Hodíme sa k sebe? - ako vám to vyšlo?
Ahojte,
robim si taky sukromny prieskum - ako vychadza vo vztahoch astrokompatibilita - cize ona a ona su narodeni v nejakom dni a roku a kolko percent kompatibility im vyjde v ramci vztahu. Zadala som snad vsetkych vo svojom okoli, o ktorych som vedela ich datumy narodenia plus to ako na tom su vo vztahu a musim povedat, ze kazdy vztah kde to bolo 60% a menej uz bud neexistuje alebo je tesne pred rozpadom alebo ziju spolu len kvoli detom. Naproti tomu vztahy 70% a vyssie maju celkom vysoke sance na prezitie.
Mozete prosim vypisat udaje dolu v astrokompatibilite a uviest v tejto diskusii ako vam to vyslo a do akej miery je to pravda podla skutocnosti?
http://www.astrotouch.com/astrologia/index.php
Popis:
Táto kombinácia neudrží dlho oheň. Vzťah môže skĺznuť do rutiny a postupne vyhasnúť. Ak to však nedovolíte, je pravdepodobné, že sa vám podarí spoločnými silami dopracovať k príjemnému, pokojnému spolužitiu.
vzajomna zhoda: 50%
u nas zatial tazko povedat, zijeme spolu od juna 2010, manzelia sme od septembra 2010 a zoznamili sme sa v juni 2009, cize pomerne kratky cas na to, aby som mohla vyhlasit , ze nas vztah smeruje k rutine:D zatial si rozumieme, i ked casto to taham ja, aby to nesmerovalo k rutine
dala som našich, majú 70% - stále sú spolu, ale od ideálu daleko 😉 , nám vyšlo tiež 70%, sme spolu 6rokov..., z toho takmer 4 manželia
no nam vyslo 50 %...obcas mam pocit, ze ho mam chut zabit, obcas ma ten pocit on. 😀 ..ale viem, ze mi sme sa dobre stretli...a ze budeme spolu na furt 🙂
nám vyšlo 90 % vraj skvelá kombinácia a súlad
Ked som dala prvý dátum jeho, tak mi napísalo iný text a keď môj, tak zas iný text. wow
mne vyšlo 70% ale so reálom to nemá spoločné nič......reálne je pre nás tak 20%
😅 nam vyslo na 50%
Popis:
Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás. Zhoda: 70 %
mne vyslo: 50 % Táto kombinácia neudrží dlho oheň. Vzťah môže skĺznuť do rutiny a postupne vyhasnúť. Ak to však nedovolíte, je pravdepodobné, že sa vám podarí spoločnými silami dopracovať k príjemnému, pokojnému spolužitiu.
uvidim, nie sme spolu este dlho, zatial len 11 rokov, tak som zvedava, kedy pride ta rutina 😀
tak nam vyšlo 60% vzajomna zhoda aj ked mam pocit ze mm taham stale ja 🙂
nám vyšlo 80%, že žiadna nuda. No to je pravda, lebo keď ja spustím sa nikto nenudí 😀
taktiež 50% 😅
Tak mne vyslo 60% Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja. sme s mm spolu 5 rokov, z toho 4 roky manzelia a klape to perfektne, asi sme si to vybudovali dobre ...
My:
60%
Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja.
sme spolu 7 rokov a v pohode občas sa máme chuť zabiť, ale myslím, že nám to vydrží dlho 😎
moji rodičia:
40%
Tento vzťah je výzvou. Jeho súčasťou je určitá miera napätia, ktorá môže pôsobiť rušivo. Ale ak ste majstri tolerancie a dokážete oceniť individualitu svojho partnera, potom tento vzťah môže byť šťastný. Obaja však musia rovnakou mierou brať i dávať.
vydržalo im to 16 rokov a bol to katastrofálny vzťah, dobre že im to nevydržalo 😅
@maryanna Ved hej, aj ja si myslím, už by som len chcela vidieť, že kto si vyberá podla toho partnerov. To ako kebyže mám 20% a som s ním 5 rokov, tak už nám to nebude klapať kvôli číslam? Blbovina. Ja v čísla neverím. Žiadne šestky ani trinástky ma nevystrašia, skôr dodajú odvahu🙂 A horoskop mi sedí asi tak raz za mesiac.
aj my 50%, neudrzime ohen a sklzneme do rutiny. Cakam na nu uz sedem rokov a nic.... Ale mozno mame len dlhe vedenie 😀 😀 😀 (v reali by som povedala tak 95%)
nám to vyšlo na 70% ale by som povedala tak 90% v skutočnosti
jeeej tak nam vyslo 100 % a sme spolu 14 rokov 😵
http://www.mojosud.sk/?zhoda-partnerov lepšie to ukazuje tu percentá a aj popis
rodicom vyslo 60% a su spolu 30 rokov, su spokojni, myslim, ze ak jednemu alebo druhemi nepreskoci, tak vydrzia spolu uz navzdy...si myslim, ze je to pekna hovadina ten vypocet...
hoci neverím na taketo somariny skusila som s terajším partnerom 50 percent a z ex mi že 30
rodičom 70 a su spolu už 40rokov
no podla mna zas nejaka blbost,niekomu vyjde,inemu nie.....nasim vyslo 90...su spolu 25 rokov 😉 starkym vyslo 50....a boli spolu az do smrti...cize 50rokov.... 😉 mne s mm vyslo 50....tak som zvedava co nas caka, zatial amme krasnych 8 rokov za nami 😉
mne vysla vzajomna zhoda na 80 percent.... ja osobne mam pocit, ze niekedy je to na 100 percent, inokedy na 0 percent..... 😀 😝
🙂 Na horoskopy a podobné veci neverím, môžeš mať aj 100%, a aj tak je to o budovaní stability vo vzťahu.
Sme manželia 16 rokov, rok sme spolu chodili a predtým sa kamarátili 3 roky. Čiže poznáme sa 20 rokov a celý ten čas sa spoznávame. Raz sme hore, raz dole ale vieme obaja, že bez seba by sme žiť nedokázali. On je mojou a ja jeho prvou veľkou láskou a dúfam aj poslednou. 🙂
Ako prieskum, som to pre Teba urobila 50 %. Ale nie je to náhodou len rovnakým rokom narodenia?🙂
Ale celkom ma zaujíma, prečo si ten prieskum robíš? Riadiš svoj život podľa horoskopov, alebo...čo Ťa k tomu viedlo.

no nam vyslo 80% a nechystame sa ani rozviest ani nic podobne 😀