Hľadám vôňu ruží
Hľadám vôňu ruží čím podobnejšiu originálu za prijateľnú cenu..oleje som vyskúšala už veľké množstvo a nenašla som nič také naozajstné..raz som bola v jednom obchode a tam to voňalo.po ružiach úžasne ale predavačka nebola ochotná keď som ju poprosila o typ podeliť sa tak skúšam aj touto cestou 🙂 ďakujem ☺️
@lubik87 to skor nejaky parfem ktory ma pekne spravenu ruzu .. ono je tazke spravit vonu ruze z prirodnych materialov, lebo to degraduje pri spracuvani, takze skor to chcel parfumerske majstrovstvo aby to dobre vyznelo. ked zajdes do normalnej parfumerky tak ti urcite radi poradia. napr. chloe chloe je ruza, ale skor taka nostalgicka, popytaj viacero na vyskusanie a uvidis co ti sadne
Jediny kto u nas predava 100% ruzovy olej je Nobilis Tilia. Mala som ho doma 😀 a teda moc ho jeho pouzivanie nezvladla. Na moje zdesenie prisla pidi flaska, a ja som z nej nakvapkala do plnej vane 3 kvapky 🙈🙏 Intenzita ruzi level milion - musela som evakuovat byt pretoze to bolo na nevydrzanie. Mala som odpor k voni ruzi asi rok 😀 Ak chces ciste ruze, tak to bude pre teba, len musis vymysliet v akom pomere, a s cim to nariedit. Cisty ruzovy olej je tak intenzivny, ze je nepouzitelny 🙂
@kittykat22 pozerala som to mám to doma 😂😂😂 no to je vôňa taká intenzívna ale strašne silná aj v malom pomere...ja pôjdem.asi tu predavačku ukecat nech mi to povie čo.to.ma.alebompojdem.sliedit 😂
Skúšala si yankee candle? Zrovna ružové nemám doma, ale keď ostatné sa podobajú na to na čo majú, mohli by sa podobať aj tieto s ružami.
@lubik87 od veci,ale nerozumiem,preco predavacka ma problem povedat o voni v obchode???
Ružová voda Hanus je vyrobená z ruží, ale to je na pleť...ty hľadáš do domu
@terezka1947 no to ani ja ..celkovo sa tvárila že je tam za trest a myslím že moja žiadosť ju už úplne dorazila 🤷😂jej odpoveď doslovne bola áno krásna vôňa kúpite hocikde všetky tak voňajú 👍🧐😂 a odišla do zadu 😂jednoducho bola.naplastena a všetko ju otravovalo....
@marcellka32 skúsim sa na to pozrieť 🙂 možno do difuzera by bola ok 🙂
Odporucam vyrobky L'Occitane s vonou ruzi - to je naozaj ako naozajska ruza.
aroma oleje ale absolute, nie tie kadejake gebuzinky 🙂 hanus ma pdoobnu, ja som si kupila Now Rose absolute cez iHerb kedysi a to je brutus ale brutus ze ruza. Potom byvaju napr ruzove vody... ale to skor na telo, plet, pripadne su aj do jedál na ochutenie. Nie na prevodnaie bytu. Oleje su silne a vonave, preto sa riedia. Cize ak mas nejaku, treba ti to rozriedit... vo vode, v inom oleji zakladom.. podla toho na co to chces pouzit ;)
@simca06022011 poznám ako fungujú oleje ďakujem ☺️ mám aj lacnejšie aj drahšie aj z Aliexpress a tedata ruža zatiaľ všade smrdí rovnako 😂a už sa.mi nechce kupovať ďalšie tak radšej si naozaj nechám poradiť 🙂
@lubik87 aliexpress je akože kvalita? 😂
@simca06022011 a ty vieš čítať s porozumením ? Sa mi vidí že nie ;) skús este raz a zistis že píšem že som skúšala aj drahšie aj lacnejšie nie že z Ali sú kvalitné 😉😂

Ja som našla normálne v DM taký olej na tvár(bio) ...síce mi príde, že voniam ako ružová babka z Bulharska...ale povedala by som, že podobnejšiu som nenašla. https://www.dm.cz/purity-vision-bio-ruzovy-olej...