Hľadám si partáčku na chudnutie
Ahojte, nechystate sa niekto teraz chudnút? Ja sa o to idem druhy krat pokusat ale potrebovala by som podporu, niekoho kto by isiel do toho somnou 🙂
8 dnova hladovka?? 🤔
@cokolito no veď ja to tiež tak mám, všetko krátkodobo, ale lepšie ako nič. Ja sa napríklad vyberiem aj sama na rýchlochôdzu. Má to aj svoje výhody, nemusím na nikoho čakať. Mám čas tak sa rýchlo obujem a idem tak na 30-60 min. ako sa mi chce. Ale snažím sa s niekým sa dohodnúť. To mám 100% istotu že pôjdem. Ale v zime chodím pravidelne. Kúpim si 3 mesačnú permanentku a idem cestou z roboty. Už keď priídem domov, to by sa mi nechcelo. Takto prídem domov a mám už odcvičené. Takýmto spôsobom ma to najviac baví a vydrží mi to.
@cokolito zmazalo mi príspevok, dúfam, že sa to tu zrazu neobjaví a bude to tu dvojmo. Mne to tiež vydrží len krátkodobo. ale lepšie niečo ako nič. Najviac sa mi osvedčilo kúpiť si 3 mesačný vstup a chodiť cestou z roboty. Prídem domov a už mám odmakané. Nemusím nič. To sa donútim. Alebo niekedy ísť na rýchlu chôdzu. Keď mám čas obujem sa a idem, nemusím na nikoho čakať.
Este by som doplnila ze netreba mat prehnane vysoke ocakavania. Vaha nejde dolu stale rovnakym tempom. Telo prechadza roznymi fazami. Ja som sa dnes vazila a mam len o kilo menej ako pred mesiacom. Sustredujem sa na to, ze je to menej, nevadi ze iba kilo 😉
Treba byt realistom. Dobre si pamatam tie velkonocne kolaciky co skoncili v mojich utrobach a ze ich nebolo malo, aj ked som ich jedla len tri dni a zvysok mesiaca som bola vzorna. Telo si to pamata.
Vzdy hovorim, ze akykolvek pohyb je lepsi ako ziaden, treba si vsak uvedomit ze pri 15 minutovej chodzi nebudem mat vysledok ako keby som hodinu drela vo fitku.
Na toto vsetko treba pozerat realisticky, akceptovat to a potom je jednoduche pokracovat 👍
Nebudte na seba prilis prisne, niekedy si doprajte z jedneho nezdraveho jedla raz za cas nepriberiete, rovnako ako z jedneho zdraveho raz za cas
neschudnete.
@kvetinka75 no ved aj ja som mala minulý rok kúpenú permanentku do fitka na kruhový tréning a chodila som tam hneď z práce. Ale len dva mesiace lebo potom prišla Letná dovolenka a po nej sa mi už samej nechcelo. Snažila som sa vtedy prehovoriť aj kolegyňu ale ťa stále len hľadala výhovorky. A vtedy sa mi aj kolegyne čudovali,že sa mi chce ísť chodiť cvičiť,najmä po tomto čo v robote celú dobu len stojím na nohách. Áno chcelo aj teraz len môj problém je v tomto,že sa mi nechce ísť samej
@cokolito ja mám aj teraz kúpenú permanentku do fitka. Už som tam týždeň nebola. Ale to kvôli tomu, že toho teraz dosť mám a chodím neskoro domov. Fitko už nestíham. Ale chcem ísť cez víkend, tak snáď sa dokopem. Musím. Veď tam aj tak cvičí každý zvlášť a tú 1/2 hodinovú cestu sama nejako vydržím.

Baby, neblaznite s dietami. Kazda jedna dieta vedie len k neskorsiemu dalsiemu priberaniu. Kazda sme individualna bytost, a preto nemoze na kazdu platit ta ista dieta. Co vyhovuje jednej, nemusi fungovat u druhej, a tak dalej. Jest zdravo a vela sa hybat, to je zivotny styl. Treba ho udrziavat 12 mesiacov v roku, nie len 3 pred letom. Tymto nepoucujem, viem ze viete... a viem aj to ako vam chuti maskrtit alebo ako nestihate sportovat alebo ako sa vam nechce nad tym premyslat... lebo sama som taka 🙂 ale ako pise @marcelatje, je to urcite v hlave. Musite sa tak rozhodnut, a potom najst program, ktory vam bude vyhovovat a v ktorom viete ze vydrzite (pre niekoho delena strava, pre ineho veganstvo, alebo raw, ale urcite ziadna dieta ani hladovky, tym si len ublizite). Pre mna bolo motivaciou tiez babatko @luciq13 a pekna postava. Musim preto odporucit program Metabolic Balance, mozno ste uz o tom poculi. Rozhodla som sa pren minuly rok na jar. Otehotnela som do mesiaca po programe (nevravim ze to bolo kvoli tomu), ale pocas tehotenstva som sa citila velmi dobre, bola som so sebou spokojna a co som pribrala 16kg, moja dcera ma dnes 3 mesiace a ja som na povodnej hmotnosti (a tam uz je to urcite vplyv MB ). Nikdy som nepatrila k stihlym, Ale vzdy som bola odporcom diet a ked som si nedavala pozor na stravu velmi lahko som pribrala. Metabolic je zalozeny na biochemii- odoberu trosku krvi a jej biochemickym rozborom sa presne zisti, ktore potraviny vam skodia a ktore naopak robia dobre. Zostavi sa jedalnicek a podla zelaneho ciela sa upravi mnozstvo. Je tam 8 zasad ktore treba dodrziavat a cele je to zlozene zo 4 faz, pricom len jedna, vola sa prisna faza, vas nejakym sposobom “obmedzuje” a trva len 2 tyzdne. Vravi sa ze ak si chcete vypestovst nejaky zvyk, alebo naopak sa nejakeho zbavit, mate vydrzat 21 dni- tolko potrebuje telo na to, aby to prijalo a spravilo zvykom. Plati to aj tu- vasa biochemia sa zmeni, upravi, a v tele nastane tzv samolieciaci proces- okrem toho ze schudnete, vyriesi to aj zdravotne problemy (konkretne uvadzate vopred ake mate a potrebujete vyriesit, pretoze podla toho sa vyberaju potraviny ktore budete jest na zaklde ich zlozenia). Velka vyhoda je ze nejete nic co vam nechuti lebo vopred uvediete co nelubite a hlavne, 2 tyzdne sa naozaj daju vydrzat, ak vam to ma pomoct na cely zivot - samozrejme s predpokladom ze sa nezacnete prejedat chipsami a pod. Postupne pridavate vserko co ste boli zvyknute jest a vase telo sa s tym uz vysporiada pretoze prebehla dolezita zmena, a to aj vo vasej hlave za ten cas. Fakt mozem len odporucit. Ak chcete precitajte si o tom viac tu : http://heppiapple.sk/metabolic-balance-o-programe/
Drzim palce vsetkym s chudnutim (ja tiez musim na sebe trosku zapracovat, lebo sunky mi ostali😊) aj s babatkom..