešte má byť pekne 🙂
@paulinsone mrzi facebook mam iba ako nevyhnutnosť. žiadne fotky žiadne komenty žiaden život

paulinsone
19. sep 2019

@nistika mozme aj cez tyzden 🙂, dobre teda a ako sa dohodneme potom na tu sobotu?