Hľadám vôňu pre staršieho muža.
Ahojte, rada by som nasa vhodnu vonu pre muza. Je to muz starsi. 50 plus. Ale elegan. Vzdy upraveny. Nosi len kosele.
Je to muz s velkym M..
Ma zvlastne kuzlo. Pritazlivu osobnost. Auru..
Sediny a svoju vysku. Nazor. Sebaistotu.
Poradite mi vonu pre silneho muza hodneho lasky a obdivu?
Nic prvoplanove. Nic sportove, moc chlapcenske. Ani presladene. Ani unisex. Nic prekombinovane.
Prijemne koreniste a zaroven svieze?
Nasli ste si v tom niektora svojho muza?
Co pouziva?
Dakujeem😍
Vyskusaj si privonat k voni Man in black Bvlgari....ta panska vona je jednoducho famozne decentna, cista, elegantna. Zarucene sa bude pacit.
Všetky vyššie uvedené parfumy nie sú zlé, ale sú to také škodovky, kie a hyundaie medzi parfumami😊. Ak chceš skutočne parfumom zabodovať a máš časovú rezervu, nájdi si Parfum d´Empire Paris, a vyberieš si. Objednáva sa priamo z Paríža. Odporúčam Fougére Bengale, to je unikátny parfum. Ale ani Musc Tonkin Extrait neurazí😊. Toť názor chlapa👍
@daniel69 Ano, dakujem za ocenenie😉., este ze mame medzi maminkami aj chlapov😁😁😁. Na tu vonu som si spomenula, cca pred 10 rokmi s tou vonou prisiel kolega. Dobra vona pre tie z nas, ktore maju radi na muzoch tazsie, koreniste jesenne vone. Aka vona sa paci muzom na muzoch, to neviem😊
Nie je bežne dostupná, objednáva sa napriamo, ale to rieši vždy nežná polovica tandemu. Ja som len užívatel vône, myslím, že žene pomôže názor chlapa s odskúšanou vôňou. Ja som sa knej dostal náhodou ako bonus k objednávke z Marco Mirelli cca pred 10 rokmi. Náhoda😊. Ako všetko v živote😂
@ahoj0 nikomu som nič nevnucoval, a vôňa je dostupná, stačí pozorne prečitať moje príspevky. Slečna sa pýtala ako urobí dojem na samostatného, úspešného, mysliaceho a šarmantného muža vyššieho veku. Ja som jej presne v týchto intenciách odpovedal. Niekedy skutočne stačí čítať s porozumením a nehľadať za každým vyjadrením nejaké sekundárne podprahové pocity či vnucované názory. Howgh dievčatá, je noc prajem Vám dobrú, búrlivú, pokojnú, akú len chcete😊👍 Peace.
Niekto ma rad svieze vone, niekto tazsie...niekto ma na darcek vo forme parfemu v strednej cene, niekto bez obmedzenia. Nie je treba divat sa zvrchu na slabsie rady voni paralelou menej luxusnych aut. Ked ma muz charizmu, IQ, osobny sarm a mily usmev, staci mu aj cierny Denim🙂. A - staci mu aj ta spominana Skodovka!😉😉😉
@ahoj0 keď cituješ, cituj celé myšlienky nevytrhávaj časť vety... napísal som : “nie je bežne dostupná, objednáva sa napriamo” tj je dostupná priamo u výrobcu. Ešte mi nájdi moju myšlienku, kde som podľa teba “silou mocou nútil svoj názor”😊. Opakujem, vychádzam z toho, že zakladateľka témy opísala muža v superlatívoch ako skutočne výnimočného, a taký muž zrejme stojí za úvahu nad typom parfumu. Ak by zakladateľka hľadala parfum pre farmára alebo zootechnika, odporučím pitralon s rumom riedený v pomere 1:1. 😊 neberme sa tak vážne a nehľadajme za každým vyjadrením to, čo tam nie je, a síce snaha ponižovať resp povyšovať sa. Lebo tak to nie je. Спокойной ночи всем 🌗

Dior - fahrenheit