icon

Hodíme sa k sebe? - ako vám to vyšlo?

miika
10. feb 2011

Ahojte,
robim si taky sukromny prieskum - ako vychadza vo vztahoch astrokompatibilita - cize ona a ona su narodeni v nejakom dni a roku a kolko percent kompatibility im vyjde v ramci vztahu. Zadala som snad vsetkych vo svojom okoli, o ktorych som vedela ich datumy narodenia plus to ako na tom su vo vztahu a musim povedat, ze kazdy vztah kde to bolo 60% a menej uz bud neexistuje alebo je tesne pred rozpadom alebo ziju spolu len kvoli detom. Naproti tomu vztahy 70% a vyssie maju celkom vysoke sance na prezitie.

Mozete prosim vypisat udaje dolu v astrokompatibilite a uviest v tejto diskusii ako vam to vyslo a do akej miery je to pravda podla skutocnosti?
http://www.astrotouch.com/astrologia/index.php

lucadra
10. feb 2011

@dadis
@kibuk
Veď na každej stránke to ukáže ináč. A čísla sú pritom iba jedny. Minule hovorili, že sú zle určené znamenia podľa dátumov, tak aj tak to všetko nemá význam, to je len tak z nudy, aby si človek robil takéto testy.
Vo vzťahu to može byť raz nula percent inokedy sto, tak ako píše @habibi78 aj ja si myslím

anulienkaf
10. feb 2011

aka zaujimava tema 😀 , nam vyslo 70 %, ale myslim ze by sa tam dali prihliadat dalsie veci, numerologia vsetka aka sa da a pod. aj ked by som odporucila vsetkym nech v ziadnom pripade nevesaju hlavu, ak im nieco nevychadza podla nejakeho hodnotenia a pod. veci, vsetko je v ludoch. mala som "dobru skusenost" ked mi mesiac pred svadbou volal jeden rodinny prislusnik, ze sa nemam vydavat, lebo nam vysla zla numerologia mena, napriek tomu, ze to bola niekdy moja velmi blizka osoba , manzela nikdy nevidela , nevedela o nom nic ine, len ako sa vola a kedy sa narodil. v numerologii je dolezita hodina aj miesto narodenia a myslim , ze kazdy spravny numerolog povie, ze to nie je jasny navod na vztah, len nejake usmernenie, ze budu veci, kde si ludia mozno budu menej rozumiet, niekde viac a treba na celom vztahu pracovat. horoskopy a podobne veci ma vzdy zaujimali, ale poznam kopu ludi, co sa k sebe perfektne hodili podla podobnych kriterii a nevyslo im to, alebo opacne pripady, kolegyni vysla s manzelom asi 20 % zhoda a su stastny par asi 20 rokov 😀 ....ale urice nieco na tom je, ze s niektorymi znameniami si clovek rozumie viac alebo menej. ja som panna a osobne najmenej blizkych vztahov mam s ludmi co su ryby, vodnari, strelci. tam to citim, ze nieco tomu chyba. tazke skusenosti mam s blizencami, ale ked sa to doplna cinskym znamenim, tam vznikaju tiez zaujimave kombinacie. ale z mojho manzela raka sa velmi tesim, to bolo asi to co mi tak v zivote pred tym chybalo .... 🙂

cikyta
10. feb 2011

Nám vyslo 70%,ale myslím,že vzájomne si rozumieme omnoho viac!
A mojim rodičom vyslo 70%,no v skutočnosti by som im nedala ani 20%. 😒

katuskad
10. feb 2011

@miika
u teba mi vyšlo 30% 😅
Popis:
Aj keď spočiatku to môže vyzerať inak, nádej na harmonický dlhotrvajúci vzťah je malá. Ste dve úplne odlišné bytosti. Dobrý vzťah však často nie je nič iné, než výsledok pevného rozhodnutia dvoch zrelých osobností. Ak vám nevadia rozdiely a ste pripravení na kompromisy, potom to môže fungovať.

