Hľadáme kamaráta pre syna na hru Farming Simulator
Nenašiel by sa kamarát pre 13r syna,ktorý by cez server hral hru Farming ? Syn mal kamarátov s ktorými hral ale tí si už vytvorili nové skupinky alebo už tu hru nehrajú.
teda akože na akom zariadení ? lebo môj ju má na steam deck
teda akože na akom zariadení ? lebo môj ju má na steam deck
@puertorico no stiahol ju cez steam. Ale viac tomu nerozumiem 😂
akože na xboxe či playstation , či má steam deck? steam deck je niečo ako nintendo , je to taký diablov stroj čo sa drží v ruke a hrá . tam má 2025. a tuším to má ešte v mobile , kupovala som mu to , ale nejakú staršiu verziu sa mi zdá . lebo môj nemá xbox ani playstation, tak sa vie k nemu pripojiť cez mobil alebo ten stroj čo sa mu váľa v posteli 😂
akože na xboxe či playstation , či má steam deck? steam deck je niečo ako nintendo , je to taký diablov stroj čo sa drží v ruke a hrá . tam má 2025. a tuším to má ešte v mobile , kupovala som mu to , ale nejakú staršiu verziu sa mi zdá . lebo môj nemá xbox ani playstation, tak sa vie k nemu pripojiť cez mobil alebo ten stroj čo sa mu váľa v posteli 😂
@puertorico jaj tak. On to hra na Pc. A má Farming 2022.
@timi86 jaaaaaj . no môj nemá počítač 🙈 ale ak by ste v budúcnosti zvažovali cez mobil a dalo by sa že by hrali viacerí tak kľude sa môj pridá . nepomohla som prepáč
@timi86 jaaaaaj . no môj nemá počítač 🙈 ale ak by ste v budúcnosti zvažovali cez mobil a dalo by sa že by hrali viacerí tak kľude sa môj pridá . nepomohla som prepáč
@puertorico v pohode. Keby niečo tak sa ozvem.
@timi86 presne takto aj my hladame kamosa na farming...ak je este zaujem..chlapec 12rokov,stiahnute cez steam...
@timi86 presne ten isty hra aj moj..vieme sa nejak spojit??
@puertorico no stiahol ju cez steam. Ale viac tomu nerozumiem 😂
@timi86 ahoj, môj by chcel hrať?. Ako to funguje. Má farming 22. Má 13 rokov.
@timi86 ahoj, môj by chcel hrať?. Ako to funguje. Má farming 22. Má 13 rokov.
@anetkaadamko ahoj.má messenger alebo WhatsApp? Tam by sa už chlapci dohodli.

a kde ju hrá ?