icon

Hluční susedia

15. jún 2020

Ahojte dievčatá už som tu raz písala ale teraz potrebujem znova poradiť, kúpili sme byt, lenže máme problém so susedami.Pani má každý večer hlasno telku už som ju upozornila, syn tej pani ma 19 rokov si robí žúrky do rána, ked pani nieje doma.Priatel tej pani počúva nahlas hudbu poobede.Nebol by v ničom problém ale ... Presne máme spálnu tam kde oni majú obývačku a teraz k veci máme malé dieťa. Večer ked ju uspávam tak tá telka búcha, trepe, nehovorím o tom synovi kedy sa mi dieťa budí o druhej ráno v noci. A ked chcem poobede dať dieťa spať tak nezamestaný priatel tej pani púšta nahlas hudbu.Co robiť? Vedia že mam dieťa aj som ich prosila, aj upozornila. Mám to riešiť s právnikom ? Políciou? Možem volať políciu ked počúva poobede hudbu? Hladáme si nový byt ale nikde nič nieje.

Strana
z2
zuzanka.zuzu
15. jún 2020

@jeanne14 tak to som prekvapená, že to riešili pokutou... naozaj? lebo pubertiakom pokutu nedajú, potrebujú zákonných zástupcov. a dospelých priestupky sa prejednávajú na okresnom úrade. takže možno len urobili bububu ale na pokutu proste neverím...

a tvoja skúsenosť s výtržníkmi nepomôže zakladateľke, keďže ona rieši susedov, tu cez deň policajti nepomôžu, ty si riešila niečo úplne iné.

jeanne14
15. jún 2020

@zuzanka.zuzu nie sú pubertiaci majú nad 18r. A druha vec, reagovala som na to že môže volať policiu aj cez deň. Veľa ľudí si myslí, že nie .. že až po 22:00 kedy sa ruší nočný kľud, no nie je to tak. Ty si sa pýtala,a zisťovala čo a ako poriesili policajti ja som ti odpovedala 😉

zuzanka.zuzu
15. jún 2020

@jeanne14 ano ano, ja viem... len to nie je to isté, čiže to nepomôže. tiež sme toto riešili a cez deň policajti susedov riešiť nebudú, to je všetko... výtržníci na ulici sú niečo iné, to nie sú susedia s hlasnou hudbou napríklad.

cina1
15. jún 2020

velmi si nepomozes, obtazovanie hlukom nad mieru sa velmi tazko preukazuje...

Strana
z2