@lucadra u teba mi vyšlo 56%

je pravda že sme dosť odlišní s manželom, ale sme spolu už 8 rokov a podľa mňa nám to funguje, aj ked máme na určité veci iný názor, ale jeden druhého akceptujeme

lucadra
10. feb 2011

@katuskad Ana ktorej stranke si to robila? to si robila podla mena? Nechápem🙂

martinex
10. feb 2011

nam to vyslo 80% a aj popis uuuplne sedi 🙂
Popis:
Veľmi dobrá kombinácia! Aktívne, dynamické spolužitie plné porozumenia. Nuda vylúčená! 😀 😀 😀

lucadra
10. feb 2011

NO A NA TEJTO stránke mi to presne do bodky vyšlo, celý náš vzťah je podľa toho, mám pocit, ako by som to tam ja sama písala. Všetko o nadradenosti, súcite, dôležitosti, sexe........ proste kompletne všetko mi tam sedí.
http://www.zverokruh.sk/partnersky-horoskop/

pink_lady
10. feb 2011

pre zaujimavost som tam hodila udaje seba a mojho ex a vyslo mi 40% takze nieco na tom bude 😀

dominikuska
10. feb 2011

Veľmi dobrá kombinácia! Aktívne, dynamické spolužitie plné porozumenia. Nuda vylúčená!
Vyslo 80% 🙂

katuskad
10. feb 2011

@lucadra no to čo mi vyšlo 56% tak som robila na tej stránke ktorú si ty pridala na predošlej strane podľa dátumov narodenia

gemini2
10. feb 2011

Somarina. S ex mi vyslo 80% a som rozvedena a s terajsim len 50%. To sa tiez rozideme? A co nase dvojicky co cakam? Pomoooooc...

miika
autor
10. feb 2011

pytala som sa ako vam to vyslo, aby som si nejako porovnala to co som zistila ja
s mojim aktualnym manzelom mame 90% a presne tak to aj citim
s mojim ex som mala 60%
moj ex ma s terajsou partnerkou 70% a veru je im spolu lepsie ako bolo nam dvom
moja mama s mojim otcom, su rozvedeni, maju 60%
moja kamaratka je s muzom kvoli detom a nikdy by sa nerozviedla, nech by to bolo akekolvek a maju 60%
moja kamaratka ktora sa neustale natahuje so svojim ex kvoli detom a je to dost hrozny vztah, ma 40%
moja znama ma tiez dvojicky a vztah s manzelom nie je idealny, maju na vela zasadnych veci rozdielny nazor, 60%

ale kedze je to len par parov, chcela som to porovnat s vacsim poctom parov, ide mi o statistiku a o to ako to citite vy v porovnani s vysledkom ktory vam vysiel

inak - partnerske vztahy nasich prarodicov by som neporovnavala - hoci mohli byt spolu aj 50rokov, kedysi vobec nebolo bezne ani spolocensky akceptovatelne sa rozvadzat, nech tam bola aj nevera, bitie a neviem co, takze tieto starsie vztahy by som asi neposudzovala, plus mali casto vela deti, nemali kam ist byvat po rozchode, boli velmi krestansky zalozeni a tak

filipal
10. feb 2011

zabavna tema!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

mne vysla s terajsim manzelom 80 % zhoda a mame velmi dobre manzelstvo.
ale zadala som si aj byvaleho a tiez mi vyslo 80% a to bola katastrofa! rozviedli sme sa po dvoch rokoch.
😅

filipal
10. feb 2011

este som urobila aj nasim a sestre.
nasim vyslo 70 % a aj to zodpoveda ich skutocnemu vztahu
sestre 50 % a maju naozaj zlozite manzelstvo

miika
autor
10. feb 2011

toto je podla mna velka mudrost - opisane z jednej z tych stranoch s partnerskymi horoskopmi:

