H&M oblečenie na recykláciu
Kočky, tie čo máte reálnu skúsenosť..... Stačí do ktorejkoľvek predajne H&M priniesť zbalené veci v akejkoľvek taške (vreci), akékoľvek množstvo a odovzdať pri pokladni?..... Alebo ako to reálne funguje?
Ďakujem za skúsenosti
Áno presne ako píšes 🙂 doniesla som veľkú billa tasku starého zničeného oblečenia a dostala som kupón, zľavu 10% na nezlavneny tovar v hodnote minimálne 10e. Len im to na predajni troška trvalo, akoby sami nevedeli čo robiť poriadne 😃 a tých kupónov som nakoniec dostala 3ks, nešetrili na mne. Mne išlo o to, zbaviť sa veci ekologickým sposob
a ako sa toho ekologicky zbavujú? nejde to znova do obehu cez sekáče?
myslim ze v letaku je napisane ze tusim to ide na nejake zateplenie budov atd, urcite nie do sekacov. oblecko sa rozseka na male kusky. ci im verit, bohvie. idealne je nekupovat stale nove a nove veci, mat par kvalitnych, kombinovatelnych a nosit ich az kym nebud na zahodenie.
@lenqua_12325 čo sa s tým ďalej robí majú uvedené na stránke.
hmmm bohvie, kde ozaj to oblecenie skonci no cloveku to niekedy pomoze, ak nenajde nikoho ineho, kto by si tie veci vzal. niekedy mi to pride, ze aj ludia, ktori by ich ozaj potrebovali, su natolko vyberavy, ze oblecenie preberaju a hladaju znackove veci
@ellaafi to som neregistrovala 🙂
@lenqua_12325 skús sa pozrieť, mne sa celkom tento ich "postup" páči
@beatik3 nie kazdy je taky, je pravda, ze aj tak sa najdu, ale su aj taky, co su vdacny za cokolvek 🙂
Ahojte, neviete, či sa to staré oblečenie dá odniesť stále? resp. na stránke sa píše, že áno, ale či to tak aj funguje... chcem s tým poslať manžela, tak nech ho nepošlú spať s 5 taškami... ☹
@ajsha123 kamoška bola včera mohla tam nechať na 1os len 2 tašky, ja sa chystám dneska tiež.
@aleshka_supermama bola v BA-Avione?
@ajsha123 tuším Eurovea, tiež sa chystám do Avionu mam tu 4 tašky tak dúfam že ma neotocia 😁
Nepríde Vám to smiešne, že práve HM, ktorý sa najviac podieľajú na neprimeranej výrobe stále nových oblečení majú paradoxne vytvorené boxy na recykláciu starého oblečenia?Ako týmto reálne zamedzia výrobe nových a nových vecí a tým aj znečisťovaniu prostredia, ked HM dáva vyrábať tisíce sérií nových trendov, vložíte u nich do boxu obnosené a aha..pod si u nás kúpiť toto...šak to je výsmech...
Veru je to minimalne trochu divne @akecheta. Tazko je to v dnesnej dobe. Ale myslim, ze v tychto veciach v prvom rade treba zacat od seba.
Zdravím, neviete kde sa dá vyhľadať v ktorých predajniach majú tie recyklačné boxy H&M?
Baby neviete či to aktuálne este funguje? Že sa tam dá zaniesť staré oblečenie? Neviem sa k tomu dopátrať na stránke.
@leellee myslím si ze ešte to funguje v decembri som tie boxi ešte videla pri pokladni ale skús zavolať do niektorého obchodu a spýtaj sa 😉
Tesne pred Vianocami ešte fungovalo. V BA-avion. Odniesla som tasky k pokladni, tam to zobral zamestnanec-pokladnik.
ahojte, pozeram prave aj tento rok ci je nieco take este stale aktualne.
Chcela som doniest oblecenei do tych humana boxov, ale tusim kvoli covidu uz ani nie su v Bratislave. HM stale aktualne prijma stare oblecenie?
Ahojte, neviete niektorá, či sa dá odovzdať oblecko aj v Žiline?

toto by aj mna zaujimalo, lebo som robila poriadky a je mi to luto len tak vyhodit, niekde som citala, ze to len donesies a oni ti za to daju este aj nejaky zlavovy kupon alebo nieco take 🙂