Je dobré uvedomiť si, že aj astrológia je podriadená neúprosnej logike, čiže napríklad ak majú dvaja ľudia medzi sebou vynikajúce konštelácie, ale ich úroveň vedomia, IQ, hodnotové postoje, záujmy, či duchovná vyspelosť (tieto veci sa nedajú z horoskopu vyčítať!!!) je diametrálne odlišná, dokážu len ťažko nájsť k sebe normálnu cestu. A naopak, ak dvojica má medzi sebou „nič moc“ konštelácie, ale IQ, hodnoty, záujmy alebo duchovná vyspelosť je podobná, tak aj napriek tomu dokážu vytvoriť hodnotný vzťah. Navyše nesmieme zabúdať, že ako základ musíme brať vždy do úvahy osobný horoskop každého jedinca (čiže jeho individualitu), preto ak je niekto problematický partner pre vzťahy (napr. chronický neverník, slobodomilovný typ, samotár...), tak aj sebe lepší partnerský horoskop nemusí byť nič platný. A platí to aj naopak. A nakoniec: „či sa dvojica bude ľúbiť alebo nie, tak to sa z hviezd nedá vyčítať!!!“. Skôr berte tento horoskop ako šancu na uvedomenie si silných a slabých stránok vzťahu, na ktorých máte pracovať. A nezabúdajte, toto je len jedna z techník partnerskej astrológie (aj keď asi najdôležitejšia), takže pre kompletné posúdenie vzťahu je treba toho viac.

Som presvedcena, ze ak sa dvaja aj k sebe hodia podla horoskopu, ale maju napr. rozny vek, rozne veci za sebou, rozne predstavy o byvani, o vztahu, rozne IQ, rozne predstavy o vzhlade partnera, proste je tam strasne vela premennych - tak im to nemusi vyjst a naopak.
Mne s muzom vyslo 90%, a poznali sme sa 10 rokov predtym nez sme sa dali dokopy. Medzitym sa nam tak zozlozitili osobne vztahy (kazdy mame z predosleho vztahu dieta), presli sme si vselicim v zamestnani, mame za sebou vrcholy a pady a toto vsetko nas posunulo niekam inam ako sme boli v case ked sme sa spoznali. Casto si davame otazku, ci by sme mali tak dobry vztah keby sme sa dali dokopy uz vtedy ako 20-rocni, keby sme nemali vsetko toto za sebou, a kvoli comu si nas vzacny vztah teraz velmi vazime a chceme si ho uchovat. Ved nie nadarmo sa hovori "keby som ta stretol v inom case a na inom mieste" bolo by vsetko inak...

ela2710
10. feb 2011

@miika ahojky nam vyslo 90% Skvelá kombinácia! Prirodzený súlad, bezproblémová komunikácia a ochota oboch strán aktívne prispievať k budovaniu dokonalého vzťahu.

ela2710
10. feb 2011

@miika fiha aj vy mate 90%, tak podla horoskopu by nam to malo vychadzat 😉 ja som 27.10.1992 a priatel 14.06.1991

bubelko
10. feb 2011

@miika tak mne s manzelom vyslo 40% ,popis sedi, takze asi budeme majstri tolerancie 😀 tento rok totiz budeme 17 rokov spolu, z toho 9 ako manzelia. manzelstvo nie je ani pred rozpadom, ani v krize, mame dobry vztah (teda apson ja mam taky dojem, za manzela vraviet nemozem) 😉

Tento vzťah je výzvou. Jeho súčasťou je určitá miera napätia, ktorá môže pôsobiť rušivo. Ale ak ste majstri tolerancie a dokážete oceniť individualitu svojho partnera, potom tento vzťah môže byť šťastný. Obaja však musia rovnakou mierou brať i dávať.

jarunka111
10. feb 2011

u nás zhoda 60%
Popis:
Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja.
... s týmto môžem súhlasiť 😉

mamavera
10. feb 2011

Aj keď číslam čiastočne verím, toto považujem len za zábavu 😀 s bývalým mi to vyšlo 90% , keďže je bývalý niet asi čo dodať, ja by som to ohodnotila na 30% a to som veľkorysá, s terajším mi vyšlo 50% a mám pocit že je to 95% - podotýkam, že eufóriu prvých mesiacov máme dávno za sebou. Ako je to potom pri dvojčatách? Tam sa tento výpočet totiž rúca celý, ale aspoň je čo čítať 😀

kaktusik007
11. feb 2011

@miika celkom som sa pobavila 😀 😀 😀 😀 ale k veci: s byvalym manzelom mi vysla zhoda 40%, s terajsim 70% a naozaj to klape, aj ked sa vravi ze dvakrat do tej istej rieky nevstupis... ja som vstupila a nelutujem 😀 😀 😀

v tom druhom linku co dala
@lucadra mi zhoda vysla 30 s byvalym a 50 s terajsim 🙂))

veonka
11. feb 2011

no ja musím povedať, že než som klikla na tlačidlo "výpočet" nebolo mi všetko jedno- ono človek si povie že sú to blbostičky ale aj tak si želá, aby výsledok bol čo najlepší... preto som sa v poslednej sekunde zamýšľala, či to chcem vôbec vedieť... ale nakoniec neodolala vízii že tam bude 100 % 🙂)))))))))))
no ale tak celkom spokojnosť = 70%

Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás.

Tak uvidíme. Zatiaľ to klape myslím dobre, tento rok budeme 6 rokov spolu.
Inak zhodnotiť by to mohli naše babky a dedkovia, jelikož my ešte presne nevieme ako to s nami dopadne, či nie?

veonka
11. feb 2011

no tak baby som skúšala mojich rodičov a im vyšlo 90%, sú manželia 32 rokov + 5 rokov randenia...
nooooooo... tak neviem či mi tých mojich 70% bude na toto stačiť.

tinara23
11. feb 2011

60%
Máte veľa spoločného. Na tom je možné vybudovať spokojný, dlhotrvajúci vzťah. Nepôjde to ale samé od seba, musia chcieť obaja.

Sme spolu od roku 1992, bóže koľko je to už rokov ? 🙂 19 rokov a klape to všetko ok, krízy boli, ale prešli 🙂

miika
autor
11. feb 2011

@veonka ano, najlepsie sa posudzuje tato metoda u tych, kde je uz jasne ako ten vztah dopadol - nie je to ziadne "klape nam to super, myslim ze nam to vydrzi", pretoze to je pred nami este kvantum rokov...kym zistime ci to bola pravda. Ale moja babka uz tu nie je a nemam sa jej ako spytat. Najlepsie je asi pozriet sa na vlastnych rodicov - ad jedna uz vidime ako to asi dopadlo, plus tym ze sme zili v tej domacnosti, vieme najlepsie posudit ci to, ze su spolu je len naoko alebo si fakt rozumeju a preto su stale spolu.
A tie vztahy, ktore som ja uviedla s percentami 60% a nizsimi uz su fakt "po smrti", preto som to zobrala za bernu mincu, nie ako nieco co sa mozno stane...

Inak, mne pri tej druhej metode od lucadra vysla zhoda len 30% a rodicom ktori sa rozviedli 90% tak teraz babo rad. 😒

veonka
11. feb 2011

@miika tiež myslím, že na rodičoch alebo prarodičoch je to efektívnejšie, ak ide o nejaký výskum, ktorý sa chce dopátrať konkrétnejších odpovedí.

mne v tom druhom linku čo hodila lucadra vyšla celková zhoda partnerov 82%, (v tom tvojom 70%)
mojim rodičom v tom druhom linku vyšla zhoda 44% (v tom tvojom 90%)

tak neviem ako ktorý princíp funguje, v niektorých prípadoch sa ale dosť podstatne výsledky líšia, takže celkovo to potom pôsobí dosť nedôveryhodne. (mne nevyšiel až tak nejak markantný rozdiel a celkovo aj sama verím, že nám to vydrží)

miika
autor
11. feb 2011

@veonka priznam sa ze som si dala urobit predcasom aj konkretny plateny partnersky horoskop, kde uz boli presne informacie o case narodenia, mieste narodenia, cize boli podrobne rozobrane vsetky mozne aspekty astrologie a tam mi vysla krasna zhoda a zaver:

Kompatibilita, ktorá túto dvojicu spája, by nemala byť vnímaná ako samozrejmosť, veď v skutočnosti je vzácnosťou. Ak spolu nedokážu byť šťastní, potom by sa mali zamyslieť nad tým, čo môžu zlepšiť sami na sebe, pretože obzerať sa po novom partnerovi je asi zbytočné. Svoj ideál už našli. Jediné, čo sa museli (alebo musia) naučiť, je snažiť sa udržať precitlivelosť pod kontrolou, aby ňou netrápili milovanú osobu. Treba aj efektívne riešiť problémy a podeliť sa o nezáživné, každodenné povinnosti, súvisiace s chodom spoločnej domácnosti. Pri obojstrannej snahe to vyzerá na nežný, emotívny, zaujímavý vzťah.

takze ja skor verim tomu co vychadza na tej "mojej" stranke, inak by mi podrobny horoskop nevysiel tak ako vysiel... ak by sme mali len 30%nu kompatibilitu... a nasi by sa asi nerozviedli, keby boli taky idealny par... Ale ako pisu ostatne dievcata, sme len v zaciatku, a aj u nas to moze este dopadnut vselijako. Ale dolezita je snaha, proste nebrat vsetko ako samozrejmost, ze to pojde bez toho aby sme vztah rozvijali a podrzali v tazkych chvilach, ktore pridu v kazdom manzelstve ci vztahu.

veonka
11. feb 2011

@miika ono, to čo ti napísali je všeobecne aplikovateľné na všetky vzťahy, "efektívne riešiť problémy...." je treba v každej domácnosti a v každom vzťahu atď. takže osobne si myslím, že takýto horoskop by sadol na 99,9% partnerských vzťahov aj keď sú neviem aké šťastné, pretože nič nemožno brať ako samozrejmosť.

Inak podľa mňa dátum narodenia teda nejaký ten astrologický predpoklad pre vývoj vzťahu je len jedným z mnohých faktorov, ktoré vzťah ovplyvňujú, podľa mňa ten vzťah veľmi výrazne ovplyvňujú aj naučené, zažité vzory správania (sa vo vzťahoch- napr. osvojené aj podvedomým vnímaním vzťahu rodičov...), formovanie osobnosti pri vývoji dieťaťa rodičmi, životné skúsenosti... atp. Toto treba tiež zohľadniť, a to astrológia žiaľ nedokáže, pretože pracuje iba s istým časovým údajom, ktorý súvisí s našim príchodom na svet - t.j. nepopísaný list, avšak nezohľadňuje iné zásadné faktory, s ktorými sa človek počas svojho života stretne (než toho partnera vôbec stretne) a ktoré ho formujú, a ktoré aj nechtiac aplikuje v partnerskom vzťahu.

Čiže ja osobne si myslím, že tento astrologický výpočet (ktorýkoľvek) nie je zrovna spoľahlivý.

zuzanamas
11. feb 2011

Ahojky tak som si vyratala tiez a s ex mi vyslo 90% a nas vstah trval iba 5rokov-nasel si inu... A s terajsim muzom mi vyslo 70% a sme spolu 7rokov a sme stale zamilovani ako na zacatku nasho vstahu... Mame dve deti a cakame tretie...
Tak neviem ci ti to pomoze 🙂

somewhere_33
11. feb 2011

Fiha 70 percent :Dobrá kombinácia. Priateľský vzťah bez zásadných rozporov. Čo z toho sľubného potenciálu vyťažíte, to je však už na vás.( Myslim ze uplne sedi kedze je to moj manzel, len pre zaujimavost som si tam hodila aj byvaleho priatela a hodi sa to na neho uplne, vasen vyhasla a koniec 🙂) ) Táto kombinácia neudrží dlho oheň. Vzťah môže skĺznuť do rutiny a postupne vyhasnúť. Ak to však nedovolíte, je pravdepodobné, že sa vám podarí spoločnými silami dopracovať k príjemnému, pokojnému spolužitiu. Nieco na tej astrologii bude 🙂)